Een zakenreis, de 2e dag

Na een lange dag vol saai gelul, stonden we eindelijk in de lift op weg naar onze suite. In de lift zat ik al met mijn vingers in haar broekje en voelde meteen de geiligheid eraf druipen. Ik haalde de vinger uit haar slip, stopte deze in mijn mond en likte al het geil weg. Ze zoende mij daarna vol op mijn bek en zo kwamen we aan op de verdieping van onze kamer.
De kamerdeur was nog niet dicht, of we stonden weer te tongen. Tijdens het tongen vonden mijn handen haar kleine tietjes weer. Ze knoopte mijn stropdas los, en ook mijn blouse, daarna mijn broek en voordat ik het wist, had ze mijn keiharde lul diep in haar mond. Wat kon dat mens zuigen zeg. Diepe lange halen en ondertussen met onschuldige ogen naar mijn reactie kijken.

Lieve schat, nou moet je echt ff kappen anders spuit ik je hele bek vol en dan heb jij nog niets gehad. De trut bleef zuigen en ik kon dan ook niets anders dan haar hele mond vol spuiten. Met mijn sperma nog half in haar mond begon ze mij te tongen. Dat vind je geil hé, vroeg ik haar ?
Jazeker, voel maar.

Ik trok haar rok en slip uit en vol overgave likte ik haar kut. Net als bij mij, was zei ook binnen no time klaar.

We fatsoeneerde ons, en gingen een hapje eten. Tijdens het eten hadden we lol en geilde we elkaar flink op. Zullen we weer gaan vroeg ik nadat ik de rekening betaald had ?

Op de kamer gingen we eerst samen naakt. Ik masseerde haar rug, billen, dijen en kutje. Daarna gingen we in standje 69 waarbij haar natte kut vol op mijn gezicht werd gedrukt. Tijdens het likken duwde ik mijn dikke lul weer diep in haar keel. Met mijn tong likte ik kaar kutje, klitje en lipjes. Ze kronkelde een paar keer en moest af en toe stoppen met pijpen omdat het toch wel heel erg gevoelig was. Daarna likte ik met mijn tong haar heerlijke sterretje. Flink wat speeksel bracht ik op haar sterretje zodat ik er zo meteen mijn vinger gemakkelijk in kon duwen.
Man, wat was dit geil. Met mijn vinger in haar reet, mijn tong in haar kut en mijn lul in haar bek. Die moest niet lang duren. Ik wilde haar neuken en niet nog een keer in haar mond spuiten. Daarnaast had ze gisteren beloofd dat ik in haar kont mocht, dus daar wilde ik absoluut gebruik van maken.

Ik duwde haar van mij af en duwde mijn dikke paal in haar zeiknatte kut. Tijdens het tongen en stoten, duwde ze ineens een vinger in mijn kont. Shit, dit was raar, maar zeker lekker. Het was dat ik eerder op de avond al een keer gekomen was, anders had ik haar nu ter plekke volgespoten. En zij was al wel 3 keer gekomen.

En nu ga ik jouw kontje kei hard rammen. Ze ging op haar knieën zitten, maar dat was niet zo'n succes. Hoe voorzichtig ik ook was, het bleef pijn doen.
Weet je wat, ik ga op mijn rug liggen, dan ga jij erop zitten en kun je zelf de controle uitvoeren. Zo gezegd, zo gedaan. En dit ging fantastisch. En weer had ik een geile ervaring. Mijn dikke paal in haar reet terwijl ik met haar klitje en kutje speel. Misschien kijk ik teveel porno of zit ik teveel op de xhamster, maar ik kreeg het idee dat ze mijn paal vanuit haar reet moest likken en dat ik dan haar gezicht volspuit. En ondertussen moest ze ook nog haar eigen kut vinger en zo, zodat ik het allemaal goed kon zien.

Alsof ik vroeg om een telefoonnummer. Zonder blikken of blozen, zonder commentaar deed ze alles wat ik vroeg. Op 1 voorwaarde, als je je eigen sperma van mijn gezicht af likt en dat we daarna weer tongen.

Tsja, voor wat, hoort wat...

De volgende dag weer in het vliegtuig naar huis, helaas. Daarna hebben we nog 1 keer geneukt. Dit is 4 jaar geleden, maar ik denk er nog bijna elke dag aan.


87% (4/1)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by ikwistniets
2 years ago    Views: 420
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Ik ben weggegaan bij dat bedrijf, en zij trouwens ook. Ze werd verliefd op mij, en dat werd wat link. Ik denk nog wel vaak aan haar, wat was die geil!
2 years ago
Super deel 2, dit is vier jaar geleden, je hebt haar daarna nog een keer geneukt, werkt ze niet meer voor jullie dan?
urpussyis...
retired
2 years ago
Woooowww super verhaal........ Heerlijk....
Schrijf meer...