de trein


Ik zou eens een rustig weekend alleen zijn , heb me zoon net naar me ouders gebracht, en ben na het avond eten terug op de trein gestapt.
De reis duurde maar 50 minuten, en bedacht me op de terug weg dat het wel een goed idee zou zijn , om even in de stad wat alleen te gaan drinken en evt een potje te gaan poolen. En in de korte rok , met kouse en jarretels zou me dat extra opwinden , omdat ik weet dat ik bekeken zou worden.

De trein vertrok en zo koud als het buiten was zo warm was het in de wagon. Ging zitten op een vier persoon gedeelte,
Ik deed jas uit, en deed 2 knoopjes los van mijn witte bloes, pakte een boek uit mijn tas. En met mijn benen op de stoel tegen over me gelegd, ging rustig achter overhangen in de stoel, en zonk weg in de verhaal van mijn boek.

De trein stopte bij de eerste station, en zonder me er aan te storen las ik rustig verder, in mijn onder bewus zijn hoorde ik de deur achter me open gaan. En voetstappen kwamen mijn kant op, ik was als enige in de wagon dus nam niet de moeite mijn voeten van de bank af te halen.
Jij stopte en kwam naast me staan, en je bekeek hoe mijn benen gekruist over elkaar heen lagen.

"zou je niet je benen van de stoel af halen ? "werd er op eens gezegd, ik schrok en blozend haalde ik mijn voeten naar beneden, en jij ging recht tegen over mij zitten. ik hielt mijn ogen gericht op mijn boek, maar rook je mannelijk zwoele parfum, je lichaamsgeur en ik voelde hoe je ogen mij bekeken.
Na dat de trein weer verder was gaan rijden, leek het een lange tijd voor ik me weer de aandacht op het boek zou kunnen richten.

"leg je benen maar op mijn schoot" zei je opeens uit het niks, en ik geloofde mijn oren niet en keek je aan, jou strenge blik en de grijns op je gezicht, deed me heel ongemakkelijk aan voelen, "heb je me niet verstaan? Benen op mijn schoot NU" ik twijfelde en dat zag je in mijn ogen, maar door mijn verbijstering durfde ik ook even niks te zeggen. "of je gaat met je benen iets open zitten dat ik nog meer van de uitzicht kan genieten, kies maar " ik koos voor het eerste en legde mijn benen over elkaar heen gekruist op een been, en ik dook met mijn hoofd meteen naar beneden in de boek. wachtend wat er komen zou, opeens voelde ik je handen over mijn voeten gaan en je trok mijn hak schoentjes uit. En begon mijn voeten te strelen, mijn tenen 1 voor 1 heel zachtjes, je handen gleden over mijn kousen, heel zachtjes eerst je vinger toppen, heel voorzichtig en teder , steeds verder naar boven ondertussen voelde ik beide handen op mijn knieën en je probeerde heel zachtjes mijn benen te openen, ik schrok en keek je opeens recht in de ogen boos en verbaast aan, "kijk naar je boek meisje" - Maar wat als mensen ons zien bedacht ik me? "kijk naar je boek , riep je nu iets harder , je duwde in 1 beweging mijn benen iets uit elkaar en ik schrok en keek om ons heen of ander mensen het zouden hebben gehoord, in verte zat 1 man de krant te lezen, maar ik kon niet zien of hij jou had gehoord. Ik voelde mijn hart in me keel, mijn tepels drukte zachtjes tegen mijn bloesje aan, en mijn adem trilde een beetje, ik probeerde er grip op te krijgen en haalde 1 keer diep adem.

"heb je het moeilijk ? aan je tepels te zien niet" en hield snel mijn boek iets hoger, met 1 ruk trok je de boek uit mijn handen en legde het naast je neer.

"nu heb je mooi je handen vrij, en kan je jou rokje iets omhoog doen" opeens voelde ik een harde tik van je hand tegen mijn dij aan, en schrijnende brandende gevoel, kwam door mijn kousen heen, ik zag dat je nog een tik wilde geven maar hield opeens mijn hand op de dij , en zonder over na te denken sloeg je nu de andere kant met 1 harde tik, ik wilde nu toch wel snel me rokje omhoog doen "rustig met stijl met gevoel doe je dat, en als je het niet goed doet dan blijf ik je het proberen tot dat je het wel kan. " ik deed meteen in 1 keer mijn best , ik zag hoe jou ogen mijn handen bekeken, hoe ze over mijn benen gleden en zachtjes stukje voor stukje mijn rok omhoog deed.
"stop maar niet iedereen hoef mee te genieten sletje"
je pakte me enkels vast en zette op elke knie een voet neer, nu had je de uitzicht die je wilde, je zag een vochtige zwarte kante string en de zoete sappe, waren in de verte al te ruiken. je kon niet alles zien wat je wilde zien. en je ging met je handen langzaam richting mijn string en duwde in 1 vinger tegen mijn knopje aan door de string heen wist je meteen de juiste plek te raken. ik kreunde zachtjes mijn tepels staan op springen, en ik begon me langzaam er aan over te geven,
Opeens greep je me bij mijn keel vast en uit schrik greep ik naar de stoel leuningen , met 1 hand bleef je over mijn string glijden en met de handen hand kneep je me in de keel, ik durfde je niet meer aan het kijken, opdat moment sloeg je me in mijn gezicht "kijk me aan sletje ik wil je zien genieten" Je ging steeds harder met je hand voelen, in 1 soepel beweging ging mijn string aan de kant en ik hoorde hoe nat ik in de tussentijd was geworden. "wat voel ik hier? ik denk dat ik maar zal stoppen! " - Neen alsjeblieft niet stoppen, riep ik en keek je smekend aan. Opdat moment kus je me en voel ik je zachte tong zijn weg naar binnen dringen. Ik voel me verslappen en op dat moment knijp je me keel iets harder dicht, en meteen wordt ik weer alert, ik kan me niet meer in houden , en kreun steeds meer en me ademhaling wordt steeds zwaarder. Ik wil klaarkomen, en met schokkende heup beweging, geef ik aan dat het harder mag, opdat moment beloon je me en ga je harder, je stopt met zoenen en je fluistert in mijn oor , "ik ga hard aftellen en na 1 kom je klaar, en kijkt tegelijk aan begrepen sletje? " - Ja Meneer

10 , 9 , 8 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.....

In een golf vol van genot trekken mijn spieren samen en wordt alles nog natter de orgasme is zo heftig dat ik bijna je vergeet aan te kijken, aan je ogen zie ik dat je tevreden bent, je ziet te grijnzen. "goed zo meisje"
je proeft je vingers , "dat smaakt naar meer " na kort overleg hebben we besloten dat je mee naar mijn huis zou gaan....
En in alle stilte , deed ik me schoenen weer aan en trok me rokje weer op me plaats, en liep naar de deur , langs de man die in de verte zijn krant zat te lezen, op het moment dat we voorbij liepen , zegt hij tegen jou "dat heb je mooi gedaan met haar , bedankt voor de uitzicht" en ik loop nog sneller met een rood hoofd en een grijns op mijn gezicht door.
80% (8/2)
 
Categories: BDSMVoyeur
Posted by ian-curtis
1 year ago    Views: 884
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
13 days ago
Mooi beschreven, je wordt lekker meegevoerd...
15 days ago
Hmmm dat jou verhaal ook heerlijk beeldend is!! Moet de tijd vinden om de rest bij je blogs ook maar eens te lezen:)
X
1 year ago
Heel mooi verhaal.
1 year ago
Heerlijk verhaal.
1 year ago
geil verhaal....de kunst van het spel