een leuke tijd

Ze had me opgebeld met de vraag of ik naar haar toe kon gaan . Ik was al een tijdje helemaal weg van haar. Als die prachtige ogen naar je keken.. Toen ik vroeg in de avond bij haar aan de deur stond. Drukte ik rustig op de bel. Ze zou mijn hart wel horen kloppen! Al vrij snel werd er opengedaan. "Hoi, ik dacht al dat jij het was, kom lekker binnen...!" Ik voelde me warm worden...
Ik zal wel vast wat drinken halen." Ik knikte instemmend en ze leidde me naar haar kamer Ze sliep in een hemelbed! Haar dekbed was van zacht zijde en het bed was versierd met zacht hout. Ze had ook een eigen terras aan haar kamer Dat zou ik graag willen hebben. Ze had een prachtige badkamer !
De hele badkamer glom zacht en een groot ligbad lachte me uitnodigend toe. Ik wist zeker dat die bubbels had! Toen ik de rest van de kamer in me opnam kwam ze binnen met twee kopjes koffie . Ze zag er prachtig uit! Ze droeg een simpele katoenen broek waarin ik zag dat ze geen slipje droeg.
Ze had ook een simpel topje aan die was versierd met sliertjes die rustig bungelden. Ik werd weer naar de werkelijkheid gebracht en ze zette het dienblad op haar bed . Mijn koffie was al aardig afgekoeld toen ik het dronk. "Lekkere koffie is dit zeg!" Ze nam het compliment ter harte en reageerde: "met liefde gemaakt voor u “


Langzaam ging het gesprek over van werk naar de thuissituatie. ik liet nog maar eens doorschemeren dat ik haar kamer geweldig vond! Ze glimlachte naar me en ik voelde dat ik rood werd. Dat wilde ik beslist niet! Ik nam snel een flinke slok van mij koffie en merkte opeens dat die minder afgekoeld was dan ik dacht.
Ik verbrande mijn mond flink en snelde me naar Elke’s badkamer om wat water te drinken. In de spiegel zag ik dat ik dat mijn kop koffie over mijn korte jurkje was gegaan! Elke kwam aanlopen en keek naar mijn jurkje. Ik hoopte stiekem dat ze me daarin wel leuk vond. Ze pakte een handdoek en gaf me die. Mijn jurkje was helemaal naar de maan! niet meer schoon te krijgen. "Je mag wel een bad nemen
Ik wil je echt niet tot een last zijn hoor," zei ik. "Geeft echt niks, je mag heus wel, ik heb nog wel ondergoed voor je." Ik kon de verleiding niet weerstaan om zometeen haar slipje en beha te dragen. "Goed, maar ik het niet te lang laten duren hoor." Ze glimlachte lief terug en ze liep weg om mijn koffiekopje op te ruimen. Ik liet het bad vollopen en trok mijn jurkje uit. Ik maakte het riempje


. Ik keek even in de spiegel. Ik had gisteravond mijn schaamhaar geschoren. ik vond het beter staan. Bovendien was het met de scheermesjes ook nog spannend! Ik voelde aan het water en merkte dat die goed warm was. Langzaam lied ik me in het warme water zakken en merkte dat mijn tepels harder werden.
Hier, in het huis van dat prachtige meisje. In haar bad! Elke kwam binnenlopen met een setje lingerie... "Ik draag dat graag, ik voel me daar heel zeker bij. moet je ook eens doen!" Ik knikte en zag hoe ze mijn slipje in de wasmand deed. Ik zag aan haar ogen dat haar blik over mijn vagina gleed. ik voelde me warm worden. zou ze er wat van zeggen?


Er werd even niets gezegd tot ze de stilte doorbrak. "Eigenlijk ben ik zelf al twee dagen niet in bad geweest. Zou je het erg vinden als ik er bij kom?" Ik werd zo rood. Dat moest ze gezien hebben! "Tuurlijk," zei ik. "Het water is lekker!" Haar duimen gingen achter haar broek en met een rustige beweging duwde ze die naar beneden.
Het zachte stof leek naar me te lachen. Toen haar topje uit was deed ze met een sierlijke beweging haar beha uit. Ze glimlachte lief naar me en opnieuw werd ik hartstikke rood. Haar borsten waren zo mooi. Ze had redelijk grote tepels die ik zo graag zo willen kussen. Ze ontdeed zich daarna van haar bh en mijn hart stokte in mij keel.


Elke's vagina! Ik voelde me zo opgewonden! Haar prachtige haar glansde in de zachte verlichting en haar huid leek door de engelen gemaakt. Ze had slanke, lange benen die met gracieuze stappen richting mij kwamen. Haar heupen wiegde, alsof ze op de zee dobberden. "Ik scheer mij vagina meestal niet hoor, maar ik wilde het weleens proberen."
"Ja, ik doe het meestal, maar ik weet niet wat meisjes ervan denken." "ow, reageerde ze fluisterend."Dat geeft niet, het is wel hygienisch..." Ik knikte en zag hoe ze haar benen over de rand sloeg en zich in het water liet zakken. Ze pakte een een potje naast haar en deed wat op haar handen. Het was soort olijvenolie. "Dat is heel goed voor je huid. Wil je ook wat proberen?
" Ow ja, graag zelfs! Ze goot een beetje over mijn borsten en masseerde ze in. Ik genoot! Mijn tepels werden hard en mij hart begon te slaan in mijn keel. Toch werkte de olie zo ontspannend dat ik rustig bleef. Ze Deed wat olie over mijn buik. "Vind je het lekker?"vroeg ze lief... Ik knikte voorzichtig. Ze liet zich naar me toe glijden en kwam nu met haar benen tegen mijn heupen. Het voelde zacht


Ze kwam ze een beetje achter me en ze streek met twee handen nu in mijn nek.
Nu kon ik het niet meer weerstaan! Ik draaide me iets en keek in haar donkere ogen. Ze glinsterden zo! Ze glimlachte weer zo onweerstaan en ze keek op mijn lippen. Ik bracht die naar haar toe en ik sloot mijn ogen. Haar lippen raakte de mijne... ik voelde hoe haar tong een opening wilde maken in mijn lippen.
Voorzichtig deed ik deze uiteen en voelde hoe haar natte tong de mijne raakte. Ze maakte ermee een draaiende beweging en ik merkte hoe zacht het voelde. ik werd er zo opgewonden van! Haar speeksel bevochtigde mijn lippen die van de opwinding droog waren. Elke begon nu met haar mond rustige bewegingen te maken die ik volgde vanuit mijn heupen. Ik voelde hoe haar handen mijn tepels raakte.


Die ze masseerde mijn borsten en de olie maakte deze zacht.
Elke” s handen gleden naar beneden en maakte op- en neergaande bewegingen bij mij heupen. Mijn hele lichaam was nu bezig met de tongzoen. Ze volgde met haar handen mijn heupen die op hun beurt mijn tong volgden. Elke hield even in en trok haar hoofd ietsjes terug. ik kon alleen maar glimlachen. Ik wist dat ze me zou beminnen !
ik draaide me weer recht en Elke legde haar hoofd over mijn schouders. Haar ogen volgden haar handen die nog steeds de zachte bewegingen maakte. Ze nam weer wat olie op haar handen. Elke ging nu over mijn navel richting mijn liezen. De handen verdwenen onder water, maar ik kon voelen hoe ze via mijn bovenbenen over mijn heupen naar mijn billen ging. Ze ging terug naar mijn kruis.
Haar vingers raakte mijn clitoris op precies de goede manier


Ik kreunde zacht en Elke begreep dat ze goed zat. Ze gleed met haar twee vingers over mij schaamlippen en masseerde ze. Haar vingers gleden voorzichtig mijn vagina in.Ik voelde hoe die nat werd van mijn vocht. Ook al was het onder water! Ik voelde me steeds geiler worden. Ze moest nu doorgaan! Ze ging met haar zachte, gladde vinger eruit en er weer in. Steeds weer.
ik kreunde nu hardop en mijn hart bonsde nu vollop;


. Ik greep me beet aan haar heupen die achter mij waren. Ze was me aan het bevredigen! Zo zacht, zo lief, zo intens, zo sensueel! De spanning in mij lichaam bouwde zich op. Elke kwam nu met haar vagina tegen mijn billen aan en ik voelde hoe ze haar clitoris streelde tegen mijn billen. Haar in- en gaande beweging met haar vingers leek tot in mijn tenen door te dringen.
Ik voelde hoe een warme bal van energie in me los werd gelaten. zacht kreunend kwam ik klaar. Elke hield me vast en streelde me zacht over mijn benen. Ik voelde me heerlijk, om zo intens te genieten van Elke's vingers. Elke”s pakte mijn vingers en legde die op haar mond. Ze zoog zachtjese en bracht haar lippen naar mijn oor.
"Sabine, wil je ook wat voor mij doen?" en ze glimlachte lief. ik kon alleen terugknikken, maar in mijn ogen was alleen nog maar meer genot af te lezen. Elke stapte uit het bad en rijkte mij een handdoek aan. ik droogde me af en zag dat Elke al op haar terras was gaan staan. Snel kwam ik bij haar en pakte haar heupent. Een klein kusje liet haar al kreunen!
Met mijn handen streek ik over haar benen en ze holde haar rug. Ik liet me tussen haar benen vallen en zat plots met mijn neus voor haar vagina. Voorzichtig deed ik de schaamlipjes uiteen met duim en wijsvinger. ik brach was speeksel op en drupte het in haar vagina. Ze kreunde... Mijn tong ging nu heen en weer en raakte elk gevoelige plekje.


Haar spleetje werd nat en ik sabbelde het lustig op. Zo zacht! Met mijn boven lip ging ik over haar clitoris heen en met mijn onderlip werkte ik er zuigend naartoe. Elke kreunde nu hardop. Ze vond het heerlijk en dat bemoedigde me alleen maar. Ik voelde aan haar benen dat er kippenvel op kwam. Het natte vocht gutste nu tussen haar schaamlippen vandaan. mijn handen werden er nat van. Ze kwam klaar
Ik duwde mijn tong in haar spleetje en proefde opnieuw van haar vocht. Ze kreunde hard en ik liet me over haar heen glijden. Elke opende haar ogen en keek me aan. Met mijn natte handen masseerde ik haar borsten. " We lagen daar wel een uur over haar balkon ! Elkaar leif strelend over de borsten, elkaar lieve kusjes uit de delen. Ik Mocht van haar het lingerie setje houden wat ze me had gegeven


Ze wou naar binnen en ze had zin in een ijsje ! Ik legde me op haar bed ! Ze kwam met een grote pot ijs en chocoladesaus terug! Ik snapte niet meteen wat de bedoeling was ,Ze gebood me op me rug te liggen ,ze nam een schep ijs en legde die tussen me borsten ! Brrrrrrrrrrrr kreeg kippevel, Elke goot rijkelijk de chocolade saus over me heen ze maakt er iets moois van ze schepte nog een bolleke ijs e
, Elke goot rijkelijk de chocolade saus over me heen ze maakt er iets moois van ze schepte nog een bolleke ijs en die kwam op me beestje terecht …………
. Elke begon me zachtjes te kussen ,ze likte van de chocolade saus en het ijs ….. ze volgde het spoor van de chocolade saus heel op het gemakje! Ik geniet ,ik kreun, ik zucht, Elke likt het bolleke ijs op me beestje die intussen al redelijk gesmolten is .Die afdruipt tussen me schaamlippen .


Brrrrrrrrrr Elke “s topje van haar tong raak me clitoris ,Ik kan me zelf niet onder controle houden en kom zodanig klaar dat ik roep van genot! Ik plak en fluisterde of ik nog eens in het bad mocht ! Tuurlijk het warme warme water voelde zalig goed ! Elke kwam er bij Ik kon me niet langer bedwingen me vingers gleden bij haar binnen !Ik voelde hoe ze haar samentrok , hoe graag ze dit wou, We konde
We konden uren doorgaan! We zijn in haar bed beland en hebben de meest passionele nacht beleefd!
100% (5/0)
 
Posted by ian-curtis
1 year ago    Views: 522
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
dis is geweldig!
1 year ago
Heerlijk verhaal