Strand

Forró nyári nap volt. Így a strandon kedvemre mártózhattam a hűvös vízben, vizslatva a körülöttem sétálgató férfitesteket. Volt izmos, magas, alacsony, szőrtelen, szőrös. Azt hiszem mindenki talált volna a kedvére valót. Miután kellően kibámultam magam és kiáztam, úgy döntöttem menjünk egyet szaunázni, gőzfürdőzni. Hiszen külön volt férfi-női szauna, ki tudja, lehet egy becsesebb hímtagot is láthatok.

Megérkezvén nem találtam senkit ott. Így kissé csalódva mentem a szaunába. Aztán rá kellett jönnöm, tévedtem. Egy körülbelül harmincas éveiben járó srác volt ott. Testalkata normális volt, mellkasán némi szőr. Farka szabadon lógott ahogy bent ült. Gyors pillantásomban megállapítottam, nem rossz. Minimális rövid fazon, melyhez egy hátrahúzott fitymájú méretes farok társult. Ajjaj itt baj lesz, gondoltam. Nem nagyon lesz lehetőségem szabadon hagyni saját farkam, mert túlságosan árulkodó lenne. Így kényelmetlenül takargatnom kellett a törölközővel. Kb 15 perc izzadás után, kimentem, mert túl meleg volt nekem. A srác is így tett. Mellém ült a szauna előtti szék egyikére. Gondoltam megkérdem ő volt-e az okos aki ennyire felfűtötte az egészet. De nem értettük egymást, az illető szlovén volt. Csak abban értettünk egyet, hogy iszonyú meleg van ott bent.
Miután éreztem farkam most kellően visszaállt alapállapotára, gyors vettem egy zuhanyt. Hagytam had lessen most rám pillantást szlovén barátom. Miután végeztem, irányomat a gőz felé vettem. Pár perc elteltével mondanom sem kell nem voltam egyedül. Azt vettem észre, mintha a srác néha néha odalesne felém. Mi a fene gondoltam. Aztán felállt és elment zuhanyozni. Természetesen a gőz üvegajtaján át láttam ahogy a víz végigfolyik testén. Észre se vettem, de a törölköző lecsúszott szabadon hagyva farkam. Visszatérve megállt az ajtóban. Kezeivel végigtörölte mellkasát, egészen az ágyékáig. Hmm csak nem akar valamit? Gondoltam. Persze még ekkor se figyeltem a szabadon lévő, egyre jobban éledő farkamra. Leült a lábam elé. Rám nézett és a farkam felé biccentett. Ajjaj lebuktam!! De azzal a mosolyával mit felém dobott nem bántam az egészet. Fej jelzése ismét. Ezúttal a farka felé biccentett. Jobb híján nem tudtam mit tenni, megnyaltam szám szélét nem kellett több. Odaállt elém, megfogta meredező farkát és rám nézett. Tettem a dolgomat. Először nyelvemmel kezdtem ízlelni. Aztán szépen lassan már az egész farka a számban volt. Isteni érzés volt, ahogy a számban teljesedett ki. Éreztem lüktetését. Közben hajamat simogatta, felváltva arcommal. Élveztük a pillanatot. Felemelte fejemet, felállított és vad csókolózásba kezdtünk. Összeért farkunk és izzadt testünk. Csak úgy csúszott a kezünk a másikon. Leültetett, s kezelésbe vette a farkam. Gyengéden harapdálta, majd egyre hevesebben szopta, szívta. Lábaimat a hátára vetettem. Rám rám pillantva a mennyben éreztem magam.
Ezután ismét cseréltünk. Ö ült, én meg most erősebben vettem kezelésbe. Rábuktam a farkára s keményen verni, szopni kezdtem. Hátamat simogatta, miközben egyre hátrább ért a keze. Fenekemmel kezdett játszani. Rátalált a nyílásra, ahova azon nyomban becsúsztatta ujját. Egyet, és kettőt. Hatalmas sóhajok közepette szoptam tovább.
Zajt hallottunk így szétmentünk. Ö egyik én másik sarokban voltam. Vertük a farkunkat a másiknak. Ö jelezte megdugna. Sajna gumi nélkül én nem voltam vevő rá, ezért csak odaültem ölébe és ritmikusan mozgattam seggem a farkán. Farpofáim közé nyomta farkat. Élvezte, hogy nem hatolhat be, ugyanakkor ott volt a seggem. Közben hátulról verte a farkam.
Éreztük nem bírjuk sokáig. Lába elé ültem, ö felettem egyre hevesebben verte a farkát. Néztem arcán a bódulatot. Hamarosan hörgések közepette lövellte tele a mellkasom. Hatalmas adag sperma, úgy tűnt sose fogy ki belőle. Beterített. Abban a pillanatban hátradőlve hozzá hasonlóan élveztem. Szinte nem volt tiszta felület a mellkasomon, hasamon. Megcsókolt, majd felállt és gyors zuhany után elviharzott. Utána követtem példáját és zuhannyal tisztítottam meg magamat. Immáron újra kemény lett a farkam. Nem bírtam ki, ki kellett vernem. Hát ez történt velem váratlanul.

88% (5/1)
 
Categories: Gay Male
Posted by hun569
2 years ago    Views: 448
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
Nagyon jó történet!