Spaanse Furie.

Leah is alleen op vakantie bij een vriendin in Spanje. Met regelmaat heeft ze behoefte om zonder mij te genieten en het jachtige leven achter zich te laten op zoek naar rust en geile sensatie.

Opgewonden bespreekt Leah haar geile belevenissen over de telefoon. Ze hoort me hijgen van opwinding terwijl ik mezelf aftrek, want het lijkt me geil als Leah het met een neger doet. Leah vertelt dat ze zichzelf vingert en vanmiddag op zoek gaat naar een zwarte neuker, dan versnelt haar ademhaling en komt ze klaar. Het op afstand luisteren naar zelfbevrediging, is intiem erotisch. “Ik bel je als ik me heb laten neuken”, fluistert Leah nog nahijgend en hangt op.

Leah loopt op het strand met de namiddag zon op haar volle prammen. Bij elke stap deint haar boezem op en neer. Fier en parmantig krijgen ze alle aandacht van de mannen, die loom liggen te genieten in afwachting van neukbaar vlees. Leuke jongens lonken om haar aandacht, maar ze zoekt een zwarte man. Eigenlijk raakt ze niet opgewonden van zwarte mannen en is op zoek om mij - haar lief - te plezieren. Bizar, zo is het maar net. Leah ziet slechts één donkere jongen, het is een propper die ze de afgelopen jaren wel vaker heeft ontmoet. Ze stapt resoluut op hem af en vraagt, “wil je me neuken”. Verwonderd kijkt hij haar aan, heeft nooit verwacht haar te kunnen scoren en nota bene op initiatief van haar zelf. Met een brede grijns staat hij op en Leah ziet zijn zwelling boven de tangaslip uitkomen. Niets verhullend stapt hij op haar af. Met zijn arm om haar schouder en een hand dominant aan haar borst, loopt hij als overwinnaar met haar langs het strand. Trots paraderend dat hij haar scoort, lopen ze over de boulevard richting zijn appartement. In het appartement trekt hij zijn tanga uit. Zijn korte dikke paal staat geil tegen zijn buik. Leah ontdoet zich van haar kleren en gaat op bed liggen. Vraagt zich af waar ze mee bezig is, om zich te laten neuken door iemand die ze normaal niet ziet staan. Enkel om haar lief te plezieren? Opgewonden wil hij zonder voorspel zijn paal in haar duwen zonder een condoom te gebruiken. Leah besluit op te stappen, en morrend gaat hij op zoek naar een kapotje. Pas nu beseft ze dat hij bedeeld is met een dik, en gitzwart gereedschap. Even overweegt ze niet door te gaan met haar missie, maar hij kruipt al op haar. Ze heeft moeite hem te ontvangen, maar als ze zich ontspant glijdt hij soepel naar binnen. Egoïstisch en ongecontroleerd dekt hij haar, zonder strelen of tongen. Knijpt ruw in haar dikke tieten en ramde woest tegen haar bekken. Leah voelt zijn staaf opzwellen en het sperma stroomt haar gleuf in. Als hij zich terug trekt zit er geen condoom om zijn paal. Nonchalant en met een brede grijns op zijn smoel, ligt hij op zijn rug toe te kijken hoe het sperma langs haar dijen druipt. Ze vist het condoom uit naar poesje, pis nijdig en ongerust. Gluiperig staat hij op, raapt haar kleren van de vloer en opent de voordeur. Duwt haar naar buiten en gooit haar kleren na en smijt de deur dicht. Daar staat ze dan, het huilen nader dan het lachen. Trekt haar kleren aan en gaat op weg naar de bescherming van haar appartement. Opgewonden bel ik ’s avonds om haar relaas te horen en voel wroeging dat ik haar aan zoveel gevaar heb blootgesteld. Enkele weken later blijkt Leah een soa te hebben opgelopen.

Het is alweer de voorlaatste avond van haar midweek, en ze geniet van het strand, de zee, het stappen met vriendinnen en van het flirten. Leah voelt zich super sexy met haar gebruinde teint. Tijdens de rit heeft de taxichauffeur haar borsten ongegeneerd in de spiegel bekeken en haar brutaal met zijn ogen verkracht. Aangekomen bij het appartement probeert hij haar in het Catalaans te verleiden, en haar vriendin voelt haar loopsheid perfect aan en laat hen discreet alleen. De man kruipt achterin en bevrijdt haar volle borsten. Ze begrijpt niets van zijn Catalaans, maar zijn intentie is duidelijk en het is zijn geluksavond. Willig spreidt ze haar benen en verrast ontdekt de man dat ze geen slipje draagt, en duikt gretig met zijn tong in haar grotje. Met haar handen streelt ze door zijn haren en stuurt hem aan. Gretig glijdt zijn tong door haar vochtige spleet en bespeelt haar genot plekje terwijl zijn hand haar volle boezem omvat, en beffend bezorgt hij haar een orgasme. Voldaan ontvangt ze zijn hunkerende staaf op ellebogen en knieën, met haar billen uitdagend omhoog vult zijn schacht haar op. Pompend werkt hij zich naar een hoogtepunt en hitsig ontvangt ze zijn pulserend warme zaad. Besmuikt neemt ze afscheid en stapt het appartementen complex binnen.

Terwijl ze uit de taxi stapt kijken twee jongens toe en spreken haar aan. Het zijn Amsterdammers op hun laatste vakantie avond, met een invitatie voor een after party. Ze herkent ze als buren van haar vriendin en besluit mee te gaan. Dat is een verkeerde inschatting! Wanneer ze het appartement binnenstapt zijn er alleen kerels, en als ze hoort hoe de deur achter haar op slot gaat, wordt ze ruw beetgepakt en heeft weerstand bieden geen zin, dan voelt ze hoe de eerste harde staaf ongevraagd bruut in haar dringt, als openingszet van een gangbang. De mannen zijn wellustig met dierlijke paringsdrift en nemen haar beurtelings, vaginaal en anaal. Ze wonen haar volledig uit en als ze de volgende ochtend het appartement uit strompelt, druipt het sperma langs haar benen en uit haar kont. Ze loopt naar het strand, neemt een verfrissende duik en valt in slaap tot laat in de middag.

De volgende avond gaat ze na het stappen langs de bakkerij om verse warme broodjes op de tong te voelen. Erotiserend na een avond van ongeremdheid en plezier. Een plek waar je een laatste kans hebt om te scoren. Er lopen altijd jongens met de meiden mee naar het appartement en dikwijls wordt er willig ingestemd. Spanje - Benidorm - Vakantie. Drie woorden die een eenheid vormen – neuken -. Waakzaam na haar ongewilde orgie van gisterenavond, besluit ze in te gaan op de avances van een knappe volwassen man die vanochtend is aangekomen voor een korte vakantie zonder gezin. Samen met haar vriendin stappen ze in zijn auto. De zwoele stemming maakt woorden overbodig en in de villa nemen ze elkaar taxerend op, hitsig en hunkerend naar actie. Hij trekt zijn blouse uit en showt zijn strakke torso terwijl hij hen verlustigt uit de kleren helpt. Met verholen belangstelling helpen de dames hem uit zijn broek, opgewonden verlangend naar zijn fallus. Leah geniet hoe zijn handen over haar lichaam glijdt en hij haar borsten teder streelt. Terwijl ze haar tong diep in zijn mond steekt is, haar vriendin hem driftig aan het zuigen en verdwijnt zijn paal tot aan de stam in haar keel. Ze strijden met elkaar om als eerste genot te beleven aan deze mooie man. Haar vriendin helpt hem naar zijn ontlading, maar hij trekt zich terug. Hij dwingt haar op de knieën met haar billen uitnodigend omhoog. Zijn stam verdwijnt in haar strakke gleuf en perst zich naar binnen. Blijft een korte tijd gefixeerd in haar opdat ze aan zijn omvang kan wennen. Kalm voert hij het tempo op en pompend berijdt hij haar. Bezorgt haar intens genot en komt schokkend in haar klaar. Bronstig geniet Leah van het parende koppel in afwachting om zelf te worden genomen. Haar gleuf doet pijn van verlangen en smacht naar zijn aanraking.

Wordt vervolgd als er positieve reacties zijn, Horny Observer. V

77% (5/1)
 
Posted by horneyobserver
3 years ago    Views: 283
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Dank, graag gedaan en er volgt meer
3 years ago
Goed verhaal