Golfclinic.

Leah heeft een gratis golfclinic voor de Rosendaelsche Golfclub in Arnhem, want op deze wijze hoopt Arjan zich voor haar te winnen. Leah gaat super gemotiveerd van huis en voelt zich op en top vrouw, dit kan ik opmaken aan haar gedrentel en het veelvuldig voor de spiegel van kleding wisselen. Ze vertrekt in het zwart en haar polo accentueert de mooie ronde welvingen van haar volle boezem. Ik weet dat ze een zwart kanten bh draagt met speciaal voor mij een slipje met open kruis. Vanwege de vakantie periode, en het uitzonderlijke warme weer, zijn er slechts een handjevol genodigden en krijgt ze volle aandacht van de pro. Het is een 40er die rust uitstraalt en met Leah geduldig de slag met drivers oefent. Soms gaat hij achter haar staan om haar houding en swing te corrigeren en dan voelt ze zijn erectie tegen haar kont. De andere genodigden vormen een flight en gaan de baan op en Leah blijft met Ian achter. Ze merkt aan zijn ademhaling en de onverholen erectie dat hij meer van haar wil dan lesgeven en dus stelt ze voor om samen 9 holes te lopen op de korte baan. Teleurgesteld maar met een glimlach, geeft hij haar brutaal een tik op de billen en loopt naar hole 1. Het valt haar op dat er weinig fligts op de korte baan lopen, en steeds openlijker is Ian met haar aan het flirten. Hij corrigeert haar slag en ze voelt nadrukkelijk de druk van zijn erectie tegen haar billen en geraffineerd streelt zijn hand haar borsten. Heel slinks is hij haar aan het verleiden en op de green van de 7e hole stapt hij op haar af en grijpt haar, diep tongent, bij de billen voordat ze de kans krijgt om uit te holen. Ian weet dat er geen flights achter hen lopen en dat deze hole vanwege de dogleg heerlijk beschut ligt en je hierna door het bos moet voor de afslag op hole 8. Loops geeft Leah zich en staand ontvangt ze zijn erectie, de enorme paal fier rechtop, hunkerend naar haar natte poesje. Ian krijgt zijn ‘hole in one’ en blijkt erg viriel. Hij bezorgt haar meerdere orgasmen, voordat Leah zijn geslachtsdeel pulserend tegen haar baarmoeder voelt spuiten. Het sperma druipt uit haar kutje als ze mag uitholen en ze de green verlaat met een par en haar bijzondere ‘hole in one’.

Voor de volgende dag boeken we samen een starttijd. Vanwege haar erotische ervaring met Ian, kiezen we voor de 9 holes op de kleine baan. We slaan af om 10:10 en spelen allebei level par t/m hole 5, maar dan gaat het mis. Leah speel in haar rode polo, zonder bh en zonder slipje. Ze bukt uitdagend bij het opteeën en uitholen en bezorgt me een harde lul. De gedachte aan haar wip met Ian, leidt ertoe dat ik haar op hole 7 wil palen. Er is geen flight achter ons, en na de dogleg ontdoe ik Leah van haar polo en bungelen haar koplampen parmantig bij elke slag. Ook nu laat Leah zich op deze green willig nemen, ditmaal op haar rug met haar natte poes wijd open. Loops ontvangt ze mijn harde lul en ik verdrink in haar wellust en spuit me in haar leeg, nog voordat ze een orgasme krijgt. Glimlachend spot ze Ian die samen met Arjan vanuit het bos had toegekeken. Onbewust hebben we wel verwacht dat die elkaar hebben geïnformeerd over de neukbaarheids factor van Leah. Ze hoeft maar aan Ian te denken en voelt een tinteling tussen haar benen. Omdat Leah nog niet is bevredigd, laat zich door beide mannen nemen. Arjan als borstofiel concentreert zich op haar enorme memmen, terwijl Ian zijn tweede ‘hole in one’ maakte. Om beurten nemen ze haar bruut, en ze laat zich bronstig suf neuken. Haar poesje ontvangt van elk een lading warm sperma en haar sterretje wordt door Arjan verkend terwijl hij haar volle borsten wellustig kneed, en Ian haar gleuf oprekt met zijn enorme paal. Opgewonden kijk ik toe. Plots hoorden we roepen: ‘FORE’.

Is het hartstocht of verlangen of slechts de behoefte aan ontlading? Sinds haar ongeremde seks op de golfcourse is Leah niet meer te stuiten en treft ze de pro met regelmaat op hole 7. Vanuit het clubhuis is er een doorsteek via hole 8 door het bos naar de bewuste green en daar genieten ze van elkaar. De spanning om betrapt te worden speelt mede een rol en Leah krijgt de indruk dat er een selecte groep van mannen op de hoogte is van haar caperiolen. Ongegeneerd laat ze toe dat Ian haar opzoekt vergezeld van Arjan of een andere vriend. Deze kijken toe als Ian - als een echte pro - haar loopsheid bevredigt door langdurig te palen, tot er een flight verschijnt. Soms is Ian verhinderd en treft ze Arjan, die haar neemt en met zijn fixatie op haar boezem geeft het haar een extra kick. Haar schizofrene gedrag verbaast me omdat ze zich altijd risicoloos opstelt en nooit laat merken wat haar seksueel opwind. Blijkbaar heeft het delen van fantasieën ertoe bijgedragen dat ze nu los gaat, en is het seksbeest in haar losgebroken. Haar minachting voor de dubbele moraal van mannen - hun behoefte kent geen grenzen - had plaatsgemaakt voor een heuse seksverslaving. Met een beperkte hartstocht, maar dierlijk verlangen te worden genomen en de behoefte aan ontlading, gebruikt ze Ian met kompanen voor haar wellust. Met neukbaarheids factor tien scoorde ze hoog in de breinen van de mannen. Als Ian te loslippig wordt, laat ze hem vallen, en gaat niet meer naar de golfcourse. Leah is op zoek naar nieuwe seksuele uitdaging.

85% (3/1)
 
Categories: Group SexMature
Posted by horneyobserver
3 years ago    Views: 125
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
geil
3 years ago
mooi