Turkish Observer.

Ik lig alleen op het strand van Alanya te genieten van een spannend boek, want Leah bleef na het vrijen in de koelte van ons appartement om toe te geven aan haar voyeurisme om onze intieme vrienden Diana en Arjan te zien copuleren. De verzengende hitte dwingt me de beschutting van ons appartement op te zoeken. Aan het strand bieden Turkse handelaren hun koopwaar aan en een beschaafd aantrekkelijke man spreekt me aan, stelt zich voor als Ahmed abu Tollol, en praat met me over een driedaagse safaririt in het rif gebergte. Het lijkt me een goed idee en samen met Ahmed stap ik ons appartement binnen. Arjan staat onder de douche met de meiden te seksen en enthousiast kirrend willen de dames het avontuur aangaan en staan binnen het uur klaar voor vertrek. Met een Land Rover gaat het richting de monding van Wadi Sous met magnifieke uitzicht over strand, zee en duinen en als we door dit verlaten gebied langs de kuststrook rijden blijkt Ahmed een uitstekende gids. Hij laat ons de mooiste gebieden zien en stuurt de jeep behendig door de duinen naar de koelte van het bos en stopt bij een rimpelloos meertje, waar kaketoes in de bomen schreeuwen en flamingo’s door het water waden.

In rap tempo verrijst een tent en Ahmed is op de achterklep van de jeep met onze maaltijd bezig. Diana en Leah zijn bewust van zijn spiedende blik en uitdagend spreidt Leah haar lange slanke benen terwijl Diana haar dikke borsten onbloot. Spoedig geurt een konijn boven het knapperend houtvuur, hoor je het potje bonen pruttelen en ruik je vers brood en staat het bier koel. De maaltijd maakt loom en Arjan en ik duiken in de hangmat. Tijd voor een avontuurtje denkt Leah en ontdoet zich van haar kleren en vraagt Diana mee, maar kijkt intussen uitdagend naar Ahmed. Stoïcijns staat Ahmed op om de etensresten te begraven, wast het bestek aan de rand van het meer en ruimt het kamp. Luidruchtig horen we de dames op gezichtsafstand proestend in het water en Ahmed twijfelt over de schaamteloze uitnodiging, maar zijn erectie verlangt om een besluit en hunkert naar ontlading. Zijn erectie klopt heftig als hij zich van zijn kleren ontdoet, het water in duikt, en richting Diana zwemt en haar bij de billen grijpt. Arjan en ik kijken toe en reageren niet als zijn lid langzaam bij haar binnen glijdt. Diana spreidt haar ogen verrast, maar met haar ontvouwde benen ontvangst ze hem wellustig. Teleurgesteld zwemt Leah terug richting kamp, vlijt zich naast Arjan en bezorgt hem een erectie en haar volle lippen omsluit zijn pulserende roede, proeft zaadvloeistof, en bevingert haar clitoris terwijl ik ontspannen naast hen lig en spelend met mijn leuter toekijk. Diana bereikt luidruchtig een hoogtepunt. De schemer trad in, tijd om te rusten want de volgende dag staat een beklimming van het rif gebergte gepland.

Ochtend gloren het ontwaken van de natuur, vogels kwinkeleren, de zon breekt door, koffie geurt, het ontbijt staat klaar, Ahmed wacht geduldig, we badderen in het meertje en gaan geïnspireerd op pad. Daar staan we, aan de voet van het rif gebergte, op naar mystiek en avontuur in eeuwen oude grotten, bezongen om haar betoverende schoonheid. Leah volgt Ahmed, daarna Arjan, Diana en ik sluit de rij op het smalle kronkelende bergpad - met een hellingspercentage van 30% - en door een toenemend vochtigheid was het verdraaid hard werken. Leah bereikt triomfantelijk de ingang van een spelonk, toegang tot het roofnest, catacombe, crypt, rotsspleet, onderaardse ruimte. Opwinding bij ons, maar Ahmed maant tot kalmte, en stelt voor te verpozen met een kopje thee en lunch alvorens het avontuur aan te gaan, want er is veel te bespreken zoals het aspect veiligheid. Diep onder de indruk luisteren we ademloos naar de adviezen van Ahmed, hoe te lopen, waarop te letten, wanneer te rusten, wie neemt de beslissing, als koppel, de afdaling in het labyrint, et cetera.

Arjan met mij voorop, gevolgd door Diana, Leah en Ahmed, met een touw van 2,5 meter aan elkaar verbonden en een daviaan voor helder licht. Behoedzaam en onder de indruk van absolute stilte en mystiek lopen we zonder te spreken, tot Arjan een kreet slaakt als hij een schim denkt te zien en gespannen speuren we en schuivelen verder. Dan stuiten we op nissen met menselijke resten, prachtige muursc***deringen en urnen (helaas) door rovershanden aangetast. Gespannen en gedreven door nieuwsgierigheid vervolgen we onze weg op zoek naar meer historische ontdekking, onbewust van gevaar of rampspoed, tot we een helder verlichte open plek bereiken waar de volle zon via een spleet dit diepe deel in de rots bereikt. Sereen, door de eeuwen heen, gebruikt voor beschutting, diep in het labyrint, heldere water sijpelt langs de rots, een reservoir vormend in de rotsbodem. Gefascineerd kijken we rond met een onbedwingbare behoefte om hier te overnachten, Ahmed sprokkelt hout en doet een Turkse mantra “Birlikten kuvvet do?ar” (vele handen maken licht werk). Opgewekt hielpen we brandbaar materiaal verzamelen, met respect voor deze verheven omgeving.

Wij - de drie mannen - bekijken de dames met onverholen lust, en bewust van de broeierige sfeer bereidtt Diana een maaltijd en verzorgt Leah onze slaapplek. Gedrieën bespreken we hoe het in het verleden moet zijn toegegaan. Een plek voor offerfeest, dolend fantoom, spirituele ontmoeting, extatische uitspatting. Plotsklaps, simultaan, gaan onze nekharen overeind staan, en voelen ons gadegeslagen. Ahmed spreekt als eerste en stapt op Leah af om haar te helpen, zet kalm uiteen wie ons gadeslaat. Het is de “Observer”, een schim van Kalief Sehvet, een genot prediker rond 1400, inspirator van zwelgpartijen, onverzadigbaar, berucht vanwege zijn fallus, via zijn grootvizier organisator van dagenlang bacchanaal, geestverschijning bij wellustige tensie.

Geïnspireerd door de aanwezigheid van het fantoom, streelt Ahmed de billen van Leah, ontdoet haar van haar kleding, loopt samen naar Diana, is behulpzaam bij haar striptease, vuurt mij en Arjan aan, tilt Diana op, die glimlacht, draagt haar naar de slaapplek en glijdt soepel haar kutje binnen. Intussen wordt Leah door Arjan en mij gestreeld, haar hand omvat onze erectie, opgetild door Arjan opent ze haar vulva. Gespietst ontvangt ze hem, haar billen en rug gestreeld door mij, druk op haar andere lichaamsopening, zijn opgewondenheid voelt vertrouwd. Ahmed maant tot beheersing, ter voorkomen van een ontlading, en nodigt uit in een kring te zitten en ons open te stellen voor inspiratie van de Kalief, de verlichte meester, prediker van seksuele vereniging. Een welriekende lucht verspreidt zich door de grot, een aangename reuk, aroma van parfum, geur van transpirerende lichamen, alsof omringd door copulerende koppels, gevoel dat muziek je opzweept, tinteling over het hele lichaam. Ergo, de aanwezigheid van de Kalief!

Diana geeft zich over aan de stilte in haar zelf, tranen om verdriet maar ook van geluk. Leah ervoer, simultaan met mij, een intens meervoudig orgasme, zo bizar. Arjan ligt op de rug alsof hij wordt bereden, kreunt zachtjes. Ahmed kijkt om zich heen, waant zich omringd door verleidelijk dansende nimfen. Zo gaat het uren door, alsof het fantoom bezit van ons nam, tot de zon doorbrak, de betovering verbroken, terug in realiteit. De terugtocht verloopt in euforische stemming met uitwisseling van ervaring. De mystieke tantra ervaring als mogelijke weg tot het allerhoogste menselijke potentieel? Eenheid met “al wat is”? Veilig verlaten we het labyrint en genieten van de warme zonnestralen tijdens de afdaling. Het pad is goed begaanbaar en verlangend naar de koelte van het meertje, duiken we uitgeput het water in.

Na een dag van relaxen, genieten van de zonnewarmte en de verkoeling van het water, komen de verhalen los met heerlijk mijmeren over de gezamenlijke ervaring. Leah en Diana zoeken veelvuldig de koelte van het water op en tonen hun flamoezen, zijn weer in staat tot copuleren. Leah, hoog op de kut, staat op en begint zichzelf te vingeren, Diana streelt haar dikke borsten en kijkt toe hoe Ahmed met zijn dikke rampetamper speelt. De Observer is weer in ons midden!

100% (3/0)
 
Categories: Group SexMature
Posted by horneyobserver
3 years ago    Views: 146
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Dank! :-)
3 years ago
Geil verhaal.