Hete ervaring in het bos

Hete ervaring in het bos

Met mijn seksmaatje fantaseer ik regelmatig over hete seks met mijn vriendin en hoe we haar samen willen verwennen. Ze weet dat we over haar fantaseren en vroeg ons geduld te hebben tot ze in de juiste stemming is. Op een zwoele zomeravond in 2008 was ze in een opgewonden stemming en opperde ze om samen met mijn seksmaatje in het bos te gaan wandelen. Deze onverwachte belevenis deel ik nu met jullie.

Slenterend in het bos, zochten we op enig moment naar een beschutte plek en daar liet ze zich plagend door ons betasten, stelen en uitkleden. Ze laat het toe omdat ze me wil plezieren maar ook omdat ze erop kickt om te worden begeerd. Ik heb ondertussen haar slipje uitgetrokken en ben haar aan het vingeren en mijn seksmaatje bevrijdt haar dikke tieten van een strak hemdje en steekt blij verrast zijn gezicht tussen haar borsten. Samen trekken we haar rok omlaag en staat ze uitdagend naakt voor ons. Mijn seksmaatje is verrast door de omvang van haar boezem en hitsig pakt ze zijn harde staaf en gaat geil op de knieën om hem nat te zuigen. Mijn kleren heb ik uitgetrokken en mijn pik glijdt in haar vochtige kutje terwijl ik haar reet vastpak en diep in haar stoot. Ze schiet naar voren zodat zijn paal achter in haar keel terecht komt. Op haar knieën pijpt ze mijn seksmaatje krols klaar, terwijl ik driftig door neuk.

Twee mannen op een crossfiets passeren ons, stappen blij verrast af en kijken op afstand toe. Kijken toe hoe mijn loopse voluptueuze vriendin met haar enorme boezem door ons wordt gedekt. We raken extra opgewonden door deze onverwachte toeschouwers, en komen prompt simultaan klaar. Terwijl mijn vriendin zijn sperma doorslikt, druppelt het na op haar borsten en likt ze haar borsten gulzig schoon. Mijn vriendin blijft op haar knieën en we wisselen van positie, ondertussen kijkt ze hoe de twee mannen met hun gereedschap spelen. De mannen wachten geduldig en verlangend naar paring en ze wenkt hen om mee te doen. Dit had ik nimmer achter haar gezocht!

Kreunend komt ze klaar als we haar goed opvullen en ons sperma zich vermengt. Ik heb me teruggetrokken en kijk toe hoe ze opstaat om uitvoerig met mijn seksmaatje te vrijen en hoe hij met haar prammen speelt, terwijl haar tepels hard rechtop staan door zijn strelende handen. Het is opwindend geil om toe te kijken hoe jullie vrijen en hoe de mannen met de crossfiets hun penis uit de broek hebben hangen en ermee spelen. Een van de mannen staat nu achter mijn vriendin, grijpt beide borsten, en penetreert behoedzaam haar vulva, om na slechts enkele stoten grommend in haar klaar te komen.

Om beurten tongen jullie haar en uitdagend beweegt ze haar billen. We zijn beiden verrast door haar bronstige gedrag, met geen woorden maar daden. We kijken toe hoe ze op haar rug haar benen spreid en haar clitoris gezwollen rechtop staat in een kut die nat is van al ons sperma.

De andere vent komt dichterbij en schuchter houdt hij zijn besneden gereedschap in de hand en kijken we geïmponeerd toe, want hij heeft een flinke omvang. Krols legt mijn vriendin haar benen op zijn schouder om hem maximaal te kunnen ontvangen. We zien hoe hij in haar glijdt en hoe het hem lukt om haar in extase te brengen en haar vervolgens een langdurig orgasme schenkt. Zonder ook maar een woord te hebben gewisseld vertrekken de heren en besmuikt beseffen we hoe mijn vriendin heeft genoten van dit onverwachte avontuur.

Voldaan staat ze op, trekt haar kleren aan en we verlaten optimaal voldaan het bos, ieder in gedachte verdiept. Soms probeer ik met haar over deze belevenis te praten, maar het is en “no go area” wat ik respecteer. Telkens als we een spannende geile belevenis hebben, is het genieten van dat moment om vervolgens over te gaan tot de orde van de dag. Mij hoor je niet klagen. :-)

Wordt vervolgd als er positieve reacties zijn, Horny Observer.

84% (10/2)
 
Categories: Mature
Posted by horneyobserver
3 years ago    Views: 241
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Super geil verhaal, zo zeker een vervolg belevenis lezen en beoordelen!