Afgevuld in het bos (joggen part02)

Na onze kennismaking tijdens het joggen en de heerlijke vrijpartij bij jou thuis verliezen we elkaar een beetje uit het oog. Het kwam voornamelijk doordat ik op zakenreis moest naar Londen met mijn secretaresse... Ik moest daar een belangrijke presentatie gaan geven. Toen ik weer terug kwam was jij weer op vakantie.

Ik had je al een paar keer gemist met het joggen en besloot de volgende zondag naar het bos te gaan om te trimmen. Ik wist een trimbaan met een mooi parcours hier niet ver vandaan. Ik was lekker bezig toen ik in de verte iemand aan hoorde komen lopen. Ik was even druk met mijn iPod zodat ik niet merkte dat jij plots achter me liep. “Zo vreemdeling, je gaat goed zo zonder motivatiebilen…”. Ik draai me om en kijk in die mooie ogen van je. “Heeey, hoe is……het met je?” wilde ik nog zeggen maar je loopt me straal voorbij. Je kijkt nog een keertje om en knipoogt me. Ik start weer met lopen en nader al snel die fantastische billenpartij van jou. Je hebt weer een uiterst strakke geile jogging-outfit aan dat niets van jouw prachtige figuur aan de fantasie over laat. “Er moet gezweet worden!” zeg je en je voert het tempo op. Mij hoor je niet klagen want ik loop achter de mooiste billen van Europa aan. Je maakt extra grote passen waardoor bij elke stap je billen nog verder uitpuilen…. Ik begin een behoorlijke stijve van je te krijgen en ik krijg er last van met lopen. Ik moet een list verzinnen…..

We naderen een open plekje in het bos waar een ook een zitbankje staat. “Helena, wacht even mijn veter zit los..!”. Je kijkt achterom en stopt bij het bankje. Ik ben inmiddels gehurkt om zogenaamd mijn veter te strikken. “Dan kan ik mooi even rek- en strekoefeningen doen”zeg je terwijl je me uitdagend aankijkt. Je gaat met je billen op de rugleuning van het bankje zitten en schuift je voeten langzaam uit elkaar op het zitgedeelte. Je houd jezelf vast aan de rugleuning en laat je langzaam in een split zakken. Daar zit je dan recht vooruit kijkend met je billen op de bank en je benen in een hoek van 180 graden. Je buigt vervolgens langzaam met je bovenlijf naar ie rechter been en strekt je armen zodat je jouw voeten kunt aanraken. Je wisselt dit telkens af met een strekbeweging naar links. “Heb je wel een strikdiploma Mark?” zeg je uitdagend, donders goed wetend dat ik een paal in mijn broek heb…..

Ik besluit op te staan en loop met een enorme tent in mijn broek op je af. In deze positie kan je niet snel handelen en daar ga ik misbruik van maken. Een meter voor je trek ik mijn broek omlaag en bevrijd mijn harde pik. Hij bungelt vlak voor je gezicht. Je houd jezelf vast aan de leuning van het bankje. Ik stap naar voren, pak je bij je paardenstaart en duw mijn pik op je mond. Als een natuurlijke reactie open je jouw mond en slikt mijn eikel gulzig naar binnen. Ik duw je hoofd over mijn pik en trekt hem er vervolgens weer af. Ik wissel dit steeds af en mijn paarse eikel klopt tussen jouw strak gespannen lippen. Ik begin langzaam in jouw keel te stoten. Telkens als mijn lul helemaal tot achter tegen je huig komt heb je de neiging om te kokhalzen. Je zuigt zo hard en je tong masseert zo krachtig dat ik snel stop. Je melkt me binnen 2 minuten als ik niet uitkijk. Ik haal mijn pik uit jouw mond en help je opstaan.
Ik kijk je in je ogen en zoen je op je mond, je wang, je oorlel en je hals. “Ik heb ie gemist Helena… Waar was je al die tijd?” “ Ik was met vakante maar ga nu negens meer naar toe voorlopig.” Ik pak jouw hoofd in mijn handen hou mijn hoofd wat schuin en geef je een innige tongzoen. We verliezen ons zelf en hebben niet in de gaten dat er een trimclubje nadert…..

Ik trek jouw shirt over je hoofd uit en pel jouw broek van je mooie benen en over je gympen. Daar sta je dan in je string die ik ruw van je lijf scheur…. Het verscheurde slipje doe ik in mijn broekzak. Je zakt door je knieën en pijpt nog even mijn harde paal. Dan ga je op je knieën op het bankje zitten waarbij je over de leuning hangt. Ik trek langzaam jouw billen uit elkaar en lik je hele gleuf van onder naar boven. Ik penetreer lichtjes je anus met mijn tong. Je slaakt een gilletje en duwt jouw kontje verder naar achteren. Voor mij het sein om je kringspiertje eens flink soepel te maken. Wat we niet in de gaten hebben is dat er inmiddels een trimclubje vlak bij ons bankje staat… 3 gespierde marathonlopers staan zich langzaam af te trekken terwijl ze naar ons kijken. Wij zijn beide met ons gezicht over de leuning naar het bos gericht en de mannen staan op het pad. Wij staan met onze rug naar ze toe en gaan ongestoord verder….

Ik pak mijn lul en zet hem tegen jouw schaamlippen, ruw duw ik door en begin je te neuken. Lange halen waarbij ik telkens jouw kutje net verlaat en dan weer diep penetreer. Met mijn duim maakt ik jouw anus wijd. Het kringspiertje word steeds soepeler en wijder. Ik haal mijn pik uit je kutje en spreid jouw billen wijd uit elkaar. Ik laat wat speeksel langzaam in je sterretje zakken, zet mijn eikel er tegen en duw door. Als een handschoen zak je over mijn pik een en ik begin langzaam te stoten. Ik berijd jouw poepgaatje waarbij jij hoorbaar steeds harder geniet…..

De vier mannen zijn stinkend jaloers op mij en komen steeds dichterbij; wij hebben nog niets in de gaten. “Ik wil draaien Helena”zeg ik en draai jouw op mijn schoot terwijl mijn pik in je kontje blijft zitten. Doordat we gedraaid zijn kijken we recht in de ogen van 3 hitsige mannen. Ik zit op mijn billen op het bankje nu met jouw kontje over mijn paal geschoven. Je hebt je benen wijd en jouw druipende natte kutje staat uitdagend open naar de 3 mannen toe. Ik realiseer me dat het alles of nies is en ik gedraag me dominant. Terwijl ik jouw anus langzaam verder neuk zeg ik: “Mannen, deze dame is in control. Een verkeerde handeling en ik weet je te vinden“. Ze zeggen geen woord en ik ga door… Ze worden ongerust en het lijkt of ze klaar gaan komen. Jijzelf vingert jouw kutje uitdagend. Tijdens de diepe penetratie met je wijs- en middelvinger kan je mijn lul in en uit je anus gaan voelen.

“Ik wil een lul in mijn kutje” zeg je. “Jij daar kom hier”en wijst de man met de grootste lul aan. Deze denkt geen twee keer na en stapt op ons af. “Ik wil hem eerst proeven!” zeg je en hij gaat voor je staan zodat je hem kan pijpen. Je likt en zuigt hem heerlijk schoon en gebied hem na een minuutje jou te neuken. Hij zet zijn eikel tegen jouw lippen je duwt het gevaarte terend langzaam naar binnen. Hij en ik wisselen onze stoten af zodat je heerlijk gesandwicht wordt. Het tafereel gaat nog even door totdat je een intens heftig orgasme krijgt. Hierdoor knijp je mijn pik af en spuit ik mijn lading diep in je endeldarm. Vrijwel meteen daarna spuit onze hulpverlener zijn lading diep in jouw kutje. Schreeuwend komen we klaar. …

De 3 toeschouwers staan er wat beteuterd bij. Ik vind het ongelofelijk dat ze zich hebben kunnen beheersen. “Kom op boys” zeg je “ik wil zaad in mijn mond en op mijn gezicht”. Dat laten ze zich geen twee keer zeggen. Ze duwen hun kameraad opzij en spuiten e mond en gezicht helemaal vol met sperma…

Je bent helemaal afgevuld……

90% (7/1)
 
Categories: AnalGroup SexVoyeur
Posted by horneyhotse
2 years ago    Views: 533
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
subserviel
retired
2 years ago
Geil..
2 years ago
lekker verhaal
2 years ago
Wat een heerlijk geil verhaal weer 5*
2 years ago
Super verhaal, op naar het volgende deel!
Wat een geile vrouw jouw Helena
2 years ago
Je hebt niets teveel gezegd dat het een wild verhaal zou worden.
Wat ben ik heerlijk verwend zeg.... Ik zou bijna willen dat het echt gebeurt was.....
Dank je wel voor weer zo'n geil verhaal....XXX Helena