Mijn secretaresse part 03 "londen Hilton hote

Max:
De volgende dagen doe je koeltjes tegen me. Het maakt me onzeker maar daar laat ik naar jou toe niets merken. Je bent van mij en ik wil dat je alles doet om mij te behagen. Ik ga je in Londen eens flink te grazen nemen en ik geniet nu al van onze spannende momentjes. Ik laat niets van mijn frustratie weten en doe alsof er niet aan de hand is. We moeten over twee dagen naar Londen en dan zijn we 5 dagen op elkaar aangewezen. Een mooie tijd om je er eens goed van langs te geven.

We checken in op schiphol en hebben twee stoelen aan het raam. De vlucht is verder niet erg vol en onze hele rij is leeg. Ook de rijen voor en achter ons zijn niet bezet. We zitten zelf een beetje apart. We stijgen op en als het sein gordels los klinkt leg ik je hand op je knieën waarbij je automatisch je benen iets uit elkaar doet. Ik kijk naar je decolleté en kan je stijve tepel zien doordat je uitdagend bijna alle knoopjes van je mooie witte blouse los hebt gedaan. Ik glijd met mijn hand naar bobeven en beroer met een vinger je clitje. Je legt een been over de leuning zodat je me goed de ruimte geeft.

Ik hoor de stewardess niet aankomen lopen maar jij wel. Je wilt je benen bij elkaar doen maar ik zeg streng "blijf zitten!"tegen je. Ik merk niet dat de stewardess overrompeld stil blijft staan en ons even gadeslaat.... Ik heb het pas in de gaten als ze doorloopt. "Dank je Max, nu ben ik echt jouw slet geworden.."zeg je terwijl je me diep in mijn ogen aankijkt met die prachtige bruine kijkers van je. Ik sta op en pak je hand en trek je mee naar de WC. Bij de WC aangekomen is alleen de stewardess er die ons gezien heeft. Ik duw je ruw in de nauwe WC, doe de deur op slot en ga achter je staan. Ik trek je rokje omhoog een trek je heerlijke billen uit elkaar. Ik maak mijn duim nat en duw die meteen in je kont. Ik laat mijn broek zakken en duw mijn eikel tegen je schaamlippen aan. Ruw gaat ie naar binnen en al mijn frustratie van de afgelopen koele dagen ga ik op jou botvieren. Ik neuk je hard. Met harde stoten tegen de Wc-deur neuk ik je van achteren. Ik kan mijn pik met mijn duim voelen in je anus. Ik stimuleer bij elke stoot mijn pik met mijn duim die in je sterretje zit. Dan trek ik mijn duim er uit en pak je bij je haren vast. Ik trek je hoofd achterover en geef je een heerlijke tongzoen. Terwijl onze tongen een battle uitvoeren blijf ik je hard stoten, De stewardess moet doof geweest zijn wil je niets gehoord hebben.... Zoenend kom ik in je klaar. Mijn heupen schokken heftig na en de lading die je kutje in gaat is behoorlijk groot....ik had het dagen opgespaard. Ik ga met drie vingers diep bij je naar binnen en neem een kwak zaad mee. Ik laat je het proeven... en je likt mijn vingers gretig af. We zoenen het nog even af en fatsoeneren onze kleding. We trekken voor de vorm even door en gaan naar buiten. Daar kijken we recht in de ogen van de stewardess....

Daniëlle:
Ze bloost en loopt snel door, je knijpt even hard in m’n bil en zegt dat ik weer naar m’n stoel moet.. Ik loop voor je uit en ga weer zitten, ik voel dat m’n slipje inmiddels doordrenkt is met jouw zaad en voel me een beetje ongemakkelijk. Je legt je hand op m’n bovenbeen en kijkt afwezig uit het raam terwijl ik m’n ogen dichtdoe en over de komende vijf dagen denk..
Ik schijn in slaap gevallen te zijn want als ik wakker wordt zijn we bijna in Londen, ik doe m’n gordel om en we gaan landen.. We pakken onze koffers en zoeken daarna een taxi die ons naar het hotel zal brengen. Ik ben een beetje stilletjes en voel me nog steeds niet op m’n gemak, je legt je hand weer op m’n bovenbeen en laat m langzaam naar m’n lies glijden terwijl je me een kusje geeft en daarna fluistert dat je iets voor me hebt.. Ik kus je zachtjes terug en voel je vingers m’n lipjes strelen.. Dan geef je me een vierkant plat pakje, ingepakt in zwart glimmend, luxe uitziend papier wat ik nieuwsgierig open maak..

Erin zit een dikke bruin lederen halsband met een grote zilveren haak.. Ik kijk je met grote ogen aan en je zegt dat ik m om moet doen als ik het naar m’n zin wil houden.. Daarna glimlach je en geef je me een kusje.. Ik begin me wat beter te voelen en doe de ietwat strakke halsband om..
We komen aan bij een luxe hotel en gaan meteen naar de kamer nadat je de sleutel gehaald hebt, ik ben blij dat m’n haar het meeste van de halsband bedekt, hoewel je aan de voorkant nog steeds de grote zilveren haak ziet.. We gaan naar de kamer, wat een appartement op zich is en meteen zeg je dat ik me tot m’n ondergoed uit moet kleden en op m’n knieën op bed moet gaan zitten..

Max:
Ik pak een leiband uit mijn koffer en haak die aan jouw halsband. "je bent mijn persoonlijke sexslaaf Daniëlle en je kan maar beter doen wat ik zeg!"zeg ik nadat ik je ruw aan je leiband trek. Volg jij mij maar eens meisje op handen en voeten. Ik leid je de suite rond en je volgt braaf. Als we bij de deur aan komen open ik die en trek je aan je halsband mee. Je weigert...."toe straks lopen er mensen op de gang, wat moeten die niet denken van me...?" zeg je een beetje angstig. "NIETS mee te maken volgen jij!" zeg ik streng en pets je op je billen. Mijn vingerafdrukken staan op je bil. Nog steeds twijfel je..dit was toch niet watje wilden... Straks word ik gesnapt... De gedachte dat iemand me zo ziet is.... nou ja..... Hoe meer je er over nadenkt des te meer opgewonden je raakt. De kans betrapt te worden wind je op merk je... Ik pets nog een paar keer op je billen zodat ze lekker rood zijn. Ik trek nog een keer aan je halsband en dan volg je me.

Als een wulpse kat leid ik je aan je halsband op handen en voeten door de gang van het hotel. De spanning is te snijden als we bij de lift aankomen. "Pijp me, Daniëlle!"zeg ik streng. "Als ik klaargekomen ben gaan we weer naar de kamer....". Je ritst mijn gulp open en begint me erg hard en lekker te pijpen. Wat kan je dat goed. Je blijft continu zuigen en je lippen om mijn eikel spannen. Dan pingt de lift, hij komt in beweging. Wij zitten op 10 en de lift springt van 2 naar 3 naar 4.... Je begint harder te pijpen en ik geniet met volle teugen..... De lift gaat verder 5e...6e...7e.. Shit dit ga ik niet redden en je wilt er vandoor.... Ik trek je halsband strak, pak je bij je haren en duwt je gezicht naar mijn lul toe.."PIJPEN!"en je gaat verder... Ik duw je helemaal over mijn lul heen en je geeft me een heerlijke deepthroat!Je moet zelf een paar keer kokhalzen.... De lift gaat verder.....8e... 9e... Ooh nee, nu ben k gesnapt..... maar de lift blijft op de 9e staan... Op dat moment kom ik klaar in je keel en spuit mijn dikke witte sperma in je keeltje...Je zuigt alles zorgvuldig op. Daar zit je dan in je BH en slipje aangeleid door je meester.....in de gang voor de lift van ons hotel...! Je ritst mijn gulp dicht en ik leid je mee naar de kamer deur.. terwijl we naar binnen lopen pingt de lift en komen er mensen uit de lift... We zijn net op tijd weer binnen..... "Zo Daniëlle je bent braaf geweest!"en ik dank je met een tong zoen. Het vocht loopt langs je benen naar beneden want de opwinding heeft je doen klaarkomen.... Je slipje is drijf nat en je tepels keihard. Ik leg je op bed en ruk je roze BH met beige stippeltje van je lijft! Je slipje moet het ook ontgelden...Ik ben zo geil dat ik het van je lijf scheur......

Daniëlle:
Je pakt me bij m’n halsband en sleurt me naar het hoofdeinde, daarna draai je me op m’n buik en pakt je m’n polsen beet 'je weet wat ik ga doen zeker' zeg je zachtjes, ik antwoord niet en hijg zachtjes, geil afwachtend tot je de handboeien omslaat.. Je bind m’n polsen met een stuk touw en staat dan op, pakt me bij m’n heupen en zet je op m’n knieën. Mn billen zijn nog rood van de klappen die je me met je vlakke hand gaf, en m’n lippen zijn rood en gezwollen van opwinding.. Je laat je vinger van onder naar boven door m’n kutje glijden en veegt je natte vinger aan m’n billen af. 'Dus je vindt het wel lekker hé?' vraag je uitdagend 'Wacht maar' Ik hoor je in je tas rommelen, je komt terug met een soort dikke leren lap met een handvat eraan, je laat 'm aan me zien, pakt het handvat beet en laat de dikke leren plak met een pets in je eigen hand neerkomen...

Ik kijk je even verschrikt aan maar voor ik de kans krijg me te verweren duw je me m’n roze natte slip half in m’n mond, Je loopt weer uit m’n gezichtsveld 'voor iedere verdieping die je nodig had om me klaar te laten komen lieve meid, krijg je twee klappen, zo leer je beter je best te doen! Je had 9 etages nodig dus dat worden 18 tikken..' Je begint.. KETS 'dit valt mee' denk ik KETS 'Oké dat deed zeer' KETS andere bil KETS weer dezelfde plek KETS Au recht op m’n lipjes.. Na twaalf klappen zijn m’n billen vuurrood en hijg ik enorm 'Nog eventjes meisje, of wil je stoppen?' KETS vijf.. KETS vier.. KETS drie KETS twee.. Voordat je de laatste geeft wacht je een paar tellen KETS! Die laatste was zo vreselijk hard.. Je legt het apparaat weg en pakt je mobiel, Ventjes een fotootje maken liefde' zeg je nadat je m’n slip ui m’n mond trok, ik hoor je telefoon een klikgeluid maken, dan laat je me de foto zien, een close-up van m’n rode drijfnatte lipjes en m’n vuurrode billen 'Dit word m’n nieuwe achtergrond' zeg je grinnikend.

Je trekt je broek uit en loopt weer naar achter, ik voel dat je op bed stapt en meteen daarna dat je met je vingers en m’n eigen geil m’n kontje aan het masseren bent.. Je streelt met je andere hand m’n gevoelige billen.. Je drukt meteen je dikke eigen m’n kutje in, wat je weinig moeite kost, ondertussen blijf je m’n kringspier oprekken.. Na een paar minuten traag stoten voer je het tempo op en druk je twee vingers m’n kontje in, ik kreun hard bij iedere stoot.. Je trekt ineens terug en steekt je lul in m’n kontje waar je meteen diep doorduwt.. Je pakt me weer bij m’n heupen en begint me hard te nemen, dan leun je voorover, legt je borst op m’n rug en pakt m’n borsten van achteren beet en knijpt in m’n stijve tepels, ik houd je gewicht niet en zak door m’n knieën, op dat moment voel ik je dikke eikel sputteren.. Je spuit je ballen helemaal in me leeg, je trekt je terug en voordat je zaad uit me kan druppen duw je een dikke butplug naar binnen.. Dan maak je m’n polsen los en plof je naast me neer.. Ik voel m’n kringspier kloppen..

Max:
We liggen moegestreden maar voldaan in elkaars armen. Ik lig op mijn rug en je met je hoofd op mijn borst. Ik geef je lieve zoentjes op je wang en op je mond. Af en toe til je jouw hoofd op, draait je om en kijkt in mijn ogen. Meestal volgt er dan een natte tongzoen. Je hebt je arm om mijn buik en wrijft af en toe over mijn lichaam. Ik wil dat de tijd nooit stopt. "Daniëlle ik ga je verwennen, ik wil dat je klaarkomt voor me!". Ik leg je op je rug en daal al zoenend af naar je venusheuvel. Ik leg je benen zo ver mogelijk uit elkaar en door jouw lenige lichaam kan je een spagaat maken. Ik kan zo goed bij je lekkere natje kutje. Ik mag dan al twee keer klaargekomen zijn jij nog niet. Je kutje is zo nat dat ik er met gemak 3 vingers in kwijt kan. Ik sta op en bind twee lange touwen om je enkels. Ik bind ze vast aan het bed zodat je spagaat vast geriemd is. "ontspan je maar....geef je over".

Ik begin met likken van je schaamlippen. Met mijn tong maak ik lange halen langs je lippen en ik proef hoe je smaakt Daniëlle. Jouw geil loopt spontaan uit je vagina en ik doe mezelf te goed. Je pakt mijn hoofd vast en duwt die hard op je clitje. Ik kan geen kant op en lik alsof mijn leven er van af hangt. Af en toe moet ik naar adem happen. Je houd me in een houdgreep en af en toe gaat er een schok vanuit je heupen naar je kutje. Je onderlichaam trekt even samen en je viert dan even de grip op mijn hoofd. Je hersteld meteen en blijft me richting je clitje duwen. Ik merk dat het schokken van je heupen mij mateloos op wind. Je voelt dat je gaat klaarkomen en begint harder te hijgen. Je gilt het uit maar net voor je klaarkom stop ik. Ik kan een hand vrijmaken en stop 2 vingers in je kutje. Ik kan de butplug in je kontje voelen in je vagina. Ik ga verder met het beffen van je clitje en draai plagend cirkeltjes er om heen. Het duurt niet lang of je begint weer te schokken en net voor je orgasme uitbarst, laat ik je voor de tweede keer los. "Het irriteert je mateloos want je bent zo geil dat je MOET klaarkomen. "Potverdomme Max terg me niet zo! Likken jongen en vlug wat!!", bevel je me bits. Ik heb het beest losgemaakt en glimlach naar je. Je geeft me een strenge blik waardor ik weet dat het serieus is. Ik stop nog een vinger in je kutje waardor je strak opgevuld bent. Met mijn tong (de sterkste spier van het menselijk lichaam) torpedeer ik je hele clitoris. Ik pak de butplug vast via je kutje, ik kan de vorm goed voelen. Het schokken begint weer en weer laat ik je net niet klaarkomen....

Je word kwaad maar doordat ik je in spagaat vastgebonden heb kan je geen kant op. "vuile vieze klerelijer" scheld je naar me "geef me wat ik nodig heb!". "Allen als je het lief vraagt, meisjes die vragen worden overgeslagen!" Ik houd mijn vingers in je kut waardoor je kutje en ook je kringspier maximaal belast worden. Het is voor jou om gek van te worden. Uiteindelijk zwicht je en vraag me lief "Max, toe laat me Abu klaarkomen? Ik houd het niet meer....toe alsjeblieft Max?". "Dat lijkt er meer op geile Daniëlle, zo hoort het!". Ik leg weer aan en lik je clitje rul. Je begint meteen weer te schokken. Vanuit je heupen schieten je bekken even naar voren steeds sneller achter elkaar. Je gilt het uit en net voordat je klaar komt haal ik mijn 3 vingers uit je kutje en trek de butplug uit je kont. Het inmiddels dunne waterige sperma loopt uit je anus en terwijl dat gebeurt wrijf ik met vlakke hand over je clitje. Ik druk daarbij erg hard en ga erg snel op en neer. "Jaaaaaaaaaaaaaahhhh", gil je het uit en wat er toen gebeurde had je nog nooit gedaan. Je ejaculeerde, je spoot! Een dikke straal vocht komt uit je kutje terwijl je hevig schokt...... Je huilt van genot... zo'n heftig orgasme heb je nog nooit gehad.....

Daniëlle:
Grinnikend sta je op, ik lig na te hijgen en trek hard aan m’n touwen.. Ik weet niet wat me overkomen is.. Je verdwijnt even uit m’n zichtveld, dan kom je terug, kust me en doet me een blinddoek om, ik protesteer maar krijg meteen een prop in m’n keel, m’n eigen slipje besef ik.. Je pakt m’n polsen en bind ze aan elkaar, daarna bind je ze aan het hoofdeinde. Ik lig weerloos met wijd gespreide benen voor je nu.

Je loopt naar het voeteneinde en klimt op bed, je streelt m’n bovenbenen en laat je handen langs m’n liezen glijden, dan weer omhoog om bij m’n borsten te eindigen waar je even in knijpt.. Dan begin je m’n kringspier weer op te rekken door m zacht te masseren, ik hijg.. Je duwt je dikke eikel ruw naar binnen maar niet helemaal door, ook begin je niet te stoten.. In plaats daarvan steek je twee vingers in m’n drijfnatte kutje en begin je me ermee te neuken, waarna al snel een derde en vierde vinger volgt.. Dan zet je ineens een knijper op m’n tepel, en daarna op de ander, ik gil door m’n slip heen en m’n kutje spant zich rond je vingers.. Je begint je duim erbij te wurmen en dan pas besef ik wat je van plan bent, net te laat eigenlijk.. Met vijf vingers begin je me neuken, je maakt je knokkels zo klein mogelijk en voegt nog wat glijmiddel toe, waarna je kracht begint te zetten.. Ik kreun hard, krijs bijna, dan glipt je hand naar binnen.. Ik heb nog nooit zo'n groot voorwerp in me gehad, ik begin in de blinddoek te snikken.. je haalt e hand langzaam van voor naar achter en begint dan m’n kont te neuken, ruwe harde stoten..

Het duurt niet lang voordat je terugtrekt, ook trek je jouw hand met wat geweld terug en gris je m’n slip uit m’n mond waarna je jouw dikke eikel ervoor in de plaats drukt en al snel klaarkomt.. je legt je natte hand op m’n buik terwijl je m’n mond met zaad vult.. 'Houd dat in je mond tot ik het zeg' fluister je.. Je maakt m’n enkels en polsen los en trekt daarna de wasknijpers van m’n tepels, ik krijs maar slik niets door.. Dan verwijder je de blinddoek en zeg je dat ik mag slikken..

Max:
De harde aanpak wordt je te veel en je begint te huilen. Ik schrik hier enorm van en maak je helemaal los. Ik neem je in mijn armen en zeg zachtjes "ssss toe maar Daniëlle, het spijt me". Je snikt nog even door en ik veeg de tranen van je gezicht. "Max, dit zijn tranen van geluk. Ik nog nooit zo volmaakt gelukkig geweest als nu. Jij geeft me wat ik zo hard nodig heb...". Ik pak je op en draag je naar het bad. Ik had het al vol laten lopen en het waarmee schuim voelt als een deken over je lichaam. We liggen even na te genieten in bad als je aan me vraagt of ik het wel eens onderwater gedaan heb... Mijn lul wordt bij de vraag meten hard en ik zeg tegen je dat ik dat nog nooit gedaan heb. Je pakt mijn pik vast en zegt; "zo te voelen wil je het wel uit proberen? Ik krijg geen kans om te antwoorden want je duikt al onder water om met te pijpen.

Het is wonderbaarlijk hoe lang je onderwater kan. Je pijpt me diep en komt af en toe boven om adem te happen. Ik leg mijn hand op je hoofd en pak je aan je haren stevig vast. Telkens als je onder gaat duw ik je hoofd naar me toe. Ik laat de druk naar beneden vieren als je naar adem snakt. Ik merk dat je steeds sneller naar adem hapt en dat bevalt me niet. Als je weer naar adem wil happen hou ik je hoofd onder water. De paniek slaat hel even toe maar je begrijpt de hint en begint meteen weer te pijpen. Ik laat je op tijd weer naar adem happen want in het begin kon je veel langer onder blijven. "wat was dat?"vraag je verschrikt. "Je begon jezelf er makkelijk vanaf te brengen, dat weet je en dat beviel me niet! Voor straf ga je op je handen en voeten zitten!" Je kant je hoofd net boven water houden zo. Ik kruip achter je en duw ruw een duim in je aars. Meteen haal ik die er uit en stop middel- en wijsvinger er voor terug. Ik begin hard en wild je anus te vingeren terwijl ik met langzame halen mijn pik verwen. Ik zet mijn eikel tegen je uitgerekte kutje aan want het vuisten heeft je mossel doen open gaan. Ik hoef weinig te doen of je kutje zuigt hem zo naar binnen. Het ik zo fijn je op zijn hondjes te neuken dat ik van plan ben dit heel lang vol te houden.

Ik pak je bij je natte haten en trek je hoofd naar achteren. "Waarom wil je niet dat ik een condoom om doe?" Vanaf de eerste keer dat ik je pakte in mijn kantoortje hebben we het zonder gedaan, waarom?"en ik duw je hoofd ruw van me af. "Ik was te geil Max. Je winde me zo op dat ik niet nadacht...". Ik pak je haarbos weer vast en trek je hoofd weer hard naar me toe. Ik zeg je in je oor..."dat is niet zo verstandig Daniëlle, weet je wat je allemaal kan krijgen als je niet veilig vrijt?" Weer laat ik je haren los en duw me van je af terwijl ik je langzaam door neuk. "Ik kan wel weet ik niet wat voor SOA hebben of nog erger seropositief zijn....? Heb je daar wel over nagedacht?" "eeuh, nee, je was het voor me, ik wilde je, ik had ook al lang geen sex gehad, ik dacht niet na...sorry". "wellicht heb jij wat en knap je mij op wat vind je daarvan? Misschien ben je nu wel zwanger van me..!!!" Ik pak je weer ruw bij je haren en trek je hoofd naar me toe. "Dat kan toch niet Daniëlle?". Je weet niets uit te brengen en zwijgt. Ik laat je weer los en voer het tempo weer op en het water klotst over de rand van het bad. "Weet je dat ik een vriend van me een keer een afbetaling in natura heeft gedaan waarmee hij een studente heeft opgeknapt? Hij is loodgieter en deed het aanvankelijk veilig maar zij verscheurde het condoom toe ze hem aan het pijpen was ...."Hij wist het toentertijd ook niet maar achteraf bleek hij een geslachtziekte te hebben gehad. Hij is toen nog wel terug gegaan maar ze was verhuisd en kon haar niet meer vinden.... Daar moet je toch over nadenken?'.

"Je hebt gelijk Max het spijt me...het spijt me....alsjeblieft stop niet met neuken ik ben zo geil nu....alsjeblieft..."zeg je terwijl je me met je mooie onweerstaanbare bruine Bambi ogen aankijkt. 'Ik weet wat beters......, kom uit bad!" we stappen samen uit en ik pak een handdoek die ik om je hen sla. Ik droog je af terwijl jij hetzelfde met mij doet. Mijn grote handen glijden over je hele lichaam en ik kan het niet laten je kutje door de handdoek heen te vingeren. "Zo word ik nooit droog", grinnik je. Ik pak je op en smijt je op bed. "Ik ga je straffen!"zeg ik streng. Ik doe je hoofd doek om terwijl ik je vol op je lippen een lange tongzoen geef. Onze tongen kronkelen om elkaar heen en ik raak behoorlijk opgewonden van je. Je kunt zo lekker zoenen Daniëlle. Je maakt een man wild hiermee. Zoenen kan je als de beste en ik kan er even geen genoeg van krijgen. Na een paar minuten stoppen we hijgend van de opwinding. Ik doe je halsband om en bind deze met een touw vast aan een bedpoot. Je moet voorover blijven staan want het touw is te kort. Ik doe je hand boeien op je rug en beveel je met gestrekte benen voorover te staan.

Ik begin je langzaam te neuken.....

Daniëlle:
Het langzame neuken wordt al snel hard stoten, je pakt m’n zijtjes ruw beet en trekt me hard naar je toe, ik voel je dikke eikel me dieper binnendringen tot je m’n baarmoedermond raakt, je stoot nog een paar keert kort voordat je jouw ballen in me leeg spuit.. Ik kreun en haal diep adem..
Je stoot nog een paar keer zachtjes en masseert m’n zijden kort, dan trek je je terug, maakt m’n boeien los, geeft me een klap op m’n billen en geef je me een zetje waardoor ik voorover op bed val..
Je pakt twee dikke leren riemen, met de kleinere bind je m’n enkels bij elkaar en met de grotere m’n bovenbenen, dan sleur je me naar het midden van het bed en bind je m’n polsen aan het hoofdeinde, je kust me lang en zegt daarna dat ik moet gaan slapen en dat je even weggaat.. Ik sluit m’n ogen en knik, te moe om nog te reageren.. Je streelt m’n wang en legt je hand even op m’n buik, je hand glijdt over m’n venusheuvel door m’n natte lippen waar je zaad langzaam uit sijpelt, je glimlacht en verlaat de kamer..

100% (3/0)
 
Categories: AnalFirst TimeMature
Posted by horneyhotse
2 years ago    Views: 242
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
mooi verhaal net zo goed als die andere
2 years ago
Ik wou bijna dat ik die secretaresse was.... Wat een heerlijk geil avontuur is dat zeg. Ik zit hier helemaal te soppen nu....XXX
2 years ago
Dit is erg lekker! heerlijk om te lezen! Ik kijk in spanning uit naar het vervolg!
2 years ago
fantastisch en nog 4 dagen te gaan !!
2 years ago
Oei, zoooo geil. Eigenlijk had dit verhaal ook onder bdsm moeten staan.

Ik heb me er in ieder geval tegoed aan gedaan ;)