Joggen

Het is zondagochtend tijd om te gaan joggen. Je bent gisterenavond wezen stappen en ziet er naar uit je duffe hoofd fit te rennen. Je bent Helena, stoot van een vrouw en directie secretaresse. Je bent beeldschoon en dat weet je dondersgoed. Je gebruikt het ook om te krijgen wat je wilt…

Het is een herfstachtige dag en de wind waait goed. Je loopt altijd rondjes in het park rondom de noorderplas. Elke zondag kom je dezelfde joggers tegen en zo ook mij. Ik kijk al wekenlang naar je uit en loop expres in tegengesteldenrichting rond de plas zodat ik je een aantal keer tegemoet loop. Een “hoi” de eerste keer dat we passeren en een glimlach de keren er na is het contact dat we hebben. Deze zondagochtend besluit ik mijn looprichting om de plas te veranderen en loop er in dezelfde richting om heen. Ik kijk rond en zie je in de verte gaan. Ik zet alles op alles je in te halen en dat kost me de grootste moeite. Ik blijf een tijdje op gepaste afstand achter je lopen en concentreer je op je fraaie billen. Door je strakke jogging outfit laat er zich niets aan de fantasie over. Bij elke stap die je maakt spannen jou heerlijke billen de stof van je jogging outfit. Je haren heb je in een paardenstaartje, dat frivool heen en weer bungelt….

Je krijgt in de gaten dat ik achter je loop en kijkt even achterom. “Hoi, je loopt andersom vandaag?” vraag je. Ik besluit mijn kansen te wagen en zeg: “Ja, de zin om te lopen vandaag was ver te zoeken. Ik had iets nodig om met te motiveren.” “En dat vind je door de andere kant op te lopen?” vraag je. “Ja, ik loop al 10 minuten achter de mooiste billen van Europa, die motiveren behoorlijk..”. Je doet net of je het niet hoort maar draait dan je hoofd naar me toe. Je kijkt me diep in mijn ogen aan en voert het tempo op. Je probeert van me weg te lopen maar meer dan 5 à 10 meter pak je niet. “zo motiveer je me alleen maar meer”zeg ik en je stopt. Je bent buiten adem en probeert je te hervatten. Ik kijk je diep in je ogen aan en je ontwijkt mijn blik verlegen. “Kom ik ga bij de klimrekken nog even rek en strek oefeningen doen…ga je mee?”. Zo’n lieve verleidelijke blik kan ik niets weigeren. Wat er ten volgde was je reinste tease act. Je legt jouw been zo hoog mogelijk en rekt je kutje goed op. Je doe zelfs een spagaat op het gras en ik zweer je dat het natte plekje op je kruis niet van het zweten was.

“Wil je wat drinken?” vraag je, “ik woon hier vlak bij”. Ik stem in en we joggen naar jouw appartement. Terwijl je voor me de trap op loop ruik ik jouw verse zweet. Ik heb een geweldig uitzicht op jouw fantastische lichaam en ik heb het idee dat je jouw billen extra accentueert. Je komt binnen gooit je sleutel op tafel en doet je sweatshirt uit. Je bent nu nog enkel gehuld in je spandex jogging broek en shirt. Het laat niets aan de fantasie over….
“Heb je ooit wel eens gedacht om fotomodel te worden?” vraag terwijl ik jouw lichaam van boven naar beneden inspecteer. Je merkt dat ik je helemaal in mij opneem en kan een ondeugende glimlach niet onderdrukken. “Nee, niet professioneel maar ik laat een vriendin van mij af en toe wel foto’s van me maken, dat is best opwindend…”. “Mag ik ze eens zien?” vraag ik nieuwsgierig. “Ja, hoor ga maar achter de computerkast zitten en start mijn PC maar op”. Ik zit achter een smalle computerkast en jij komt naast me staan. De mix van vers zweet en wat ongetwijfeld jouw opwinding moet zijn zorgt er voor at er een harde paal in mijn jogging broek zit. Je bukt je over mij heen en beweegt wat ongemakkelijk de muis naar het icoontje van internet explorer. “Kom hier” zeg ik en zet je op mijn schoot. Je moet ongetwijfeld mijn harde paal gevoeld hebben en nestelt je billen nog even goed op mijn schoot. “Kijk hier”zeg je en laat me jouw profiel op xhamster zien. Ik scroll door jouw fenomenale foto’s heen en durf geen woord uit te brengen. Mijn lul knapt uit mijn broek zowat. Ik sla mijn arm om je kijk naar je op en verdrink in jouw mooie ogen…

Een passionele tongzoen is het gevolg. Mijn handen glijden over flexibele stof van jouw joggingpak. Ik trek je shirt over jouw hoofd uit en vergrijp me aan jouw borsten die tevoorschijn komen bungelen. Met mijn lippen hap ik op je stijve tepels die fier rechtop staan. Ooh Mijn God waar heb ik zo’n mooie vrouw aan verdiend? We kleden ons uit en ik til je op. Ik loop naar jouw slaapkamer en smijt je enkel en alleen gehuld in een mooie string op bed. Ik stort me op jouw prachtige lijf Ik zoen je in je nek, op je wang en zo naar je mond. Een diepe tongzoen volgt waarna ik je kusjes in nek geef. Ik pak je handen met mijn handen vast en sla je armen boven je hoofd waardoor je languit gestrekt op bed ligt. Je laat je armen omhoog als ik zoenend jouw lichaam verken. Aan het kronkelen van je heupen merk ik dat je geniet en ik ga door met het adoreren van je prachtige lijf. Ik ruik je verse zweet en lik het uit je navel. Met beide handen trek ik jouw string naar beneden. Je doet je benen naast elkaar de lucht in en kruist je enkels. Ik trek aan de heupbandjes harder aan je string naar hij blijft in je kutje zitten. De stof rekt zich verder uit en ineens schiet het lapje stof los. Ik kijk naar je kletsnatte broekje en ruik aan jouw geil. Je spreidt tergend langzaam jou in de lucht gestoken benen en houd daarbij je knieën gestrekt. Je ligt in een split voor me en jouw schaamlippen vallen door deze spreidstand een beetje open. Je kunt zo jouw glinsterende kutje in kijken. Met mijn grote handen spreid ik jouw schaamlippen nog verder en begin je heerlijk te beffen. Je pakt mijn hoofd tussen jou beide handen en drukt me hard op je clitje. Ik bef je zo zalig dat je begint te kreunen. Ik bespeur zo af en toe zelfs een grom… Je heupen beginnen te schudden en dat is voor jou het teken van houding te veranderen.

Gedwee ga je op handen en voeten zitten en steekt je kontje de lucht in. “Neuk me Mark, neuk me hard!” smeek je me. Jouw gezicht tegen het matras aan gedrukt n en met je kontje omhoog lig je daar voor het grijpen. Ik pak je vol bij je billen en trek ze langzaam uit elkaar. Je kutje gaat openstaan als een rijpe mossel en de herhaling van deze aanraking doet het geil uit jouw kutje lopen. Een sliertje glinsterend geil van jou loopt langs je been naar beneden. Ik pak mijn lul en veeg met mijn eikel het geil op terug jouw kutje in. Ik druk mijn eikel tegen jouw schaamlippen die zich als een zuignap er omheen zuigen. Het kost me weinig moeite mijn harde paal tot aan de wortel in je nauwe kutje te stoppen. Je bent zo heerlijk strak dat ik besluit jouw sterretje met rust te laten…. Ik begin te stoten en voel al snel mijn orgasme op komen zetten. Ik kan het een kwartier volhouden maar jouw gespierde schaamlippen melken mijn paal goddelijk! Ik merk ook dat jouw heupen beginnen te schudden en een orgasme bij jou ook niet ver weg is. “Oooh Mark, ik ga komen !” schreeuw je. Net voordat je komt steek ik mijn duim in je anus dat jouw orgasme veel intenser maakt. De spasmen van je heupen, dijbenen en schaamlippen doen mijn intens heftig klaarkomen. Ik spriets je hele rug vol met vele ladingen warm wit spema……. Uit geblust val je op je buik neer en ik val over je heen… Na een paar minuutjes zoen ik je teder en til je op. Ik draag je naar de douche die we nu allebei echt nodig hebben….

82% (8/2)
 
Categories: First TimeHardcore
Posted by horneyhotse
2 years ago    Views: 378
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
mmm ik ga weer beginnen met hardlopen... deze 'oefening' wil ik ook weer elke zondagochtend!
2 years ago
Wat een heerlijk geil verhaal was dit zeg. Ik kon me er helemaal in laten gaan.
Ik zit hier nu met een drijfnatte poes.
Jammer dat het niet echt gebeurt is.......

XXX Helena
2 years ago
Lekker
2 years ago
geil verhaal
2 years ago
Lekker en opwindend... Thx
2 years ago
Super geil verhaal!