Nicht op bezoek, hard vervolg....

Daniëlle:

"Ga maar even douchen lieverd, maar jezelf van top tot teen schoon en kom maar naar beneden als je klaar ben" zeg je terwijl je opstaat, je haalt je hand nog een keer door m'n natte lipjes en likt je vingers af, dan pluk je het trileitje uit me en loop je ermee naar beneden..
Nog geil maar moe loop ik naar je badkamer en zet de douche lekker warm, het duurt even voordat het water warm is maar dan neem ik het er ook van.. Ik was m'n haar grondig en neem de tijd om m'n lijf goed te wassen.. Ik spoel al het schuim van m'n lichaam en droog mezelf af met de zachte handdoeken die je altijd hebt, dan föhn ik m'n haar droog en loop naakt naar beneden.
Onderaan de trap hoor ik je praten, een mannenstem, een die ik niet herken.. Ik wil terug naar boven maar je hebt me al gezien "ah, daar is ze dan! Raymond, Daniëlle, Daniëlle, Raymond" je vriend steekt z'n hand uit die ik vertwijfeld aanpak, ik wil loslaten maar hij houd me beet en trekt me naar zich toe.. "Doe wat hij zegt nichtje" zeg je "of slaafje, zoals ik je vanaf nu noem" ik draai me om en kijk je aan, maar Raymond pakt m'n kin en geeft me een kus.. Het is een man van halverwege de 20, iets dikker en breder dan dat jij bent, licht kalend ook maar hij heeft iets wat macht en gezag uitstraalt, ik ga dan ook niet tegen m in..
"op je knieën meisje" zegt hij, ik doe wat me gezegd word en ga in de hal op de harde houten vloer op m'n knieën zitten.. Hij ritst z'n gulp open, z'n al stijve lul komt tevoorschijn, hij heeft een korte penis, maar wel dik, zo'n 10 cm lang schat ik snel.. "Mond open" ik kijk m aan "mond open!" hij pakt m'n kaak beet en dwingt me dan.. Hij grijpt m'n haar beet met de ene hand en met de ander begeleid hij z'n lul naar m'n mond, ik recht m'n rug en sluit me af voor de rest van de wereld.. Hij heeft weinig stimulans nodig, hij drukt z'n lul m'n mond in, m'n kin raakt z'n ballen maar ik kan m hebben.. Hij begint te stoten en al snel proef ik z'n voorvocht, hij legt z'n andere hand ook op m'n hoofd en stoot nu ruw in m'n mond, ik kerm en kreun en beweeg wat ongemakkelijk, na vijf minuten laat hij me los en begint hij zichzelf snel af te trekken, ik open m'n mond en sluit m'n ogen, z'n zaad afwachtend.. Twee stralen sperma landen op m'n gezicht, de derde verdwijnt in m'n mond..
"Goed zo slaafje" zeg je geamuseerd "en nu weer naar boven, ga op bed zitten op handen en voeten met je gezicht naar het hoofdeinde. Ik doe wat je zegt en wacht tot je naar boven komt. Zonder iets te zeggen kom je binnen, ik vraag een doekje voor m'n gezicht maar je zegt niets, je pakt de handboeien en maakt er aan iedere pols een vast, die maak je weer vast aan de spijlen aan het hoofdeinde.. "Dit keer zal ik je neuken slaafje" ik voel de hitte van je lijf achter me, je streelt m'n billen even en geeft er dan een harde klap met vlakke hand op, ik gil "oh ja" zeg je, en pakt de gagball die je in m'n mond druk en vastgespt achter m'n hoofd. Je geeft nog wat harde klappen op m'n billen "die kreeg je omdat je nat was van het pijpen van een vreemde mag slaafje" ik mompel wat.. Je pakt me stevig bij m'n heupen en trekt me omlaag, zodat er wat spanning in m'n lichaam zit, dan druk je m'n rug omlaag zodat m'n buik het bed raakt en m'n rug hol staat.. Je pakt m'n heupen beet en zoek met je vrije hand even naar m'n lipjes, je wrijft even hard en steekt twee vingers naar binnen, ik kerm, dan zet je eikel tegen m'n vrije, natte, licht openstaande kutje en drukt meteen hard door, de toon is gezet, dit weekend ben ik een pop, een sekspoppetje.. Ik heb er vrede mee denk ik bij mezelf, wat een manier om de
3 maanden te vieren.. Je reikt onderlangs naar m'n borsten en vind m'n tepels, je knijpt er hard in en trekt eraan, ik kreun en krijg nog wat tikken op m'n billen wegens geil zijn.. Compleet onredelijk.. Je beukt er nog stevig op los, je hebt geleerd lang vol te houden in m'n strakke kutje.. Dan is het ook voor jou teveel, je drukt hard door, je ballen drukken tegen m'n Venusheuvel, dan voel ik je eikel sputteren en vul je m'n kutje met zaad..
Goedkeurend streel je m'n rug, een klein stroompje zweet loopt over m'n ruggengraat, ik voel je penis nog wat nakloppen, dan trek je terug, je veegt je lul af aan m'n billen, ik merk dat m'n kruis en de binnenkant van m'n bovenbenen vreselijk nat zijn, van mijn geil en het jouwe.. Je staat op en komt naast me zitten, met je rug tegen het hoofdeinde "wat ben je toch een enorm geil wijffie"


Max:

"We gaan de stad in, kom!" zeg ik, "kleed je aan, ik wil alleen hoge haken en een luchtig zomerjurkje net boven de knieën zien...!" Je doet je geilste open schoenen met dunne bandjes aan en een wit zomerjurkje dat halverwege je kut en je knieën valt.. als de wind er onder waait ziet iedereen die flamoes van je.... Aan je priemende tepels te zien ben je erg opgewonden....

We komen in de stad aan en gaan op een terras van een groot Grand Café zitten en bestellen wat....Na een minuut of 5 zeg ik "kom mee jij!" en je volgt me gedwee... we lopen hand in hand zonder eerst te kijken het herentoilet binnen.. Er is niemand in de ruimte maar we horen iemand in een WChokje doortrekken en die kan dus elk moment naar buiten komen... Ik duw je een hokje binnen en dwing je op je hurken met je rug tegen de WCdeur aan te gaan zitten... Ik haal mijn harde paal uit mijn broek en je wilt hem vastpakken om me te pijpen... "AFBLIJVEN!" zeg ik terwijl ik je hand wegsla... dit moet de man die nu zijn handen staat te wassen gehoord hebben... Ik pak je hoofd met twee handen vast en duw mijn eikel tegen je lippen en begin je te gezicht te neuken... Met steeds hardere stoten ga ik steeds dieper in je keeltje waarbij je telkens bijna moet kokhalzen. "Zuig HARDER, span die lippen STRAKKER om mijn lul!" gebied ik je en begin je als een wilde te hoofdneuken.. Je word er steeds beter in en hoeft niet meer te kokhalzen als mijn penis helemaal to aan mijn ballen in je keeltje glijdt... Opeens schokje en spuugt mijn lul uit snakkend na adem.. Ik kijk naar beneden en zie je vocht uit je spleetje gutsen.. Er ligt een klein plasje Daniëlle-geil op de grond... Ik pak je hoofd weer en met een paar ferme stoten kom ik klaar..!!! Ik spuit me in 6 ladingen helemaal leeg in je mondje......
"Ruim je jouw rotzooi op?" zei ik terwijl ik de heren WC uit loop. Ik laat je uitgeblust achter.... Het is een vrij druk café dus zal het nog niet makkelijk worden onopgemerkt uit de heren WC te komen....


Daniëlle:

Man, wat was dat lekker die deepthroat van mijn heerlijke neef! De keiharde ****fuck van de man die alles vanuit het WChokje ernaast gevolgd had was erg heftig. Hij chanteerde me en zou alles vertellen als ik niet deed wat hij zei. Hij had alles gefilmd met zijn smartphone. Ik genoot er desalniettemin enorm van om zo als een slet behandeld te worden…. Max mag (nog) niet weten dat ik een enorme hoer ben….


Max:

Ik drink mijn pilsje op het terras als je naar buiten komt en je gaat tegenover me zitten. Je kijkt me aan en zegt zonder geluid te maken "dank je meester Lucio". Ik kan je liplezen... Ik kijk naar beneden en je spreidt je benen waarbij de een been wat hoger op het tafelpootkruis zet. Je geeft me een geil uitzicht op je kale kutje. Je gaat achterover in de stoel liggen en laat je hoofd naar achter vallen waardoor je haren stijl naar beneden vallen. Ik kan aan je priemende stijve tepels zien dat je zo geil als boter bent.. Ik moet toegeven dat ik hier een kei harde paal aan over houd...

"Kom mee!"zeg ik bits en pakje aan je hand mee. We lopen hand in hand naar de auto in de parkeergarage. Bij de auto aan gekomen leg ik je op de motor kap, duw je jurkje omhoog, haal mijn paal uit mijn broek en duw hem ruw in je kutje.. Je schreeuwt en de mensen die een stukje verderop lopen kijken om.. Ze zien ons bezig maar lopen snel door. Ik neuk je hard en ruw..! "Ga staan en draai je om"zeg ik streng!! ik haal je bandjes van je jurkje naar beneden en schuif je jurk je naar beneden. Ik duw je met je borsten op de motorkap en stop een duim in je sterretje terwijl ik mijn penis weer in je kutje ram werkelijk. Ik begin je uit te wonen... Met mijn andere hand pak ik je bij je lange haren en berijd je nu als een echt paardendriver. Je schreeuwt het uit terwijl ik jouw kutje voor de tweede maal onder mijn zaad spuit... "Dat zal je leren zo te genieten zoals je op het terras deed. Ik bepaal wanneer jij mag genieten begrijp je?". "Ja, meester Lucio!"zeg je slaafs... "Goed zo! En nu die auto in!

We rijden naar huis en daar aangekomen zeg ik "kom maar eens mee". We lopen de trap af de kelder in en tot jouw verbazing is het hele huis onderkelderd. Wat je daar aantreft is een echte SM kelder.... Ik leg je met je buik op een klein massage bankje van ongeveer 1 meter lang op een hoogte van ongeveer 80cm. Je ligt er nog net met je hoofd op terwijl je kutje het andere eind net niet meer haal, die hangt dus lekker in de lucht. Je handen bind ik vast aan twee palen naast het bankje zodat je met je armen wijd gespreid op je buik ligt. De palen zitten aan het bankje vast en kunnen op maat opzij geschoven worden. Dit geld ook voor de twee palen waar ik je enkels aan bind. Op de palen zit een klein kussentje van 15 bij 15cm waar je handen en je voeten op rusten. Je benen zijn niet wijds maar onder een hoek van 45 graden afgesteld... "zo daar lig je nou Daniëlle.... Je kunt geen kant meer op.. Je bent niets..! Je bent nog lager dan een hondenstront op de stoep..!'zei ik en loop naar je gezicht... "open je mond" je opent je mond en ik spuug een fluim in je keeltje... "doorslikken slet!" zei ik en loop de kamer uit je achter latend voor oud vuil..... Ik doe het licht uit!

Ik laat je even liggen vuile slet! Een beetje genieten van een headfuck hè? Volgens mij heb je je ook nog door een andere toiletganger laten neuken op de wastafels... misschien wel door twee man tegelijk... Je bleef veel te lang weg naar mijn zin....


Daniëlle:

Ik denk bij mezelf; je moest eens weten… Mijn benarde positie wind me mateloos op en ik voel mijn geil langs mijn benen uit mijn kutje lopen.


Max:

Na een uurtje in het donker gelegen te hebben kom ik terug.... je kunt niet zie wie er binnen komt wan je ligt met je kutje naar de trap toe. "ik ben het slaafje van me, Ik ga jou eens flink onder handen nemen" ik stop het tril eitje in je kutje! "binnenhouden! Niet er uit proberen te werken want dan zwaait er wat. Meteen sla ik met een zweep hard op je billen. "AAAAUW" gil je "klerelijer" roep je... en meteen weet je dat je te ver bent gegaan.... "STILTE teef!"Ik loop naar je hoofd en je opent je mond vanzelf al wetend wat er komen gaat. Weer kits ik een fluim in je keel... "deze keer niet doorslikken maar je houd hem in je mond, doorslikken als ik het zeg!" Ik zie je gruwelen wat mij weer heel erg opwind. Ik had naast het eitje ook kaarsen tepelklemmen touw en een gagbal mee genomen.... Ik steek de dikste kaars aan en loop naar je toe... Ik kan zien dat je moeite hebt het eitje binnen te houden. Je onderlichaam schokt en ik zie je spieren spannen om te voorkomen dat het tril eitje in stand 5 niet uit je natte kut glibbert. Ik wacht tot het kaarsvet gesmolten en druppel wat op je rug.. Je wilt schreeuwen als de warme paraffine op je lijf stolt maar je hebt mijn cadeautje nog in je mond. "uuuhhlluullh" is alles wat je uit kan brengen... Ik loop naar je toe en geef je een lang tongzoen.... "zo nu mag je doorslikken!" ik geef je weer een lange tongrollende zoen... Ik ga weer door met het kaarsvet (paraffine) om je te horen schreeuwen."Laat je gaan slaafje van me!" en ik druppel van je nek tot op je billen kleine druppels kaarsvet op je rug.. "aauw, aaah, aaaaaah, auw, uuurng, aaaaah, heerlijk schreeuw je.... Ik blaas de kaars uit en laat je even liggen. Het heeft me zo geil gemaakt dat ik besloot dat je me mocht pijpen..... Ik pak je hoofd weer vast een geef je een harde headfuck.. Veel harder als in het restaurant en ik kan zien dat je pijn hebt... Ik geniet er met volle teugen van! Net voor ik klaar kom haal ik mijn penis uit je mondje en spuit je hele rug vol zaad... ik haal je billen net niet.....

Je ligt te hijgen om bij te komen van de facefuck... je was even buiten adem...! Ik ga nu achter je staan en sla met mijn zweep op je billen "aaauw!" gil je... "POTVERDORIE, nu doe je het weer, wat had ik nou gezegd?"zeg ik streng! "je mag pas genieten als ik de zeg!" Ik sla je billen nog even rood met mijn zweep en je hebt de grootste moeite niets te zeggen.

Je hoort nog meer mensen de trap af komen lopen... het moeten er minstens twee zijn... "dus dit is je nieuwe teefje Max?" "Ja, is mijn nichtje en ze houd er echt van..." op dat moment houd je het niet meer... de gedachte dat je afwisselend behandeld word door drie man is te veel... Het tril eitje floept uit je kutje en je komt daar bij weer klaar... het druipt uit je kutje.... "Zooooo heee, wat een geile slet", die gaan we eerst een om de beurt neuken... Een man stop zijn lul in je mond... je herkent hem als de man die je eerder gepijpt hebt... ook hij pakt nu bij je hoofd en geeft je een face fuck. De andere man begint je sterretje met zijn lange tong te neuken.....
De man die je sterretje neukt met zijn tong heeft een uitzonderlijk lange tong... Het is alsof je gewoon geneukt wordt... hij lepelt je hele anus leeg en je wordt er heerlijk ontspannen van... dan plots wisselen de twee mannen van positie en krijg je een lange tongzoen van de man die net je sterretje schoonlikte.... je proeft jezelf en moet er van kokhalzen... Je wilt je zelf weg duwen mar hij heeft je hoofd zo goed vast dat je geen schijn van kans hebt.... Dit gaat even door terwijl de kale man met de dikke korte pik je sterretje uitwoont.. telkens als je dreigt te gaan kokhalzen krijg je weer even lucht van de man. Uiteindelijk pakt hij zijn lange kromme lul en begint hij je gezicht te neuken... Deze twee zijn getraind en houden het wel een kwartier vol.... je begint moe te worden..... Dan komt het moment waarbij de mannen allebei hun zaad over je met kaarsvet en mijn zaad besmeurde rug spuiten.. je zit helemaal onder..... De mannen vertrekken en ik blijf alleen met je achter... Je voelt je heerlijk te grazen genomen…!

100% (1/0)
 
Categories: AnalBDSMHardcore
Posted by horneyhotse
3 years ago    Views: 378
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments