Nicht op bezoek

Daniëlle:

Na de vakantie zien we elkaar ineens veel minder vaak, logisch natuurlijk, maar desondanks toch erg jammer.. We blijven in contact via msn en ik heb de gewoonte ervan gemaakt je op de minst gemakkelijke momenten geile sms'jes te sturen..
Zo gaan wat maanden voorbij, ik ben inmiddels 18 en heb m'n rijbewijs en een auto'tje, jij bent 23 en hebt sinds kort een huis gekocht wat je aan het opknappen bent, de ideale gelegenheid om weer veel bij je te zijn dus! Bijna ieder weekend ben ik wel in je nieuwe huisje te vinden, terwijl ik volgens m'n ouders aan het sc***deren ben, zijn we heel iets anders aan het witten..

Vrijdagmiddag is je bed bezorgd, dus zaterdagochtend spring ik al vroeg in de auto richting jou.. Tegen m'n ouders zeg ik dat ik bij vriendinnen ben en pas maandag weer thuis kom, in werkelijkheid ga ik een lang weekend naar jou om iets te vieren..
Nog voor achten sta ik voor je deur, in een lange regenjas en met een weekendtas, slaperig en geïrriteerd doe je de deur open maar je gemoedstoestand veranderd meteen als ik de jas van m'n schouders laat glijden en je een tongzoen geef.
Ik stap naar binnen en je grist de weekendtas en de lange zwarte jas van je oprit. In een uitdagend speelse bh en een zwarte slip sta ik duidelijk popelend op je te wachten, je valt op hoe ik in zo'n korte tijd zo erg veranderd ben, ik ben naar een c-cup gegroeit, heb een glimmende navelpiercing en heb stevigere billen en een plattere buik, waarschijnlijk door alle avondjes in de sportschool, denk je bij jezelf..
"Ik ga je bed bekijken!" roep ik terwijl ik de trap op stuiter "koffie" roep je door een geeuw heen, je slaapkamer is de grootste kamer van de bovenverdieping en naar mijn mening de mooiste, spiegels aan het hoofd en voeteneinde, spijlen rondom het bed en nu een heerlijk dubbeldik kingsize bed in het midden van de kamer, ik rits m'n tas open en zet m op bed, een groot assortiment aan verwenspulletjes staan klaar voor zometeen.
Ik loop de houten trap weer af en ga de keuken in, je staat tegen het aanrecht geleund terwijl de espressomachine aan het opwarmen is, ik wip op het kookeiland tegenover je en leg m'n benen uitdagend iets uit elkaar..
"Ik blijf tot maandagavond bij je" zeg ik vastbesloten en met een glimlach "oh" zeg je verbaasd "We hebben wat te vieren namelijk" verklaar ik "morgen is het drie maanden geleden.."
"Wil je een lang weekend vieren dat ik je in een tentje heb laten bloeden" vraag je plagend terwijl je op me af stapt en tussen m'n benen komt staan "daar heb ik best zin in namelijk, en ik moet m'n bed nog inwijden.." "daar wil ik je wel bij helpen.."
Je pakt een groot mes uit een messenblok, verschrikt kijk ik je aan, je pakt m'n slipje beet met de ene hand en met de ander snijd je voorzichtig de bandjes door "ik help je wel nieuwe uitzoeken" zeg je nadat ik je boos aankeek.. Je slaat je badjas open, je pik is al stijf..
Ik laat me optillen, voorzichtig laat je me op je pik zakken tot je helemaal in me zit "Wat heerlijk dat je nog zo krap bent als de 1e keer zeg je" ik glimlach en sla m'n armen om je heen terwijl je me zacht wiegend naar boven begeleid..
Eenmaal in je slaapkamer til je me op en gooi je me op bed, met een plof kom ik neer.. Je pakt m'n benen en draait me op m'n buik, je komt op m'n billen zitten, ik probeer los te komen maar hoor je zacht lachen.. Tergend langzaam haak je m'n bh los en sta je weer op, draait me om en plukt de bh van m'n borst af..
"je hebt je speeltjes weer bij zie ik?" vraag je nadat we gezoend hebben en je me in m'n nek kust "ja" zeg ik met een zucht van opwinding, je vingers vinden m'n vochtige lipjes.. "sluit je ogen " zeg je
Ik doe wat je vraagt en wacht af
Je pakt m'n polsen beet en legt ze boven m'n hoofd, ik hoor je wat rommelen en hoor metaal tegen metaal klengen, dan voel ik dat je handboeien rond m'n polsen dichtslaat.. "Hè" roep ik maar meer niet, je drukt een plastic bal in m'n mond die je achter m'n hoofd vastgespt zodat ik geen woord meer uit kan brengen.. "Dit heb ik speciaal voor jou gekocht schat" zeg je alsof het een compliment is "je bent zo bedreven geworden dat ik dacht dat we wel wat verder konden gaan.." Ik kijk je verschrikt aan en m'n gedachten racen maar ik besef dat ik niets kan doen.. "als het teveel word moet je je ogen maar stijf dichtknijpen, dan stop ik" zeg je met een knipoog, ik relax weer..
Je geeft me een kus op m'n voorhoofd, en zak dan af langs m'n nek en schouders, borsten en tepels, je geeft een kus op m'n ribbenkast links en rechts en dan tong je m'n navel even, ik giechel geluidloos.. dan kus je m'n venusheuvel en m'n inmiddels drijfnatte kutje.. "nounou" ik heb weinig werk vandaag, ze je goedkeurend.. Je likt m'n lipjes even en doet alsof je me keurt '1993, een goed jaar voor deze soort' ik rol met m'n ogen en glimlachend kijk je me aan.. Dan pak je een flesje olie uit m'n tas en druppelt m'n hele lichaam onder, een bekend ritueel inmiddels, daarna masseer je me zacht maar stevig tot al m'n spieren lekker los zijn en m'n huid helemaal zacht is.. Je geeft nog speciale aandacht aan m'n borsten, die je flink kneed, dan knijp je even in m'n tepels zodat ze nog stijver zijn.. Je pakt m'n benen beet en legt ze over je schouders, ik haak m'n voeten vast achter je nek en sluit m'n ogen.. "Ben je er klaar voor?" vraag je maar je wacht m'n antwoord niet af, je zet je eikel tegen m'n soppende kutje en begint me te nemen alsof je nooit anders doet, alsof ik van jou ben.. Je duwt langzaam door, ik voel je hartslag in je eikel.. Je duwt tot je tegen m'n baarmoedermond stoot, dit vind je zo heerlijk, dat je erop aan kan dat ik er alles aan doe niet zwanger te raken en je toch geen condoom om hoeft, langzaam trek je je weer terug tot alleen je eikel nog in me zit, je leunt naar voren en ramt dan weer vol in me, ik kerm door de gag heen maar je weet dat ik ervan geniet, in die drie maanden is het wel duidelijk geworden dat ik van het ruigere werk houd, behalve van anaal.. Je blijft doorstoten, je drukt m'n benen uit elkaar zodat ik nog verder spreid.. Dan laat je je op me zakken en neemt me langzaam, bloedjegeil kijk je me aan.. Dan voel ik je eikel kloppen en inmiddels weet ik wat er komen gaat, in krijg gelijk als hete golven zaad m'n kutje vullen..
Je trekt terug en bekijkt de rommel die je gemaakt hebt, je helder witte zaad drupt tussen m'n roze lipjes vandaan..
Je staat op en legt je hand op m'n onderbuik, wetend wat je daar hebt achtergelaten.. Je loopt de kamer uit en denkt aan wat je nog met me gaat doen..
Verwachtingsvol en zwetend lig ik op je bed..

Max:
Ik kom terug de kamer in met twee stukken touw, olie en kaarsen van verschillende dikte… Ik bind de touwen om je enkels… Geboeid aan het bed trek ik je naar beneden zodat je helemaal met je armen gestrekt langs je hoofd ligt. Ik pak een touw van een been en bind het aan een bedpoot boven je vast. Met je andere been doe ik het zelfde zodat je bijna dubbel gevouwen en gespreid voor me ligt… Je kutje wordt wijd gespreid en mijn witte zaad loopt er langzaam uit… Je kan geen kant meer op!
“Het wordt eens hoog tijd dat je anaal ontmaagd wordt, geile Daniëlle…, wil je dat?” Je kijkt me bezorgd aan maar jouw lust krijgt de overhand van je. “Ik doe het erg langzaam en lief en als het pijn doet dan zeg je dat gewoon en dan stop ik… mischien….” Je aarzelt nog steeds en ik begin je clitje te masseren… je begint te kreunen en sluit je ogen…. “Mmmmm, oooooh, jaaaaahhh lekker” kreun je….
Ik pak de dunste kaars en zet hem tegen je sterretje aan… Je opent je ogen en zegt.. “toe ik ben bang…”, “Laat je gaan, geef je over… Ik zou jou toch nooit pijn kunnen doen lieve Daniëlle?” zei ik geruststellend. “Oké neuk mijn kontje maar….” zeg je en ik duw langzaam de dunste kaars bij je naar binnen… Ik heb hem in geolied zodat ie lekker glijd…. Ik haal de kaars heen en weer in je lekkere kontje terwijl ik ondertussen je clitje masseer met mijn tong…. Je slaakt een kreetje van op winding…. “lekker?”, “mmmm ja ga door! Ik wil een dikkere…!” Ik pak nu een kaars van 3cm doorsnee, olie hem weer in en met gemak gaat ie bij je naar binnen. Ik ga nu wat ruwer op en neer en laat de kaars je kontje helemaal vullen. “mmmmm ga door heerlijk….” Schreeuw je. Het wordt tijd dat ik mijn opnieuw stijf geworden lid in je sterretje ga stoppen. Ik haal de kaars er uit en zet mijn eikel tegen je sterretje aan. Ik voer de druk langzaam op en ga nog een keer met mijn eikel over je schaamlippen en je clitje heen en weer… Dit doe ik nog een paar keer totdat ik onverwachts mijn lul bij je sterretje naar binnen duw…. “ooooohh”, gil je “wat heerlijk…..! Waarom hebben we dit nooit eerder gedaan…?” “Ja lieve schat anale sex is echt heerlijk…. Het gevoel als je klaarkomt met je sterretje goed gevuld is hemels…! Je sluitspier spant aan als je klaarkomt en als er dan iets in je kontje zit kom je extra lekker klaar… Veel vrouwen stoppen daarom ook een butplug in hun kont terwijl ze neuken…. Een dubbele penetratie door 2 mannen schijnt echt het einde te zijn…….. Dat gaan we later nog een keertje doen lieve Daniëlle eerst ga ik je kontje berijden…” Ik pak je met twee handen bij je zij en ga je steeds harder in je kont je neuken…. Je gilt uit uit van genot… “ga dooor…. Ooohhh, jaaaahhh…. Harder..! Dieper… rek me uit lieve Max” Ik voel mijn zaad op springen staan en spuit je uitgerekte sterretje helemaal vol met mijn warme witte zaad!!! Zo heerlijk Daniëlle….! “Ga door, ik ben nog niet klaar..verdomme schreeuw je…. Neuk me…! Neuk me godverdomme” gebied je mij…. Ik pak de dikste kaars (4cm doorsnee) en stop die in je gaatje… Het gaat vrij eenvoudig want je sluitspiertje is aardig opgerekt… Ondertussen ga ik de schade schoonlikken waarbij ik je clithoris niet over sla… Je onderbeuk begint te schokken… ik ram de kaars in je kont en lik me suf… “aaaaaaaargghhh, ooooooohhh” Je komt klaar zoals ik nog nooit iemand heb klaar zien komen… Dit moet een mitrailleur orgasme zijn geweest…! Je schreeuwt het uit terwijl je schokkend in de touwen hangt….
Liefkozend kus ik je lichaam en maak de boeien en touwen los. Je begint me heftig te tongzoenen…. “Oooh lieve Max wat was dat fijn…! Ik geloof dat ik van je hou…!” “ja schatje voor mij was het ook heel fijn…..” en we vallen naast elkaar op het ingewijde bed…

Daniëlle:
We vallen naast elkaar in slaap..
Als ik wakker word ben ik alleen, het is vier uur, een beetje verward kijk ik om me heen, m'n haar zit wild en ik ben nog helemaal zweterig en plakkerig, ik stommel de trap af en vind je weer in de keuken. Je bent aan het bellen "Nee het kan niet later, het moet morgenavond gebeuren" zeg je geïrriteerd, ik trek me er niets van aan en schenk een glas melk voor mezelf in, geil kijk ik je aan terwijl ik het witte vocht wegslik, je glimlacht.. Na nog een paar minuutjes bellen hang je eindelijk op "Waar ging dat over?" vraag ik "Niets, een verrassing" zeg je met een knipoog.. "Ik zou je aan gaan kleden als ik jou was" zeg je terwijl je je ogen over m'n lijf laat glijden "vind je me niet mooier zo" vraag ik terwijl ik m'n borstkas plagend vooruitdruk "jawel maar zo kan je niet dr stad in" antwoord je
"ga je dan wel nog even mee douchen" vraag ik bijna smekend "vanavond" zeg je alleen.
Ik loop de trap op en zet de douche aan, ik zeep m'n lijf goed in en voel even aan m'n kringspier, zodra m'n vingertoppen de rand raken schieten er pijnscheutjes door m'n lijf, die enorme kaars heeft me zeker opgerekt, mompel ik tegen mezelf terwijl ik met de douchekop m'n borsten afspoel..
Ik doorzoek m'n weekendtas en selecteer wat ik aan wil, een zwart lingeriesetje onder een witte blouse en hotpants met panty's.. Ik kom de trap af en zie je even verdwaasd naar me kijken en zachtjes "wow" zeggen..
"Vanavond nadat we zijn wezen winkelen gaan we uit eten meid" zeg ne "en ik heb een opdracht voor je" je draait je om en pakt iets van tafel, het past makkelijk in je hand, ik neem het van je aan en herken het meteen als een trileitje. "lik er eens aan" ik doe wat je zegt "zoetig" zeg ik verbaasd dat is van Simone, die heeft er woensdag nog mee gelopen" geil kijk ik je aan "dus deze moet ik gewoon in m'n poesje stoppen?" "met het touwtje naar buiten ja" Ik doe zoals je me zegt
"en dan moet je deze buttplug nog in" zeg je simpel, een beetje paniekerig kijk ik je aan "je hebt geen keuze Daniëlle" zeg je "laat je broekje zakken en buk maar voorover, als een ander het doet is het gemakkelijker"
De smalle buttplug glijd gemakkelijk in me, op z'n dikste punt is 'ie 3 centimeter en op z'n dunste anderhalf schat ik, desondanks voelt het vreemd..
Je glimlacht "kom, we gaan"
In de auto zet je het eitje al zachtjes aan, ik voel mezelf natter worden.. Als we in hartje Utrecht aankomen zet je de auto ergens neer en lopen we naar het centrum, je hebt het eitje even uitgezet want je wilt niet dat ik drijnat lingerie en een avondjurk ga passen.. Al snel vinden we een hunkemoller, je zoekt drie setjes voor me uit, een felroze, een zwarte van kant en een degelijke van huidskleur "die is als vervanging voor degene die ik stuk gemaakt heb"
De cassiere kijkt me verbaasd aan terwijl ik met een rood hoofd aan de kassa sta, het eitje staat op standje twee, je grinnikt en rekent af.
Dan is het zoeken naar een jurk, volgens jou kan ik namelijk niet zo aankomen waar we gaan eten.. We gaan een boetiekje in, de verkoopster komt bij me en neemt m'n maten, al snel komt ze terug met verschillende zwarte jurken, nadat ik er wat gepast heb, heb ik er eindelijk een aan die je leuk vind, eentje tot net boven m'n knieën, strak van boven en lekker los van onder met een laag uitgesneden rug.. "Als je die roze lingerie erbij aandoet kan je 'n gelijk aanhouden" zeg je terwijl je naar de kassa loopt om af te rekenen.. Het eitje trilt weer furieus..
Als we het sjieke restaurant binnen komen zijn alle ogen op mij gericht, we gaan aan een tafeltje in het midden van de zaal zitten en jij bestelt voor me, veel oudere mannen kijken met veel belangstelling naar me en knikken goedkeurend naar je, het eitje gaat nu met intervallen harder en zachter.. Ik weet niet ofdat het eten gewoon niet bijzonder lekker was ofdat het kwam omdat ik m'n orgasmes tegen probeerde te houden maar feit blijft dat ik met weinig trek at "houd het niet tegen" mompel je, een beetje angstig kijk ik je aan, van stand twee zet je t eitje in stand vijf en kijk geil toe hoe ik schuddend van m'n orgasme tegenover je zit en me stil probeer te houden, je laat m op vijf staan en er volgen nog twee orgasmes.. Met tranen in m'n ogen kijk ik je aan, je weet dat het genoeg is.. Het hoofdgerecht is prima en we besluiten het toetje over te slaan, mede omdat ik met m'n voet de binnenkant van je bovenbeen streel en het overduidelijk is wat ik wil..
Je legt je hand op m'n onderrug en neemt me mee naar buiten, als er bij de auto zijn rits je je gulp open, ik kom op m'n knieën voor je zitten, de harde stenen doen pijn maar ik negeer het en begin je harde paal te bewerken, met m n hand cup ik je ballen en inmiddels kan ik aardig deepthroaten, al snel proef ik je voorvocht maar dan trek je terug "sta op" hijg je je legt me over de motorkap en reikt onder m'n jurk, je schuift mn slipje opzij en trekt de buttplug ruw uit m'n kont en zet je eikel tegen m'n nog openstaande kringspier, je duwt mn buik tegen de auto met de ene hand en met de ander pak je m'n haar beet, je neukt me hard en ruw en als snel spuit je je ballen leeg.. Kreunend kom je klaar, je laat m'n haar los en pakt de buttplug weer uit je kontzak, je drukt me nog tegen de auto tot je de plug weer in m'n gekwetste anus drukt en me sommeert m'n slipje uit te doen.. Nog nahijgend laat k m langs m'n benen zakken en en pak m van de grond "geef maar" je ruikt aan m'n kruis en ziet dat m'n slipje drijfnat is "laten we snel naar huis gaan" zeg je en stapt in de auto..

Max:
Ik rijd als een bezetene naar huis… Ik wil je geile lijf laten sidderen van genot… Thuis aangekomen vlieg je meteen de trap op. “Ga maar vast ik kom zo”, zeg ik. In de slaapkamer aangekomen doe je je jurk je uit en gaat geil liggen in je lingerie… Ik kom even later binnen en stap over op de tedere toer..
Ik kus je lief in je nek en ga al kussend naar je lippen… een lekkere lange tedere tongzoen volgt. Ik streel je zachtjes over je lichaam terwijl ik zoenend naar je borsten toe ga…. Ik ga met mijn vinger langs de bovenrand van je rose BH en streel je inmiddels al erg stijf geworden tepels. Plots haak ik onder je tepel en wip hem uit je BH.. met je andere tepel doe ik hetzelfde… Doordat de BHrand net onder je borsten zit staan je tepels fier naar voren…. Dit is zo’n geil gezicht, ik moet er even aan sabbelen… met mijn tong draai ik rond je tepel en af en toe zuig ik er even aan… Je begint zwaarder te ademen.. “Stil!” zeg ik streng… “ik wil je niet horen!”. Door jouw lust begin je behoorlijk slaafs te raken en dat wind me zó erg op…! Jou dingen op dragen die je dan zonder pardon doet….
Langzaam kussend ga ik verder naar beneden en kom bij je navel aan… Ik tong je navel en pak plots een spuitbus slagroom onder het bed vandaan… Deze had ik stiekem mee naar boven genomen.. Ik spuit een toefje in je navel en op je borsten.. Langzaam lik ik je schoon….. ik daal verder af to ik bij je kale kletsnatte kutje aan beland. Ik heb er een foto van gemaakt als aandenken aan een heerlijke vrouw (die zich verveelt op vakantie…;-)…). Mijn god wat heb ik nog veel plezier gehad aan die foto… die deed me steeds terugdenken aan een fijne tijd met jou…! Met mijn tong streel ik je clitje. Ik zuig er plots hel hard en lang aan.. Je schreeuwt en pakt me met twee hnaden bij m’n hoofd vast…. Je wil me weg duwen maar dat lukt je niet… Je blijft schreeuwen van genot…. Ik ga zo een half minuutje dor waarna je trillend en schokkend klaar komt…. Je clitje is erg stijf en staat fier omhoog! Je schaamlippen staan een beetje open en jouw voscht loopt er gutsend uit… (zo geil Daniëlle!)
Je denkt dat je nu aan de beurt ben om mij te verwennen maar dat heb je mis…. Ik ben nog lang niet klaar met jou…! Ik pakt wat olie en maakt mijn vingers er mee lekker glibberig… Ik ga met twee vingers in je sterretje.. “die kont van je gaan we eens lekker verder oprekken” Langzaam gaan ik heen en weer en plots stop ik het eitje in je kont!! Ik zet hem op stand 5 en je slaakt een gilletje.
Ik verplaats mijn aandacht naar jouw kutje en stop hier ook twee vingers in en ga je daar mee neuken. Terwijl ik hard over je clitje wijf neuk ik je erg hard met mijn vingers… Ik voel het eitje als ik bij je binnenkom…. Ik ga zo even door en je schaamlippen lopen wat rood aan. Af en sla sla ik je op je clitje… Ik besluit het niveau op te voeren en stop er nog een vinger bij… telkens gaan er 3 vingers in en uit je dampende kutje…. Je schreeuwt het uit van genot… Dit is de ruwe aanpak waar je zo van houd…. Ik stop er nog een vinger bij zodat ik je bijna vuistneuk…!!! 4 vingers zijn voorlopig genoeg anders gaat het pijn doen…. Het duurt niet lang voordat je zo heftig klaarkomt dat je volgende blok je gehoord moet hebben. Je schreewt het uit… schokkend kom je meerdere keren klaar want ik blijf door gaan met je clitje wrijven en je hard neuken met 4 vingers… Het eitje maakt het af….!
Nadat je me smeekt te stoppen val je tranend van genot in mijn armen. “Max, dit was zó heftig, zó lekker.. dit wil ik vaker….!”
“Bedenk maar wat je voor me terug wil doen” zei ik…
100% (7/0)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by horneyhotse
3 years ago    Views: 710
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Ik ga eens een goed woordje met mijn nicht spreken... om samen op vakantie te gaan. Damn wat goed geschreven!