Neef & nicht op de camping

Daniëlle:
Het is de nazomer van 2011, je hebt nog twee weekjes vakantie en dus toen m'n ouders vroegen ofdat je zin had om nog twee weken mee te gaan naar zuid frankrijk om te kamperen zei je maar al te graag ja.
Ik ben Daniëlle, een blonde vrouw van 17 lentes jong, 1,65 lang en misschien iets te mager voor m'n leeftijd, die niet bepaald op haar mondje gevallen is, jij bent Max, mijn neef en goede vriend van 1,85, aanvoerder van het voetbalelftal en je staat erom bekend dat je iedere week een nieuwe vriendin hebt.. Toch worden we door m'n ouders bij elkaar in de tent gezet. De camping is zo goed als leeg dus toen ons voorgesteld werd dat we onze tent op het veld naast dat waar m'n ouders staan konden zetten zodat we een privé stuk hadden zei ik meteen ja, niet dat ik wist wat er komen ging maar ik was graag wat onafhankelijk van m'n ouders.
De eerste nacht hadden we wat moeite om aan de hitte te wennen, allebei lagen we wat te woelen en werden niet echt uitgerust weer wakker.. De nacht erop besloten we allebei op onze slaapzak te slapen, ik in nachtshirt tot net op m'n bovenbenen en jij in loszittende boxer.. De tent is niet zo enorm groot en we kwamen er nogal ongelukkig achter dat ik nogal wild sliep toen ik je in m'n slaap in je gezicht sloeg waardoor je met een gil wakker werd en ik me rot schrok..
De volgende nacht begon je een gesprek over relaties voordat we gingen slapen, ofdat ik een vriendje had "nee" antwoorde ik blozend hoewel je dat niet kon zien in het donker. "dat snap ik nou niet, je bent echt enorm knap dus waarom zou je nou geen vriendje hebben?" ik giechel en zeg dat het er gewoon niet van komt
"heb je al wel seks gehad?" vraag je uitdagend "Max! Dat ga ik echt niet tegen je zeggen hoor" zeg ik snel
"nee dus"
Je draait je op je zij, ik kijk je aan.. Voorzichtig en doordacht leg je je hand op m'n knie en streelt me zacht "je eerste keer zou met iemand moeten zijn met ervaring en die je vertrouwd.." zeg je alsof het een geheim is "iemand als jij?" vraag ik zachtjes "als je dat wilt.." "laat me er nog een nachtje over slapen" zeg ik
De volgende ochtend lopen we samen naar het toiletgebouw om onze tanden te poetsen "vanavond doen we het" zeg ik vastbesloten "uw wens in mijn bevel" zeg je nadat je je mond gespoeld hebt. De rest van de dag brengen we in een stadje door, het kan aan mij liggen maar het lijkt alsof je meer en meer naar me kijkt, ik heb een shirt zonder bh en een strakke jeans met hakken aan "is er iets Max" vraag ik "je straalt" antwoord je terwijl je een foto van me neemt met je camera..
Na het avondeten moeten we de afwas doen, wat ons nog even tijd geeft te bespreken hoe en wat.. "ik heb condooms bij" zeg je "nee dat hoeft niet, ik slik de pil en wil dat de eerste keer puur is" zeg ik terwijl ik een bord af droog "best een vreemd idee eigenlijk, dat ik morgenochtend wakker word als vrouw" je glimlacht..
"De kans bestaat dat je de eerste keer bloed" zeg je "dan doen we het toch op jouw slaapzak? Die is donkerblauw en jij kan altijd zeggen dat je een wondje had ofzo" zeg ik "deal"
Die avond gaan we rond 11en naar de tent, je hebt nog een biertje met m'n pa gedronken en nadat ik m'n ma gekust heb vertrekken we "ohmijngod Max, ik kan het nauwelijks geloven!" "en toch gaat het echt gebeuren meid!" zeg je
Zoals gebruikelijk wacht je buiten de tent tot ik omgekleed ben voordat je naar binnen komt, deze keer lig ik in plaats van op m'n eigen bed met m'n nachtpon, op het jouwe in een wit slipje en een witte BH.. Je stapt uit je kleren en komt alleen in boxer het slaapgedeelte in.. "ga met je rug naar me toe zitten en sluit je ogen" ik doe wat je me vraagt, je clipt m'n bh los "30B staat er op het label" en tot je genoegen zie je dat ze precies dezelfde vorm hebben als toen ik m'n bh aanhad, zonder dat ze zijn gaan hangen.. Zachtjes masseer je m'n schouders en nek, je zakt omlaag en cupt m'n borsten met je handen, terwijl je ze zacht blijft masseren.. Je kust me in m'n nek en bijt me dan zachtjes.. Je knijpt zacht masserend en een beetje plagend in m'n tepels, ik kreun zachtjes.. "draai je om" nu komt het, denk ik.. Voorzichtig alsof ik breekbaar ben trek je m'n slipje omlaag, je legt m'n benen uit elkaar, even bewonder je m'n kutje, ongeschoren korte blonde haartje op m'n flinke venusheuvel en de rest kaal, met een dieproze hart en kleine lipjes.. "perfect" zeg je zachtjes.. Ik verwacht je eikel maar het is je tong die me verrast, je handen cuppen m'n billen.. Je neemt de tijd om me langzaam maar zeker tot een orgasme te likken.. Terwijl ik klaarkom druk je je lippen hard tegen m'n kutje en leun je op m'n onderlichaam om m'n bewegingen te controleren, nog nooit kwam ik zó hard klaar.. je tijgert omhoog en geeft me een zoen, ik proef mezelf.. Je staat op en doet je boxershort uit, je lul is al hard en je eikel is diep paars "wil je er een kusje op geven?" vraag je. Ik knik "blijf liggen" je beweegt je heupen zo dat je eikel voor m'n mond is, ik hoef enkel een beetje te reiken om m'n kus erop te planten "doe je mond eens open, hoe natter we zijn hoe makkelijker het voor jou is zo" zeg je.. Ik doe m'n mond open en laat je je eikel in m'n mond stoppen, ik sluit m'n lippen nauw om je schacht, je zit maar tot net na je eikel in me maar het voelt als heel wat! Ik lik je.. het smaakt wat zoutig maar niet vies, ik zuig een beetje en laat je in en uit m'n mond glijden maar echt veel stelt het nog niet voor.. Je trekt je terug en kijkt me aan "ben je er klaar voor?" ik knik en leg m'n benen wat verder uit elkaar, je komt boven me hangen en zet je eikel tegen m'n kletsnatte kutje.. Zacht duw je door tot je eikel in me zit, je kijkt me aan terwijl je langzaam doordrukt.. We komen op een punt dat het pijn doet, je ziet dat ik er moeite mee heb en stopt even "dit is normaal en alleen de allereerste keer" stel je me gerust waarna je doorduwt, even steekt het maar dan is het voorbij.. Langzaam druk je door en door tot ik je ballen tegen m'n billen voel.. Blij kijk ik je aan "ik ben trots op je" zeg je terwijl je begint te stoten.. Ik wieg mee op het ritme en sluit al genietend m'n ogen.. Na wat een eeuwigheid lijkt duw je weer door, ik weet wat komt en al snel krijg ik gelijk.. Vijf keer voel ik je spuiten en ik voel me enorm gevuld..
Dankbaar en voldaan kijk ik je aan.. Je slaat een arm om me heen en draait je om, zodat ik met m'n bezweette lichaam op het jouwe lig met je nog harde maar zachter wordende lul nog in me.. "morgen weer?" vraag ik "morgen weer.."
Je legt me weer op m'n rug en trekt je terug, met een zacht plopje glijd je lul uit me.. "Daniëlle, als we willen dat je ouders niets merken van wat we hier doen, zullen we elkaar schoon moeten houden, niets valt zo op als een spermavlek namelijk, geloof me" twijfelachtig kijk ik je aan "gewoon dat je m'n piemel schoon likt nadat we klaar zijn en ik jouw poesje" zeg je verklarend. Je uitleg klinkt zinnig dus doe ik wat je me vraagt; ik kom op m'n mn knieën zitten en buig voorover riching je heupen, je pik is slap dus k moet m zelf overeind houden terwijl ik m'n tong grote slagen van boven naar beneden laat maken om m schoon te krijgen.. "smaakt goed" zeg ik goedkeurend als ik klaar ben, je geeft me een zetje zodat ik weer op m'n rug kom te liggen, je pakt m'n bovenbenen en klemt je vast, dan begin je zachtjes op m'n lipjes te zuigen, en dan precies in het midden, ik kreun, het voelt alsof je me helemaal leeg zuigt maar dan op een goede manier, je stopt zo plots als je begon en komt weer naar m'n gezicht toe, je kust me en ik kus je terug, ik proef je zaad vermengd met m'n eigen geil en tong nog heviger..
Dan plof je naast me neer, uitgeput..
"dat zo'n klein meisje zoveel energie vraagt.." ik giechel "en toch is het pas half een.."
Doe je slipje nou naar weer aan, zometeen verras ik je wel, zeg je terwijl je je boxer weer aandoet.. Teleurgesteld kijk ik je aan maar ik doe wat je vraagt en ga naakt op m'n slip na op de dekens van m'n bed liggen en sluit m'n ogen.. Ik doe alsof ik slaap en dan hoor ik een klik, ik doe m'n ogen open maar het is aardedonker, je hebt het licht uitgedaan.. teleurgesteld sluit ik m'n ogen weer en val in slaap..
Dan word ik ineens wakker, ik weet niet waarvan en wil in m'n ogen wrijven maar merk dat ik gebonden ben, althans, m'n handen zijn boven m'n hoofd vastgemaakt..
"Daniëlle" hoor ik je zeggen "je beseft dat niemand dit te weten mag komen hè, je ouders maar ook je vriendinnen niet, begrijp je dat?" "ja" zeg ik
"oké, dan ga ik je vanavond verwennen zoals je nog nooit meegemaakt hebt, als je teveel lawaai maak moet ik daar wel iets tegen doen, snap je dat?" "ja"
Dan blijft het stil, ik merk dat er een kussentje onder m'n bekken ligt.. Met twee vingers trek je langzaam m'n slipje van m'n heupen af, het duurt een eeuwigheid in mijn gedachten voordat ik m eindelijk over m'n enkels voel glijden..
Dan weer een minuut niets, tot ik je warme lippen op m'n tepel voel.. Zachtjes zuig je op m'n borst en binnen notime zijn m'n tepels hard.. Terwijl je op m'n borst zuigt steek je je ringvinger in m'n kutje.. Ik kronkel en begin te kreunen, je houd me in bedwang en wisselt af met m'n andere borst, je begint me met je vinger te neuken en bijt tussen het zuigen door op mn tepelhof.. Ik kreun harder en harder en begin met m'n heupen te stoten tegen je hand aan, dan stop je "genoeg met dat lawaai" even niets, dan duw je iets in m'n mond, iets wat ik herken als m'n eigen slipje, ik ruik en proef mezelf en voel dan je tong tussen m'n lipjes, je gaat tekeer en laat me hevig klaarkomen, ik geniet duidelijk..
Je pakt m'n benen en legt ze over je schouders, je vouwt me bijna dubbel "fijn dat je zo lenig bent lief nichtje" zeg je terwijl je me stevig begint te neuken, we kijken elkaar aan "god wat ben je krap" zeg je terwijl ik je eikel weer uit voel zetten, snel trek je je terug maar niet voordat je een straal in me gespoten hebt, de rest van je lading schiet je over m'n strakke buik en zelfs m'n borsten..
Je haalt m'n slip uit m'n mond en laat me je schoonlikken "nu zal ik jou weer opschonen.."

Max:
Tijdens de vakantie neuken we elkaar suf. Als we maar enigszinds de kans kregen vlogen de vonken er van af... In de douche hokjes, in het maisveld naast de camping, op het toilet van de camping kantine en zelfs in de camping winkel toen er geen sterveling binnen was. Ik verdenk de kassiere er nog steeds van dat ze de winkel op slot deed en zichzelf heeft zitten vingeren toen ze naar ons keek.... Ik weet het bijna wel zeker want voordat ik jou ontmaagde lieve Damiëlle had ik haar al 2 keer in het magazijn geneukt... Ze keek me ook zo doordringend aan toen we afrekenden...
De vakantie gaat voorbij en we raken steeds verder gesteld op elkaar. Het einde nadert echter… We zitten de afsluitende avond met z’n allen voor de voortent van de caravan van je ouders. De buurvrouw drinkt gezellig een glaasje Rosé mee, ze is een alleen staande ouder die met haar twee k**s naast je ouders op de camping stond. De k**s lagen al op bed. Ik moet je zeggen dat ik haar als oudere vrouw wel aantrekkelijk vond maar ze bleek meer in jou geïnteresseerd...
We zitten lekker te kletsen toen jouw Pa gebeld werd door andere vrienden van de camping om de laatste avond mee door te brengen, het waren twee stellen waar ze veel mee opgetrokken hadden... "gaan jullie echt niet mee?" vroeg je moeder. "Nee we blijven lekker hier" zei je met het oog op een wilde sexavond met mij. Alleen wat doen we met de blond gelokte ,rondborstige, stevig gebilde en volgens mij erg geile bouurvrouw....? Je ouders vertrekken en wij blijven met buufje achter. "Nou ik ga maar naar mijn eigen caravan, ik wil jullie niet ophouden... ;-) " zei ze. Ze ging weg en nam met 3 zoenen van ons afscheid. Ik kon me niet aan de indruk ontrekken dat die laatste zoen bij jou op de mond iets langer duurde dan de andere twee... Geil dacht ik nog...
Lieve Damiëlle, we hebben de caravan voor ons zelf... ik wil je hier en wel NU! Je trekt mijn broek van mijn heupen en neemt mijn lekkere groot geworden penis in je mond en begint hem lekker langzaam te pijpen... oooh wat doe je dat goed.. Je hebt veel bijgeleerd deze twee weken geil Damiëlle van me! Je likt het voorvocht van mij lul en je lippen omsluiten mijn eikel erg strak terwijl je met je tong lekker doorlikt… Je zuigt zelfs een golfbal door een tuinslang, wat lekker…!!! Met je andere hand stimuleer je mijn sterretje en per ongeluk duw je 1 vingetje er voorzichtig in…. Op dat moment hou ik het niet meer en spuit mijn warme zaad in je mondje… Je bent inmiddels erg dol op zaad geworden.. Je zegt dat mijn zaad zo lekker is en dat maakt me nog geiler… Je slikt alles door!
Ik zoen je in je hals en pak je bij je lekkere billen. Een lange tongzoen maakt je erg nat… ik voel het als ik jouw clitje masseer. Ik leg je op je rug en ga al zoenend via je borsten, je navel en onderbuik naar jouw lekkere natje kutje. Je spreidt je benen zodat ik vrij spel heb met je lekker lipjes. Terwijl in met mijn tong langzaam over je clitoris ga steek ik twee vingers in je kutje… Met langzame halen ga ik je hele schaamlippen af. Telkens als ik weer bij je clitje kom zuig ik er even kort maar heftig aan. Aan je gekronkel en gehijg merk ik dat je gaat komen…. Ik steek een derde vinger er bij en stop mijn duim in jouw sterretje…. Ooooh kreun je en ik begin je hard te vingeren, je wil mijn hand wegduwen maar het is te laat.. Je komt schokkend klaar…!!
We liggen heel even in elkaars armen als mijn lul al weer behoorlijk stijf is. “Op je knieen lieve Damiëlle, ik wil je op zijn hondjes nemen”. Ik trek je billen langzaam uit elkaar en voel met mijn hand even waar je clitje is… Ik steek m’n penis diep in je kutje en voer het tempo langzaam op…! Je begint steeds harder te kreunen en ik vraag me af of de buren ons niet kunnen horen… Ik blijf je lekker neuken en stimuleer langzaam maar voorzichtig je sterretje. Je schikt en roept: “Nee! dat wil ik niet, alsjeblieft?” Ik respecteer je wens want ik wil alleen puur genot voor je…. “kan je niet Harder? Dieper?”, zeg je. “Ik wil dat je me flink laat voelen waarom ik je zo lekker vind”, zei je streng. Ik voeg de daad bij het woord en je wordt steeds wilder.. Een sexbeest ben je geworden… Mijn God wat heb ik gecreëerd..?
Plots hoor ik wat geluid in de voortent… “Shit!, jouw ouders”, zei ik.. Ik kijk voorzichtig door het raam van de caravan in de voortent en wat schetst mijn verbazing…. De buurvrouw ligt zichzelf te vingeren… Ze heeft alles gehoord waarschijnlijk. Ik laat wat vallen en ze schrikt op… We kijken elkaar recht in de ogen…. In plaatst van weg te lopen komt ze de caravan in… “als Damiëlle me niet meteen beft zeg ik alles tegen jullie ouders…..” Beide zijn we stom verbaasd en weten even niet wat we met de situatie aan moeten… De buurvrouw blijft over haar clitje wrijven… “alsjeblieft ik heb al zo lang geen sex meer gehad, met opvoedende jonge kinderen als alleenstaande ouder komt het er niet van… maar ik heb ook zo mijn behoeften…”, zei ze bijna smekend. “Toe, neuk jij me dan Max?” zei ze… Ik kijk jou vragend aan waarop je zegt: “Toe maar, laat haar haar genieten waar ik al twee weken van geniet. Ik vind de buurvrouw een lekker ding en help haar graag! “OK, ga maar op je knieën liggen. Ze neemt positie in en jij maakt een beetje plaats voor haar. Jij zit met je kutje nu vlak onder het gezicht van de buurvrouw. Ik pomp mijn lul diep in haar lekkere neukgrot en beuk er flink op los. Ik probeer ook hier weer haar billen uitelkaar te trekken om een duim in haar sterretje te stoppen. De buurvrouw geniet er met volle teugen van en ik besluit om haar kontje te berijden. Ik duw mijn eikel langzaam steeds harder tegen haar sterretje en plots glipt ie naar binnen. Ze slaakt een kreetje van genot… “Kom Max neuk die reet van me! Harder, dieper en spuit me vol met je lekkere zaad! Ik voer het tempo op en berijd haar als een bezetene…
Ondertussen ben jij jezelf aan het vingeren… Plots pakt de buurvrouw jouw hand en begint je te beffen… Eerst wil je niet waarop ik zeg: “Kom Damiëlle geniet van dit heerlijke wezen, laat je lekker verwennen… weer een ervaring rijker…?” De buurvrouw begint je te likken en je duwt haar hoofd steeds strakker tegen je aan… Je geniet met volle teugen… je hoogte punt nadert net als dat van mij… Ik voel dat ik het niet meer kan houden en stimuleer het clitje van de buurvrouw… Je gilt het uit van genot: “aaaaah ik kom weer klaar” en je heupen schokken van genot. Op dat zelfde moment voel ik de onderbeuk van buufje ook schokken, ook zij kwam klaar…. Door haar orgasme werd haar sluitspier stevig aangetrokken wat voor mij ook de druppel was…. Ik spuit haar kont helemaal vol met zaad… “aaaaahh, hier heb je het… geile slet van me….” Mijn god wat heerlijk. We kwamen met zijn drieën tegelijk klaar….
We fatsoeneren de slaapkamer van jouw ouders en nemen met een tongzoen allebei afscheid van de buurvrouw… We gaan slapen want morgen gaan we weer naar huis….

We hebben de buurvrouw nog vaak opgezocht….

100% (13/0)
 
Posted by horneyhotse
3 years ago    Views: 1,327
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
lekker verhaal
3 years ago
wow...letterlijk en figuurlijk in een ruk uitgelezen..top
kaalepittje
retired
3 years ago
lekker geil verhaal!!!