Bleu kapstertje

Bij de kapper waar ik altijd ga loopt sinds een half jaar een alleraardigst grietje stage. Ze mag de jassen aannemen, de gasten een kopje koffie geven, de kappersschorten alvast omdoen bij de klanten en de haren opvegen en dergelijke. De vorige keer dat ik er was mocht ze mij voor het eerst knippen van de eigenaar. Blijkbaar had ze genoeg geleerd dat ze het mocht proberen. Verlegen kwam ze op mij af en vroeg of het goed was dat ze mij mocht knippen. Ik keek in haar mooie, wat verlegen blauwe ogen en zei: “natuurlijk meisje, hoe heet je?” Ze glimlachte en zei: “Michelle meneer. Ga maar op de achterste stoel zitten”. Ze loopt voor me uit zodat ik een goed uitzicht op haar volle billen heb. Ze heeft het volgens mij in de gaten want ze doet een catwalk waarbij haar billen bij elke pas extra opzij uitdijen. Ze doet de kapperscape bij me om en vraagt hoe ik geknipt wil worden. “Klem 2, zoals altijd”zeg ik. Ietwat onhandig begint ze mij te knippen. Of ze het express deed of niet weet ik niet maar ze ging met haar benen lekker tegen mij aan staan. Het kan zijn dat ze het doet omdat ze vrij klein van stuk is (ik schat haar 1m60). Onder de cape wrijf ik wat tegen haar been aan. Ze lijkt het niet erg te vinden maar plots stopt ze en kijkt ze mij aan…. Ze zegt niets en gaat weer verder. Even dacht ik dat het haar niets deed maar toen viel mijn oog op haar priemende tepel…

“Let jij even op de zaak Michelle?”zegt de eigenaar “Ik moet even een boodschap doen.” Ze staat nu alleen in de kleine kapperszaak met mij als enige klant…. “Ja, dat is goed, maak je het niet te lang?” De eigenaar vertrek en ik zie mijn kans schoon mijn handen de vrije loop te laten onder de cape. Ik wrijf zachtjes aan de binnenkant van haar benen en merk dat ze steeds vaker “even stopt”. Als ik merk dat ze haar ogen even dicht doet en echt staat te genieten haal ik een arm onder de cape vandaan en betast haar heerlijke kontje. Mijn hand gaat links/rechts over haal billen en van boven naar onder door haar bilnaad. Ik kneed het geile kapsterkontje goed stevig. “Wacht even”zegt ze “nog even de wenkbrauwen en dan ben je klaar”. Zodra ze klaar is sta ik op pak haar lieve gezichtje in mijn handen. Ik sluit mijn ogen en kus haar. Onze lippen ontmoeten elkaar en we staan al snel te tongen. “Ik vond je altijd zo’n leuke man maar ik mocht je nooit knippen. Ik heb me wel eens klaar gemasturbeerd toen je op je beurt zat te wachten”. Ik krijg er een enorme stijve van. Zo’n mooi meisje dat mijn dochter had kunnen zijn geilt op mij. Terwijl we aan het tongzoenen zijn gaan mijn handen over heel haar lichaam.

“Kom even in het keukentje staan?”zegt ze. “We staan anders zo te kijk..” Weer kijk ik naar haar billen en bedenk me hoe fijn het moet zijn die uit elkaar te trekken en te neuken. Ze gaat op haar hurken zitten en ritst mijn gulp naar beneden. Mijn harde pik (22cm) plopt naar buiten. Ze pak mijn paal vast en neemt mijn eikel tussen haar lippen. Ze likt eerst mijn pik schoon. Langzame halen langs mijn steeds harder wordende pik. Haar hand knijpt m’n pik net achter de eikel terwijl haar tong mijn eikel plaagt. Ik merk nu pas dat de een tongpiercing heeft; het voelt zooo heerlijk. Hard zuigend en af en toe tot tegen haar amandelen pijpt ze me er op los. Ik word er zo geil van dat ik haar haren beet pakt en haar hoofd ruw naar mij toe druk. Ze moet even kokhalzen maar dat weerhoud mij er niet van haar keeltje eens hard te neuken. 3, 4 snelle harde stoten en dan laat ik haar op adem komen. Steeds een stoot erbij en dan weer even ademen. Ze hijgt bij elke adempauze wat mij enorm opwindt. Een sliert spuug en voorvocht druipt van haar kin af en oooh mijn god wat pijpt ze me lekker.

Het duurt niet lang voordat ik merk dat ik ga komen. Ik pak haar hoofd vast met 2 handen en trek haar hoofd stevig over mijn pik. Ze wil weer terug gaan maar nu houd ik haar hoofd stevig vast. Ze raakt heel eventjes in paniek maar merkt snel dat het menens is. Mijn heupen schokken als ik mijn zaad rechtstreeks haar slokdarm in spuit. Ik laat haar los en proestend komt ze bij. Ze veegt haar pijpmondje schoon en ritst mijn gulp dicht. Op dat moment komt de eigenaar weer terug. “Zo Michelle, ik ben er weer. Is het allemaal gelukt?”. “Ja meneer, alles onder controle. “Loop maar even mee naar de kassa” zegt ze terwijl ze weer voor mij uit loopt. “Dat is dan €64,50 meneer?” zegt ze. “€64,50? Ik dacht dat het knippen maar €14,50 was?”vraag ik een beetje verward. “Dat is het ook. En €50,- voor het pijpen….”

94% (12/1)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by horneyhotse
2 years ago    Views: 1,434
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
tompoes20
retired
10 months ago
lolll..
1 year ago
echt fun
1 year ago
Prachtig slot.
urpussyis...
retired
2 years ago
lekker hoor
2 years ago
mmm toch het verkeerde vak gekozen denk ik....t was in ieder geval geen kut kapstertje...
2 years ago
Heerlijk
2 years ago
en paar jaren terug kreeg ik nieuwe buren beide van in de 20
Hy buschaufeur zij kapster en een bijna gelijke belevenis als dit verhaal doet me genietten en me pik steigd naar top !! heerlijk verhaal eind wat jammer
2 years ago
Was is die stagiair maar. Verassend einde.....