Strafwerk

Maartje:
Ik ben Maartje, een verveeld schoolmeisje in 6VWO, 18 jaar en blijven zitten. Mijn motivatie is enorm laag en een tweede keer zakken dreigt eraan te komen.
We hebben biologieles, Erik, de nieuwe leraar, houdt huiswerk controle en ziet dat ik wéér niets heb gedaan..

Twee weken later hebben we een toets die ik dramatisch gemaakt heb.
'Maartje ik wil je na de les even spreken' zeg je 'Ik denk dat het goed is als je vrijdagmiddag tot vijf uur op school blijft tot de examens komen, zodat je een middag hebt waarin je alleen maar leert in alle rust, geen telefoon, geen computer, geen afleiding dus, dat zal een positieve invloed op je cijfers hebben uiteindelijk'

Ik protesteer hevig maar je hebt het al met m’n ouders besproken en die vonden het een goed plan, daarom zit ik nu dus iedere vrijdag tot vijf uur in m’n eentje in een lokaal, te 'studeren'.
In het echt zit ik continu met m’n BlackBerry en doe ik niets aan school, je komt af en toe het lokaal in om te controleren en betrapt me dat ik m’n telefoon snel weg stop in m’n BH..
'Inleveren mevrouw' zeg je terwijl je jouw hand op houd: 'Volgende week krijg je m terug'. 'Nee Erik, alsjeblieft niet, ik keek alleen hoe laat het was'. 'Onzin Maartje, je hebt in die drie uur dat je hier zit nog niets gemaakt dus mij houdt je niet voor de gek dat je niet de hele tijd zit te sms’en of wat je ook doet!' Ik weiger.

'Maartje, ik wil dat je hier met een diploma weg gaat en dat lukt alleen als je betere biologie cijfers gaat halen!'
'Kan ik u niet op een andere manier overhalen om me betere cijfers te geven dan alleen hard te studeren Meester?' vraag ik verleidend terwijl ik opsta en een knoopje van m’n blouse los maak

Je doet een stap terug 'Maartje ga nou maar verder werken' zeg je en je loopt het lokaal uit met m’n telefoon in je hand..
Teleurgesteld ga ik weer zitten..

Na een half uur kom je terug, je legt m’n mobieltje op de tafel naast ons 'Deze kun je terug krijgen, het is half vijf en er is niemand meer in de school op ons na' zeg je 'Maar ik wil er wel iets voor terug..'
Je loopt naar de deur en doet m op slot.. Met ogen als schoteltjes kijk ik je aan, ik dacht niet dat je zo ver zou gaan.. Je ritst je gulp open en laat je broek zakken. 'Tenzij je dit jaar wéér wilt zakken' zeg je..

Ik deins niet terug voor een stevige pijpbeurt en kniel voor je.. Ik trek je boxer omlaag en schrik van de grootte van je lid.. Ik kijk omhoog, je glimlacht alleen terwijl je m’n haar streelt: 'Doe je blouse open en trek je BH omlaag, ik wil je borsten zien meid' zeg je.. Ik gehoorzaam en leun even achterover om mezelf te showen.. 'Perfect' mompel je waarna je lul in stapjes begint te groeien.. 'Pijp me klaar Maartje, dan kijken we of je jouw telefoon terug verdiend hebt, volgende week zullen we zien of we die cijfers van je omhoog kunnen krijgen..'

Ik open m’n mond en begin aan je lul te likken.. Na korte tijd grijp je m’n haar al beet en begin jij het tempo te bepalen..Erik:
Terwijl je mij afzuigt als een volleerde hoer vraag ik je of je dit pad in wil slaan. "Ja, meester Erik, niets liever..!"zeg je en je zuigt me nog harder. "Weet je het heeel zeker Maartje?" vraag ik voor een laatste keer en je knikt. Hmmmm, ik vraag mij plots af of jij het in je hebt om....

Ik ben Erik, biologie leraar 42 jaar en getrouwd met een slet van een sloerie. Mijn vrouw is sexverslaafd. Ik heb van alles gedaan om haar te helpen maar uiteindelijk mij bij de situatie neergelegd. Ik heb er gebruik van gemaakt en haar tot mijn persoonlijke slaaf gemaakt, mijn eigen vrouw die ik op party's beschikbaar stel aan wie ik maar wil. We hebben en afspraak; zij mag zoveel sex hebben als ze wil maar ik bepaal met wie. Zij komt niets te kort en houdt zich aan onze afspraak. We hebben een uitgebreid sexcircuit opgebouwd en altijd op zoek naar nieuwe meisjes voor onze besloten feesten. Het rekruteren van nieuwe meisjes is een lang en uiterst delicaat proces. Jij Maartje maakte nu een goede start.....

Ik stoot mijn lul diep in je keeltje en je moet kokhalzen... "Meester Erik u doet me pijn!" zeg je maar ik geloof er niets van en pets je in je gezicht. Het maakt me alleen nog geiler. Ik pak je bij je haren, duw je nog harder op mijn paal en schuif mijn pik tot tegen jouw amandelen. Je panikeert even omdat ik je zo vast houd. Na een paar seconden spuit ik mijn zaad diep achter in je keeltje en laat je los.... Jouw speeksel en mijn sperma vallen op de grond en je proest het uit....

Jouw BlackBerry houd ik nog even achter Maartje, jouw biologie punt is nog niet gewijzigd.... Ruim je de rotzooi op en tot maandag.... Fijn weekend!


Maartje:
Je bent weg en doet de deur met een klap achter je dicht.. Even blijf ik versuft zitten, ik slik nog een keer om alles weg te krijgen en sta dan op, ik haak m’n bh weer vast en strijk m’n blouse recht. Ik haal wat wc papier uit het toilet en veeg de vloer ermee schoon, dan pak ik m’n tas en ga snel naar huis..
Het hele weekend racen m’n gedachten door m’n hoofd, doe ik hier wel goed aan, is het wel verstandig, maar ik kan niet meer terug besef ik.. Het is alweer zondagavond, er wordt goed weer voorspeld dus leg ik een legging, zomerjurkje en een passend setje lingerie klaar voor de maandag.

Het laatste uur heb ik weer biologie, je neemt me even apart en zegt alleen dat je me na de les nog even wilt spreken, zoals beloofd blijf ik aan het einde van het uur dus nog. 'Maartje, ik wil dat je jouw menstruatie voor me bij gaat houden' zeg je terwijl je me m’n telefoon terug geeft: 'Dat kan via je telefoon, het wordt automatisch bij mij aangegeven dan. Ik wil weten wanneer ik een condoom om moet schat, dat ga ik niet altijd doen namelijk en het laatste wat ik wil is een zwangere tiener op m’n geweten. Oké?' Ik knik: 'Ben je nu ongesteld of pas geweest of?' 'Nee Meneer, het is alweer twee weken geleden dat ik ongesteld was..' 'Mooi' antwoord je.

Je doet het lokaal op slot 'Je kunt vandaag je cijfer 1/10e omhoog krijgen meid' zeg je terwijl je terug komt lopen: 'Dit blijft tussen ons hè?' Ik slik even, twijfel en knik dan..

Je komt achter me staan en masseert m’n nek zachtjes 'Ben je gespannen schat?' Normaal heb ik een grote mond maar nu sta ik met een bek vol tanden.. 'Daar heb je alle reden toe' zeg je terwijl je met een hand m’n haar beet pakt en met de ander langs m’n rug gaat, onder m’n jurkje reikt en m’n slipje vind.. 'Buk voorover Maartje'

Ik leun voorover en pak een tafel beet, je pakt m’n dieppaarse slip beet en trekt die omlaag tot op m’n knieën, dan sla je m’n jurkje terug tot op m’n rug.. 'Wat heb je een prachtig lichaam Maartje' je spuugt op je hand en wrijft er m’n lipjes mee in 'De volgende keer wil ik dat je geschoren bent slet' Ik antwoord geeneens maar wacht af.. Dan voel ik het, plagend streel je met je eikel m’n lipjes en duwt ze zacht uiteen 'Ik had nooit verwacht dat je ermee in zou stemmen' en dan druk je door, ineens wordt ik gevuld door je dikke penis ik geef een gil, normaal heb ik seks met minder groot geschapen jongens maar dit is toch echt wat anders.. Je hebt geen genade en stoot hard door, ik voel je eikel tegen m’n baarmoedermond stoten, ik kerm.. Het is duidelijk dat je lang niet zon krap kutje gehad hebt want na een paar minuten zet je jouw nagels diep in m’n heupen, stoot nog een keer en schiet dan je lul in me leeg.. Ik hijg, m’n knieën knikken en het zweet staat op m’n rug.. Je streelt m’n billen en trekt m’n slipje weer omhoog..

'Gefeliciteerd Maartje, je cijfer gaat met sprongen vooruit!' zeg je grinnikend.. Je knoopt je broek dicht en pakt je tas, dan verlaat je het lokaal..

Ik pak m’n tas en loop met het schaamrood op de kaken naar de fietsenkelder, ik wil snel naar huis.. Terwijl ik fiets voel ik dat m’n slip steeds verder doorweekt raakt van je vulling..


Erik:
Het is vrijdag en vanmiddag moet je weer nablijven. Het is erg vroeg als ik de school kom oprijden en jou samen met twee jongens de fietsenstalling in zie gaan. Ik parkeer de auto en loop via de fietsenstalling de school in. Ik hoor de twee jongens tegen je praten. Ze hebben je opgesloten en je staat met de rug tegen de muur. Ik hoor ze je bedreigen... "Maartje, je pijpt ons na school of er zullen nare dingen met je gebeuren" zegt de een. "Je zult ons sletje worden" zegt de ander...

"Casper, Nick, ik geloof mijn oren niet!" bulder ik als ik de hoek om kom lopen. Casper en Nick zijn op heterdaad betrapt door de leraar op deze school de het meest gevreesd wordt....ik!

Ik laat mijn lerarentas luid op de grond vallen, pak Casper en Nick bij hun oren en ga op 10cm van hun gezichten hun de wacht aanzeggen. "Jongens, ik ken jullie ouders als persoonlijke vrienden. Laat ik niet merken dat jullie Maartje of elk ander meisje hier op deze school tot zulke praktijken gaan overhalen want dan zwaait er wat! Eerst krijg je met mij te doen, dan met je ouders en ten slotte mag je het nog eens uitleggen op het politie bureau....IS DAT BEGREPEN?" bulder ik weer. "eeeuh, ja meneer Erik. Zegt u het alstublieft niet tegen onze ouders?" stamelen de broekies. "Goed, ik laat het bij een waarschuwing maar jullie hebben de hele maand lang corvee! En nu ophoepelen tuig!"zeg ik terwijl ik naar jouw glimlach. Jij staat stilletjes te genieten hoe ik voor je opkom. Casper en Nick zitten je al weken lang lastig te vallen en je bent mij maar al te dankbaar dat ze je nu met rust laten.

"Gaat het Maartje?" vraag ik. "Ja, je was fantastisch meester". "Kom mee" zeg ik en ik neem je mee naar de docenten toiletten. Het is nog erg vroeg en er is niemand. "Hoe dankbaar ben je me?"Je wilt door je knieën zakken en mijn gulp openritsen maar ik hou je tegen. Ik pak je hoofd vast en streel door je haren. Ik geef je zachte zoentjes in je nek en rondom je mond. Steeds dichter rondom je mond totdat we staan te tongen als twee verliefde pubers. Onze tongen verstrengelen zich in elkaar en ik wilde dat er geen einde aan kwam. "Het is goed Maartje, ga naar je les. Vanmiddag hoef je niet over te blijven, je krijgt een half punt van mij. ..." en ik knipoog.


Maartje:
Ik glimlach en geef nog een kusje op je wang, daarna loop ik lichtvoetig naar m’n eerste les.. Het zevende en één-na laatste uur hebben we weer biologie, de les verloopt normaal maar aan het einde geef je me een enveloppe 'kijk maar wat erin zit als je alleen bent' zeg je zonder verdere uitleg waarna je weer naar het bord loopt om de volgende les voor te bereiden, het laatste uurtje economie gaat tergend langzaam omdat ik niet kan wachten om te lezen wat er in de brief staat.. Om drie uur zijn we eindelijk klaar en fiets ik met wat vriendinnen naar huis.

Ik zet m’n fiets in het schuurtje en ga via de achterdeur naar binnen, er is verder niemand in huis op m’n broer na die op z’n kamer zit dus ik ren twee trappen op om naar m’n eigen kamer te gaan waar ik ongestoord de brief kan openen. Er zitten twee brieven in, eentje aan mij en een aan m’n ouders, die aan m’n ouders bevat informatie over een bijspijkerweekend wat de school kosteloos aanbied wat het weekend erop gepland staat. De brief aan mij begint met 'Lieve leerling' en eindigt met 'je Meester', er staat in dat je wilt dat ik naar je huis toe kom en m’n ouders overtuig dat ik bij een vriendin een nachtje logeert, en dat het zeer positief uit kan pakken voor m’n cijfer als ik kom, en heel negatief als ik weg blijf.. Mijn keuze is snel gemaakt. Na het avondeten vertel ik m’n ouders dat ik met Lisa ga stappen en dan bij haar blijf slapen, ik doe dat wel vaker en m’n ouders hebben er geen problemen mee dus ik mag gewoon weg, ik tut me op, kies een leuk setje roze ondergoed, diep donkerblauwe Levi’s, een wit/grijs gestreept shirtje wat m’n figuur goed onthuld en m’n favoriete hakken, in m’n avondtas stop ik wat make-up, m’n nachthemd en schone lingerie, ik spuit wat parfum op en ga ervandoor.

Het is 5 kilometer fietsen naar je huis en ik moet even zoeken maar vind het uiteindelijk. Ik bel aan en moet even wachten tot je jouw voordeur open doet.. 'Goedenavond Maartje, leuk om je te zien!' zeg je terwijl je de deur achter me sluit en de nachthaak erop doet 'heb je jouw boeken bij?' Verbaasd kijk ik je aan 'Hoe wil je anders dat ik je help te studeren voor je komende toets meid' zeg je met een glimlach. Ik ben even van m’n stuk gebracht 'Ik dacht dat we, eeeuh, ik dacht dat ik je lichamelijk ging helpen eigenlijk om m’n cijfer te verbeteren..' 'Natuurlijk gaan we dat doen!' antwoord je 'De komende toets gaat over anatomie en hoe kan ik je beter vertellen waar alles zit dan het bij je aan te wijzen..' Ik glimlach gespannen en zet tas naast de trap neer..

'We doen eerst een wijntje en dan gaan we aan de slag, we hebben niet de hele avond hé!' zeg je terwijl je me naar de keuken leid en daar een groot glas rosé inschenkt 'M’n vrouw is een avondje swingen en m’n zoons zijn op hun kamers in Maastricht en Groningen, we hebben dus t huis aan ons!' De rosé maakt me wat losser 'Gelukkig maar, we willen niet gestoord worden!' zeg ik met een knipoog 'Jij snapt het' zeg je en drinkt je wijn op 'kom over een paar minuutjes maar naar boven, ik zet je tas wel naast het bed dat ik voor je klaargemaakt heb, oh en ik raad je aan om met zo weinig mogelijk aan naar boven te komen, dat scheelt!' Ik sla m’n wijn achterover en begin me uit te kleden tot op m’n lingerie, dan drentel ik naar de trap op m’n blote voeten.. Ik loop langs een spiegel en bekijk mezelf even, nooit gedacht dat ik m’n lichaam zou gebruiken om hogerop te komen..

Ik loop even terug om m’n hakken aan te doen voor wat extra ‘wow’ en loop dan de trap op. 'Hier Maartje' hoor ik vanuit een zijkamer, het licht is er gedimd en er staat een massagetafel 'Kom maar liggen, dan maak ik je eerst even los voor we inwendige anatomie gaan bestuderen..' In m’n aangeschoten toestand klim ik de tafel op en ga op m’n rug liggen, je haakt m’n bh van voren los en haalt m onder me vandaan, m’n slip laat je nog zitten.. Je doet de deur dicht en zet de verwarming wat hoger.. Dan druppel je wat olie over m’n benen en begint me te masseren.. De warme olie voelt aangenaam en nog beter voelt het als je het krachtig in begint te wrijven.. 'Dit is je kuit' zeg je terwijl je m’n kuit masseert. 'Erik, je hoeft niet alles op te noemen, ik ben aardig goed in anatomie..' zeg ik 'Uw wens is mijn een zorg' antwoord je en je gaat gewoon door, eerst m’n linkerbeen tot aan m’n lies en dan m’n rechterbeen, je laat je vingers over m’n lipjes glijden en ik sidder even.. Je grinnikt en begint dan met m’n armen 'Leg je hand op m’n schouder' zeg je waarna je m’n schouders los masseert, en dan m’n bovenarm tot je m’n hand van je schouder tilt en je m’n onderarm masseert en daarna m’n hand, dan volgt m’n rechterarm.. Als je ook daarmee klaar bent begin je olie over m’n borstbeen en buik te druppelen,, je ontwijkt m’n borsten nog even en kneed me stevig tot je ook m’n heupen gehad hebt, je laat je vingers even onder m’n slipje door glijden maar doet verder niets.. 'Lig je nog goed?' vraag je terwijl je met je nog geoliede handen m’n haar in een staart brengt en er een elastiek omheen doet. 'Ja hoor' zeg ik dromerig 'Gelukkig'

Dan begin je m’n borsten in de olie te zetten en gaat ze ruw te lijf, met twee handen tegelijk kneed je ze stevig en neem je ook m’n tepels te grazen tot ze hard als kiezels zijn, na een halfuur rustig gelegen te hebben is dit een welkome afwisseling. Geil kijk ik je aan.. Je pakt m’n slipje beet en trekt m ruw omlaag tot op m’n enkels, je legt m’n benen iets uit elkaar en begint m’n lipjes te masseren en je vind al snel m’n ligt gezwollen clit die je begint te stimuleren.. Binnen no-time ben ik al aardig nat en steekt je twee vingers in me waarna je m’n kutje bijna als een bowlingbal beet pakt en me al snel spuitend klaar laat komen.. Ik trap met m’n benen en kerm het uit. Na een paar minuten kronkelen van genot pak je me onder m’n schouders en knieën op en neem je me mee naar je slaapkamer waar je me op bed werpt, ik blijf liggen zoals ik geland ben en kijk hoe jij je uitkleed en ook in bed komt: 'Klaar om 2/10e te verdiepen?'

Voor ik antwoord heb je m’n slipje al van één been afgehaald en leg je m’n knieën als over je schouders, met je enorm harde erectie streel je eerst plagend m’n lipjes waarna je jouw eikel in me steekt: 'Ik heb echt een zwak voor welwillende krappe tienermeisjes als jij Maartje' zeg je terwijl je m’n borsten nog een kneed en daarna m’n polsen pakt en in het matras drukt 'ze zijn zo makkelijk' waarna je jouw onbeschermde lul meteen doordrukt tot je ballen tegen m’n billen drukken, ik wil een gil geven maar je kust me waardoor ik niets kan dan dit genietend onderdaan.. Ik kom nog een keer klaar en na tien minuten je uitgeleefd te hebben is het ook voor jou teveel.. Je gezicht vertrekt, ik voel je dikke eikel nog wat uitzettend en daarna je hete zaad in me schieten.. Je kreunt bij iedere straal en ik kerm mee.. Ik ben uitgeput en jij hebt het ook even gehad.. Naast het bed staat m’n tas, ik slaap naast jou vannacht..

Erik:
Ik lig op mijn rug en jij op je zij naast me. Jouw hoofd op mijn borstkas rustend en je bovenste been over de mijne. Je lekkere borsten tegen mij aan gedrukt. Af en toe kijk je op en geeft me lieve zoentjes. Ik sta het toe omdat ik even tot rust kom. We hebben nog een lange nacht te gaan en jij denkt dat dit het was. De stimulatie van je G-plek wat tot een heerlijk spuitend orgasme leidde was erg knap. Je wist niet dat je het in je had en bent er van overtuigd dat we zo gaan slapen....je hebt het gruwelijk mis! Er staat je nog een lange nacht te wachten....

Dan ineens duw ik je van me af en sta op. "Maartje, doe je geile hakken voor me aan, ik vertel je nu dat ik je nooit meer zonder hoge hakken aan bij me wil hebben, is dat begrepen?" Je knikt instemmend. "Je krijgt geld van mij om 3 paar geile open schoenen (met bandjes) of pumps aan te schaffen, hak hoogte minimaal 7cm. De volgende keer heb je ze bij je!" en ik duw €400,- in je tas. "Luister goed: je doet ze uit als ik het zeg!" Een beetje verbouwereerd door het geld trek je jouw favoriete hakken aan. "ga maar op je rug liggen, het is tijd voor de anatomie van je poesje." Ik spreid je benen en trek je kutje uit elkaar. "Kijk Maartje, dit is je clitoris"en langzaam draai ik cirkeltje en knijp met wijsvinger en duim in je steeds stijver wordende clitje. "Kijk ik duw de grote schaamlippen, de labia majore, op zij en door het stimuleren van je clitje komen de kleine schaamlipjes vrij, de labia minore."

Ik wissel lange zachte strelingen af tussen de kleine en de grote schaamlippen. Je wordt er behoorlijk geil van.... "Dit is je G-plek Maartje" en in duw mijn middelvinger in je vagina om je G-spot te stimuleren. Zodra ik het gevonden heb gaat er een stuiptrekking door je lijf. Ik plaag j plek je nog even en zeg dan: 'Tijd voor een overhoring Maartje. Eens kijken of je goed opgelet hebt. Ga achteroverliggen en ontspan je. Ik raak nu in willekeurige volgorde een gedeelte van je kutje aan en jij moet zeggen welke, begrepen?" je knikt gewillig ja want je hebt goed opgelet.

Langzaam begin ik en jij zegt ze langzaam op, kleine links, kleine rechts, clitje, grote rechts, grote links, Geeeheee-spot, G-spot, G-spot, kleine links, clitje, kleine rechts, Gee-spot, clitje, G-spot, clitje....hmmmmmm hhhhhgghg, G-spot, clitje, clitje, clitje, G-spot...oooooh ik kom....". Plots stop ik en laat je met rust. "Ga nou door meester, ik wil het...toe?" smeek je me maar ik blijf koel. Ik geef je een pets in je gezicht..."Jij hebt niets te willen" BULDER ik! "KEN JE PLAATS TEEF!" en ik geef je nog een pets. "Je had alles goed behalve: hmmmmmm, hhhhhgghg, oooooh en ik kom. Hiermee heb je al je punten weer verspeeld! Je stelt me teleur en nu moet ik je straffen"

Ik leg je met gespreide benen op bed en bind je enkels vast aan twee ringen op de muren. Jouw handen bind ik vast boven je hoofd en begin je te beffen... Met mijn tong terg ik alle delen van je vagina, je word al weer snel nat en ik drink je geil uit je kutje. Mijn pik wordt hard en ik wil gezogen worden. Ik manoeuvreer me in standje 69 waarbij je automatisch mijn kloppende eikel in je mond neemt. "Ik wil dat je een tong piercing neemt Maartje, dat is heerlijk bij het pijpen....hoor je me Maartje?""Ja, Meester Erik" zeg je gretig en je gaat door met pijpen. "Je kunt er 0,1 punt mee verdienen....hmmmm wat doe je dat lekker sletje van me". Ik bef je een tijdje en merk dat ik steeds meer verzaak omdat je me zo lekker pijpt.

Als ik merk dat jij merkt dat ik geniet stop ik, sta op en maak je los. "Ga voor me staan Maartje. Je klimt van het bed af en gaat voor me staan. Je strekt je lichaam uit en pakt je handen vast achter mijn hoofd. Ik voel jouw stijve borsten tegen mijn lichaam en dat maakt me wild. Ik zoek je lippen op en naar een paar plagende zoentjes staan we heel heftig te tongen.... Ik zet mijn nagels diep in je billen en laat ze over je hele rug glijden...de striemen in je rug...!!

Ik zak door mijn knieën pak je rechter enkel vast en leg je been in mijn nek. Je staat wijd gespreid in en split tegen me aan. Ik stop mij eikel in je natte gleuf en ga je hard neuken. Ik til je op en je slaat je linkerbeen om mijn billen. Ik loop naar de muur toe en plet je er tegenaan terwijl ik je hard door neuk. Doordat j tegen de muur staat kan ik je extra hard neuken. Ik beuk er op los en kijk je diep in je ogen... Onze blikken laten elkaar niet meer los als ik klaarkom. Ik schiet mijn zaad in je kutje. 7 stralen penetreren jouw schede en beladen in je baarmoeder.... "zo sletje, dat was best aardig...

Ik loop naar je badkamer jou ongemakkelijk achterlatend....

92% (10/1)
 
Categories: HardcoreMature
Posted by horneyhotse
2 years ago    Views: 1,059
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
wat een lekker verhaal
2 years ago
heeeerlijk verhaal
2 years ago
kan niet wachten op het vervolg...
2 years ago
Ja waarschijnlijk nog 3 vervolgen.....
2 years ago
WOW.... dat gaat me weer een vervolg verhaal worden denk ik. Of niet soms.....XXX