Het naaktstrand

Op het Strand

Het is een zonnige dag en ik besluit naar het strand te gaan. Ik woon in Zuid-Holland vlak bij de kust. Het is 10 minuutjes met de fiets voordat ik op het strand sta. Vooral met dit soort mooie dagen is dat fijn omdat het dan erg druk wordt. Kilometers lange file staat er dan van mensen die naar het strand willen. Ook vandaag is het weer raak.

Eenmaal bij het strand is het zo druk dat ik besluit een rustiger stukje strand op te zoeken, het naaktstrand een paar kilometer verder op. Terwijl ik mijn fiets omdraai komt er een knap stelletje op me af geruzied. “Je was ook veel te laat, nu is het veel te druk!” zegt de dame. “Ik ga want dit is geen doen! Waarom was je ook zo lang bij je moeder vanochtend?” zegt ze en loopt kwaad richting de fietsenstalling. “Toe nou Helena, het spijt me! Kom nou terug ik had nou eindelijk een plaatsje voor de auto….Toe nou Helena…Helena?” Het mag echter niet baten want die pittige tante loopt door. Vlak voor me draait ze nog èèn keer om en roept: “Eikel, je zoekt het voortaan maar uit! Ga maar naar je moeder..!” Ze let niet goed op door haar boosheid en knalt tegen me op. Ik zag het aankomen maar liet het gebeuren. Ze valt bijna maar ik kan haar net opvangen en kom in de schermutseling per ongeluk met mijn hand in een van de wijde mouwen van haar ruime T-shirt terecht. Mijn hand komt tegen de zijkant van haar borst aan; ze had er niets onder! Terwijl ik mijn hand daar laat kijk ik in haar mooie ogen. Mijn god wat is zij mooi als ze boos is…. “ Voorzichtig anders val je nog.”zeg ik en laat haar los. Mijn hand glijdt onopvallend langs haar zij en heup totdat het contact zich verbreekt. Ze kijkt me in mijn ogen terug aan als haar vriendje bezorgd naar ons toe snelt. “Alles goed Helena?” vraagt hij. Terwijl zij me diep in mijn ogen aan blijft kijken veranderd haar boosheid in opwinding en zegt: “Ja hoor, ik ben in de veilige armen van deze aardige meneer….” Ze knipoogt naar me zonder haar vriendje het ziet en loopt verder. “Toe nou Helena..?” jammert hij nog een keer maar ze stapt op haar fiets en gaat er vandoor, hem onthutst achterlatend.

Ik realiseerde me op hoe prachtig die meid is. Perfect figuurtje met bruin lang haar tot over haar schouders. Ze heeft hotpants van spijkerstof aan met een wijd T-shirt met wijde mouwen er boven. Zo te zien had ze geen bikinitopje aan want door haar opwinding stijf geworden tepels priemden door de stof. Ik stap op mijn fiets en rij op mijn gemak naar het naaktstrand. Ik ben even aan het fietsen en zie een stelletje voor me uit fietsen. Hij is goed gebruind en zij heeft lange blonde haren tot aan haar bilnaad. Ze heeft net zo’n wijd T-shirt aan als die Helena en in het passeren kijk ik tegen de zijkant van haar borsten aan. Ik zie haar tepels dansen en het windt me mateloos op. Haar vriendje fietst voor haar en ik blijf net zo lang schuin achter haar fietsen als ik kan. Ik zie haar plots naar links kijken en ze krijgt in de gaten dat ik naar haar tieten zit te kijken als plotseling haar telefoon gaat. Ze glimlacht naar me en neemt haar telefoon op. Haar vriendje heeft door zijn iPod niets in de gaten en fietst vrolijk voorop verder. “Hoi Helena, met Chantal……Wat? Je meent het, ocharme meid…..echt…? Wat een zak..!...Weet je wat je doet? Kom met ons naar het strand.? Rick en ik zijn op weg naar het nudistenstrand….. Oké zie ik je zo!” Chantal (alleen de naam is al geil) bergt haar telefoon op en merkt dat ik niet meer naast haar fiets. Tijdens het bellen heb ik haar ondertussen ingehaald.

Bij het naaktstrand aangekomen parkeer ik mijn fiets, kleed me helemaal uit en loop in mijn Adams kostuum het strand op. Ik zoek een plekje tegen de duinen aan. Ik leg mijn handdoek neer en kijk wat over het rustige naaktstrand. Het duurt niet lang voordat Chantal en Rick het strand op lopen. Chantal heeft me meteen in de gaten en blijft me aankijken. Als ze vlak langs me heen lopen geeft ze me een knipoog en kijkt opvallend lang naar mijn mannelijk lid dat nu nog slap op de handdoek ligt. Een meter of 10 van mij vandaan zegt ze tegen haar vriendje Rick: “Dit is een mooi plekje. Hier gaan we liggen”. Ze leggen hun handdoeken neer en gaan er op liggen. Chantal ligt tussen mij en haar iPod vriendje in zodat ik net als of ik slaap haar goed in de gaten kan houden. We kijken elkaar lang aan en genieten van elkaars lichaam. Chantal heeft lange blonde haren, volle billen en borsten van zeker cupmaat DD. Ze is tenger en klein maar haar tieten mogen er zijn… Dan hoor ik haar vriendje tegen haar zeggen dat ie gaat zwemmen. Ik ruik mijn kans schoon en loop naar haar toe. “Hallo mooie meid, mag ik je een pepermuntje aanbieden?”. Ze kijkt om en kijkt me diep in mijn ogen aan. Ze heeft mooie felblauwe ogen en zegt: “Ja hoor mooie vent, van jou altijd!”en ze kijkt naar mijn slappe lul. Ze neemt het pepermuntje aan en pakt expres mijn vingers er bij vast. De aanraking doet mijn pik langzaam hard worden. Ze houdt mijn hand met pepermuntje expres vast en ziet van dichtbij mijn pik groeien. In de verte zie ik haar vriendje uit de zee komen en draai me om. “alsjeblieft….?” ”…..Chantal”zegt ze. “Alsjeblieft Chantal.” Ik loop terug naar mijn handdoek maar verlies haar oogcontact niet.

Mijn keiharde lul zwiert heen en weer en ik plof op mijn handdoek en zie het vriendje zijn oordopjes weer in doen als hij op zijn handdoek gaat liggen. Chantal ligt op haar zij naar mij toe en ik op mijn zij naar haar. Onze blikken laten elkaar niet los. Ik pak mijn harde pik vast en besluit me af te trekken. Langzame halen over mijn eikel winden Chantal zichtbaar op. Haar tepels zijn stijf en ze wrijft met haar hand over haar kutje… Ik trek harder en harder tot ik bijna klaar kom. Ik lig nog steeds op mijn zij en heb nu mijn ogen dicht voor het moment dat ik ga klaarkomen. … Dan voel ik een hand op mijn zij en open mijn ogen. Het is Chantal die sneaky van haar vriendje is weggeslopen en nu met open mond en zaadvragende ogen voor me zit. Voordat ik het weet pakt ze mijn pik in haar mond en spuit ik haar met 4 krachtige stralen helemaal vol. Terwijl ze me geil aankijkt slikt ze mijn zaad langzaam door. Ze kijkt even om of haar vriendje niets gezien heeft en geeft me een zoentje op mijn wang. Terwijl ze heupwiegend naar haar handdoek terugloopt bewonder ik haar volle billen.

Ik kom even bij en hoor jou in de verte naar Chantal en Rick roepen:…”Joehoe, daar ben ik.” Je kust Rick braaf 3x op de wang om hem te begroeten. Bij Chantal gaat het opvallend langzamer. De derde kus was met jullie monden iets geopend vol op de lippen terwijl Chantal inmiddels haar hand op jouw billen had gelegd (en liet liggen). Rick verdiept zich weer verder in zijn iPod en ik zie jullie staan smoezen. Hierbij kijkt Chantal regelmatig mijn richting uit. Het valt me op dat jij dat ook doet en uiteindelijk staan jullie samen naar mij te kijken. Ik besluit olie op het vuur te gooien pak mijn zonnebrand. Uitgebreid smeer ik mijn gespierde torso, armen en benen in. Mijn pik krijgt een extra insmeerbeurt waarbij hij weer stijf word. Voordat ik op mijn buik ga liggen (vreemd vond je ) zie ik Chantal nog net op haar handdoekje gaan liggen. “Zo mooie man, moet je niet op je rug liggen? Is dat geen zonde van de zonnebrand?” Ik kijk op en kijk recht in de mooiste ogen die ik ooit gezien heb. “Eeeuh, probleempje” zeg ik wijzend naar mijn schaamstreek. “Daar had je net anders ook geen moeite mee volgens mijn vriendin”zeg je plagend. “Dus dat heeft ze verteld? Hmmm, zou je mijn rug willen insmeren?” vraag ik aan jou. “Als jij de mijne daarna insmeert”plaag jij terug. “Ok, da’s goed!” Je pakt mijn zonnebrand en spuit een flinke klodder op mijn billen. Je pakt ze vol vast en smeert langzaam de zonnebrand uit over mijn benen en rug. Met twee handen ga langzaam over mijn rug en telkens als je bij mijn billen bent knijp je er sensueel maar stevig in. Je handen gaan vanaf mijn kuiten aan beide zijden van mijn been langzaam omhoog. Ik steek mijn kontje iets omhoog zodat je er goed bij kan. Je het niet laten je duim een stukje in mijn poepertje te stoppen. Ik slaak een gilletje waarop je hem er weer tergend langzaam uit trekt. Ik draai me om waarop jij me begint te pijpen. Je sluit jouw lippen om mijn eikel en zuigt hard aan mijn pik. Je proeft nog een beetje sperma van daar net. “Sorry Helena, weet je zeker dat je dit wil? Ik bedoel, doe je nu je ruzie met je vriendje hebt geen overhaaste dingen..?” ”Hoe weet jij dat ik een knallende ruzie met mijn vriendje heb? “vraag je verschrikt. “Je botste tegen me op bij het gewone strand verder op….” “Ooh , was jij dat?” en je kijkt me bezorgd aan. “Je hebt gelijk, ik moet dit niet doen”. Je geeft nog en zoentje op mijn wang en gaat naast Chantal op je handdoek liggen mij met mijn harde pik achterlatend.

Ik moet nodig afkoelen en neem een duik in het koude Noordzee water. De zee is heerlijk verfrissend en ik geniet van de golven. Na een paar minuten loop ik naar mijn plekje terug en zie in het voorbij lopen Rick met zijn middel vinger Chantal vingeren. Ze heeft haar ogen dicht en geniet zichtbaar. Jij ligt te slapen en Rick is veel te geconcentreerd zodat jullie alledrie mij niet opmerken. Ik droog me af en ga op mijn handdoek zitten. Na een paar minuten zie ik Rick en Chantal hand in hand met een groot badlaken de duinen in lopen. Ik sta op en loop er achteraan. Die hoerige Chantal heeft me erg opgewonden en ik wil haar neuken. Ik loop ook de duinen in en zie hoe Rick Chantal genadeloos neukt. Eerst standje 69, daarna op zijn hondjes om haar tot slot zittend op zijn stang diep in haar reet te neuken. Rik ligt op zijn rug en Chantal op haar rug met haar kale kutje omhoog weer op hem. Het schouwspel wind mij zodanig op dat mijn eikel onderhand op ontploffen staat. “Ja, neuk me Rick, neem me diep in mijn sterretje, neuk me, neuk me”gil je uit “Ik wil nog een pik in mijn kutje Rick, ik wil en pik in mijn kutje, dieper, ja dieper “schreeuw je. Ik hoor Rick zeggen “in de duinen moet je het alleen met mijn pik doen Chantal, dat weet je slet!”

Dit was voor mij het moment achter het helmgras uit te komen. Met mijn pik in mijn hand loop ik naar het stelletje toe, val op mijn knieën en duw wild mijn pik diep in Chantal….”JAAAAAAAARRRGH, OOOOOH Rick mag het, mag het? IK WIL HET ZOOO GRAAG?” “Ik geloof dat ik niet veel keuze heb, hoe heet je kerel?” “Mark, en ik neuk jouw sletje in haar stinkende natte kut!”zeg ik dominant. Met harde stoten woon ik Chantal uit die gilt van genot. Schokkend komt ze klaar. “OOOH WAT WAS DAT GODDELIJK!”schreeuwt terwijl ze jou recht in de ogen aankijkt. Je mistte je vrienden en dacht dat ze vast aan het neuken waren. Je was geil door die mooie jongen op het strand en wilde door Rick gepakt worden. Jij, Rick en Chantal hadden vak een triootje want je was dol op haar; Rick nam je voor lief. Nu je haar met mij en Rick zag werd je jaloers. Je loopt op har af en geeft haar een pets in het gezicht [pets]. Meteen heb je spijt en zoent het af. Jullie staan zo ven diep te tongzoenen terwijl onze harde pikken nog in Chantal zitten.

“Kom Helena, jij hebt het al zwaar genoeg gehad vandaag. Het is tijd dat jij gaat genieten!” Ze duwt mij van haar af en staat langzaam op. De pik van Rick glijdt langzaam uit haar anus. “Kom hier” zegt ze en ze duwt jouw langzaam over de pik van Rick heen. Je hele endeldarm wordt opgevuld door zijn staaf. Het voelt heerlijk en het is maar goed dat je jouw sterretje lekker wijd had gemaakt toen je het triootje van ons stond te begluren. Met langzame stoten begint ie je kontje uit te wonen waarop het mijn beurt is jouw kutje te tergen. Met èèn harde stoot zit ik tot aan mijn wortel in je gleuf. Ik kan Ricks pik voelen en pas mijn tempo op hem aan. Om en om palen wij jouw gaatjes en wonen jou flink uit. Chantal komt naast je staan en begint jou hevig en diep te tongzoenen. Dit is te veel en te geil voor mij en Rick. Hij is de eerste die zijn lading geil in jou pompt Helena…Kort daarna begin jij te schokken en kom ik in jouw kutje klaar. 3 dikke stralen tot ver achter in jouw baarmoeder… Je gilt het uit als je klaarkomt…! Jouw geil spuit er letterlijk uit. Wij trekken onze slappe lullen uit jou waarbij er ook nog sperma uit jouw gaatjes loopt. Ons geile loopt langs jouw benen naar beneden en valt op het duinzand. We rennen naar de zee en wassen ons in het zoute water. We hebben elkaar nog vaak geneukt….. Jouw vriendje weet van niets…

95% (13/1)
 
Categories: AnalGroup SexVoyeur
Posted by horneyhotse
2 years ago    Views: 660
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
goed verhaal :)
2 years ago
Dit is een lekker verhaal. Naaktstranden zijn geile plekken.
2 years ago
Het was weer een super geil verhaal. Ik heb 'helaas' geen vriendin die Chantal heet... maar ik heb hier op deze site wel een 'vriend' die Mark heet....XXX
2 years ago
Super geil verhaal, heb je vast zelf niet meegemaakt!
2 years ago
wat weer een heerlijk verhaal dank je wel