Aan boort van het schip deel 3

Ik haal nu het touw van je nek, en maak de touwen van je armen los. Die zaten zo strak dat je beide armen tintelen, en er loopt een grote striem rond je nek van het touw dat net nog om je nek zat.
De bezemsteel laat ik nog even zitten, mooi gezicht is dat, het geil van Pierre drupt nog uit je stevig geneukte reet die nog een beetje openstaat na het ontvangen van Pierre's mega lul.

Ik kan mij niet bedwingen en steek 3 vingers in je afgeragde strontgat en haal die een paar keer flink heen en weer,en geef je een paar flinke petsen op je reet, je kan mijn handafdruk op je billen zien staan.
Een kreet van pijn ontsnapt uit je net vol gepiste mond.
Pierre is er maar even bij gaan zitten en steekt een peuk op.
Van mijn bureau heb ik wat stalen papierklemmen meegenomen die ik nu op je tepels zet, die dingen zijn gemeen strak op je tepels en doen je happen naar lucht om de pijn te verbijten.
Omdat deze Belgische snol van die sigaren peuken heeft kunnen er nog wel wat gewichtjes aan,
ga jij eens iets leuks zoeken Hans om aan die tietjes te hangen, worden ze misschien wat groter zeg ik tegen de mannen.
Hans kwam terug met 2 mallen die ongeveer een halve kilo wegen, ideaal om aan die tepels van jou te hangen Miemke.
En een flink uit de kluiten gewassen levende Paling en wat worsten en andere dingen die het leven zo leuk maken

Ik maak het touw wederom vast aan de rand van het bed zodat je voorover moet staan, en de gewichten vrij spel hebben.
Je handen bind ik weer vast op je rug, je bent er klaar voor denk ik Miemke om de nog levende paling in je kontje te verwelkomen. De staart gaat er als eerste in, het dunne stuk eerst
maar het is een flinke jongen en ik moet nu echt duwen om die kronkelende aalgladde paling in je kont te duwen. Alleen het kopje steekt nog uit je hol.
Door jou bewegingen beginnen de gewichten behoorlijk te slingeren en je moet op je tanden bijten om het niet uit te schreeuwen.

Clyde is met een dikke zwarte permanent marker aan het schrijven geslagen.
Op je voorhoofd staat nu " Miemke is een PIS SNOL" en twee grote pijlen naar je mond die op je wangen staan en onder je neus staat HIER en op je kin PISSEN.
De paling in je gatje doet nog steeds zijn uiterste best om er uit te komen en kronkelt als een gek ventje heen en weer. Ondertussen plaats ik nog 2 klemmetjes op je kutlippen
en om te voorkomen dat je tepels eraf gerukt gaan worden verhang ik de gewichten en bevestig ze aan je spatlappen. en ram 3 vingers je slijmerige neukhol in.
Hans is voor je gaan staan en duwt zonder pardon zijn kleine geile pikkie je mondje in en duwt je hoofd nog verder naar beneden en begint weer aan je gepijnigde tepels te trekken.
Voor mij het teken om mijn vingers af te vegen in je haar en mijn kloppende paal je ,tot mijn verassing, natte kut, binnen te dringen en tegelijkertijd de paling uit je hol te trekken.
En deze te vervangen door een echte Hema worst en deze gelijk met mijn ritme in je snollenkut, je aarsje te neuken.
Alle gaten zijn gevuld mannen zeg ik.

Onze dikke kok Hans staat als een gek ventje je mond te neuken,maar plotseling stopt hij hiermee en begint een pot met honing leeg te kieperen over je hoofd.
Het druipt in je haren, je nek en over je ogen langs je neus langzaam naar beneden. Hans houdt zijn kleine dikke pik eronder totdat hij glimt van de honing.
En begint dan alle honing over je hoofd uit te smeren, zelfs je oren vergeet hij niet. Ook zijn ballen en pikkie staan stijf van de honing, van pure geiligheid staat hij ook nog een vinger in zijn hol te pompen
die vol met honing zit.

Clyde heeft ondertussen weer mijn plaats ingenomen en schrijft vol overgave STRONT op je ene bil en HOER op de andere helft van je reet.
De Hema worst verdwijnt uit je geile kont en wordt nu gevuld met met die zwarte lul van Clyde, die zijn grote handen op je heupen zet en je in 1 keer vol op zijn lul spiest.
En hem daar even laat zitten terwijl hij met rollende ogen mij aankijkt en zegt " Man deze slet is gewoon geweldig lekker, ik neuk die strontkut helemaal aan gort" en laat een bulderende lach horen.
De gewichten aan je kutje kunnen het geweld van Clyde niet aan en vallen samen met de klemmetjes op de grond. Wat jou een kreet van pijn ontlokt,
het bloed komt weer terug in de kutlippen en dat is behoorlijk pijnlijk en dan ook nog eens die enorme negerlul in je aars, een Hema worst in je natte kutje
en Hans die nu zijn dikke worstvingers in je mond propt en roept "zuigen kreng zometeen mag je mijn strontgat schoonlikken"
40% (1/2)
 
Categories: AnalInterracial Sex
Posted by heyoka
2 years ago    Views: 281
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments