skönt

Del 1
När jag var nitton år skulle jag börja plugga i en annan stad. Efter lite letande hittade jag ett par 35-årsåldern som hyrde ut ett rum i sin källare. I källaren hade de två rum för uthyrning med ett gemensamt allrum med tv och pentry. Hyresgästerna hade tillgång till husets bastuavdelning med dusch och toalett. Jag fick veta att den andra som skulle hyra rummet intill var en tjej. Anders och Jeanette, som paret hette, frågade om det var okej att dela utrymmena med en av motsatta könet. Det hade jag inget emot så länge inte hon tyckte det störde. Hon hade redan blivit tillfrågad och hade godkänt arrangemanget så jag tackade ja till att få hyra rummet.

En vecka innan terminen började reste jag till min nya hemort för att installera mig. Rummet var väldigt fint och Anders och Jeanette var trevliga. Vi gick igenom villkoren för hyresavtalet och de sa att jag gärna fick låna husets övriga utrymmen vid behov. Första kvällen bjöd de mig på middag och jag trivdes gott i deras sällskap. Flickan som skulle bo i det andra rummet skulle komma dagen därpå.

När jag dagen efter höll på att packa upp stod det plötsligt en bedårande snygg tjej i dörröppningen. Hon hade blont långt vågigt hår, klarblå ögon och en mycket välformad slank kropp. Jag hann notera att hennes bröst var ganska små men verkade fasta och runda.
- Hej, jag heter Cissi och ska bo i rummet intill, sa hon och fyrade av ett bländande vackert leende och sträckte fram sin hand.
- Micke, sa jag och skakade hennes hand.

Jag hjälpte henne att bära in hennes väskor samtidigt som vi bekantade oss med varandra. Jag fick reda på att hon var arton år och skulle plugga på en annan skola än mig. Hon verkade trevlig och vi kunde prata lätt med varandra så jag tänkte att det här blir nog bra.
Terminen började och vi kom in rutinerna med vardag och skola. Eftersom varken Cissi eller jag kände någon annan i staden umgicks vi en del när vi var hemma. Vi kände oss bekväma i varandras sällskap och därför blev det naturligt att vi av och till var halvnakna inför varandra. Det var nästan oundvikligt eftersom vi delade dusch och toalett. Jag fick därför se henne i underkläder flera gånger vilket var en fantastisk syn. Hennes kropp var något helt extra. Jag konstaterade att jag haft rätt om hennes bröst. När hon på kvällen hade på sig ett tunt nattlinne utan BH under, så såg man att tuttarna var fasta utan att hänga.

En fredagskväll när jag och Cissi satt tillsammans och tittade på TV kom Anders och Jeanette ner i källaren och sa att de tänkte bada bastu. Vi fick gärna göra dem sällskap. Eftersom både Cissi och jag var trötta efter veckan tyckte det verkade vara ett skönt sätt att slappna av.
Anders och Jeanette gick in i badrummet och slog på bastun och började duscha. När jag hörde att de gick in i bastun gick jag in och klädde av mig och tog en snabb dusch innan jag med en handduk runt höfterna gick in i bastun. De satt båda två helt nakna och det verkade inte störa dem att jag kom in. Även om de var rätt mycket äldre än jag tyckte jag att de såg bra ut båda två. Jeanette var en mycket attraktiv kvinna som hade runda fylliga former utan att vara överviktig. Hennes bröst var riktigt stora och hängde en del av sin tyngd men var ändå fasta och välformade. Musen verkade hon ha ansat en hel del med en tofs kvar ovanför springan.
Cissi kom in i bastun med en handduk virad runt kroppen precis över brösten. Handduken var så pass kort att den slutade precis nedanför grenen. När hon satte sig la hon benen i kors, annars hade man antagligen sett hennes mus ganska tydligt. Vi fick var sin öl av våra värdar som vi tacksamt tog emot. Alkoholen gick ganska snabbt upp i huvudet på grund av värmen, vilket gjorde att vi snart pratade uppsluppet med varandra. Efterhand kom samtalet in på sex och Jeanette frågade Cissi och mig hur många vi hade haft sex med. Det visade sig att ingen av oss var särskilt erfaren. Jag hade haft sex med två tjejer, en tillfällig och en tjej som jag var tillsammans med i ett halvår. Cissi hade bara knullat med en kille men hade grovhånglat med några fler. Hon berättade också att killen hon hade haft sex med inte hade slickat henne vilket hon tyckte var synd eftersom hon drömde om detta. Anders och Jeanette berättade också en hel del om deras sexäventyr.

Jag kände att det var dags för en dusch för att svalka mig och lugna ner kuken som hade börjat svälla vid allt prat om sex. När jag duschat och skulle gå in igen bestämde jag mig för att låta handduken vara, så jag gick in och satte mig på min plats naken. Jeanette tittade mig mellan benen helt ogenerat och jag märkte att också Cissi sneglade lite på min kuk som nu var helt slak.
- Det var en snygg ungsnopp du har, sa Jeanette och slickade sig lite retsamt om munnen. Är det svårt att hålla den i schakt?
- Jo, det är klart när man sitter bredvid två snygga avklädda tjejer och pratar om sex så vill den gärna leva sitt eget liv, sa jag.
- Det gör väl inget om du får stånd, eller vad säger du Cissi.
- Nej absolut inte, svarade hon. Det känns bara smickrande om du får stånd av att titta på mig.
Okej tänkte jag om de säger det så ska jag inte göra något att förhindra det.
- Det är helt okej om du tittar på min kropp om du nu gillar att titta på en gammal tant som mig, sa Jeanette.
- Du är jättesnygg jag tittar gärna på dig.

Samtidigt kom jag att tänka på att Anders kanske tog illa vid det jag sa så jag vände mot honom med en frågande blick. Han verkade förstå vad jag undrade för han sa.
- Det är klart att du får titta på henne, annars hade vi knappast suttit nakna här. Jag brukar ofta själv få stånd när vi sitter i bastun och jag ser hennes underbara tuttar. Gillar du dem?
Jag såg att han satt med fullt stånd och ena handen rörde lätt längs med skaftet.
- De är fantastiska, svarade jag. Du måste vara glad som får känna på dem. Jag har aldrig känt på så stora bröst.
- Då är det väl på tiden att du får göra det då, sa Jeanette och tog min hand och placerade på sitt högra bröst. Varsågod, du får känna hur mycket du vill.
Jag trodde knappt det var sant men jag tog tillfället i akt och smekte hennes bröst innerligt. De var mjuka och fasta på samma gång och jättesköna att smeka. Bröstvårtorna blev styva av min beröring och jag pillade lite extra på dem.
- Ska inte du också visa killarna vad du har, sa Jeanette till Cissi.
- Jo det kan jag väl göra, svarade hon. Det blir ju lite fånigt att jag ska sitta nästan påklädd i det här läget, fortsatte hon och drog isär handduken.
Både Anders och jag drog efter andan när vi fick se hennes bröst. De var betydligt mindre än Jeanettes men helt fantasiskt vackra. Helt runda och hänge ingenting, vårtgårdarna var ganska små och ljust rosa, bröstvårtorna stod rakt ut och såg verkligen ut som något man gärna ville suga på. Hon höll fortfarande ihop benen men jag skymtade en blond gles hårbuske mellan låren.
- Wow, de var inte dåliga, sa Jeanette och sträckte ut en hand och kände lätt på Cissis ena bröst.
Cissi ryckte till lite av den oväntade beröringen men fann sig och verkade acceptera att Jeanette kände på henne.
- Skulle inte Anders kunna få känna på dem? Han har inte fått känna på någon annans bröst än mina sen vi träffades.
- Tja jag vet inte, sa Cissi tvekande. Jo, men okej då, men bara lite grann.
Anders var framme hos henne väldigt snabbt, men sträckte fram sina händer mot henne varsamt. Han började med att sätta händerna på hennes mage och smekte sig uppåt. När han kom upp till tuttarna smekta han först bara undersidan av dem innan han jobba sig upp till bröstvårtorna. Han smekte brösten en liten stund innan Jeanette föreslog att vi skulle ta en öl till. Jag tror hon var mån om att Cissi inte skulle tycka att det gick för långt.
Vi drack var sin öl men sa inte så mycket. Anders och jag satt med våra stånd fullt synliga och Cissi hade låtit sära på sina ben lite grann så kunde man se hela hennes blonda mus. Vi killar tittade på båda tjejerna ganska ogenerat.

När Cissi sa att hon skulle gå ut och duscha följde jag med henne eftersom jag tyckte det började bli för varmt. Cissi ställde sig i duschen och jag tittade beundrande på hennes fantastiska kropp. Jag funderade på vart de senaste minuternas händelser skulle leda. Cissi väckte mig ur mina tankar.
- Är du snäll och tvålar in mig på ryggen, sa hon och sträckte fram en tvål mot mig.
- Självklart, svarade jag och tog tvålen.

Hon vände ryggen mot mig och jag tog ett par steg fram mot henne med mitt stånd fortfarande svajandes rakt upp. Jag började tvåla in hennes rygg och njöt att känna den lena kvinnohuden mot mina händer. Jag tvålade in henne betydligt längre än vad som behövdes för att göra henne ren. Mina händer gled också ner nedanför ryggen och jag smekte och kramade hennes skinkor. Hon putade då rejält med rumpan och vickade på den. Det tog jag som en signal att det var okej att jag kände på henne och när hennes skinkor snuddade vid mitt stånd tryckte jag fram mina höfter lite grann så att min bultande kuk också fick känna på hennes mjuka skinkor.
- Det är kanske lika bra att du tvålar in resten av mig, sa hon och vände sig om.
Hon la sina händer på mina axlar och jag började tvåla in henne på magen och över höfterna. Hon tittade på mig med förföriska ögon och log vackert mot mig samtidigt som hon gungade lite kroppen. När jag kupade händerna runt hennes bröst undslapp hon sig ett litet stön och böjde blundande bak huvudet medan jag fortsatte att massera hennes bröst. Hon gillade uppenbarligen det jag gjorde och jag förstod att det var fritt fram att ta på hennes kropp hur mycket jag ville. Jag sköljde tuttarna rena och böjde mig ner och sög in den ena bröstvårtan i munnen. Jag sög och slickade brösten med stor iver samtidigt som min ena hand gled ner för hennes mage och sökte sig till hennes allra heligaste. När jag var framme vid grenen särade hon villigt på benen och jag började smeka hennes mus försiktigt. Jag smekte venusberget och drog med ett finger fram och tillbaka i skåran och efter en stund lät jag tummen cirkulera på klitoris.
Hon verkade rejält upphetsad nu och juckade med hela underlivet mot min hand vilket gjorde att mitt finger gled in i hennes hål. Cissi hade nu fått tag i min kuk och runkade den i samma takt som jag pullade henne. Det var en befriande känsla att känna hennes hand runt mitt kön eftersom jag hade haft stånd så länge utan göra något åt den bultande känslan. Plötsligt slet hon sig loss från mig och vände sig om och böjde sig framåt.
- Stoppa in den nu, bad hon.
Det fanns inget jag hellre ville göra så jag greppade om hennes höfter och tryckte in kuken snabbt i henne. Jag stannade upp en stund innan jag började jucka i hennes våta mus. Mina händer sökte sig till hennes gungande tuttar och började krama dem mjukt. Samtidigt böjde jag mig fram och började pussa henne i nacken, vilket hon tydligen gillade eftersom hon böjde huvudet åt sidan så att jag kom åt lättare.

När vi hade knullat en liten stund såg jag plötsligt att Anders och Jeanette hade kommit ut ur bastun och stod och tittade på oss. Jag hade helt glömt av dem, men det gjorde inte mig något att de var där. Anders runkade långsamt och Jeanette pillade lite på sin ena bröstvårta. När de såg att jag upptäckte dem gick Jeanette fram till oss där vi knullade i duschen med vattnet strilande över oss. Hon ställde sig tätt intill oss och stack in sin hand under våra skrev och börja pilla på båda våra kön.
- Nu är det min tur att få pröva på ungkuk, sa Jeanette samtidigt som hon varligt föste isär mig och Cissi.

Hon greppade tag om min kuk och vände sig om och putade ut rumpan mot mig. Med sin hand bakom sig förde hon kuken mot sin mus och gned ollonet fram och tillbaka några gånger i skåran innan hon stannade vid hålet och rörde sig lite bakåt så att jag gled in i henne. Jag började stöta i henne och Cissi tittade på oss över axeln där hon stod kvar i samma ställning som tidigare.

Cissi tittade bort mot Anders som fortfarande stod och runkade. Hon nickade mot honom och började vicka på sin bakdel. Anders förstod inviten och ställde sig bakom henne och lät sin lem nosa mot hennes kön. Sen tryckte han in den och började knulla Cissi. Vi höll på med det en liten stund men det var trångt om utrymme så det fanns ingen möjlighet att byta ställning. Jeanette drog sig därför bort från mig och föreslog att vi skulle gå till deras dubbelsäng och fortsätta där. Vi gick nakna och fnissandes upp genom huset till deras sovrum.
- Lägg dig på rygg så ska du få bli slickad för första gången, sa Jeanette till Cissi. Anders är fenomenal på att slicka fitta.
Cissi la sig lydigt på sängen och särade brett på benen. När Anders dök ner med sitt huvud mellan låren slöt hon ögonen och såg ut att njuta fullt ut på en gång. Jag la mig på sidan om henne och började smeka hennes bröst. Jeanette hade dock andra tankar så hon välte över mig på rygg och grenslade omedelbart mitt ansikte.

Jag hade ingen större erfarenhet att slicka fitta men tror nog att jag fick till det rätt bra. Jag märkte rätt snart vad hon gillade lite extra och jag blev själv väldigt upphetsad att få känna mig så extremt intim med en tjej. Cissi började stöna allt högre och jag förstod att Anders höll på att få henne till orgasm. Jag la min hand på Cissis mage och hon tog tag i den och vi kramade varandras händer under hela hennes orgasm.

Jeanette gungade hela sitt underliv hårt mot mitt ansikte och jag gjorde det bästa jag kunde för att göra det skönt för henne. Hon böjde sig framåt och tog in min stenhårda kuk i munnen så att vi hamnade i en 69:a. Hon började suga himmelskt skönt och gned sina stora bröst mot min mage. Jag kände att jag nog inte skulle kunna klara att hålla mig så länge till. Eftersom Jeanette satt på mitt ansikte kunde jag inte se vad Anders och Cissi gjorde men jag förstod av ljudet och rörelserna tätt intill mig att de förmodligen låg med varandra i missionären.
Plötsligt hör jag att Anders stönar till högt och utdraget och jag förstår att han tömde sig i Cissi. Det blev för mycket även för mig och jag började spruta för fullt. Den första strålen svalde hon innan hon drog bort sitt huvud och resten av jättesatsen hamnade på hennes bröst och på min mage.

Jeanette reste sig upp från mig la sig på sidan om mig. Anders hade också rullat av Cissi som låg och pillade sig själv mellan benen.
- Du är väl inte färdig i alla fall, sa Jeanette till Cissi.
Cissi bara skakade på huvudet och log pillimariskt. Jeanette la sig nu över henne och de började kyssas och hångla rätt grovt med varandra. Jag misstänkte att Jeanette nog hade haft sex med tjejer förut för hon tvekade inte att ta på Cissis mus och tuttar. Cissi var lite mer tveksam till en början men efterhand tog kåtheten över och snart var bådas mun och händer överallt på den andras kropp. De prövade också på en 69:a som gjorde att Jeanette fick sin första orgasm för dagen. Anders och jag låg på var sin sida om tjejerna och tittade på. Vi pillade lite på våra slaka kön och kände även en del på tjejerna där vi kom åt. Den sexiga showen som utspelade sig bara några decimeter ifrån mig gjorde snart att jag började känna mig lite småkåt igen. Jeanette verkade förstå läget hos mig och sin man för hon sa:
- Nu borde ni väl snart vara redo att hjälpa två damer i nöd.
Hon fortsatte med att gå ner på Anders och börja suga hans än så länge slaka lem. Cissi tvekade lite grann innan hon gjorde samma sak med mig. Hon började med att fingra och runka mitt kön lite innan hon böjde ner huvudet och slickade och pussade den över hela skaftet. När hon väl stoppade in den i munnen var det, efter vad jag kunde förstå, första gången hon sög en kille. Till en början var hon lite försiktig och osäker men lärde sig snabbt hur hon skulle göra och sög som om hon var hur erfaren som helst. Jag tror nog också att hon gillade det. Behandlingen lämnade mig förstås inte oberörd, utan efter ett tag var lilleman hård igen.

Cissi slutade suga och gränslade mig där jag låg på rygg. Hon riktade in ollonet mot sitt hål utan hålla i den. Hon sjönk sedan ner över skaftet långsamt och retfullt för att sedan stanna helt och hållet. Hon böjde sig fram mot mig och gav mig en puss på munnen innan vi började kyssa varandra för första gången. Hon började sakta rotera med höftpartiet för att sedan långsamt öka takten hela tiden. När takten ökade lämnade hon min mun satte sig upp och red i ett skönt tempo. Nu hade jag fri tillgång att smeka hennes bröst, mage, höfter och rumpa, vilket jag också gjorde med stor iver. Hennes hud var så fantasiskt mjuk och skön att mina utforskande händer inte riktigt kunde få nog. Vid några tillfällen böjde hon sig ner och lät mig suga på brösten innan hon fortsatte att rida.

Anders och Jeanette hade under tiden och börjat knulla i samma ställning tätt intill oss. Jeanette gled nu av sin man och la sig på sidan med uppdragna ben vänd mot oss. Anders la sig bakom henne och trängde in i henne bakifrån. När Cissi såg det la hon sig mittemot Jeanette på samma sätt. Jag var inte sen att lägga mig bakom henne så att vi återigen låg i samma ställning som våra värdar. På det sättet kunde tjejerna smeka varandras kroppar och vi killar kunde också pilla på tjejerna nästan obehindrat. Jag smekte och kramade på omväxlande på de fyra härliga tuttarna och tjejerna hade var sin hand mellan den andras särade ben och smekte där alla fyra könen med sina händer.

Vi låg i den ställningen ganska länge och bara njöt av varandras kroppar så mycket vi kunde. Det enda som hördes var tunga andhämtningar, lätta stön och lite plaskande från våra våta kön. Anders började stöta lite snabbare och jag förstod att han var på väg för andra gången. Jeanette slutade smeka Cissi och började ägna sig helt åt Anders för att hjälpa honom till utlösningen. Han stötte hårt i henne och hon smekte honom på pungen och resten av kroppen. Cissi och jag tittade fascinerat på medan vi fortsatte knulla i skedställningen. Min hand hade vandrat från hennes bröst ner till klitoris som jag stimulerade så gott jag kunde. Cissi började stöna allt högre och nästan skrek ibland. Jag kände att varken hon eller jag hade särskilt långt kvar och vi såg nu hur Anders stelnade till i kroppen och tömde sig i Jeanettes inre. Han sjönk ihop på sängen men Jeanette kom över till oss och la sitt huvud mellan Cissis ben och började slicka henne.
- Jag vill pröva hur det känns att du sprutar på min kropp, sa Cissi till mig mellan stönen.
Eftersom jag var helt nära att komma drog jag mig ur henne och hon rullade över på rygg. Jeanette följde efter och dök ner mellan Cissis särade ben. Jag satte mig gränsle över hennes mage och hon tog tag i kuken och började runka mig. Dock så gick det för henne nästan direkt och då släppte hon taget. Jag övertog handarbetet och det behövdes bara ett par tag innan sperman pumpade ut över hennes mage och bröst. Jag och Jeanette la oss på var sin sida om henne och började smeta in hennes bröst med min sperma. Även Anders kom med sin hand och lekte lite med det kladdiga.
- Det var helt underbart, sa Jeanette när vi lugnat oss lite. Jag skulle gärna ha sex med er fler gånger om ni vill.
- Inte mig emot, svarade både Cissi och jag samtidigt.
Vi låg kvar och pratade en liten stund om det vi varit med om och alla var överens om att vi skulle göra om detta fler gånger.
Cissi och jag tackade för oss och gick ner till våra rum. När vi kom ner till källaren slog Cissi armarna om min hals och gav mig en puss på munnen.
- Jag vill gärna att vi blir knullkompisar utan att vi blir ihop, sa hon.
- Det vore fantastiskt, det vill jag gärna.
- Då är det bara att säga till nästa gång du vill, men nu tänkte jag gå och lägga mig,
Vi gav varandra en godnattpuss och gick var och en in till sig. Jag kände mig väldigt trött och utmattad så jag gick och la mig naken i sängen och somnade snabbt.

På morgonen blev jag väckt av att Cissi kröp in under mitt täcke. Jag kände att hon var helt naken vilket inte direkt fick morgonståndet att lägga sig. Vi sa ingenting utan började hångla med varandra intensivt. Vi fingrade överallt på varandras kroppar och kysstes djupt, särskilt våra kön fick extra uppmärksamhet av våra nyfikna händer. Jag stoppade in ett par fingrar i hennes mus och kände att hon var ordentligt blöt och öppen så jag la mig ovanpå henne med ollonet mot hennes sköte. Jag fortsatte att kyssa henne och gned min kuk mjuk mot hennes yttre könsdelar. Cissi var dock lite otåligare och började rotera med underlivet som om hon försökte fånga in min stolthet i hennes inre. Till slut gled jag in i henne nästan helt utan motstånd. Vi hjälptes åt att jucka med våra underliv så att vi hittade en takt vi båda gillade. Vi låg med varandra i den ställningen länge och fortsatte hela tiden att tungkyssas ända tills det gick för mig. Cissi hade inte kommit men det verkade som om det inte gjorde henne så mycket. Vi låg kvar och kelade med varandra en stund innan vi kände att det kunde vara dags för frukost.
Vi kände oss lite busiga så vi bestämde oss för att gå nakna upp till Jeanette och Anders för att se om de ville bjuda oss på frukost och kanske lite till. Vi gick uppför trappan och jag höll min hand lätt på hennes välformade rumpa. Hon flinade lite åt mig och klämde mig lite på kuken vid ett par tillfällen.
När vi kom upp till köket blev vi lite paffa för på bordet stod redan frukosten framdukad för fyra personer men det som drog våra blickar till sig var att på golvet stod Jeanette på alla fyra på golvet med Anders bakom sig som gökade för fullt i henne.
- Vi förstod nog att ni skulle komma hit, sa Anders utan att sluta med gökandet.
Jeanette sa inget men log inbjudande mot oss och när vi greppat situationen gick vi fram till dem. Cissi ställde sig gränsle över Jeanette och vände sig mot Anders. Anders släppte Jeanettes höfter och satte händerna på Cissis tuttar och de började kyssas. Min kuk var fortfarande helt slak efter utlösningen så jag behövde lite hjälp att få upp den igen. Jag ställde mig framför Jeanette som tog den i munnen och började sin behandling för att få fart på den igen. Situationen var så sexig så det tog inte särskilt lång tid innan jag var redo för vildare aktiviteter. Nu vidtog en lång och het orgie där vi hade sex med varandra i alla ställningar vi kunde komma på. Även Anders och jag prövade att runka lite åt varandra och jag prövade att ta hans kuk i munnen vilket faktiskt var rätt läckert även om killsex inte riktigt kändes som min grej.

Efter flera orgasmer slutade vi och åt en underbar frukost tillsammans.


Del 2
Efter våra första sexuella äventyr tillsammans hände det många roliga saker. Cissi och jag hade ofta sex med varandra och även Jeanette och Anders kom ner till oss titt som tätt. Ibland hade vi sex alla fyra eller så var det bara två eller tre av oss som njöt tillsammans. Det som var så underbart med denna situation var att det var ett helt öppet förhållande mellan oss. Ingen behövde känna sig tvingad till något och ville man prova något särskilt var det bara att fråga och ett nej accepterades alltid.
Cissi var den av oss som var mest aktiv och tvekade aldrig att ställa upp för någon av oss. Hon och jag tog nästan alltid en snabbis på morgonen. Då var vi ofta tillsammans inne i badrummet och hon brukade böja sig över handfatet så att jag kunde ta henne bakifrån tills det gick för mig. Hon fick som regel ingen orgasm vid dessa snabbisar med det gjorde att hon kåtade upp sig och var rejält tänd på att ta emot någon av oss andra när hon kom hem från skolan. När Anders kom hem från jobbet gick han ofta till henne och hade sex en stund. Det gjorde de som regel helt öppet och jag brukade titta på dem utan att blanda mig i vilket gjorde mig otroligt kåt.

Jag hade fullt upp med mina studier och mina sexuella behov tillfredställdes gott och väl av Cissi och Jeanette. Jag brydde mig därför inte om att ragga på andra tjejer. Cissi däremot tog då och då hem andra killar och hade sex med dem. Som regel tog hon hem dem och hade vild sex med dem vilket jag tydligt kunde höra genom väggen. De fick dock aldrig sova kvar utan hon skickade alltid hem dem efter att de hade gjort sin plikt som hon uttryckte det. Att hon blivit rejält påsatt och kanske fått både en och två orgasmer hindrade henne inte från att komma in till mig efteråt för lite extra sex.
Vid ett tillfälle när jag var på en tentafest på skolan blev jag dock tänd på en otroligt söt och sexig tjej som hette Carolin. Efter ett par öl hamnade vi på dansgolvet och jag kunde då inte låta bli att känna på hennes kropp. Hon svarade på mina närmanden med att lägga sin händer runt min hals och titta mig djupt i ögonen. Hon pussade mig ett par gånger på kinden för att sedan pussa mig lätt på munnen innan vi förenades i en lång het tungkyss. Mina händer var överallt på hennes kropp och hon tryckte sig nära mig så att hon inte kunde undgå att känna min nu hårda kuk mot in kropp.
- Kan vi inte gå hem till dig nu? frågade hon.
- Självklart, jag bor inte så långt härifrån.

Vi småsprang hem hand i hand och vi var nog båda ivriga att få komma undan lite enskilt. Väl hemma konstaterade jag att Cissi inte var hemma. Vi gick in till mig och så fort jag stängt dörren kastade sig Carolin runt min hals och fortsatte kyssen som vi avbrutit tidigare. Vi stod så och njöt av varandras läppar och tungor ganska länge. Eftersom det fortfarande var tidigt på kvällen så ville jag dra ut på detta så länge som möjligt.
- Nu ska du bara slappna av och låta mig göra det skönt för dig, sa jag till henne.
Hon log inbjudande mot mig och jag förstod att hon var med på noterna. Jag tog tag i hennes linne och hon sträckte upp armarna för att hjälpa mig att dra det av henne. Jag gick ner på knä och knäppte upp hennes jeans och lätt de falla till golvet och hon klev ur dem. Hon stod nu i bara BH och trosor och tittade frågande på mig. Jag lät underkläderna sitta kvar och tog ett steg bakåt och beundrade hela hennes kropp.
- Du är helt bedårande vacker, sa jag samtidigt som jag ledde henne till sängen och la henne ner på mage.
Jag tog snabbt av mig mina kläder utom boxershortsen.
- Nu ska du bara blunda, slappna av och njuta, sa jag och satte mig på sidan om henne och la mina händer på hennes skuldror.
Jag började smeka och massera henne lätt över hela ryggen. Jag pussade henne och på den lena, mjuka huden. Carolin såg ut att njuta av detta och utstötte små uppskattande stön då och då. Jag jobbade mig långsamt och metodiskt ner för ryggen men när jag kom ner till rumpan strök jag bara fingret längs trosornas kanter lite retsamt en gång innan jag gick vidare till att smeka hennes lår. Mina händer arbetade långsamt på både utsidan och insidan av låren men jag aktade mig noggrant för att komma för nära det heliga område som gömde sig i trosorna. Jag ville vänta med att stimulera hennes allra mest erogena zoner.

Carolin började få allt svårare att ligga still så jag slutade för tillfället och rullade över henne på rygg istället. Hon hade fortfarande ögonen slutna och hon fick en het men snabb kyss av mig. Mina händer cirkulerade till en början på hennes mage för att sedan gå vidare över hela hennes kropp. Smekningarna kompletterade jag med pussar på den mjuka kvinnohuden. Fortfarande undvek jag nogsamt bröst och kön som än så länge var täckta av underkläderna. När jag smekte högt upp på insidan av låren särade hon på benen och rörde underlivet som om hon försökte få min hand att vidröra hennes skrev, men jag tänkte inte låta henne få som hon ville riktigt än. När hon var rejält upphetsad tyckte jag att det var dags att bekanta mig med hennes bröst, jag hade längtat länge nog nu efter att få se och röra dem.

Eftersom hon låg på rygg var brösten lite hopsjunkna och den inbjudande klyfta som BH:n skapat när hon stod upp var borta. Därför placerade jag mina händer på utsidan av brösten och tryckte ihop dem så att det mjuka hullet putade ut utanför BH-kanten. Synen av hennes klyfta blev omöjlig att stå emot så jag började kyssa ovansidan av hennes tuttar. Uppenbarligen gillade hon detta för hon stönade allt mer. Jag släppte taget och förde mina händer in under ryggen för att kunna knäppa upp spännet. Carolin hjälpte till genom att svanka så pass att jag fick fritt spelrum. När spännet var uppknäppt drog jag långsamt av plagget. Jag tyckte att Cissis bröst var de vackraste jag sett i verkligheten, men de kvinnliga behag som nu låg blottade för min syn var nog faktiskt ett strå vassare. Jag satt stilla en stund och bara beundrade dessa härligt runda och uppnosiga skapelser.

Sedan satte jag igång att smeka och krama hennes tuttar. Mina läppar smakade också på dem. Jag rörde inte bröstvårtorna alls utan cirkulerade runt dem hela tiden i flera minuter. Till slut satte jag läpparna runt ena bröstvårtan och sög till på den för bara ett kort ögonblick. Därefter släppte jag, inte utan stor viljeansträngning, hennes byst helt och hållet och arbetade mig ner för magen med både händer och mun.

När jag kom ner till trosorna, strök jag med handen på dem strax ovanför själva könet en stund innan jag hastigt kupade handen i grenen fortfarande utanpå tyget. Nu hade Carolin helt klart blivit rejält kåt för hon åmade sig och stönade och bad mig flera gånger att sluta retas med henne. Hon blundade fortfarande och försökte slappna av så jag bestämde mig för att fortskrida med min behandling. Jag tog tag i troskanten och drog av dem. Carolin drog upp knäna och särade brett på benen så att jag hade fullt tillträde till hennes allra heligaste. Jag la mig mellan och smekte och kysste insidan av hennes lår allt närmare den inbjudande musen. När jag väl nådde mitt mål slickade jag först i vecket mellan venusberget och låret på båda sidor.

Nu kunde jag inte gärna hålla ut på det hela längre utan satte tungan mot springan och slickade henne ivrigt samtidigt som mina fingrar gled in i hennes trånga kärlekshål. Med stor iver bearbetade jag alla hennes könsdelar så mycket jag kunde. När tog tag i mitt huvud och tryckte det mot sitt skrev sög jag in området runt klitoris i munnen och lät min tungspets fladdra på den lilla knoppen. Det i kombination med att jag körde två fingra in och ut ur henne fick henne att komma. Hon gick upp i brygga och skakade i hela kroppen. Medan orgasmen ebbade ut kröp jag upp bredvid henne och pussade henne på kinden och halsen samtidigt som jag lekte med hennes bröst. Min kuk som vid det här laget var stenhård och inte hade fått någon stimulans alls, lät jag vara tryckt mot hennes höft för att lindra spänningarna i den lite grann.

Carolin puttade nu över mig på rygg och satte sig gränsle över min mage, lutade sig framåt och tittade mig djupt in i ögonen.
- Tack, det var bland det skönaste jag varit med om, sa hon. Nu är det din tur att få bli behandlad av mig. Lägg dig ner och blunda så ska du få känna på något skönt.
Jag gjorde som hon sa och väntade spänt på vad hon skulle göra med mig.

Hon började på samma sätt som jag gjort med henne och smekte mig på bröst och mage med händer och mun. Hon masserade även mina ben men rörde aldrig mitt mellanparti som fortfarande var täckt av boxershortsen. Efter en stund började hon att använda hela kroppen för att stimulera mig. Hon lät brösten gunga fram och tillbaka på min kropp, ibland var det bara toppen av bröstvårtorna som fjäderlätt kittlade mig och ibland gned hon dem ganska hårt mot min kropp. Hon grenslade också min överkropp och mina ben och roterade sin mus på mig så att hon efterlämnade spår av sekret.

Jag blev helt galen av kåthet och kunde knappt bärga mig innan hon skulle börja ägna sig åt mitt kön. Som om hon kunde läsa mina tankar greppade hon tag i kuken utanpå kalsongerna och runkade några långsamma tag innan hon drog av mig mitt sista klädesplagg. Hon strök med handflatan lätt från pungen och långsamt upp till spetsen innan hon böjde sig ner och sög in ena kulan i sin mun. Hon roterade med tungan runt testikeln och växlade sedan över till den andra. Jag hade aldrig blivit sugen på kulorna på det sättet och det var helt otroligt skönt. Hon fortsatte med att slicka och pussa på skaftet, fortfarande ganska lugnt utan göra det för intensivt. När hon kom upp till spetsen av ollonet öppnade hon munnen och stoppade in kuken och slöt läpparna långt ner på min mandom. Sedan drog hon långsamt ut kuken tills den var helt ute ur hennes mun. Detta upprepade hon flera gånger. Sedan la hon överkroppen över mitt underliv och började gnida de fasta brösten mot mitt kön.
- Nu ska du inte hålla tillbaka längre, sa hon. Jag vill att du sprutar på mig nu.

Jag blev lite förvånad över det hon sa eftersom jag inte ens hade varit inne i henne än. Men så sprängfull jag kände mig så tänkte jag att jag i alla fall inte skulle kunna hålla emot länge till. När jag strax därefter sprutade rakt på hennes tuttar så svartnade det för mina ögon. När jag kom till sans kröp hon upp och la sig ovanpå mig. Min sperma kladdade mellan våra kroppar och hon gned och in lite av den bland mina brösthår.

- Nu ska vi ta det lugnt en stund tills du kan få upp den igen, sa hon och började kyssa mig.
Vi låg kvar en stund för att sedan gå in i duschen. Vi hjälpte varandra att tvätta bort våra safter från varandras kroppar. Vi duschade länge och bara njöt av det varma vattnet och att känna på varandras kroppar. När vi torkat gick vi nakna i till mitt rum och delade på en flaska vin och småpratade om allt möjligt. Hon satt i mitt knä så jag kunde lätt fingra på henne vilket jag utnyttjade till fullo. Hon fnissade varje gång mina händer gladde sig åt hennes ljuvliga bröst. Självklart började den lille att resa sig efter en stund. När Carolin märkte det gick hon ner på knä på golvet och tog den i munnen. Den här gången tog hon det inte alls lugnt utan huvudet gick fram och tillbaka i snabb takt. Snart stod den i full givakt och då ledde hon mig till sängen och puttade ner mig på rygg med kuken svajade rakt upp. Hon gränslade mitt ansikte så att hennes fitta pressades mot min mun, jag kunde inte göra mycket annat än att börja slicka henne. Hon böjde sig framåt och sög in kuken i munnen igen så att vi hamnade i en 69:a. När hon blivit rejält blöt så att det nästan dröp ur henne så reste hon sig och ställde sig på alla fyra och putade med rumpan mot mig.

Jag var förstås inte sen att reagera utan ställde mig bakom henne och tryckte in mig i henne ganska brutalt. Även fast hon var ganska trång så var hon så blöt att jag gled in utan problem. När jag var inne så långt det gick stannade jag några sekunder medan Carolin masserade mig med sin underlivsmuskler. Jag började sen att pumpa in och ut i henne i snabbt tempo medan jag av och till stack in en hand under henne och gnuggade klitoris eller knådade brösten.

Vi prövade flera ställningar och jag kände att jag hade långt kvar innan det var dags att spruta igen så vi hade gott om tid att njuta av varandra. Hon såg hela tiden till att antingen jag eller hon hade ett finger på hennes klitoris. När skulle rida mig tog hon mina händer och placerade på brösten innan hon gled ner över min påle och började rida mig i ett ursinnigt tempo samtidigt som hon smekte sig själv mellan benen.

En kuk i fittan, två ivriga händer på brösten och sitt eget flinka finger på kittlaren gjorde till slut att det gick för henne i en rungande orgasm. Hennes skakningar gjorde att det gick även för mig och jag sprutade en oväntat stor sats djupt inne i henne. Hon sjönk ner över mig och pustade ut och kelade med varandra medan min kuk långsamt blev allt mindre innan den till slut oundvikligen gled ur henne. Klockan var nu ganska sent på kvällen och vi var utmattade så vi somnade in för natten tätt omslingrade.

När jag vaknade på morgon och kände att jag hade sällskap i sängen trodde jag först att det var Cissi som låg där. Jag kom dock strax på vem det var som låg där och bestämde mig för att väcka henne på något sexigt sätt. Hon låg med ryggen mot mig så jag la mig bakom henne och placerade kuken mellan hennes skinkor och min ena hand kupade jag runt hennes ena bröst. Jag pussade henne i nacken och på skuldrorna samtidigt som jag kramade bröstet försiktigt. Självklart vaknade hon av min behandling och hummande av välbehag kom från hennes läppar.
- Vilket underbart sätt att bli väckt, sa hon samtidigt som vickade på rumpan mot mitt stånd. Jag ska bara gå på toaletten innan vi fortsätter med nästa äventyr, fortsatte hon och gav mig en puss på munnen och gick naken ut ur mitt rum till toaletten.

Hon verkade inte bry sig om att gick ut i allrummet helt naken. När dörren öppnades igen var det en mycket vacker naken flicka som kom in men det var inte Carolin, utan det var Cissi, som uppenbarligen var sugen på ett morgonskjut. Innan jag hann säga något till henne kom Carolin in bakom henne. De båda tjejerna stirrade häpet på varandra ett ögonblick innan Cissi kom sig för att säga något.
- Hej jag heter Cissi, jag bor i rummet bredvid, sa hon och sträckte fram handen.
- Carolin. Jag följde med Micke hem igår kväll. Jag antar att ni brukar ha sex med varandra, fortsatte Carolin och nickade menande mot Cissis nakna kropp.
- Jo, det har väl hänt, svarade hon lite generat. Men nu ska jag lämna er två själva.
- Nej du behöver väl inte gå. Jag är inte svartsjuk, det är inte så att vi är ihop eller nåt.
- Jag har aldrig sett några som knullar i verkligheten, fortsatte Carolin. Kan inte jag få titta på er när ni har sex?
Cissi tvekade ett tag innan hon svarade. Ingen av dem verkade överhuvudtaget ha någon tanke på vad jag tyckte.
- Jo, det kan du väl få. Jag har haft publik förut så det ska nog gå bra.

Cissi närmade sig mig med vickande rumpa och ett underfundigt leende på läpparna.
- Det var en riktig läckerbit du fått med dig hem, sa hon samtidigt som hon greppade om min lem som fortfarande var fullt erigerad. Jag förstår att du haft det skönt med henne, men nu får du nöja dig med lilla mig.

Innan jag hunnit svara hade hon lagt sig på mig med kuken klämd mellan oss och läpparna pressade mot mina. Hon gungade hed underkroppen mot mitt stånd och kysste mig intensivt. Ofta när hon kom in till mig på morgonen hade hon pillat på sig själv en stund innan så hon redan var rejält upphetsad och därför inte behövde särskilt mycket förspel.

Sagt och gjort gled hon upp längre på mig så att hennes bröst var i ansiktshöjd på mig och musen var precis ovanför ollonet. Jag hann suga till på ena bröstet innan hon gled ner igen men den här gången lät hon mig komma in i hennes inre. Kuken gled in i henne utan några som helst problem så jag antog att jag hade haft rätt om att hon onanerat innan hon kom in till mig.

Hon låg kvar på mig en stund och kysstes och gungade med underlivet i så stora rörelser som det gick. Därefter reste hon sig och stödde sig med händerna mot mitt bröst. Nu började hon guppa upp och ner över min stolthet med snabb rytm. Mina händer undersökte nyfiket hela hennes kropp, jag smekte hennes höfter, pillade på musen och kramade de förföriskt guppande brösten.

Plötsligt kom jag på att vi inte var ensamma längre och tittade bort mot Carolin som satt i en fåtölj vid andra sidan av rummet. Hon satt med benen brett isär och bearbetade sin mus med ena handen och med den andra nöp hon sig bröstvårtorna samtidigt som hon storögt tittade på oss. Cissi och jag prövade ett par ställningar till innan hon gled bort från mig.

- Det verkar som om din gäst kan behöva lite hjälp, sa hon och nickade bort mot Carolin.
Hon gick bort mot Carolin och satte sig på knä mellan hennes ben.
- Har du haft sex med en tjej förut? frågade Cissi.
Carolin bara skakade på huvudet och såg både äcklad och förväntansfullt spänd ut.
- Det är jätteskönt, slappna bara av och tveka inte att säga ifrån om du tycker jag går för långt.

Med dem orden tog hon bort Carolins hand och dök ner med huvudet i det villiga skötet. Det var uppenbart att Carolin gillade det och jag tittade på de båda tjejerna en stund innan jag tog tillfället i akt att bearbeta Carolins tuttar.

Cissi lämnade sin uppgift mellan de mjuka låren oh reste sig och tog Carolins hand i sin.
- Kom, vi lägger oss i sängen i stället, sa hon och drog iväg Carolin och la henne ner på rygg.
Cissi och jag la oss på var sin sida om vår nya sängkamrat. Cissi pussade henne på munnen och smekte hennes mage. Carolin verkade lite spänd och avvaktande till en början men efter en stund slappnade hon av och började kyssas tillbaka. Jag smekte båda tjejerna överallt där jag kunde komma åt. Carolin var ganska passiv och jag misstänkte att hon hämmades av att hon låg där med en annan tjej. Jag ville hjälpa henne på traven med hennes första lesbiska äventyr så jag tog hennes hand och la den på Cissis bröst. Hon ryckte snabbt tillbaka den men jag gav mig inte utan placerade handen där igen och då höll hon kvar den och började massera sitt första kvinnobröst.

Det blev som ett startskott och snart tog kåtheten över och hennes händer och mun var överallt på Cissis kropp. De båda tjejerna hade nu så fullt upp med varandra att jag fick svårt att delta i leken. Men när de tills lut hamnade i en 69:a där Carolin låg överst så ställde jag mig bakom hennes rumpa och stack in den i hennes sjöblöta fitta. Det var så skönt att jucka i henne samtidigt som en ivrig tunga bearbetade våra kön. När jag drog mig ur och istället stack in kuken i Cissis mysiga mun istället vände sig Carolin om och hjälpte till att slicka och suga mig.

Att ha dessa båda underbara skönheter på mitt kön blev snart för mycket för mig och jag sprutade rakt upp på min egen mage. Så fort som det gått för mig ägnade tjejerna sig bara åt varandra. Jag tittade på deras lek, och nu verkade Carolin helt gått in i rollen som bisexuell och verkade njuta fullt ut av att ha sex med en annan tjej. När jag pustat ut lämnade jag dem åt sig själva och gick iväg för att göra i ordning frukost åt oss.

Jag gick upp till köket och konstaterade att Jeanette och Anders inte verkade vara hemma. Det kanske var tur eftersom det kanske hade blivit för mycket för Carolin om de också hade dykt upp i sängen. Jag ordnade med en rejäl frukost som jag bar ner till mitt rum. När jag kom in i rummet fick jag bevittna hur Cissi precis blev slickad till orgasm. När flickorna sansat sig och tvättat av sig lite grann högg vi hungriga in på frukosten.

Vi pratade hela tiden om sex, om vad vi varit med om och vad vi skulle vilja uppleva, och sådana saker. Carolin lyssnade häpet när vi berättade om vilka orgier som föregick i huset där bodde. Carolin frågade lite försynt om hon någon gång skulle kunna få vara med på gruppsex med Jeanette och Anders.
- Ingenting som jag har något emot, sa Cissi. Jag tror inte att våra värdar har det heller, men vi får väl fråga dem.
- I det här huset finns alltid möjligheten att få pröva sånt som man bara drömt om tidigare, fortsatte jag. Har du någon dröm som du skulle vilja få uppfylld? frågade jag Carolin.
- Jag har förstås funderat på tjejsex förut men trodde inte att jag skulle gilla det så mycket som jag gjorde. Därför skulle jag vilja pröva analsex för att se om det är något för mig.

Jag hade aldrig tagit någon tjej i baken och det var ingenting som jag egentligen drömde om. Varken Cissi eller Jeanette var intresserade av det så det hade blivit av. Men om nu Carolin ville att jag skulle komma in i hennes bakväg så kunde jag naturligtvis ställa upp på det, det skulle ju knappast vara obehagligt.

Vi bestämde att Cissi och jag skulle hetsa upp henne och försiktigt mjuka upp hennes anal innan jag slutligen skulle tränga in i henne om hon fortfarande ville det då. Cissi gick och hämtade en burk vaselin innan vi satte igång. Eftersom vi fortfarande var nakna och den sexuella spänningen låg tät i rummet var det lätt att komma igång igen. Carolin satte sig på sidan i mitt knä och vi började omedelbart grovhångla. Cissi koncentrerade sig direkt på alla Carolin erogena zoner med händer, läppar och tunga. Jag hade varit lite tveksam till om jag skulle kunna få den så snart efter utlösning, men märkte att denna underbara tjej påverkade mig på ett helt fantastiskt sätt och snart stod den som ett spett igen.

När Carolin började stöna allt högre och var uppenbart jättekåt, flyttade vi över till sängen igen. Hon la sig på mage med en kudde under höfterna så att hennes fasta runda rumpa putade upp ordenligt. Cissi och jag satte oss på var sin sida om den sexiga baken och började smeka skinkorna.
- Är du beredd? frågade Cissi.
- Mmm, jag säger till om jag ångrar mig.

Vi smörjde in hennes öppning med vaselin och pressade omväxlade våra fingrar hårdare och hårdare mot analen. Till slut fick Cissi in sitt pekfinger som långsamt gled in i hela sin längd. När hela fingret var inne stannade hon och inväntade Carolins reaktion. När hon inte sa någonting utan bara låg och blundade med ett leende på läpparna började hon att långsamt föra fingret in och ut. Efter några drag tog ut fingret och bad mig stoppa in mitt långfinger som ju var grövre än hennes pekfinger. Det var otroligt trångt och jag tänkte att här kommer jag aldrig att få in kuken. Men efter en stund kände jag att hon slappnade av mer och mer och att det blev mindre trångt. Jag stoppade in ett finger till och det gled in utan större problem, jag kunde till och med sära på fingrarna lite grann.

- Nu vill jag att du knullar mig i baken, sa hon plötsligt. Det är faktiskt riktigt skönt det här.

Cissi smorde in ståndet med vaselin. Hon höll på längre än vad som egentligen var nödvändigt så jag misstänkte att själv var väldigt sugen på att få närkontakt med en manslem. Jag la mig över henne på raka armar och måttade kuken mot hennes bak och Cissi hjälpe till med handen att styra rätt. Så började jag pressa på och det var mycket trängre än något jag känt förut och det gjorde faktiskt lite ont också. Men så plötsligt gav ringmuskeln vika och jag gled in till botten. Jag stannade till ett ögonblick innan jag började jucka i den trånga gången. Cissi hade lagt sig bredvid Carolin och pussade och klappade henne på kinden där hon låg och stönade av vällust. Hur skönt detta än var så ville variera mig lite så jag drog mig ur och penetrerade hennes vanliga hål i stället. Det blev starten på en vild sexakt där jag knullade de båda tjejerna i deras krävande musar och i Carolins rumpa, även deras söta munnar fick smaka på min påle. Jag kunde hålla på hur länge som helst kändes det som men när jag till slut kom hade båda flickorna kommit två gånger var och vi var helt utmattade.

När Carolin lämnade oss hade vi kommit överens om att träffas snart igen och vi skulle försöka få Jeanette och Anders att delta i våra sammankomster. Jag kände mig otroligt lyckligt lottad som hade fått ytterligare en knullkompis och undrade hur det nu skulle gå med studierna
88% (4/1)
 
Categories: Lesbian Sex
Posted by hetkvinna1
2 years ago    Views: 670
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments