Sofie's stedentrip naar Barcelona deel 3

Er was alleen nog plek aan de andere kant van de ontbijtzaal, dus de rest van het ontbijt kon Sofie de vrouw helaas niet meer goed zien. Sofie en Mark gingen aan het eind van de ochtend de stad in voor wat sight seeing en ze kwamen pas in de middag weer terug bij het hotel. Omdat ze nogal moe waren van al het geslenter schoten ze snel hun zwemkleding aan en gingen luieren aan de rand van het hotel zwembad.

Na een klein half uur besloot Sofie terug naar hun kamer te gaan. Ze was al de hele dag onrustig en dacht aldoor aan de aantrekkelijke buurvrouw. Daarnaast wilde ze zich nog even douchen, want ze voelde zich plakkerig en zweterig van de stad en de zon. Mark las een boek en bleef nog even liggen op een van de strandstoelen bij het zwembad.

Gekleed in haar felrode bikini die ze vorig jaar in Brazilie had gekocht, en een paar badslippers liep Sofie terug richting hun kamer. Ze kwam langs de receptie en ging naar de lift. Eenmaal boven op hun verdieping liep ze in gedachten naar hun kamer. Ze merkte opeens dat de kamerdeur van de aantrekkelijke buren openstond. Op het moment dat ze passeerde zag ze de vrouw weer staan. Ze stond een meter of twee van de deur vandaan in haar eigen kamer. Ze had een dun paars kleed om zich heen, Sofie stopte automatisch en ze keken elkaar zonder iets te zeggen recht in de ogen. De vrouw deed een paar stappen naar voren, strekte haar hand uit, trok Sofie zacht de kamer binnen en sloot de deur. Eenmaal weer binnen liet ze het kleed van zich afglijden, Sofie zag dat ze compleet naakt was. Ze was mooi slank, egaal gebruind zonder bikinilijn, en had volle ronde borsten, met harde, perfect ronde tepels. Haar schaamhaar had ze strak bijgewerkt, want ze had alleen een heel dun recht streepje korte haartjes boven haar verder gladde poesje.

Ze kwam tegen Sofie aan staan en Sofie voelde de warme aanraking van het aantrekkelijke, vreemde vrouwenlichaam. Met haar mond bij Sofie’s oor zei ze: “My name is Natasha….. I loved to hear you moan”. Blijkbaar had ze Sofie gisteravond horen kreunen aan de andere kant van de muur en hadden Sofie’s sexgeluiden haar niet onberoerd gelaten. Met haar handen die over Sofies lichaam begonnen te glijden, zei ze “….and I want to hear you doing it again”. Direct nadat ze dat zei begon ze Sofie te zoenen, eerst in haar nek en hals, daarna op Sofies mond. Sofie opende haar mond om de warme tong van Natasha binnen te laten. Ze proefde een beetje een alcoholsmaak, van zoete tropische cocktails.

Met hun lichamen tegen elkaar en hun tongen die elkaars mond verkenden vielen Sofie en Natasha op het bed. Sofie lag op haar rug en liet Natasha haar bikinitopje en broekje uit doen, zodat ze beiden volledig naakt op het bed lagen. Natasha kwam bovenop haar liggen en bleef zoenen en strelen, ze gleed daarbij steeds iets verder naar beneden totdat ze met haar mond tussen Sofies benen belandde. Ze likte Sofies kutje, eerst langzaam, maar al gauw steeds sneller en intenser. Met haar volle mond over Sofies poesje likte en zoog ze aan Sofies clitje en kutje. Natashas handen gleden naar boven en begonnen Sofies borsten en tepels te masseren terwijl ze bleef likken. Haar tong maakte snelle rondjes over Sofies kutje en al heel snel begon Sofie te kreunen van genot. Dit spoorde Natasha nog meer aan, want haar tong en mond voelden steeds intenser. Af en toe stak Natasha haar tong diep in Sofies kutje, om daarna weer met haar mond Sofies clitje te verwennen. Sofie hield het niet meer, met luide kreuntjes van genot kwam ze trillend en hijgend klaar. Het was zo lekker en intens dat ze zelfs een beetje vlekken voor haar ogen had, terwijl het orgasme langzaam wegebte. Ze richtte zich op en keek naar Natasha die zich nog steeds tussen Sofies benen bevond en met een geile blik terugkeek. “Did you like it?” vroeg Natasha? “Did you cum?” “Yes” hijgde Sofie terug. Toen hoorde ze opeens de kamerdeur opengaan, er kwam blijkbaar iemand binnenlopen…. (to be continued).


100% (8/0)
 
Categories: HardcoreLesbian Sex
Posted by hendrikijzer
1 year ago    Views: 198
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
mooi verhaal, ik hoop snel deel 4 te kunnen lezen