Betrapt 2

Het was inmiddels ruim een week later toen ik door de stad reed en ikineens gefluit achter me hoorde. Ik keek om en zag haar in het geopende raam van haar studentenhuis staan. Kom je naar mijn brommer kijken? Riep ze. Dus ik draaide gelijk om en wilde mijn brommer tegen de gevel zetten, maar ze riep van boven dat het handiger was om hem even achterom in de tuin te zetten, de poort in en dan de eerste deur aan je linker hand.
Dus ik dook de poort in en zette mijn brommer in de tuin.
Ik ging door de tuindeur naar binnen en kwam via een halletje bij een lange trap naar boven. Ze stond bovenaan de trap en wow wat zag ze er lekker uit zeg.”wil je even wat drinken vroeg ze?” uiteraard sloeg ik dat niet af. Boven aan gekomen kwam ik in de gezamelijke ruimte van haar dames dispuutshuis.
Fijn dat je er bent zij ze, ga lekker zitten, wat kan ik voor je inschenken? Doe maar wat zei ik en ze liep naar een koelkastje wat in de hoek van de kamer stond.
Wat wiegde ze heerlijk dat lekkere kontje zeg, door haar hoge hakken kwam die nog lekkerder uit.
Ze bukte voorover en haar korte jurkje spande zich rond haar billen. Volgens mij had ze geen slip aan, of in ieder geval er tekende zich niets af. Ze pakte een koud biertje en kwam naast me zitten op de bank. Na wat koetjes en kalfjes legde ze ineens haar hand op mijn toch wel een beetje gezwollen lid. “Hmmm zei ze, volgens mij ben je precies op het juiste moment hier gekomen” en ze lachte geil.
Met haar andere hand streelde ze over haar heerlijke lijf en de bobbel in mijn broek wordt groter en groter. We beginnen heerlijk te vrijen en ik kan mijn geluk niet op.
Mijn shirt gaat uit en haar jurk steeds wat verder open en mijn handen hebben vrij spel om aan al dat lekkers te zitten. Zacht fluisterd ze in mijn oor, dat ze nog een verrassing voor me in petto heeft en dat blijkt ook. Ze duwt me achterover op mijn rug op de bank en lost met 1 soepele beweging mijn riem en broek. Mijn gezwollen trots sprong direct trots te voorschijn.Ze smakte goedkeurend, daar weet ik wel raad mee. Hop daar ging mijn broek. Al likkend langs mijn been kroop ze naar boven. Eenmaal bij mijn dijen ging ze tergend langzaam met haar tong over mijn ballen en met het topje kriebelde ze lang mijn schacht omhoog. Mijn glansende eikel kreeg een zelfde behandeling. Tot haar zachte lippen zicht er omheen sloten. En ze me heerlijk begon te pijpen.
Net voordat ik klaar kwam liet ze mijn trillende las uit haar mond glijden. Ze greep naast me onder een kussen en viste daar een setje handboeien te voorschijn en hield die voor mijn ogen.
Geil als ik was stak ik gelijk mijn polsen naar voren en gingen de boeien om. Ze duwde ze plagerig naar achteren en daar werden ze ergens aan vast geklikt. Vervolgens stond ze op, de blik in haar ogen veranderde. “Zo klein geil ventje, jij denkt hier gewoon even aan je trekken te komen. Nou daar weet ik wel raad mee.” “ Je bent vanaf nu mijn slaafje en je zal doen wat ik zeg. Als je braaf bent zal ik je belonen, maar anders volgt er straf voor je”
De veranderde toon in haar stem en het idee maakte me gek: “OK”
Gelijk greep ze mijn ballen en kneep er venijnig in. “je spreekt me aan met meesteres, begrepen”
“Ja meesteres” piepte ik uit
Ze maakte de boeien los en droeg me op om naakt voorovergebukt te gaan staan met mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar gespreid, zodat mijn klokkenspel goed bereikbaar was.
Ik kreeg een pak op mijn kont, “ik houd van kleurige kontjes”zei ze.
Vervolgens even weg en kwam terug met een bus scheerschuim en een mes. Uit de keuken haalde ze een kom water. “Zo en nu ga je al dat smerige schaamhaar eraf halen” “Vanaf nu zorg je dat je altijd keurig kaal geschoren bent”
Daar zat ik dan in de centrale kamer van een dames dispuut mijn schaamhaar zorgvuldig te verwijderen.
Ik was net klaar toen ik beneden de deur open hoorde gaan. Ik schrok, maar ze bleef er koel onder. “in de hoek jij, met je gezicht aar de muur” dus daar stond ik, met een kale zak en volledig naakt.
De muziek werd aangezet en ik kreeg een blinddoek om, mijn benen werden nog even wat verder uitelkaar gezet en ze trok achterlangs mijn balzak naar beneden. Gevolgt door een zachte tik op mijn billen. “Je bent een braaf slaafje, ga zo door en je krijgt er geen spijt van”
Zo stond ik daar in de hoek, tot ik voelde dat een hand mijn pik greep en me meetrok. Gedwee volgde ik waar ik heen geleid werd. “Voorover bukken slaaf” hoorde ik mijn meesteres zeggen.
Ik nam de positie aan en voelde dat er olie over mijn kont gegoten werd, ik voelde het door mijn bilspleet lopen en vervolgens voelde ik iets heel kouds tussen mijn billen geduwd worden. “ontspannen slaafje, ik vermoed dat je daar nog maagd bent”
Dat was ik ook, dus gedwee antwoorde ik “ ja meesteres”
Langzaam maar zeker kreeg ik iets van een dildo in mijn kont geduwd. Het ging niet heel gemakkelijk en ik voelde toch wel een stekende pijn toen het dikste stuk ineens langs mijn kringspier vloepte. Een kleine pijnkreet ontsnapte me toen dat gebeurde, maar de verwachte straf bleef uit. In plaats daarvan kreeg ik de opdracht om overeind te komen en te laten zien hoe hard mijn pik kon worden. Daar stond ik dus, geblindoekt met een dildo in mijn reet aan mijn pik te sjorren tot deze weer in volle wasdom overeind stond.
Vervolgens moest ik de blindoek af doen en toen zag ik pas waar ik me bevond.
Ik stond nog steeds in dezelfde kamer, maar was nu omringd door 8 studentes en mijn meesteres die daar in een leren body met openkruis slip naar mij stonden te kijken.
“Zo slaafje, daar sta je dan, eens kijken of je deze meiden net zo kan laten klaar komen als je met mij gedaan hebt. Onthou goed, jij bent hier om hun lusten te bevredigen. Je zal aan al hun wensen moeten gehoorzamen”
De eerste stapte naar voren en greep me bij mijn lul en trok me mee naar de bank waar ze wijdbeens op ging zitten “op je knieen en rukken jij” dus ik zit daar rukkend voor haar op mijn knieen en zij ontblote haar kut. De pareltjes vocht stonden op haar kutlippen en ik wilde voorover bukken om haar te gaan likken. PETS een zweep kliefde neer op mijn kont.
“Wat was jij van plan slaaf? Je moest rukken, niet likken” Als straf werd de opblaasbare buttplug een standje verder opgepompt. Ik voelde mijn reet opgerekt worden, maar verbeet het om er iets van te laten merken.
De tweede had een heel ander plan, ik werd aan mijn ballen om hoog getrokken tot ik op handen en knieen zat. Nog steeds met mijn hoofd voor het heerlijk geurende kutje van nummer 1.
Ik voelde dat er een touwtje om mijn balzak gelegd werd en mijn kloten werden vakkundig afgebonden. Mijn haren werden vast gegrepen en mijn hoofd werd in het soppende kutje voor me getrokken, ik begon direct te likken voor wat ik waard was.
Bleek weer niet de juiste reactie te zijn. De buttplug werd weer opgeblazen, ik dacht dat mijn anus uit elkaar klapte, maar gaf geen kik. Ook moest ik overeind gaan staan en onderging mijn pik dezelfde behandeling als mijn ballen.
Daarna werd ik weer naar het dampende kutje geleid en nu mocht ik wel de heerlijke nectar uit haar poes proeven. Ik likte zo goed als ik kon en ik werd al snel naar het tweede hongerige kutje getrokken die ik met even veel zorg likte. Mijn handen werden naar 2 andere kutjes geleid die ik moest vingeren. Ondertussen werd mijn kont gekneed en voelde ik meerdere handen over mijn lijf gaan. Mijn afgebonden lul klopte als een bezetene en ik moest mijn best doen om niet klaar te komen. Ik voelde dat mijn hoofd harder op het kutje dat ik aan het beffen was gedrukt werd en toen ik mijn tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen duwde kwam ze schokkend klaar. Ik werd van plaats gewisseld en het volgende kutje diende zich aan. De plug in mijn reet werd meer en meer opgeblazen en het deed allang niet meer zo'n zeer als in het begin. Toen werd ik aan mijn haren overeind getrokken en zag ik dat mijn meesteres een grote kunstlul in haar handen had.
De plastic eikel werd zo mijn mond in geduwd en ik moest hem pijpen, al snel werd die megapik diep in mijn keel gerost en de dames stonden te lachen toen ik bijna over mijn nek ging.
Ze trok hem uit mijn mond en zei “daar moet je nog even op oefenen slaafje” en nam hem zelf diep in haar mond, veel dieper dan dat ik hem kon hebben” Ik werd overeind getrokken en naar de tafel geleid. Daar moest ik op gaan liggen en ik kreeg boeien om mijn enkels.
Mijn benen werden aan de boeien omhoog getakeld en mijn armen werden achter me vast gemaakt. 1 van de dames begon aan mijn lans te likken die al snoeihard overend stond, ik lag te rillen van genot. Een andere meid begon met een ijsklontje over mijn tepels te gaan, die daardoor uit hun schuchtere stand kwamen. Toen ze eenmaal voldoende gegroeid waren naar de zin van de dames kreeg ik 2 venijnige klemmetjes erop die verbonden waren door een klein kettinkje.
Mijn meesteres zwaaide met een veter voor mijn gezicht, “zo slaafje, om te voorkomen dat je te veel geniet, zullen we zorgen dat het zaad netjes in je ballen blijft” en ze bond mijn klokkenspel stevig af.
Vervolgens kreeg ik een dikke dildo in mijn mond geduwd en werd er even stevig aan de klemmen op mijn tepels getrokken. Ik voelde dat er olie over mijn zaakie gegoten werd, wat zo langs mijn ballen mijn bilnaad in droop. 2 handen grepen mijn gereedschap beet en ik werd stevig afgetrokken. Wat een heerlijk gevoel, moet ik thuis ook maar eens doen als ik aan het rukken ben, dacht ik.
Ze lieten de plug in mijn kont leeglopen en mijn aars werd vrij gemaakt. Wat een genot, maar dat was van korte duur want al snel voelde ik hoe mijn meesteres het topje van haar kunstpik tegen mijn poepgat zetten en ze stootte zonder enige moeite zo mijn darm kanaal binnen. Met lange halen werd ik anaal ontmaagd. “Mijn kut wordt droog” hoorde ik. “ nou dan laat je je toch likken” En voor ik het wist werd er weer een natte muts in mijn gezicht geduwd. Ze bleven ook doorgaan met rukken en ik stond op klappen.
Ineens stopte het rukken en werd de dildo uit mijn kont gehaald. Daar lag ik met mijn uitgerekte kontgat en trillende lul op de tafel.
Ze lieten mijn benen zakken en maakte die beneden weer vast. De dames hadden besloten dat ze zich allemaal wilde klaar rijden op mijn pik. Stuk voor stuk klommen ze op de tafel en lieten ze mijn trots in hun heerlijke grotjes glijden. Bruut werd ik bereden waarbij er niet zelden stevig aan mijn tepelklemmen getrokken werd. Ik moest mijn uiterste best doen om niet klaar te komen.
Mijn meesteres besloot dat ze ook nog niet wilde komen, ze kwam met haar kont naar mijn gezicht toe zitten en begon me heerlijk te pijpen. “Lik mijn kont slaaf” dus ik begon zo goed als ik het kon haar kont te likken. Ik stak mijn tong zo ver als ik kon in haar anaal gaatje naar binnen terwijl ze woest aan mijn pik trok.
Daarna werd ik los gemaakt. “dat heb je goed gedaan slaafje, als beloning mag je me in mijn kont nemen. Maar je mag pas klaar komen als ik nu zeg”
Ze bukte voorover en ik kreeg toegang tot haar heerlijkheid, ik nam haar heerlijk in haar geile kont. Ik stond op springen en ze begon af te tellen 10…9…8..7…6…5…4…3…2…1…………..NU
Met alles wat ik in me had spoot ik mijn lading diep in haar darmen. Uitgeteld dacht ik even dat het licht uitging, mijn lul floepte uit haar kont.
“Schoonlikken slaaf, je dacht toch niet dat ik met een volgespoten kont rond bleef lopen? Liggen jij”
Toen ik op de grond lag kwam ze gehurkt boven me zitten en liet zo al mijn zaad uit haar reet in mijn mond lopen. Vervolgens moest ik al mijn zaad van haar billen en anus likken terwijl ze zich klaar vingerde boven me.
Volledig uitgeput bleef ik even op de grond liggen. De dames waren het er unaniem over eens, ik mocht blijven. Na die heerlijke middag ben ik nog vaak bij de dames in het studenten huis geweest voor een aantal heerlijke sessies.

100% (9/0)
 
Categories: BDSMGroup SexHardcore
Posted by harry-4739
2 years ago    Views: 884
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
het heerlijke studentenleven
2 years ago
Heerlijk verhaal, ik ben best jaloers.
2 years ago
lekker
2 years ago
Geil!
2 years ago
een droom voor mij...... heb je er nog meer?