Enveloppen 3Nadat mijn sletje netjes al mijn zaad op gelikt had, was de sloerie echt nog niet klaar. Haar hongerige kut was nog zeiknat en smekend vroeg ze me of ze zichzelf nog een keer klaar mocht maken. Vooruit dan maar weer. Als een volleerde porno actrice voerde ze een masturbatie show voor me op van heb ik jouw daar. Uiteraard miste dit zijn uitwerking niet en al snel werd het plastic vervangen door snoeihard vlees. Moe maar voldaan vielen we in slaap.
Toen ik de volgende dag thuis kwam.. lag er een enveloppe op tafel.

“ik ben vanavond wat later thuis, maar ik maak het goed met je”
Hmm, dat is jammer, ik had eigenlijk al plannen voor vanavond om mijn sletje nog verder te versletten. Dus nadat ik gekookt had, zette ik het filmpje van gisteravond even lekker op om nog maar eens lekker te kijken naar mijn geile hoertke. Ik zat zo te genieten van haar dat ik de deur niet hoorde en toen stond ze in de kamer in een lange regenjas. “zo dus jij zit even lekker te kijken naar die geile slet van je” Mooi is dat en je hebt nog niet eens je lul uit je broek gehaald” Nee fraai.
Toen kwam ze voor me staan en ik zag dat ze onder de regenjas een stel geile pumps en visnet kousen aan had. Ze boog voorover en greep me recht in mijn kruis. In 1 soepele beweging maakte ze mijn gulp open en trok ze mijn riem los. Vervolgens ging ze weer rechtop staan en keek me super geil aan. Niets aanraken, dit keer is het mijn beurt en ze maakte de ceintuur van de regen jas los, die gelijk half open viel. Mijn mond viel bijna open van verbazig, ze had het hoerigste lingerie setje aan dat ik in tijden gezien had, ik denk dat de meiden op de wallen er nog van zouden gaan blozen. De regenjas ging helemaal uit en ze begon heerlijk met haar handen over haar lijf te gaan en ze begon te dansen voor me. Ze drukte haar borsten zalig in mijn gezicht, maar toen ik har middel wilde pakken werden mijn handen nadrukkelijk terug geduwd op de bank. “Kijken doe je met je ogen” en ze haalde haar onderbeen heerlijk langs mijn harde lul. Als een volleerde lapdanseres begon ze afwisselend te strippen en me helemaal gek te maken met aanrakingen. Met haar naakte tieten masseerde ze mijn kruis, om daarna heerlijk voorover te bukken voor me en door haar zeiknatte slip opzij te trekken kreeg ik een heerlijk uitzicht op haar soppende kutje en heerlijke roze achteringang. Plagerig haalde ze een vinger door haar schaamlipjes om vervolgens een ferme tik op haar heerlijke kont te geven. Ik deed mijn uiterste best om mijn handen op de bank te houden, maar makkelijk was het niet. Ze kwam op mijn schoot zitten en trok mijn shirt uit. Eindelijk voelde ik haar hete lijf tegen het mijne Ik kon me niet beheersen en pakte haar stevig vast, maar gelijk hopte ze van me af. Nee kijken doe je met je ogen. Ze kwam weer tussen mijn benen zitten en masseerde mijn kruis weer stevig met haar borsten. Daarna duwde ze die heerlijke memmen weer tegen mijn gezicht, ze weet dat ik daar gek op ben. Maar weer werden mijn handen op zij geduwd. Tijd om je uit die beknellende broek te helpen. En terwijl ze voor me stond te spelen met haar clit, deed ik mijn broek uit en daar zat ik heerlijk naakt voor haar. Ze zette haar pump met de hak in mijn ballen en ik genoot met volle teugen. Toen bukte weer voorover en duwde haar vinger die nog zeiknat was van haar kutvocht tegen haar anus en zo langzaam langs haar kring spier. “lik me maar zei ze” Nou dat liet ik me natuurlijk geen 2e keer zeggen. Ik boog voorover en drukte mijn tong tegen haar sluitende kringspier en begon beide genotsgaten te likken dat het een lieve lust was. De lapdance was nog niet over, maar het liet uit om een heerlijke vrij partij, die we later nog vaak zouden herhalen

50% (2/2)
 
Posted by harry-4739
2 years ago    Views: 360
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments