Mountainbiken

Het was een mooie zomerse avond, dus binnen zitten had ik echt geen zin in.
Laat ik maar even lekker gaan fietsen dacht ik, ik had op facebook gezien dat het mountainbike parkours hier achter helemaal vernieuwd was en had alweer een tijdje niet lekker gereden.
Dus fietsbroek aan en hop een beetje lucht in de banden en op naar het parcours.
Toen ik aankwam zag ik dat ik zo te zien de enige was, meestal staan er wel wat auto's geparkeerd, maar nu helemaal niets.
Dus snel het parcours op en het was mooi geworden. Lekkere stukken waar je stevig moest werken en zelfs een sloot was in het parcours opgenomen.
Al met al zat ik al snel goed onder de bagger en genoot met volle teugen.
Op een gegeven moment dacht ik even iemand achter me te horen, maar toen ik omkeek om te zien of een snellere rijder mij in wilde gaan halen. Maar niemand te zien. Dus weer even flink door trappen. Toen ik even bovenop uit stond te puffen, hoorde ik weer iemand aan komen. En nu kwam er wel iemand aan, het was een mooie donkere meid, die ook behoorlijk onder de bagger zat.
Even een snel knikje en daar ging ze weer. Het was een heerlijk gezicht, ze had een prachtige kont die heerlijk op dat kleine zadel zat en mooi afgetrainde benen. Dit deed ze vaker dan ik, dat kon je gelijk zien.
Dus snel weer de achtervolging in gezet, want er is immers geen mooiere motivatie dan een zalige kont om te achtervolgen.
Dus zo reden we met een lekkere gang dwars door het parcours heen, tot we bij de sloot aan kwamen. Ik had al gezien dat daar een gemene kuil zat en daar was ik in de eerdere rondes ook al een keer bijna onderuit gegaan. Maar zij parkeerde haar voorwiel er vol in en sloeg over de kop, en lande midden in de sloot. Ik kon nog maar net stoppen.
Gaat het, vroeg ik haar en ze lachte als een boer met kiespijn, ze was niet helemaal goed terecht gekomen.
Nadat ik haar overeind geholpen had, leek het wat beter te gaan. Maar ze was wel even klaar voor vandaag qua sport.
Ondanks alle modder, kon je zien dat het echt een prachtige meid was.
Brutaal zei ze: “ik zag geen auto dat ik aankwam, dus je zal hier vast vlakbij een huis met een douche hebben” Even stond ik perplex van zoveel assertiviteit, maar snel antwoorde ik: inderdaad, mijn vriendin vind het vast niet erg als je even afspoelt.
We liepen even van het parcours af naar de parkeer plaats, waar ze snel een tasje uit haar auto viste en haar been weer over het zadel slingerde. Kom op, zei ze. Tijd voor een douche.
En zo fietste we naar mijn huis toe.
Thuis aangekomen, was mijn vriendin net even de deur uit om een boodsschapje te halen, dus ik wees even waar de douche was en pakte een handdoek voor haar.
Terwijl zij onder het stromende warme water stond, ging ik buiten even mijn fiets afspuiten en schoten er allemaal gedachten door mijn hoofd over de donkere schone die nu onder mijn douche stond.
Toen mijn vriendin thuis kwam, en verbaasd was dat ik nog onder de bagger zat en mijn fiets wel al schoon was vertelde ik het verhaal. Van boven werd er gevraagd, waar de natte handdoek heen kon.
Toen ik mijn zooi onder aan de trap gooide en naar boven keek, kreeg ik even een glimp van haar prachtige donkere lijf.
En nu jij onder douche zei mijn vriendin, dus ik kondigde even aan dat ik nu onder de douche ging komen. Dus hop naar boven en mijn fiets kleding uit en ik hoor ineens 2 stemmen achter me goed keurend smakken. En daar stonden ze samen, beide naakt wat een genot om te zien deze duo penoti.
Ik kon mijn loeiharde pik echt niet verstoppen, sjeez wat lekker zeg. 4 zalige borsten en 2 heerlijke kale kutjes stonden daar naar me te kijken.
“weet je nog schat, dat ik in Kenia zei dat ik het zulke mooie vrouwen vond.” Dus ach we hadden een kleine verrassing voor je voorbereid. Dit is Chantelle een oud collega van me, met wie ik het vaak over je had. En zij was nu wel eens benieuwd of je echt zo lief voor me bent. Dus hadden we dit even voor je scene gezet.Wij zijn jouw slavinnen voor de rest van het weekend. Je mag alles met ons doen.
Ik dacht dat ik het niet meer had, ik voelde gelijk voorvocht uit mijn pik komen, Chantelle zag het en ging gelijk op haar knieën voor me en nam mijn pik gelijk in haar mond en begon me heerlijk af te zuigen.
Hmm hij smaakt echt zo goed als je altijd zei inderdaad zei ze. Maar nu eerst onder de douche, dan zullen we je eens even lekker afsoppen. Ik kreeg een heerlijke sponsbeurt en geen plekje werd overgeslagen. Op een gegeven moment voelde ik de vinger van mijn vriendin zachtjes tegen mijn anus drukken en langzaam naar binnen glijden. Mijn pik werd nog harder dan hij al was en het voorvocht begon op te borrelen. Chantelle likte nog een keer aan mijn gladgeschoren pik en toen was het tijd om onder de douche vandaan te gaan.
Ik werd heerlijk afgedroogt door mijn vriendin, terwijl Chantelle zich naar de slaapkamer spoede. “Ik zal je even heerlijk insmeren schat” en mijn vriendin begon me heerlijk met body lotion in te smeren. Weer werd er geen plekje overgeslagen en ik genoot met volle teugen.
Ineens ging de deur van de slaapkamer open en daar stond Chantelle in een rood latex kostuum, met hoge haken een corset met halve cups, en hoog gehakte laarsen, waardoor haar zalige vormen nog mooier uitkwamen. Ze kwam op me afgewandeld en greep mijn pik en ballen stevig vast.
Zo slaafje, vanaf dit moment spreek je ons aan met meesteres! En doe je precies wat wij je opdragen!

Ik kreeg een blinddoek om en werd meegetrokken. Armen vooruit, ik voelde dat er boeien om mijn polsen gedaan werden en voor ik het wist hingen mijn armen gespreid om hoog. Daarna voelde ik dat er boeien om mijn polsen gedaan werden en ik moest mijn benen uit elkaar zetten.
Daar stond ik dan, naakt geboeid voor 2 heerlijke meiden, die ik nu niet kon zien. Maar het zorgde er iig niet voor dat mijn pik ook maar een seconde verslapte.
Mijn ballen werden stevig afgebonden en er werd een cockring om mijn snikkel geschoven Er werden 2 ijsblokjes op mijn kleine tepels geduwd zodat deze een beetje groeide, daarna gingen er iets van klemmetjes op. Ik genoot met volle teugen.

De blindoek ging af en wat ik zag was onbeschrijvelijk, daar stonden 2 heerlijke dames in latex pakjes met open kruizen voor me met hun kutjes te spelen.
En ze gingen maar door, ze vingerde elkaar. Mijn vriendin ging op haar knieen en begon Chantelle te likken. Ineens stopte ze en werd ik los gemaakt. Op je knieën hond,tijd dat je ons eens wat plezier brengt. Chantelle duwde haar heerlijke kont zo in mijn gezicht en ik deed mijn best om haar kutje te likken. “Pets” knalde er een zweep op mijn kont neer, “je moet haar anus likken slaaf” die kut is wel nat genoeg. Dus ik likken als een gek en weer kreeg ik met de zweep. Steek je tong erin slet, dus ik probeerde haar zo diep mogelijk binnen te dringen met mijn tong. Ik voelde dat ze haar kut ook niet bepaald met rust liet.
“Mijn beurt” mijn hoofd werd achteruit getrokken, ik rook de heerlijke geuren van Chantelle haar soppende kut en zag dat haar aars ook goed nat was. Ik zou er zo in kunnen glijden zonder enig glijmiddel, dat weet ik zeker. Nu was mijn vriendin aan de beurt, maar die wilde wel eerst mijn tong door haar kut voelen gaan, dus ik weer likken als lassie en genoot van het zalige kutvocht. Ze trok mijn hoofd dieper tussen haar dijen en terwijl ik snakte naar adem, voelde ik dat ze klaar kwam.
Ik voelde een hand naar mijn pik gaan en er zachtjes mee spelen, ik stond nog steeds kloppend paraat. Daarna voelde ik iets kouds tussen mijn billen naar mijn anus glijden. De heerlijk trekkende hand liet mijn kloppende lid los en mijn billen werden van elkaar getrokken en ik voelde het topje van een buttplug tegen mijn kontgaatje duwen. Langzaam maar zeker werd de plug in mijn maagdelijke mannenkut ingebracht. Ik dacht dat mijn kringspier het zou begeven toen ik voelde dat het dikste deel van de plug er voor bij was. Daarna mocht ik de anus van mijn vriendin dezelfde behandeling geven als die van Chantelle, dus vol overgave duwde ik mijn tong weer in haar aars. Ik hoorde haar kreunen en had haar zo als een hond willen bestijgen. Maar ik werd bruut bij mijn afgebonden ballen gegrepen en achteruit getrokken. De pijn won het nog niet niet van het genot, maar het zal op het randje.
“Je mocht alleen maar likken slaaf, voor straf krijg je 10 zweep slagen.”

Ga gebukt staan en tel maar hardop mee:
1...2..3..........4 auw (die was vol op de plug)
Verdomme slet, je mocht alleen tellen, benen verder uit elkaar
5....6....7....8, ik kon net een schreeuw onderdrukken, die was tussen de benen, 9..10
maar de koek was nog niet op mijn pik werd ruw afgetrokken 11....12......13....14...15

In afwachting op nog meer slaag bleef ik netjes gebukt staan voor mijn meesteressen. Ik voelde ineens de buttplug groeien in mijn reet. Het was een opblaasbare en ik voelde mijn aars oprekken.

Staan slaaf, en ik werd weer in mijn eerdere positie neergezet.
Ik zag dat mijn vriendin een strapon om gedaan had, hier had ik wel eens over gefantaseerd, maar dit overtrof mijn wildste dromen, damn wat zag dat er geil uit zeg.
Chantelle nam de kunstlul in haar mond en begon hem te pijpen, maar lucky me, ze wisselde het plastic af me die van mij. Maar jammer genoeg duurde dat niet lang. Ze stond op en ik moest toe kijken hoe die heerlijke zwarte spleet gevult werd met een andere lul dan die van mij. De dames gingen helemaal los, Chantelle haar kut werd vol gevuld door de dildo en ze kermde het uit. Ik zag hoe mijn vriendin haar vinger tegen haar poepgaatje zette en deze naar binnen duwde. Al snel ging er een 2e en een 3e bij. Haar anaal gaatje werd lekker opgerekt en de dildo vloepte uit haar soppende kut. Geil keken de meiden me aan en de kunstpik werd tegen haar kont gezet en gleed zonder al te veel weerstand naar binnen. Ze gingen zo staan dat Chantelle met haar mondje vlak voor mijn kloppende staaf stond en met haar tong begon ze plagerig over mijn paars aanlopende eikel te spelen.
“Niet komen he slaafje, alleen als wij het zeggen” En ze zoog mijn gezwollen lid diep in haar mond, terwijl haar kont genaaid werd door mijn vriendin.
Ik moest mijn best doen om niet dat heerlijke negerinnensmoeltje helemaal vol te spuiten. Zelf hield ze het echter niet, mijn snikkel werd los gelaten en ze kwam gillend klaar.

De meiden stonden heerlijk te kijken naar me, “wat zullen we,mag ie al, of zullen we eerste nog ...”

Mijn handen werden los gemaakt en ik werd naar de tafel geleid, met mijn buik plat op de tafel werden mijn handen voor me en mijn benen in spreidstand aan de tafel vast gezet.
Mijn geplugde reet was uitstekend bereikbaar voor de dames en ik zag dat ook Chantelle nu een strapon om deed. Nu werd ik toch wel een beetje angstig, die buttplug zal de boel wel een beetje opgerekt hebben, maar ik was nog nooit in mijn kont genomen. Mijn afgebonden ballen werden ruw ter hand genomen en ik voelde het glijmiddel al tussen mijn billen glijden, toen met 1 snelle ruk de plug uit mijn aars gerost werd. “Dat is een mooi openstaand kutje, daar moet een piemel in” En zo werd ik al snel anaal uitgewoond door de dames. Die op hun beurt kreunde van genot.
Na de zoveelste pik wissel, kwam mijn vriendin met haar kunstpik voor me zitten: “pijp me slet” en zo werd ik zowel in mijn keel als in mijn reet ontmaagd. Daarna wisselde de dames weer van plaats, maar Chantelle had genoeg van die dildo en ik mocht haar zalige genotsgrot proeven. Ik befde haar als een bezettene en ze kwam weer gillend klaar. Mijn boeien werden los gemaakt en ik werd terug geleid naar mijn oorspronkelijke plek en daar stond ik weer mijn mijn ballen nog steeds afgebonden . Maar nog steeds fier overeind. “Tijd voor je beloning slaafje” mijn ballen werden bevrijd en de tepelklemmen gingen af. De meiden zogen om het hardst aan mijn zaadstaaf, maar ik had nog niet gehoord dat ik mocht spuiten, dus ik deed mijn uiterste best om niet te komen.
“Je mag nu hoor schat, wij zijn nu van jouw” Ze was nog niet uitgesproken of de golven zaad spoten uit mijn pik en ik spoot ze helemaal onder. Mijn boeien gingen los en we hebben het nog erg gezellig gehad met zijn drieen.
100% (5/0)
 
Posted by harry-4739
2 years ago    Views: 763
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
hmm geil verhaal, maar mag hopen dat jij de rest van het weekend 'de touwtjes' in handen hebt genomen.
2 years ago
Ik zou wel kwaad worden als ze eerst zeggen dat ze mijn slavinnen zijn en enkele minuten later als Meesteres tevoorschijn komen. Dat zou ik niet accepteren.