enveloppen 2

Je duwde een kussen onder mijn hoofd en zette de TV in de kamer aan, en verliet de kamer.
Wat er op TC kwam verbaasde me, ik zag mezelf onder de douche, maar dat waren beelden van vanmiddag. Had je me de hele tijd staan filmen?

Ik zag hoe ik bezig was geweest om de kleine buttplug aan het nat pijpen was en hoe ik mijn eigen reet aan het naaien was tot die diep genoeg zat. En alles wat daarna kwam. Tot en met het afvegen van de laatste zaaddruppels tussen mijn billen en het insteken van de buttplug. Gelijk werd ik er weer ontiegelijk geil van om te zien hoe ik daar hoerig gebruikt werd en hoe je je lusten op me aan het botvieren was.

Zonder iets te zeggen kwam je weer binnen lopen en pakte een jurkje uit de kast en maakt te me los.
“Trek aan” dus ik snel het jurkje over mijn naakte lijf, het waas me wel duidelijk dat de plug in mijn kontje moest blijven zitten.
Ik liep snel achter je aan, we gingen naar de auto. Ow damn, blijkbaar gaan we ergens heen.Maar goed de geilheid overwon het verstand en daar zat ik dan, geplugd met een dun zomer jurkje naast je in de auto.
Je reed naar Amsterdam en we liepen de wallen op. Je had duidelijk een plan, want je beende met een stevig pas ergens naar toe. Ik moest me haasten om je te volgen, maar al snel was het me duidelijk waar we heen gingen.
Je wilde niet naar de eerste de beste sexshop, maar je wilde weer eens wat moois hebben.
Moet zeggen dat ik toch wel een bepaalde last van me af voelde vallen, daar zijn ze wel wat gewent en over het algemeen lopen de engelse stagparties daar nu niet echt de deur plat.

Je zocht een mooie collar voor me uit en trok een combinatie van een leren corset met mini rok.
Ik moest het gelijk midden in de winkel mijn jurk uit doen en dit setje aan doen.
Daar stond ik naakt, met een dikke plug in mijn kont midden in Amsterdam en zag de hordes met toeristen voorbij wandelen. Mijn kut droop van geilheid terwijl ik dat super mooie setje voor je aandeed. Het bleek niet helemaal de goede maat te zijn, dus er werd een betere maat gehaald.
Ondertussen had je uit het rek ook nog wat kleine speeltjes getrokken.
Het volgende setje zat perfect, zeker met die mooie laarzen die je uitgezocht had.

Je rekende af en kwam terug gelopen, je knielde even voor me en ik zag dat je een paar klemmetjes in je handen had. Je trok mijn schaamlip iets uit en het klemmetje werd erop gezet, klemmetje 2 was ook snel geplaatst. Met een “fijne avond” en een vrolijke knipoog van de verkoopster verlieten we de zaak.

Mijn jurkje en schoenen zat in de tas en ik liep daar in mijn nieuwe setje tussen de toeristen en “wandelaars” Hardop vroeg je je af wat het nou zou kosten bij die meid daar boven en natuurlijk moest ik het gaan vragen.
Ik wist dat jij het kon zien, maar was ook zo goed als zeker dat iedere man die zijn ogen openhield mijn open gesperde zeiknatte kut kon zien, toen ik het trapje opliep en aanklopte met de vraag wat het zou kosten? Zoals gewoonlijk in Amsterdam was deze meid ook te lui om overeind te komen, dus ik moest iets bukken om haar fatsoenlijk te verstaan, daar had je rekening mee gehouden, want zo zou ik nog meer zichtbaar zijn, wat de geilheid alleen maar verhoogde.

Natuurlijk had je geen interesse in de prijs die die meid bood voor pijpen en neuken, daar was je helemaal niet op uit. Maar wat als ze het spel wel begrepen had??
We liepen door naar de dildoshop op de Warmoestraat, waar ik 2 speeltjes uit mocht zoeken.

Met onze nieuwe aankopen liepen we terug naar de auto en ik voelde de geile blikken van al die mannen en genoot er vollop van.

We reden terug naar huis en ik zat zoals een goede slavin betaamd met mijn benen zo wijd mogelijk . Onderweg droeg je me op om mijn kutje goed in “beweging” te houden, dus ik mocht heerlijk met mezelf spelen terwijl jij reed en ik zag dat je pik snoei hard was. Ow wat verlangde ik naar die harde paal in me.

Thuis gekomen haalde je die heerlijke pik gelijk te voorschijn en ik mocht dat heerlijke voorvocht van je eikel likken. Ik wilde niets liever dan je heerlijk leeg pijpen, maar jij houdt de controle volledig in handen.

We gaan weer naar boven en je laat me voorover bukken met mijn vingertippen op de grond. Mijn kontje staat mooi bol en de plug probeert zich naar buiten te wurmen.

Dan voel ik ineens een snerpende pijn op mijn billen, je hebt een klein rietje gepakt en geeft mijn geile kontje er goed van langs. Je weet hoe lekker ik dit vind. De heerlijke balans tussen pijn en genot maakt me gek. Ik voel hoe je mijn hele reet rood mept en dan met die grote handen streelt om vervolgens nog een paar venijnige klappen uit te delen.

Dan krijg ik een blinddoek om en je doet een riem aan mijn collar vast. Ik wordt meegenomen naar een andere kamer waar ik op het bed moet gaan liggen. Ik moet op mijn rug gaan liggen met mijn benen in de hoogte. Ik hoor je typen, wat ben je nu weer aan het doen?
“streel je kut” hoor ik, dus snel ga ik met mijn vingers over mijn brandende kutje, “ook voor de binnen kant” dus al vlug glijdt mijn vinger mijn genotsgrot in en alles wat ik hoor ik getype. Wat ben je toch aan het doen??
“zoveel mogelijk vingers naar binnen duwen en benen gespreid in de lucht”
Gehoorzaam als ik ben deed ik het meteen, “neuk je reet met die plug”
Daar lag ik met bijna mijn hele hand in mijn doos en was ik mijn eigen achteringang aan het naaien.
Hoe geil kan een slet worden als ze zo voor haar mannetje bezig was, maar waarom voelde ik jou toch niet en hoorde ik alleen maar getik?

“okay handjes af kleed je helemaal uit”

Dus ik snel mijn mooie kostuum uit. En de opdrachten bleven maar komen, mijn hele hand moest in mijn grot, de plug in en uit mijn reet, ik bleef aan mijn tepels trekken, maar het o zo heerlijke orgasme moest ik maar blijven uitstellen. Ineens trok je me overend en mijn blindoek werd snel vervangen voor een masker waar ik wel doorheen kon kijken en ik zag wat je aan het doen was. OP het beeldscherm zag ik meerdere snoeiharde pikken die allemaal op springen stonden en jouw lul zat vlak voor mijn zaadsmoel en je spoot zo mijn hele gezicht onder. En ineens zag ik mijn ondergespoten gezicht op 1 van de schermen die open stond. Terig je was op een chat site gegaan en al die mannen hadden me opdrachten gegeven en daar zat ik dan met mijn hele lijf onder jouw zaad voor een camera over de hele wereld en ik zag al die lullen klaar komen, wow wat een rush
“geef ze maar een handkus en een orgasme”dus ik ragde me binnen een paar seconden klaar. Schokkend kwam ik klaar, ik likte zo goed mogelijk al het zaad mijn bek in en gaf een kleverige handkus die eindigde met nog meer zaad in mijn mond aan “mijn”publiek.
De camera ging uit en ik mocht me helemaal schoon likken voor mijn meester.

To be continued ….
100% (1/0)
 
Posted by harry-4739
2 years ago    Views: 313
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
het blijft lekker..op naar de volgende
2 years ago
leuk om te lezen dat haar vriend haar op chat zette
2 years ago
Erg geil verhaal.