enveloppen 1

Na een lange week op het werk met weer eens veel te veel gedoe aan mijn hoofd, besloot ik maar eens om op vrijdag er maar eens een korte dag van te maken.

Wel balen dat ik eerst nog een overleg had staan 's morgens, maar ja dat hoort erbij. Gelukkig had mijn vriend ook een afspraak 's morgens in de buurt, dus kon ik met hem mee rijden. Scheelt me toch mooi weer een uur in de trein zitten.

Onderweg naar het werk leek mijn vriend een beetje afwezig, zoals hij altijd afwezig is als hij met een project bezig is dat niet helemaal naar zijn zin loopt. Maar nu was het wel heel erg, hij reageerde zelfs niet toen ik zinspeelde op een lekker weekendje samen.

Een beetje gefrustreerd zat ik in het overleg en het schoot maar niet op.
Goed na een dikke 4 uur gewauwel was het dan eindelijk gedaan en kon ik op huis aan en was het dan eindelijk weekend.

Een beetje hopend op een klein wonder besloot ik om mijn vriend even een belletje te geven om te horen of hij misschien ook al aan weekend toe was en we misschien even de stad in zouden kunnen gaan, ik had een leuke lingerie zaak gevonden die wel wat erg leuke dingen had. Maar jammer genoeg vertelde hij dat hij net weer onderweg was naar een ander project, aan de andere kant van het land en dus nog wel even onderweg was.

Nou ja de trein dan maar, eerst maar even langs huis en dan op de fiets de stad in.

Eenmaal thuis lag er een grote enveloppe op de mat die vreemd genoeg helemaal blank was, geen naam geen adres helemaal niets.
Nou ja zal wel, eerst maar eens mijn mantelpak uit en een jurkje aan, dus enveloppe op het kastje in de gang en op naar boven.

Boven kleedde ik me uit en deed de kast open om mijn mantelpak op te hangen, maar ... er hing een kleding zak dwars in de kast en er zat een briefje op:
"Liefje,

dit weekend is van ons.

Pak de enveloppe die op de mat lag en bekijk de inhoud"

Dat liet ik me geen 2 keer zeggen natuurlijk, dus snel een badjas aan en hop naar de enveloppe.

In de enveloppe zat een stapeltje enveloppen die allemaal van een nummer voorzien waren, dus ik besloot om degene met de 1 open te maken.

“Meisje toch,

je bent veel te druk geweest de afgelopen weken met het spelen van de baas. Dus dit weekend zul je dat zeker niet zijn.
Dit weekend zul je eens voelen hoe je je moet gedragen als ondergeschikte.
Je weet wat dit betekend, dus …..

als je klaar bent mag je door naar enveloppe 2”


Nou en of ik weet wat dat betekend, de kriebels komen direct, dus snel de stapel pakken en ik spoed me naar boven voor een goede douche beurt.

Ik kleed me helemaal uit en doe mijn inmiddels nat geworden slip uit, even lekker aan ruiken en dan hop onder de douche.
Eerst lekker mijn hele lijf grondig wassen en daarna een goede scheerbeurt, waarbij er natuurlijk geen haartje achter mag blijven.
En dan lekker afspoelen en even goed voelen of alles gelukt is, damn wat ben ik geil ik zit zo op de rand, maar ja komen zit er uiteraard niet in tot ik toestemming heb.

Spijtig droog ik me af (voor zover dat gaat natuurlijk) en pak een fles body lotion. Secuur wrijf ik de lotion over mijn benen naar boven om zo mijn lijf lekker te laten glimmen.
Ik kijk nog eens goed in de spiegel om zeker te stellen dat ik geen plekje over geslagen heb. Dan open ik de 2e enveloppe:

“als het goed is ben je nu een schone slavin,
tijd voor wat rek en strek oefeningen,
je zal je lenigheid nodig hebben dit weekend, ga maar naar de logeerkamer”

Rek en strek oefeningen??? Daar heeft hij het nog nooit over gehad, wat zou hij bedoelen??

Aangekomen in de logeerkamer zag ik dat het logeerbed verplaatst was naar het midden van de kamer en dat er een doos op stond met een briefje erop.

Nieuwsgierig liep ik naar de doos toe en las het briefje:
“Wie het kleine niet eert, is het grote niet waard”

Toen ik de doos opende lag er een kleine buttplug in en verder niets.
Maar ja rekken en strekken, die zal dus wel in mijn kontje moeten. Gelukkig was het niet zo'n heel grote, dus dat moet te doen zijn. Maar ja, de laatste keer anale sex was alweer een tijdje terug, dus mijn kontje was weer behoorlijk strak geworden. Dus laat ik de plug eerst maar goed nat maken. Dus stak ik de plug in mijn mond om hem lekker nat te maken, dan gaat het een stuk makkelijker.
Even een beetje makkelijke houding aan nemen en mijn kontje een beetje spreiden en dan langzaam de plug in mijn kont naar binnen brengen.
Toen de plug goed en wel in mijn aarsje zat, besloot ik even verder rond te kijken in de kamer, want er waren wel wat zaken verschoven. Daar liep ik dan naakt met een dildo in mijn reetje.

Op het bureau zag ik ineens wat schitteren, er lagen 2 tepelklemmen met gewichtjes. Aha dat wordt er met strekken bedoelt, dus snel de klemmen op mijn tepels gezet. Ik voelde een heerlijke rilling door mijn lijf schieten en liet mijn hand even over mijn geile lijf gaan en ging even mijn mijn vingers over mijn zwellende clit en natuurlijk liet ik even een vinger door mijn natte kutlipjes gaan.

In de hoge spiegel zag ik mezelf staan met mijn langzaam uitrekkende tepels, natte kale kut en dildo in mijn reet, wat een geile hoer stond daar. Ik besloot op de volgende enveloppe open te maken.

“zo slavin, als het goed is zijn je tepels nu voorzien van klemmen en is je kont gevuld. Pak de blinddoek die klaar ligt op het bed en keten jezelf vast”

Ik zag dat er al boeien vast zaten aan de poten van het bed, dus ik besloot eerst mijn enkels vast te ketenen. De boeien zo vast gemaakt dat mijn benen volledig gespreid waren en mijn kut volledig open gespreid werd. Daarna maakte ik eerst 1 pols vast en deed de blinddoek om. Daarna lag ik daar te vechten met de laatste boei om die met 1 hand vast gemaakt te krijgen.
Opeens voelde ik jouw sterke handen, die mijn pols grepen en de laatst boei vast maakte.
Daar lag ik dan helemaal overgeleverd aan jouw lusten met een druipend natte kut, klemmen op mijn tepels en een dildo in mijn reet.

Ik voelde die zalige handen over mijn slettenlijf gaan, hoe je mijn kutje bewerkte met je vingers. Ik was zo nat dat je vingers zo naar binnen gleden. Al snel voelde ik hoe je me meer en meer opvulde tot je hele hand in mijn kut zat en je me met je hele vuist aan het neuken was. Golven van geluk gingen door mijn geile lijf en ik kwam bijna.
Net op dat moment trok je je vuist uit mijn lekkende neukgrot, “nee ik heb nog niet gezegd dat je mag komen slet”
Ik voelde iets heel kouds in mijn kut komen, je had een ijsdildo bij je en die ramde je nu in mijn dampende kut, die weer snel afkoelde.

Toen maakte je mijn benen los en duwde die de hoogte in zodat je toegang kreeg tot mijn geplugde kont. Je haalde de plug uit mijn neuk grot en ramde in één keer je gezwollen lid tot aan je ballen naar binnen. Wow wat voelde dat goed om die kloppende pik zo hard in me te krijgen. Je naaide me als een beest terwijl je mijn kut bewerkte met die smellende ijs lul.

Maar even plotseling als je anaal bij me binnen drong trok je ook weer terug. Ik voelde hoe je mijn handen los maakte en mijn middel greep. Je draaide me om zodat ik op mijn knieën op het bed zat.

Je trok in 1 soepele beweging de tepelklemmen van mijn gevoelige tieten en begon ze stevig te kneden. Het terugkerende bloed was een absolute sensatie die me naar lucht deed happen.

Snel duwde je me weer voorover en begon me doggy style te neuken afwisselend in mijn kut en kont. Dit switchen maakte me gek en dat wist je.
Ik voelde dat je bijna kwam, en na een paar heftige pik beuken in mijn reet voelde ik de warme stralen zaad diep in mijn darmen spuiten.

Nadat je je terug trok uit mijn reet, duwde je snel een nog grotere buttplug tussen mijn kringspier, zodat het zaad er niet uit kon lopen.
Op dat moment hield ik het niet meer en kwam met een schreeuw klaar.
Dat had ik beter niet kunnen doen, je gooide me weer op mijn rug en voor ik het wist lag ik weer geboeid op het bed.

Dit spel was nog niet over.....
100% (6/0)
 
Categories: AnalBDSMHardcore
Posted by harry-4739
2 years ago    Views: 675
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
rete geil verhaal
2 years ago
Lekker verhaal!
2 years ago
Geil verhaal
2 years ago
Heerlijk begin van het weekend.
2 years ago
Leuk verhaal. Ben benieuwd naar het vervolg.