Uit Onverwachte Hoek (1)

Vijfdelig verhaal

-----------

Tijdens de zoveelste reclame op TV rekte ik me uit en keek lui naar mijn televisiepartner van vanavond. Hij zat ontspannen onderuit gezakt in de hoek van de bank. Buiten was de zon al een paar uur geleden gezakt, de straat was leeg, het klokje naast de televisie stond trots met beide wijzers naar boven.
“Wil je nog wat drinken?” Het was dan niet mijn huis, ik voelde me momenteel ontspannen genoeg om op onderzoek uit te gaan in de keuken. Hij knikte slechts en reikte mij zijn lege glas aan. Ik sprong op en wandelde op mijn gemakje door het donkere huis. Na een warme dag als deze was het heerlijk om met blote voeten over de koude vloer te lopen. Mijn rokje waaierde om mijn benen toen ik met volle glazen weer de woonkamer in liep. Hij was nog geen millimeter verschoven, behalve dat zijn gezicht nu nadenkend mijn kant op was gericht. Midden in de kamer bleef ik staan en glimlachte onschuldig.
“Is er iets?” Hij schrok op van zijn gedachten en ik zag hoe zijn wangen licht kleuren. “Waar dacht je aan?”
Hij schudde snel zijn hoofd en glimlachte. “Oh, gewoon. Dingen. Je weet wel.” Ik wist dat hij weigerde het antwoord te vertellen, maar ik kon hem nu eenmaal niet dwingen. Ik nam weer plaats naast hem op de bank, juist op het moment dat de reclame afgelopen was. Onbewust kroop ik dichterbij, het was een spannend stuk, en vaak zocht ik dan de veiligheid van een persoon in de buurt op. Ik wist niet of het van zijn kant ook automatisme was, maar hij opende zijn armen zonder zijn blik van de beeldbuis af te halen. Met een kleine glimlach nestelde ik me dicht tegen hem aan, mijn hand op zijn borst, zijn hand ontspannen op mijn zij. Ik liet me weer meezuigen met de drama en de spanning van de film.

Tegen het einde van de film kwam het plotseling in beeld. Een blote borst, een hand, gekreun. Mijn wangen kleurden licht, en ik was zo blij dat hij mijn gezicht niet kon zien. Een intense seksscène verscheen op het beeld. Het triggerde, maar ik probeerde niets te laten merken. Zijn lichaam verraadde zich echter wel. Langzaam verscheen er een kleine bobbel in zijn broek, vlak onder mij. Zijn hand schoof millimeter voor millimeter dichter naar mijn borst, het viel bijna niet op, maar ik was me er heel erg bewust van. Zou hij echt willen? Was het misschien een reactie van zijn lichaam, zonder dat hij het door had? Ergens hunkerde ik naar zijn aanraking. Ik hoopte op een stevige hand die mijn borst zou omklemmen en mij zou nemen als een beest. Subtiel bewoog ik iets, zodat zijn hand dichter bij de bolling van mijn borst kwam, mijn hand plaatste ik op zijn bovenbeen. Mijn ademhaling werd zwaarder bij alleen de gedachten al. Ik wenste dat hij mijn shirt van mijn lichaam zou rukken, mijn BH hard naar beneden zou trekken en mijn tepels zou pijnigen met stevige vingers. Dat mijn rokje omhoog werd getrokken, mijn kanten stringetje van mijn lijf werd getrokken en zonder pardon vingers in mijn natte vagina geduwd werden. Dat ik totaal overgeleverd zou worden aan zijn lichaam.
Ik moest erg mijn best doen om niet te kreunen van mijn eigen gedachtes. De film was allang vergeten, zijn hand brandde op mijn lichaam. Heel traag schoof mijn eigen hand iets verder omhoog, richting zijn kruis.

Ineens bewoog hij, hij kwam iets rechterop zitten zodat mijn hand van hem af viel.
“Zo, dat was een goede film! Wat vond jij?” Ik knikte slechts, ik vertrouwde mijn eigen stem niet. Ik hoopte nog dat zijn hand verder op onderzoek zou gaan, maar hij verschoof de verkeerde kant op, terug naar mijn zij. Met een ruk kwam ik overeind zitten.
“Ik ben zo terug, ik moet even naar de WC.” Hij glimlachte en mompelde iets, terwijl hij voorover boog en zijn glas in zijn hand nam. Snel stond ik op en draaide me om, waarbij ik wist dat mijn rokje uitwaaierde en hij hoogstwaarschijnlijk, vanuit zijn lagere positie, een goed beeld had van mijn string. Snel wandelde ik richting het toilet, waar ik voor de spiegel bleef staan. Ik had een lichte blos op mijn wangen en mijn ogen glommen. Voor even twijfelde ik, maar toen knikte ik mezelf toe en liep terug richting woonkamer.

Daar aangekomen zag ik dat hij zijn hand in zijn broek had verstopt. Zijn ogen waren half dicht, maar wel op de deur gericht. Met een grijns bleef ik staan kijken, net zo lang tot hij door had dat ik er stond. Zijn wangen begonnen meteen te gloeien, maar hij kreeg ook een ondeugende blik in zijn ogen.
“Kom je een handje helpen?” Ik trok mijn wenkbrauw op, maar liet een glimlach over mijn gezicht glijden. Plagend langzaam kwam ik dichterbij, mijn blik op zijn kruis gericht. Ik likte mijn lippen af, terwijl ik vlak voor hem op mijn knieën zakte.
Met vragende ogen keek ik op, terwijl mijn vingers langzaam over zijn bovenbenen naar boven gleden. Hij glimlachte niet, hij gaf geen blijk van toestemming, maar ik liet mijn handen de vrije loop. Verder naar boven, onder zijn shirt, over zijn zachte borsthaar, langs zijn tepels. Terug naar beneden, langs zijn open broek, over zijn boxer. Bij elke beweging hield ik zijn gezicht scherp in de gaten, zijn uitdrukking, hoe hij reageerde op de druk en streling van mijn vingers. Zijn ogen sloten iets van genot, maar hij hield mijn gezicht net zo strak in de gaten.

Met mijn vingers gleed ik terug naar zijn boxer. Een kleine beweging van zijn lippen was voor mij bewijs dat ik de goede kant op ging, en dat ik verder mocht gaan. Heel traag trok ik het naar beneden, met zijn hulp waren zowel zijn broek als zijn boxer al snel van zijn lichaam verwijderd. Mijn ogen waren niet langer op zijn gezicht gericht, maar op zijn stijve erectie, welke fier overeind stond. Heel traag kroop ik iets dichterbij en pakte hem stevig tussen mijn handen. Ik glimlachte en ik wist gewoon dat mijn ogen glommen. Dit was een van de leukste dingen die een vrouw kon doen, in mijn mening dan. Mijn vingers gleden over de huid van zijn penis, zacht strelend, en ik voelde meteen hoe hij reageerde op mijn aanraking.
Ik kon het niet langer uitstellen. Ik kwam verder overeind zitten en nam zonder aarzelen zijn eikel tussen mijn lippen. Langzaam liet ik me verder naar beneden zaken, centimeter voor centimeter verdween zijn warme en harde lid in mijn keel. Hij kon een diepe kreun niet langer onderdrukken toen ik weer overeind kwam, mijn tong kietelde elk stukje huid dat het tegen kwam. Ik genoot terwijl ik het puntje van mijn tong over zijn gevoelige huid liet glijden. De reactie van zijn lichaam, dat af en toe ongecontroleerd bewoog of een kreun die uit zijn keel op kwam zetten, alles maakte mij steeds meer opgewonden.
Uit het niets begon ik op hoog tempo te bewegen. Hoewel hij dit duidelijk niet had verwacht, merkte ik dat dit hem heel snel tot het randje bracht. Een hand in mijn haren dwong mij dieper. Ik probeerde mijn kokhalsreflex te negeren toen hij mijn gezicht tot dicht tegen zich aan trok. Net iets langer dan dat comfortabel was, maar ik genoot van ieder moment. Vanaf het moment dat hij me los liet, begon ik meteen weer sneller te bewegen. Zijn gekreun werd dieper, harder, en ik wist dat het nu niet lang meer zou duren voor hij zou komen. Dit spoorde mij alleen maar aan om harder mijn best te doen, om mijn tong sneller over zijn lid te laten gaan. Opnieuw voelde ik een hand die mijn haren ruw vastpakten en mij op mijn plek hielden. Mijn tong bleef langs de gevoelige gedeeltes gaan, totdat een diepe kreun zijn orgasme aankondigde. Ik voelde hoe zijn warme zaad in mijn keel werd gespoten, zo goed als ik kon slikte ik alles door, tot de laatste druppel.
Met een klein glimlachje opende hij zijn ogen.
“Dat had je niet verwacht hè, dat dit vandaag zou gebeuren,” grinnikte ik plagend. Hij schudde zijn hoofd en zijn glimlach werd breder.
“Nee, zeker niet. Ik voelde je reactie tijdens de film, maar ik had nooit kunnen denken dat het hiermee zou eindigen.”

“Wie zegt dat het hiermee eindigt?” Ik stond op, trok mijn rokje omlaag en mijn shirtje recht. “Sta op, ik wil je slaapkamer zien. Hup, opstaan, ik heb niet de hele avond de tijd!”
Zijn mond viel open, geschrokt keek hij op naar mijn gezicht. Ik trok een wenkbrauw omhoog in afwachting.
“Waar wacht je op? Ik tel tot drie, dan wil ik dat je op bent gestaan en dat je naar boven loopt. Eén…” Meteen sprong hij op, het was duidelijk dat hij nog niet wist wat hij met de situatie om moest gaan. Maar ik had de verandering gezien in zijn houding. Van stoer en sterk, naar klein. Het was heel subtiel, maar ik herkende het meteen. Ik had het bij het juiste eind gehad.
100% (11/0)
 
Categories: BDSMMasturbation
Posted by hanna_89
10 months ago    Views: 696
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
8 months ago
Het is jammer, maar ik kan pas vanavond weer verder met verhaal 2 ;)
9 months ago
heerlijk beschreven, leuke wending. ben benieuwd naar de andere delen...
9 months ago
Dit is een mooi verhaal. De opbouw is spannend. Hoe ver gaat zijn hand? Hoe ver gaat die van jou? Wel leuk om aan het eind van de film het verhaal even de andere kant op te laten gaan. Zet de lezer op het verkeerde been en trek hem gelijk weer terug in het verhaal.
9 months ago
Fijn hoe je, vanuit een situatie die herkenbaar is voor velen, onzekerheid, de transitie maakt naar het initiatief. Het geeft het gevoel dat meer vrouwen dit zouden kunnen, als ze zouden durven ;)
10 months ago
Nice!! Leuk verhaal!!
10 months ago
Je verzamelt geen vrienden, maar pijpen kan je wel.............