Warme Gedachten, Koude Verboden

Het douchen bracht langzaam mijn fantasie tot leven. Beelden die ik niet kon tegenhouden, maar juist de ruimte gaf om zich te laten gaan. Herinneringen van jou en mij van vorige week, samen onder de douche kwamen bovendrijven, mijn fantasie maakte het af. Dampende lichamen, water dat zacht op de huid terecht kwam en druppels die streelden op hun weg naar beneden. Woeste bewegingen, een bijna dierlijk gegrom en gekreun. Sterke handen, gespannen spieren, longen die schreeuwden om lucht.
Ik werd hard terug naar de realiteit getrokken door een telefoon die in de verte piepte. Met tegenzin haalde ik mijn hand tussen mijn benen vandaan en zuchtte diep terwijl ik de kraan dichtdraaide. Het zou waarschijnlijk een sms’je van jou zijn dat je eerder thuis kwam. Ik hoopte erop, want ik was nog lang niet klaar met mijn fantasieën.

De zachte handdoek verhulde mijn nog vochtige lichaam terwijl ik de badkamer uit liep. Enkele druppels gleden langs mijn huid naar beneden, zacht kietelend, maar ik besteedde er geen aandacht aan. Mijn aandacht was ergens anders opgericht. Mijn telefoon, waar had ik dat onding gelaten? Ik hoopte zo erg dat je al onderweg was, in plaats van dat ik nog zeker een uur op je zou moeten wachten.
Het was een bericht van mijn moeder, of we komend weekend op de hond konden passen. Met een diepe teleurgestelde zucht stuurde ik een bevestiging terug en liet me daarna languit op bed vallen. Een snelle blik op de klok vertelde me dat ik inderdaad nog een uur alleen zou zijn.

Heel traag vonden mijn vingers een weg tussen mijn benen. Voor even beet ik vertwijfeld op mijn lip. Kon ik niet nog even dat ene uurtje afwachten? Nog eventjes wat dingen in huis doen, zodat ik straks alles met hem kon delen? Een grijns trok over mijn gezicht heen, terwijl mijn vingers mijn vochtigheid bereikt hadden. Te laat…

Ik kon een kreun niet onderdrukken terwijl ik hard in mijn eigen tepel kneep. Mijn heupen schokten door de vibrator die zachtjes trilde in mijn hand. De handdoek lag opengevouwen om me heen, mijn natte haren plakten aan mijn schouders terwijl ik mijn hoofd achterover drukte in de matras. Ik kon de vibrator een standje hoger zetten, maar ergens vond ik het heerlijk om mezelf zo te plagen. Plus, ik had toch nog genoeg tijd om te doden. Ik drukte mijn heupen harder tegen het trillende apparaatje aan, maar ik liet mezelf niet toegeven aan de noodzaak die zich in mij begon op te bouwen. Ik wilde nog meer.

Een kuchje trok mijn aandacht in een keer weg van mijn bezigheden. Met een klein geschrokken gilletje kwam ik overeind zitten en bedekte meteen mijn intieme gedeeltes met de nog vochtige handdoek. Jij stond in de deuropening, ontspannen maar met een enorme grijns op je gezicht. Je had je jas zelfs nog aan. Ik voelde gewoon hoe mijn wangen meteen rood begonnen te gloeien, en snel richtte ik mijn blik naar beneden. Ik probeerde wanhopig de handdoek beter over mijn lichaam te trekken om het te bedekken. Ik schaamde me diep, ik voelde me ontzettend ongemakkelijk onder die starende blik. Het liefste was ik nu ver onder de dekens gekropen en er niet meer onderuit gekomen, maar ik durfde me niet te bewegen.
“Je hoeft niet voor mij te stoppen hoor. Ik genoot wel van mijn showtje, ga gerust verder,” klonk je plagerige stem door de ruimte. Nerveus begon ik wat heen en weer te wiebelen. Ik wist niets om te zeggen, ik wist niet wat ik moest doen.
Voor even bleef het stil. Daarna hoorde ik je schoenen zacht tikken op de vloer terwijl je naar me toe kwam lopen. Een ijskoude vinger onder mijn kin drukte mijn hoofd omhoog, een beetje aarzelend liet ik me leiden. Er lag een lieve glimlach op je gezicht, maar de twinkeling in je ogen en de bobbel in je broek bewezen me dat je het inderdaad naar je zin had.

Traag gleed die koude vinger via mijn hals naar beneden, waar het een spoor van kippenvel achterliet. Het haakte zich achter de handdoek en trok deze in een beweging van mij af. Ik rilde even van de koele lucht op mijn huid, van zijn koude vingers op mijn lichaam. Jouw hand drukte zacht op mijn schouder, zodat ik achterover ging liggen, zoals ik eerst lag. Van mijn schouder gleed de hand verder naar beneden, over mijn borst en vlak langs mijn stijve tepel. Lager, langs mijn zij, over mijn heupen, mijn bovenbeen en knie. Beide handen omsloten mijn beide enkels en zorgvuldig zette je deze op het matras neer, zodat ik wijdbeens met opgetrokken knieën voor je lag. Je pakte mijn hand en begeleidde deze terug tussen mijn benen. Daarna nam je een stap terug en keek tevreden naar mijn houding. Met uitnodigend gebaar glimlachte je.
“Ga je gang. Je was zo lekker bezig, houd je vooral niet in.” Ik slikte moeizaam en liet langzaam mijn vingers heen en weer bewegen. Je kende mijn lichaam van top tot teen, je had het vaak genoeg gezien, maar ik voelde me onzeker. Klein. Ik liet mijn tanden weer in mijn onderlip zakken terwijl ik me langzaam toegaf aan mijn verlangens.

Ik was zo dichtbij geweest voor je me onderbrak, en ik wilde het zo graag afmaken. Maar tegelijkertijd, nu je hier toch was, wilde ik het graag met jou doen. Ik glimlachte uitdagend terwijl ik mijn vingers dieper in me liet glijden en een kreun over mijn lippen gleed. Ik keek toe hoe je je jas uitdeed en deze achteloos op de grond liet vallen. Je schoenen schopte je uit, je jasje vond ook de grond. Een kriebel vulde mijn buik en ik begon heftiger te bewegen bij het aanzien van jou. Van je lichaam dat met elke seconde die voorbij tikte schaarser gekleed werd.
“Alsjeblieft,” kreunde ik, terwijl ik met smekende ogen naar je keek. “Alsjeblieft, ik wil je.”

Ik zuchtte van verlichting toen het laatste kledingstuk op de grond terecht kwam. Mijn hand stak zich uit naar jou terwijl je dichterbij kwam, ik wilde je nu voelen, je huid tegen mijn huid. Je kwam vlak voor het bed staan, tussen mijn benen. Mijn hand was nog steeds uitgestrekt naar je, maar je raakte me nog niet aan. Op het moment dat ik mijn voeten van het bed haalde en die om je heen wilde slaan, zette je snel een stap daar achter en stak een belerende vinger op.
“Nee, meisje. Jij hebt net je ding mogen doen, nu is het mijn beurt.”
Meteen trok ik mijn mond open om te protesteren, maar een blik van jou vertelde me dat het niet verstandig was om te doen. Ik trok een klein pruillipje, maar lang duurde die niet. Je hand pakte je stijve penis vast en heel langzaam begon je te bewegen, bijna lui. Je liet je achterover zakken in de kussens terwijl je mij plagend aankeek. Ik kwam overeind op mijn knieën en keek je glimlachend aan. Soepel kwam ik voorover om je eikel zacht in mijn mond te nemen. Maar vlak voor ik je tussen mijn lippen kon laten verdwijnen, voelde ik een hand in mijn haar die mijn hoofd ruw achterover trok.
“Na-uh, mijn beurt,” fluisterde je met een gemene grijns. Je liet mijn haren weer los, maar hield je hand in mijn nek om mij op mijn plaats te houden. Slechts enkele millimeters verwijderd van het genot dat je met je andere hand nog steeds rustig op en neer bewoog. Zo dichtbij en toch zo ver weg.

Uit het niets duwde je me achterover op bed en draaide me om, zodat ik op mijn buik lag. Het gebeurde zo snel dat ik amper doorhad wat er gebeurde. Ik snakte naar adem toen ik jouw gewicht op mijn rug voelde en mij daardoor vastpinde op het bed.
“Dus jij vond het leuk om niet te wachten tot ik thuiskwam, hmm?” fluisterde je in mijn oor. Er liep een rilling over mijn rug bij de toon van zijn stem, maar ik antwoordde niet.
“Jij dacht dat ik het niet erg zou vinden als je zomaar zonder mij aan je kutje zou zitten? Aan MIJN kutje? Krijg je niet voldoende van mij?”
Ik begon snel een excuus te stotteren, maar je hand vond mijn haren weer en je gaf er een gemene ruk aan.
“En mij ook nog eens onderbreken? Je hebt wel lef vanavond. Misschien krijg je helemaal niets van mij vandaag.” Ik voelde hoe je traag je heupen begon te bewegen, zodat je harde penis tegen mijn billen drukte. Ik probeerde mijn heupen in de goede richting te drukken, maar jouw gewicht hield dat effectief tegen. “Wat heb je voor jezelf te zeggen?”
“S-sorry, maar ik was zo g-geil, en ik wilde wel wachten, maar het duurde nog zo lang en ik dacht even snel te zijn…” stotterde ik.
“Even snel? Zodat ik het niet zou merken? Slet. Vanaf nu wil ik niet meer dat je aan jezelf zit tot ik expliciet je toestemming geef, begrepen?” Ik knikte snel, terwijl ik mijn ogen sloot en het verbod op me liet inwerken.
“En volgende keer leer jij ook beter luisteren. Dan wist je dat ik vandaag eerder thuis zou komen. Maar…” zei je, terwijl je me los liet, van me af kwam en mijn heupen omhoog trok. Mijn gezicht lag nog steeds op het bed, mijn armen nu gestrekt boven mij. Heel langzaam gleden je vingers tussen mijn benen, over mijn natte, zachte huid. Op zachtere stem ging je verder: “Maar omdat je je zo netjes hebt geschoren, kan ik dat natuurlijk niet laten liggen.” Traag gleed je bij mij naar binnen. Een diepe kreun kon ik niet onderdrukken terwijl je koele vingers zachtjes bewogen.
“En omdat ik geen monster ben, gaat je verbod vanaf morgenochtend 8 uur in. Dan heb je nog precies… 9 uur om afscheid te nemen van je gewoontes. Begrepen?”
Ik knikte weer en fluisterde uitgebreid mijn dank uit.

Plotseling voelde ik een warme eikel tegen mijn natte lippen. Voor ik me ook maar iets kon voorbereiden, gleed je met je volledige lengte naar binnen. Ik kreunde hartgrondig toen je zonder aarzelen meteen hard begon te bewegen. Snel. Diep. Je vertraagde iets om mijn beide polsen te pakken en deze achter mijn rug vast te klemmen in een van jouw grote handen. Ik zakte dieper weg toen je ook nog eens mijn nek vastpakte en het tempo weer verhoogde. Ik was volledig overgeleverd, mijn gedachten werkten amper en ik was hulpeloos in jouw handen. Het duurde ook niet lang voor ik een orgasme op voelde zetten.
“Kom maar, meisje,” hoorde ik, vlak voor ik toestemming kon vragen. Een enorm orgasme spoelde bijna onmiddellijk door me heen, alsof het een knopje was die hij had omgezet. Snakkend naar adem schokte mijn lichaam hevig. Voor even leek het alsof ik bijna van het randje van de wereld viel, voor ik weer op aarde terug kwam. Precies op tijd om te voelen hoe je diep in mij ook jouw orgasme ervoer met een diepe kreun. Je bewoog nog een aantal keer heen en weer, voor je mij los liet en je uit mij terug trok.

Als een slappe lappenpop liet ik me omvallen op het bed en hijgde met gesloten ogen na. Ik voelde hoe jouw armen mij omsloten en me dicht tegen je warme lichaam aantrokken. Ik hoorde je zachte lieve woordjes fluisteren, terwijl ik mijn ogen opende en opkeek naar jouw gezicht.
“Dankjewel,” zei ik zacht met een schorre stem. “En sorry dat ik niet op je wachtte.” Ik verborg mijn gezicht weer in je borstkas en snoof jouw geur op. Heerlijk.
“Het is al goed, meisje. Het verbod zorgt er wel voor dat het niet nog eens gebeurd. Nou, als je zo ver bent, ik heb pizza meegenomen.” Een enorme grijns brak door op mijn gezicht terwijl ik overeind kwam en jou aan je hand meetrok.
“Pizza!”
100% (6/0)
 
Posted by hanna_89
11 months ago    Views: 171
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
Echt een heel fijn verhaal, zonder meer
9 months ago
Hmmm ook dit verhaal is weer een heerlijke belevenis, een kijkje "tussen jouw oren". Mooi hoor, heerlijk ook. Verleidelijk om te gaan bietsen mee te mogen doen ;)
10 months ago
leker verhaal!
bds247
retired
10 months ago
heerlijk
11 months ago
Weer een heerlijk verhaal. Ik moest glimlachen bij je poging om je voor hem te verschuilen. Voor hem, die alles al van je gezien heeft. Ik schrijf ook graag, maar ik moet bekennen dat ik nog flink wat lijk te moeten oefenen.