Blonde Jaloezie (Deel 2)

Traag opende ik mijn ogen. Ik voelde haar hete adem op mijn lippen, haar blik hield me gevangen. Vaag werd ik me bewust van jouw aanwezigheid in de kamer, het trok me naar je toe. Langzaam liet ik me achterover zakken, tot ik op mijn hielen zat. Ik voelde de afstand tussen Nancy en mij bijna als een gemis, hoewel ik wist dat ze zo dichtbij zat. Ik hoefde mijn hand maar op te tillen en ik kon haar aanraken.
Even beet ik op mijn lip, keek haar nog even verlegen aan en draaide toen mijn hoofd naar jouw gezicht. Je zat ons beiden aan te kijken, om en om, een kleine glimlach speelde om je mond. Heel traag kwam je naar voren leunen en liet even zacht je vinger over mijn vochtige lippen glijden.
“Ik had nooit geweten dat jij zo van meisjes hield, Roosje.” Ik voelde mijn wangen kleuren, maar ik durfde mijn blik niet af te wenden. Daarna glimlachte je kort naar Nancy, zonder je vingers van mijn gezicht te halen. De vingers van je anderen hand gleden even over je eigen onderlip, blijkbaar begonnen meer plannen zich te vormen in je hoofd, je ogen twinkelden vrolijk.

“Roos, wil jij Nancy onze slaapkamer laten zien?” Ik knikte enthousiast, kuste de vingers op mijn lippen en kwam langzaam overeind. Zonder mijn ogen van je gezicht en lichaam af te halen, stak ik mijn hand uit naar Nancy. Ik voelde haar zachte hand tussen mijn vingers glijden, ze zocht steun terwijl ze overeind kwam. Daarna draaide ik me om naar de deur, zachtjes trok ik haar mee. Ik voelde haar blik op mijn rug, mijn billen, ik werd me ontzettend zelfbewust van hoe ik bewoog. Ik ging haar voor, het halletje door, de trap op en meteen rechts de deur door naar de slaapkamer. Op de tast deed ik het licht aan en glimlachte nog even naar Nancy.
Ik durfde niet te spreken, ik wist immers niet hoe jij daarop zou reageren en wat je allemaal kon horen. Ik deed dus wat ik altijd deed, ik trok mijn BH uit, het laatste kledingstuk wat mijn lichaam nog bedekte. Daarna zakte ik zonder een woord te zeggen door mijn knieën naast de deur, klemde mijn handen achter mijn rug en richtte mijn blik op een plekje vlak boven mijn knieën. Even zuchtte ik diep in en uit om mijn lichaam te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken. Ik hoorde Nancy op de achtergrond hetzelfde doen; ze legde haar BH naast die van mij, ontdeed zichzelf van haar schoenen en rokje, en kwam naast me zitten in dezelfde houding. Hoewel we elkaar niet aanraakten, voelde ik de hitte van haar lichaam tegen mijn huid. Het zorgde ervoor dat ik me niet zo goed kon concentreren, zeker niet vergeleken met normaal. Ik sloot mijn ogen en luisterde gespannen voor jouw voetstappen op de trap.

Het leek heel lang te duren, ik hoorde je ook rommelen beneden, maar ik wist bijna zeker dat je dat alleen maar deed om te plagen. Ik wist dat je voor jezelf een tijd had afgesproken waarop je naar boven zou komen, ik hoopte alleen dat het niet te lang zou duren, ik was meer gespannen dan normaal. Eindelijk, na wat uren leek te duren, hoorde ik een traptrede kraken onder jouw gewicht. Ik wist niet zeker of Nancy het had gehoord, maar ik herkende het geluid uit duizenden. Het betekende dat je bijna boven was. Het betekende dat ik geen tijd meer had om te verzitten, als ik dat nog wilde. En inderdaad, nog voor ik opnieuw adem kon halen, ging de deur zachtjes open. Nancy leek even te schrikken, maar verder reageerde ze niet.
Je negeerde onze aanwezigheid, zoals dat je altijd deed. Ik hoorde je rondlopen, de dekens werden teruggetrokken van het bed. Ik herkende alle geluiden, omdat het routine was voor jou. Je liep de kamer weer uit, expres liep je vlak langs ons heen, zonder contact te maken. Je kwam vlak daarna terug met handdoeken. Met moeite kon ik een glimlach onderdrukken, dit was allemaal zo herkenbaar voor mij, terwijl het voor Nancy heel wat anders zou moeten aanvoelen. Ik voelde een trotsheid door mijn lichaam vloeien, trots dat ik van jou mocht zijn en dat ik je kende. Dat ik je kon lezen en vandaaruit kon zien wat je plannen waren.

Je liet er vandaag geen gras over groeien, je liep een paar keer ongeduldig heen en weer voor je naar ons toe kwam lopen. Ik verwachtte elk moment je hand onder mijn kin te voelen, die me liet weten dat ik omhoog mocht kijken, maar ik voelde niets. In plaats daarvan zag ik vanuit mijn ooghoeken Nancy bewegen, ze tilde haar hoofd op en kwam gracieus overeind. Ik klemde mijn kaken opeen, ik voelde een nieuwe vlaag van jaloezie, maar ik wist dat het nergens voor nodig was. Je kon dan af en toe gemeen zijn in je spelletjes, je was nooit harteloos. Ik hoorde hoe ze op bed ging liggen, maar je gebruikte geen woorden om haar te sturen. Je had een plannetje, dat was nu meer dan overduidelijk, en ik popelde om erachter te komen wat je wilde doen vandaag. Op de achtergrond hoorde ik het zachte geluid van twee zoenende mensen, het versterkte de jaloezie alleen maar meer. Toen ik het kreunen van Nancy hoorde, kreeg ik het moeilijk. Ik moest alles inhouden om me niet om te draaien, of om weg te lopen. Ik ademde heel bewust diep in en uit, alles om mijn spieren te kunnen ontspannen.

En toen had ik het door. Je deed dit expres, je wist hoe jaloers ik kon worden en je had besloten om daar verder op in te spelen. Dit besef deed me ontspannen, accepteren en ik kon eindelijk genieten van je plannen. Je had door dat ik je spel snapte, want de geluiden stopten en ik hoorde je zachte stappen op de vloer. Rustig en zelfverzekerd. Je voeten verschenen in mijn gezichtsveld, mijn hart begon sneller te kloppen bij de gedachte aan dat je me bekeek, dat je me elk moment kon aanraken en dat ik mocht opkijken naar je. Je wachtte. Ik vond dit nog bijna moeilijker dan het spel wat je eerder speelde. Eindelijk, heel zacht en heel subtiel voelde ik je vingers over mijn gloeiende wang glijden, over mijn kaak naar mijn kin. Heel zacht duwde je mijn gezicht omhoog zodat ik je aan kon kijken. Je ogen boorden zich in die van mij, ik was precies waar ik hoorde te zijn, aan jouw voeten.

Met diezelfde vinger werkte je me omhoog, je ogen deden het meeste werk. Ik reageerde meteen, ik kwam overeind en bleef voor je staan, op mijn tenen, mijn adem in, mijn blik gevangen in jouw ogen. Je drukte je lichaam zacht tegen mij, je gezicht op enkele centimeters verwijdert. Het was intens, alles om me heen vervaagde, alleen jij en ik bestonden nog. Voor mijn gevoel verbrak je het gevoel te snel, je hand omsloot ruw mijn arm en in een snelle beweging draaide je me om en duwde je me naar het bed. Nancy, wie ik al bijna vergeten was, lag wijdbeens op bed, compleet naakt, haar handen boven haar hoofd, waar ze de spijlen van het bed vasthield. Ik herkende de blik in haar ogen, nu was zij jaloers. Ik glimlachte haar bemoedigend toe, een beetje onzeker over wat ging komen. Jij nam plaats naast Nancy, ontspannen leunde je achterover tegen de spijlen. Je plannetje liep precies zoals je het tot nu toe gewild had.
“Roos, kom hier zitten, op je knieën.” Je wees op de plek tussen Nancy’s benen en ik wist precies wat je van plan was. Met grote ogen keek ik je even aan, een enorme lust ontwaakte binnenin mij, voor ik snel plaats nam tussen haar benen. Ik wist wat je wilde, maar ik wachtte tot ik je toestemming had. Even bekeek je ons, mijn ogen flikkerden van jouw gezicht naar de glinsterende vagina van Nancy vlak voor mijn neus. Ik kon haar al bijna ruiken en die gedachte maakte mij compleet gek. Nog nooit had ik gedacht dat ik zoiets zou doen. Toen knikte je, alsof je tevreden was met wat je zag, kwam overeind en duwde zacht mijn gezicht naar beneden. Ik rook haar, zo dichtbij, en ik kon haar al bijna proeven.
“Likken, Roos. Je weet wat je zelf lekker vindt, probeer dat zelf maar eens uit.” Even nam ik nog een diepe adem teug en dook er toen in. Ik legde mijn handen op de dijen van Nancy voor steun en begon zacht te likken. Eerst over binnenkant van bovenbenen, daarna langzaam plagend naar binnen, precies zoals je zelf bij mij deed. Ik voelde hoe je gewicht van het bed verplaatste en je voetstappen klonken door de kamer. Ik likte verder, dieper. Over haar schaamlippen, tussendoor, op zoek naar haar clitje. Dit was zo opwindend, zo nieuw en zo anders. Ze smaakte zoals ik zelf ook smaakte, licht zoetig en absoluut heerlijk. Nancy kreunde zachtjes toen ik haar favoriete plekje bereikt had, dit spoorde mij alleen maar aan om harder te likken, meer te focussen op haar gevoelige plekken.

Opeens voelde ik je hand om mijn pols. Je trok mijn arm naar mijn rug toe, zodat ik mijn gewicht automatisch meer naar mijn andere arm verplaatste. Natuurlijk wist ik dat je ook die arm zou pakken, ik zocht dus naar mijn middelpunt zonder mijn mond van haar vagina af te halen. Ik voelde hoe je boeien om mijn polsen vast maakte en even controleerde of ze niet te strak zaten. Mijn hart begon wat harder te slaan, ik wist dat dit nog niet het einde kon zijn.
“Harder, Roos,” klonk je stem vlak bij mijn oor. “Verder met je gezicht erin.” Ik kroop moeizaam wat naar voren en drukte mijn gezicht verder tussen haar lippen. Nancy kreunde harder, haar lichaam schokte af en toe lichtjes. “Ga met je gezicht erin, Roos,” zei je opnieuw, ik kroop verder naar boven, likte harder, ik deed mijn uiterste best. Blijkbaar was het niet voldoende, ik voelde je harde hand mijn haren beetgrijpen en je drukte hard mijn gezicht tegen haar vagina aan. Meteen merkte ik al dat ik op deze manier niet kon ademen, maar ik likte zo goed als dat ik kon. Het lichaam van Nancy schokte, haar gekreun werd harder. Je bromde wat tegen haar, maar ik kon het niet horen. Het enige waar ik me op concentreerde was ademhalen. Ik probeerde me terug te trekken, overeind te komen voor wat zuurstof. Je reageerde niet op mijn protesten, in plaats daarvan voelde ik hoe de vingers van je anderen hand tussen mijn benen gleden, plagend. Ik probeerde nog eens om overeind te komen, een paniek begon op te zetten toen je niet naar me luisterde. Ik merkte dat ik duizelig werd, een angst kroop door mijn hoofd naar binnen. Ik hoorde mijn eigen hartslag kloppen, het ging als een razende tekeer. Met mijn handen geboeid op mijn rug was ik hopeloos overgeleverd aan jou.

Ik likte, ik protesteerde, ik dwong mezelf rustig te blijven, maar niets leek te helpen. Vlak voor ik dacht dat ik bewusteloos zou raken, liet je me los. Happend naar zuurstof kwam ik overeind. Zwaar hijgend hield ik mijn ogen gesloten, hopend dat het duizelige gevoel snel zou verdwijnen. Je zat vlak achter me, je trok mijn naakte lichaam tegen die van jouw aan. Ik merkte dat ik baadde in het ijskoude zweet. Je hand gleed over mijn hals, je andere hand tussen mijn benen.
“Goed zo, meisje. Haal maar adem. Ik ben hier,” fluisterde je zacht. Ik knikte alleen en ik merkte dat mijn ademhaling wat rustiger werd, mijn hart klopte wat minder snel. Je gaf me niet lang om bij te komen, voor je mijn gezicht weer naar beneden drukte. Meteen voelde ik dezelfde paniek weer toe slaan, ik was nog niet helemaal klaar, maar je drukte minder hard dan eerst. Ik kon voldoende zuurstof binnenkrijgen.

“Luister, Roos. Ik wil dat je Nancy blijft likken. Ik wil niet dat je tong voor ook maar één seconde haar sappige kutje verlaat, heb je dat begrepen?” Ik bleef doorlikken terwijl ik een bevestigend geluidje maakte. “Goed zo,” mompelde je. Je liet je hand hard en onverwachts op mijn bil terechtkomen, wat me liet schrikken. Ik wilde overeind komen om te kijken wat je van plan was, een tweede klap tegen mijn andere bil hield me tegen. Ik wist wat er zou komen als ik nu niet luisterde naar je opdracht. Ik haalde even diep adem en duwde mijn gezicht nu zelf hard bij Nancy naar binnen, precies zoals jij dat deed bij mij. Ze hield het niet meer, schokkend en luid kreunend kwam ze klaar, ze duwde haar heupen nog wat harder tegen mijn gezicht, op zoek naar alles om dat gevoel langer te kunnen blijven vasthouden.

Ik bleef likken, zoals je me had opgedragen, al deed ik het iets rustiger aan nu. Ik wist hoe gevoelig haar lichaam was nu en ik was blij dat ik dit bij haar had kunnen aanrichten, dat haar lichaam zo reageerde op mijn tong. Ik voelde hoe je beide handen op mijn heupen plaatste, en ik wist precies wat er zou komen. Hard stootte je bij mij naar binnen, ik hoorde hoe je ademhaling kort stokte terwijl ik jouw penis in me op nam.
“Blijf likken, Roos,” herinnerde je me. Voor even vroeg ik me af wat je bedoelde, tot ik voelde hoe je mijn haren in je hand pakte en me naar achteren trok terwijl je hard begon te stoten. Ik moest moeite doen om te blijven likken, soms was het net het puntje van mijn tong dat nog haar zachte huid raakte. Ik werkte harder, ik duwde mezelf verder naar voren om dichter bij die heerlijke vagina van Nancy te komen. Ik probeerde de groeiende gevoelens in mij te negeren, mijn enige focus lag op het likken. Tot ik je andere hand tussen mijn benen voelde glijden.
Oh, het voelt zo goed! Zo fijn! Nee, concentreren, focus, Roos! Blijven likken! Hmm, precies dat plekje, ga door! Nee, likken! Blijf likken!
Ik kon een diepe kreun niet onderdrukken, mijn ogen sloten zich automatisch, maar ik weigerde de strijd op te geven. Ik trok harder aan mijn eigen haar, alles om te zorgen dat ik in de buurt van Nancy kon blijven. Je liet je vingers sneller bewegen, exact hoe ik het altijd zo fijn vond en het duurde niet lang voor ik een groot orgasme aan voelde komen. Ik probeerde het gevoel te onderdrukken, weg te duwen tot ik mijn taak had volbracht. Je beukte er nu echt op los, beestachtig en oer. Je kreunde hard, trok nog wat harder aan mijn haren en liet je vingers hun magie verspreiden. Nancy kwam een tweede keer, minder hard en intens dan eerder, maar ik merkte het nauwelijks. Het enige wat ik doorhad was de strijd in mij, het likken of het overgeven aan het orgasme. Ik dacht dat ik het bijna niet meer vol zou kunnen houden, toen ik voelde hoe je schokkend klaar kwam, een woeste kreun galmde door de kamer heen.
“Kom nu, Roos,” grauwde je en ik liet los. Ik liet het heerlijke gevoel me wegnemen naar plekken waar alleen perfectie bestond. Mijn lichaam schokte, ik kreunde onverstaanbare woorden en ik liet mijn lichaam voorover zakken. Het leek zo lang te duren, en tegelijkertijd ook zo kort. Hijgend bleef ik liggen. Ik voelde hoe jij je uit me trok, maar ik kon nog niet reageren.

Zachte vingers maakten de boeien los en wreven over mijn huid. Moeizaam duwde ik mezelf overeind en draaide me naar je toe. Zonder toestemming te vragen, leunde ik naar voren om je penis schoon te likken, zoals ik altijd deed. Nancy bleef liggen, blijkbaar nog een beetje ondersteboven van wat er zojuist gebeurd was. Ik voelde hoe je vingers over mijn gezicht gleden, en je trok me overeind in een omhelzing.
“Goed gedaan, meisje. Ik ben zo trots op je.” Ik glimlachte iets verlegen en keek toen verlangend naar het bed onder me. Je stond op, duwde mijn hoofd zacht tegen het kussen. Zonder een woord te zeggen keek ik toe hoe je met tedere gebaren mijn gezicht schoonmaakte van de sappen van Nancy. Vervolgens maakte hij mij van onderen schoon, net als dat hij daarna bij Nancy deed. De handdoeken werden achteloos op de grond gegooid, het dekbed werd tevoorschijn gehaald. Stilletjes kwam je tussen ons inliggen, je armen om ons heen in een warme omhelzing, de dekens over ons. Zonder dat ik verder nog een woord kon uitbrengen, viel ik in een diepe slaap, dicht tegen je lichaam aan, terwijl ik luisterde naar de ademhaling van jou en Nancy.
100% (3/0)
 
Categories: BDSMFetishGroup Sex
Posted by hanna_89
11 months ago    Views: 204
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
top