Verwisseling 4

Die avond besloten we dat we naast Annabel ook nog een vriend van mij uit zouden nodigen. Lisa had daarom Tim opgebeld en hem het hele voorval aan de telefoon uitgelegd. Nieuwsgierig geworden wilde Tim natuurlijk wel even langskomen.

Na het eten werd er aangebeld en Lisa deed open. Annabel en ik waren nog even naar boven gegaan om ons even leuk om te kleden. Ik had ervoor gekozen om een leuk jurkje aan te doen en Annabel koos voor een kort broekje met een leuk shirtje. Voordat we naar beneden gingen kwam ze ook nog met iets anders.

“Hier, je weet vast wel waar deze naar binnen kunnen” zei ze terwijl ze twee eivormige plastic dingen in d’r handen had. Ik begreep meteen wat ze hiermee wilden en deed mijn jurkje iets omhoog en trok mijn slipje iets naar beneden om een van die eitjes bij me naar binnen te brengen. Annabel nam het andere eitje bij haarzelf naar binnen. Snel gingen we nu naar beneden, waar Tim en Lisa op ons stonden te wachten. Beiden zeiden we Tim ook gedag en ik zag dat hij op een hele andere manier naar mij keek dan anders het geval was. De sfeer bleef toch nog enigszins ongemakkelijk, dus we hadden besloten om eerst een film te gaan kijken en daarna te kijken hoe de avond verliep.

Tijdens het film kijken had Annabel blijkbaar besloten dat iedere keer als de hoofdpersoon een grap maakte ze de afstandbediening van de eitjes zou gebruiken om ze te laten trillen. Naarmate de film vorderde voelde ik dus steeds even iets trillen in mijn buik, mijn reactie daarop werd ook steeds heftiger. Langzaam merkte ik dat ik steeds minder geïnteresseerd in de film begon te raken en steeds meer geobsedeerd werd door het trillende eitje. Ondertussen voelde ik dat mijn tepeltjes behoorlijk stijf begonnen te worden en ook onderin werd mijn slipje al wat vochtiger. Een blik op Annabel toonde aan dat zij er haast hetzelfde voor stond. Aan de andere kant van me merkte ik dat de spanning ook zonder hulpmiddelen hoog opgelopen was, want Tim en Lisa bleken elkaar al heerlijk te liggen tongen.

Annabel en ik besloten daarop hetzelfde te toen. Daarbij nam ik plaats op de schoot van Annabel die op de bank bleef zitten en hurkte ik als het ware met twee benen over haar ene been en begon tijdens het tongen mijn klitje over haar been te bewegen door met mijn heupen te bewegen. Dit gevoel was zo lekker dat langzaamaan ook Annabel d’r broek een natte plek begon te vertonen.
Ondertussen was Lisa begonnen met het losmaken van de knoopjes van de broek van Tim en had ze de stijve pik van hem uit zijn broek gehaald. Deze begon ze nu rustig te likken terwijl ze op d’r knieën voor hem zat. Een hand verdween langzaam onder haar rokje en kleine kreungeluidjes ontsnapten uit haar mond. Annabel en ik besloten nu in standje 69 te gaan liggen zodat we elkaars kutje lekker tegelijkertijd konden bevredigen. Ik ging daarbij bovenop Annabel liggen. Snel trok Annabel het slipje dat ik aanhad onder mijn jurkje vandaan en begon mijn klitje te likken. Annabel deed haar kont iets omhoog zodat ik ook haar broekje en slipje kon verwijderen en er een heerlijk glanzend kutje tevoorschijn kwam. Zonder ook maar een vinger in elkaar te steken bereikten we ongeveer beiden vrijwel tegelijkertijd al een hoogtepunt, waarbij de kutsappen heerlijk naar buiten stroomden.

Tijd om uit te rusten had ik niet want Annabel besloot dat het tijd was om te gaan scharen. Ik wilde ook zeker nog meer. Op de grond zittend bewogen we steeds dichter naar elkaar toe totdat onze lichamen elkaar raakten. Nu begonnen we elkaars kutjes langs elkaar te wrijven aan de hand van enkele heerlijke neukbewegingen. In mijn ooghoek zag ik dat Tim nu was begonnen aan de lul van Lisa, de opwinding die dat teweegbracht zorgde ervoor dat ik opnieuw klaarkwam. Deze keer was het zo heftig dat er een hele straal kutvocht uit me schoot en ik voor mijn gevoel enkele minuten niet kon stoppen met trillen.

Nu wilde ik wel een stijve pik in me voelen, dus ik riep dat iemand me nu wel goed hard moest gaan nemen. Dit liet Tim zich geen twee keer zeggen, want hij nam snel Lisa d’r pik uit zijn mond en trok mij overeind. Daar stond ik nu voor Tim in een jurkje en nat van de geilheid. Het viel me nu pas op hoe groot en breed hij eigenlijk wel niet was. Waar we eerst allebei ongeveer even groot waren, was ik nu zeker tien centimeter kleiner dan hem. Tim pakte me met allebei zijn handen stevig bij mijn billen vast en gaf me een dikke zoen op mijn lippen.

“Ik vind het een heerlijk geil idee om te bedenken dat jij het bent”, zei hij, maar dat betekend niet dat ik je niet als een meisje ga behandelen”.
“Dat hoeft ook niet, zei ik, ik wil dat je me behandelt als ieder ander meisje dat je zou doen.”
Dit was voor Tim het startsein om verder te gaan, want hij greep me ineens vast bij mijn haren en hield ze nu vast alsof ze in een staart zaten. Hierop bewoog hij mijn hoofd met enig geweld naar beneden en ik was gedwongen op mijn knieën voor zijn neukstaaf plaats te nemen. Ik nam nu zijn heerlijke pik in mijn mond.

Tegelijkertijd had Lisa blijkbaar de afstandsbediening van het eitje gekregen, want ik zag in mijn ooghoek dat ze hiermee zat te spelen. Ze zorgde er ook voor dat het eitje in mijn heerlijk natte doos ook weer begon te trillen. Terwijl Tim nu mijn hoofd hardhandig langs zijn pik bewoog, werd ik bijna gek van het trillende eitje. Voordat ik dacht dat ik weer ging komen, stopte het trillen. Ook Tim haalde nu zijn pik uit zijn mond. Hij hield mijn haar alleen niet los, maar gebaarde dat ik op mijn knieën moest gaan zitten en het eitje uit mijn kut moest halen. Dit deed ik dan ook en na enig druk zetten floepte het eitje er zo uit.

Nu schoof hij snel zijn pik bij mij naar binnen, wat gemakkelijk ging, omdat ik echt behoorlijk nat was. Nog steeds mijn haren vasthoudend begon hij ferm te stoten. Lisa kwam nu ook voor me zitten en gebaarde dat ik haar pik nu in mijn mond moest nemen. Ondanks dat het wat moeilijk ging doordat Tim nog steeds bezig was lukte me het uiteindelijk toch. Zo werd ik aan beide kanten heerlijk doorgeneukt. Ik vroeg me wel even af waar Annabel nu toch gebleven was, maar het heerlijk stoten van Tim zorgde ervoor dat ik haar al snel weer vergeten was. Na enkele lange halen riep Tim nu dat hij ging komen. Hij haalde snel zijn pik uit me en deed mijn jurkje iets omhoog, waarna hij zijn sperma zo over mijn rug spoot. Tegelijkertijd kwam Lisa nu ook klaar in mijn mond. Haar sperma smaakte heerlijk en ik probeerde daarom ook alles door te slikken. Enkele slierten liepen echter langs mijn mond naar beneden.

Lisa en Tim gingen nu samen lekker uitgeput op de bank zitten, terwijl ik daar nog een beetje verbaasd op mijn knieën zat, een beetje teleurgesteld dat het over was voelde ik ineens nog een pik bij mij achter naar binnen gaan. Annabel had blijkbaar ook de pikspreuk gedaan en begon me nu ook vanachter te bereiden. Ik kon niet anders dan uitschreeuwen dat ze door moest gaan.
Ik ging nu iets overeind, waardoor ik als het ware op de schoot van Annabel zat. Ik voelde haar stijve tieten in mijn rug priemen, terwijl Annabel mijn tieten begon te kneden. Ik schreeuwde het uit van verrukking. Al de stof van mijn jurkje zat nu ergens rond mijn middel. Lisa en Tim hadden nu ook weer een stijve gekregen en begonnen elkaar nu af te trekken. Al snel hield Annabel het niet meer en ze popte heerlijke kledders geil zo mijn neukgrotje in. Het gekreun dat daarmee gepaard ging was een teken voor Lisa en Tim om nog een keer hun zaad over onze gezichten te spuiten. Annabel en ik likten de geile sappen nu van elkaars gezicht. Daarna liet ik het sperma uit mijn kutje zuigen door Tim en Lisa die me tegelijkertijd ook nog een keer tot een hoogtepunt wisten te laten komen.

100% (0/0)
 
Posted by guyfrom1990
11 months ago    Views: 222
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments