Verwisseling 3

Omdat ik niet zomaar naar huis kon hadden we besloten dat ik bij Lisa zou blijven slapen die nacht. Ik was net uit bed gekomen en stond me nu onder de douche in te zepen. Lisa was al onder de douche geweest en zou voor mij een outfit klaarleggen die ik deze dag zou dragen. We hadden besloten om deze dag naar het strand te gaan en ondanks dat niemand mij natuurlijk zou herkennen vond ik het toch ook wel heel spannend. Als ik nog een jongen was geweest dacht ik, zou ik me best wel willen doen, dus ik verwachtte wel aandacht van jongens. Nadat ik onder de douche vandaan was gestapt en Lisa d’r kamer binnen was gelopen zag ik dat ze een leuk blauw badpakje had klaargelegd met aan de onderkant een klein rokje en precies bij mijn borsten mooie volants. Daarnaast lag een wit rokje en leuke sandaaltjes. Voor de terugreis had ze een strak shirtje klaargelegd en een slipje met bh. Ik zou op de heenreis echter alleen mijn badpak met rokje aantrekken. Nadat ik het badpakje en rokje aanhad kwam Lisa binnen.

“Je ziet er echt leuk uit zo”, zei Lisa, “zal ik ook nog je haren doen en wat make up?”
Uiteraard wilde ik dat wel, dus Lisa kamde eerst mijn lange haren en deed deze net zoals zij had in een mooie zijwaartse vlecht. Ook werden mijn wimpers onder handen genomen en kregen mijn ogen iets extra’s met een beetje eyeliner. Nu Lisa hiermee klaar was wilde ze ook kraag mijn teennagels lakken. Deze kregen een mooie rode kleur. Ik had eigenlijk nooit geweten dat het zo leuk kon zijn om je zo op te maken en hoopte dat ik dat vanaf nu vaker zou kunnen doen. Het resultaat was er ook naar, ik zag er echt heel leuk uit.

Ik vroeg me wel even af hoe Lisa op het strand ging verbergen dat ze een bobbel in haar bikinibroekje had, maar die gedacht was snel al weer verdwenen, omdat er plots werd aangebeld. Dit bleek Annabel te zijn, die door Lisa was gevraagd om mee te gaan naar het strand. Annabel zat ook bij ons in de klas en was een goede vriendin van Lisa. Ikzelf ging nooit echt met haar om. Ze had zich goed gekleed voor deze dag. Ze had een leuk luchtig jurkje aan en ik zag aan haar bikinibandjes boven dat ze die ook alvast aangetrokken had. Annabel had haar lange donkere haar in een staart gedaan en kwam binnen met een zonnebril op.

Na nog even een broodje gegeten te hebben gingen we op pad. Gelukkig hadden ze bij Lisa nog een extra meisjesfiets, want ik kon natuurlijk niet op mijn eigen fiets naar het strand. We hadden expres besloten om de drukke route te nemen, om te kijken of er jongens waren die naar ons zouden kijken. Ik vond het erg leuk om te merken dat ik er blijkbaar volgens andere ook goed uitzag, want we hadden alle drie veel bekijks. Annabel merkte zelfs op dat met mij erbij zelfs nog meer jongens onze kant opkeken. Ze had uiteraard van Lisa het hele verhaal gehoord. Ik raakte duidelijk een beetje opgewonden van het idee dat er nu jongens naar me keken hoe ik eruitzag, je zag immers een heel klein beetje mijn tepeltjes door de badpakstof heenkomen.

Op het strand besloten we meteen te gaan zwemmen. Nadat we onze handdoeken en tas neer hadden gelegd liepen we gezamenlijk richting het water. Omdat het laagtij was moesten we een eindje lopen voordat we echt de zee in konden duiken. Hierdoor was het ook best rustig op de plek waar we de zee in gingen. Het voelde heerlijk om in badpak te zwemmen, vooral het gevoel van de natte stof die als het ware over mijn lichaam geplakt was voelde heerlijk. Ik was er zo door geobsedeerd dat ik niet merkte dat Annabel en Lisa achter me waren gaan staan en beiden plotseling naar mijn borsten grepen, ik schrok ervan en wilde wegzwemmen, maar ze hielden me blijkbaar stevig vast, want dat lukte niet. Doordat ze langs mijn borsten wreven werden mijn tepeltjes al gauw een stuk harder dan ze op de fiets geweest waren.

Toen Annabel en Lisa vroegen of ze er mee door mochten gaan, kon ik niets anders dan een beetje een gekreunde ja uit te roepen. Annabel kwam nu voor me staan en begon me heerlijk te zoenen. Op het moment dat haar tong de mijne raakte besloot ik het bikini topje van Annabel iets omhoog te doen om haar borstjes te kneden. Kleine kreunkreetjes ontsnapten daardoor uit de mond van Annabel. Lisa die mijn borsten nog vasthad met haar beide handen verplaatste een hand naar beneden en deed bij mijn schaamstreek mijn badpak iets op zij en ging op zoek naar mijn clitoris. Langzaam ging ze hierover heen. Ik besloot hetzelfde te doen bij Annabel en ik zocht in het water naar haar broekje en stak mijn hand erin.

Het was voor mij een vreemde gewaarwording om te merken dat tussen haar schaamlipjes een touwtje naar buiten stak en dit bleek geen touwtje van een eventuele tampon te zijn.
“Trek er maar aan”, zei ze zacht.

Langzaam trok ik aan het touwtje terwijl Annabel genietend voor me stond. Nog voor dat ik besefte dat Annabel op een wel heel gekke plek een extra bikinibroekje had meegenomen besloot Lisa dat het tijd was om gebruik te maken van haar extra gereedschap. Langzaamaan bracht ze haar lul nu bij mijn poesje naar binnen en ze begon te stoten. Annabel pakte het bikinibroekje van me af, deed haar eigen broekje uit en trok nu het broekje uit haar doos aan. Van het geile idee dat niemand op het strand zou weten waarom Annabel nu ineens een ander broekje aanhad raakten we in een innige tongzoen. Althans voor zover dat ging terwijl Lisa me vanachter in mijn geile poesje neukte en mijn clitje bewerkte.

Lisa had nu mijn haar beetgepakt en begon steeds harder en dieper in mijn neukgrotje te stoten. Doordat Annabel nu het wrijven over mijn clitje had overgenomen duurde het niet lang voordat ik een heerlijk orgasme voelde opkomen. Plots trok mijn vagina helemaal samen en beleefde ik voor de tweede keer een heerlijk vrouwelijk orgasme. Lisa besloot hierop nog even bij Annabel naar binnen te gaan.

Annabel en Lisa stonden nu recht voor elkaar en hun beiden borsten wreven langs elkaar terwijl Lisa al tongend Annabel ook richting een hoogtepunt stootte. Ik stond erbij te kijken en besloot Annabel d’r andere broekje bij mij naar binnen te brengen. Terwijl ik probeerde het broekje in mijn vagina te stoppen, wat best lastig ging, kwam ik opnieuw tot een hoogtepunt. Met trillende benen ging ik verder totdat het bikinibroekje bijna helemaal naar binnen was. Nadat ook Annabel voor de tweede keer een hoogtepunt beleefde kon ook Lisa het niet meer aan en enig gekreun toonde aan dat ze helaas haar sperma in het water moest achterlaten.

Heerlijk voldaan besloten we nog even rustig te zwemmen en daarna naar de kant te gaan. Op het strand besloot ik dat ik nu wel mooie badpakstrepen wilde kweken van de zon. En de rest van de dag hebben we nog heerlijk liggen zonnen.

Op het moment dat we weer bij Lisa thuis aankwamen en we besloten nog even heerlijk het zout onder de douche van ons af te spoelen bleek dat we alledrie hele mooie witte strepen hadden van waar de zon onze huid door onze badkleding niet kon raken.

100% (6/0)
 
Posted by guyfrom1990
1 year ago    Views: 389
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments