Verwisseling 2

Nadat ik Lisa op deze gekke manier gepijpt had keken we elkaar aan en zag ik dat Lisa vrijwel hetzelfde dacht als ik. We pakten samen het spreukenboek erbij en gingen op zoek naar de spreuk die Lisa had gebruikt. Daar lag de pagina op die Lisa’s vagina had veranderd in een penis.
“Wil jij dat ook? Vroeg Lisa.

Uiteraard wilde ik die spreuk ook proberen, maar ik hoopte nu dat er misschien nog wel meer kon gebeuren. De pagina’s na deze spreuk toonden nog meer lichaamsveranderende spreuken. Sommige gaven je borsten of meer lichaamshaar. Ook waren er spreuken die je meer dierlijke eigenschappen meegaven, zoals een staart of aparte oren. Bij een spreuk stopte ik uiteindelijk met bladeren. Ik zag dat Lisa verrukt opkeek en we besloten samen dat ik die spreuk uit zou spreken.

De spreuken in het boek bleken helemaal niet zo ingewikkeld om op te lezen en daarnaast zag ik dat ze vrijwel meteen effect hadden. Langzaam begon ik nu enkele centimeters te krimpen. Ook verdween nu mijn borsthaar en baardstoppeltjes. Ik had nu een heerlijk gladde huid. De rest zou wat langer duren, dus we besloten maar een duik te gaan nemen in het zwembad van Lisa d’r ouders. Lisa deed daarom haar bikinibroekje weer aan en het topje weer goed. Haar penis was nu slap geworden en bleek redelijk onzichtbaar.
“Voor jou heb ik ook nog wel wat anders liggen” zei ze.

Ik had uiteraard mijn zwemspullen wel naar Lisa meegenomen, want met dit weer zou het anders ook wel van zwemmen zijn gekomen, maar nu was andere zwemkleding inderdaad handiger. Ik liep daarom achter Lisa aan naar haar kamer, daar liep ze naar haar kledingkast terwijl ik op haar bed plaatsnam. Ze had een behoorlijk grote kamer met een inloopkast, dus het duurde even voordat ze gevonden had wat ze zocht. Toen ze terugkwam had ze meerdere setjes bikini’s meegenomen die ik mocht passen. Het tweede setje, een schattig geblokt roze broekje met een fril randje eraan, en net zo’n soort topje paste me heel erg goed. In de spiegel zag ik dat mijn haar al iets gegroeid was, zoals ik naar me keek vond ik mezelf echt best sexy. Lisa vond het blijkbaar ook wel leuk om me zo te zien, want ik zag dat de bobbel in haar broekje alweer iets gegroeid was. Die van mezelf groeide op dit moment echter niet ondanks dat ik de situatie wel heel geil vond. In plaats daarvan merkte ik dat mijn tepels wel behoorlijk hard waren geworden en enigszins door het topje heen priemden.

“Wie het eerst in het zwembad is!”, riep Lisa ineens en ze rende naar beneden. Snel rende ik ook achter haar aan, hoewel het me anders zeker gelukt was om haar ergens in huis in te halen bleek dat ik nu niet op haar in kon lopen. Toen ik bij het zwembad aangekomen was lag Lisa al in het water.

Nadat we wat baantjes getrokken hadden besloten we buiten te gaan zonnen in de tuin. Het huis van Lisa d’r ouders was vrijstaand en ze hadden uiteraard ook een hele grote tuin dus niemand zou het merken als ik daar in een bikini lag. Wel besloot ik het topje uit te doen, omdat ik niet wilde dat door het zonnen een witte plek bij het topje zou overblijven. Dit zou ik natuurlijk moeilijk uit kunnen leggen. Al snel dommelde ik een beetje weg.

Uiteindelijk werd ik wakker na wat volgens Lisa een klein uurtje moet zijn geweest. Mijn bikinibroekje was op sommige plekken nog steeds nat, ondanks dat de zon goed warm was die dag. Ik had daarnaast ook een extreem geil gevoel over me heen, maar dit was anders dan ik normaal gewend was. Beneden voelde er niets stijf aan, terwijl ik het gevoel had dat rond mijn borst alles wel wat meer gezwollen was. Een blik naar beneden toonde aan dat de transformatie volledig gelukt was.
Twee ongeveer even grote tietjes als die van Lisa staken recht naar voren en beneden was er niets meer van mijn lul te bekennen. Door het broekje bij mijn schaamstreek iets op te lichten kwam een hele mooie vagina te voorschijn. Ik was nu een vrouw.

Lisa, die naast me lag, zat met een enorm stijve lul met een gretige blik naar me te kijken. In een beweging stonden we beiden op en vlogen we elkaar in de armen. Wat volgde was een innige tongzoen, die naar mijn mening wel eeuwig mocht duren. De penis, die nu tegen mijn zachte schaamstreek aankwam, wond me nu nog meer op dan met het pijpen was gebeurd.
Tijdens het zoenen wreven onze beide borstjes tegen elkaar aan.

Had ik anders gehoopt dat iemand naar mijn kruis zou grijpen, nu greep ik zelf naar het kruis van Lisa. Ik trok haar broekje iets opzij en begon haar geslachtsdeel dat er weer uitfloepte langzaam af te trekken. Lisa deed hetzelfde bij mij, maar zocht uiteraard nu niet naar mijn penis, maar naar mijn clitoris. Ik merkte dat ze als meisje zeer goed wist hoe ze moest wrijven om het mij nog meer naar mijn zin te maken. Beiden maakten we nu zachte kreungeluidjes.

Op een gegeven moment besloot ik op het ligbed waarop ik ook had gezond te gaan liggen en Lisa ging al tongend met me mee.
Nu bewoog Lisa met haar hoofd richting mijn mooie borstjes die nu wat platter waren, omdat ik volledig op mijn rug lag. Deze begon ze voorzichtig te masseren terwijl ze een voor een langs mijn tepels likte. Ik ging nu voor het eerst met mijn handen langs mijn vagina. Op het moment dat ik mijn klitje had gevonden ging er even een siddering door mijn lichaam heen. Lisa merkte dit ook en keek me hierop ondeugend aan. Mijn vagina was echt heel nat en ik besloot met een vinger naar binnen te gaan. Rustig bewoog ik deze in en uit terwijl ik met mijn andere hand langs mijn klitje wreef.

Op een gegeven moment had ik het idee dat ik wel een stap verder wilde en ik vroeg of ze daarom misschien bij me naar binnen wilde. Dit hoefde ik haar geen twee keer te zeggen, want ze stopte met waar ze mee bezig was en pakte een condoom van een tafeltje die ze daar blijkbaar al had neergelegd en deed deze om. Er was nu geen weg terug. Ik zou voor de tweede keer in mijn leven ontmaagd worden. Lisa was zelf ook nog nooit bij iemand naar binnen gegaan, dus voor ons beiden was dit een hele nieuwe ervaring.

Ik ging met mijn billen aan het randje van het bed zitten en Lisa ging op haar knieën voor me zitten. Langzaam bracht ze haar lul naar mijn natte vagina. Voor ons beiden was het even wennen, want naar binnen gaan ging wat lastig, maar uiteindelijk was het wel gelukt. Van het feit dat er nu gewoon iets in met zat dat heen en weer kon gaan werd ik echt nog geiler. Mijn tepels deden er haast pijn van. Op het moment dat Lisa heen en weer probeerde te gaan zag ik dat het condoom een beetje rood werd. Dat was natuurlijk het bloed van mijn maagdenvliesje. De eerste keren dat Lisa heen en weer ging voelden wel wat vervelend, maar echt pijn deed het gelukkig niet.

Uiteindelijk kregen we de smaak te pakken en begon Lisa in een gestaag tempo te bewegen. Waar ik eerst zachtjes kreunde kreeg ik nu de neiging om te roepen. Ik wilde dat ze harder ging stoten en dat deed ze ook. Tegelijkertijd kronkelde ik over het ligbed. Hierna ging ik iets overeind en begon ze ook met het kneden van mijn borstjes.

Plots kreunde Lisa dat ze ging komen en ik merkte dat ze vrijwel direct daarna al kwam. Met enkele kleinere schokjes vulde ze langzaam het condoom, waarna ze haar lul snel uit me trok.
Helaas was ik zelf nog niet gekomen, maar Lisa wist daar wel voor te zorgen. Enkele halen van haar tong langs mijn clitoris bleken al genoeg om een heerlijk gevoel op te wekken dat begon bij mijn vagina en zo over mijn hele lichaam verspreidde. Mijn hele lichaam begon daarbij te schokken, maar hoewel ik hier geen controle over had voeld dit wel geweldig.
Nadat het orgasme enigszins was weggeëbd vielen we gelukzalig in elkaars armen.

100% (6/0)
 
Categories: Sex Humor
Posted by guyfrom1990
11 months ago    Views: 923
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Het grote voordeel is dat beiden perfect weten hoe de ander op te winden en tot een orgasme te brengen.