Verwisseling 1

Ik kende Lisa eigenlijk al heel lang. Ergens in groep vier of vijf van de basisschool moeten we vrienden zijn geworden. Al die tijd hebben we bij elkaar op school en in de klas gezeten. Hoewel Lisa nu al best een mooie vrouw was geworden is dat in onze vriendschap nooit echt een issue geweest. Ondanks dat ze een meisje was vond ze het leuk om meer mannendingen te doen. Zo hield ze bijvoorbeeld heel veel van kitesurfen en deed ze aan voetbal. Dit wil niet zeggen dat ze niet met meiden om ging, ze had genoeg vriendinnen. Ook was Lisa echt een mooie meid om te zien, al zeg ik het zelf. Ze droeg zo vaak als het kon leuke jurkjes en rokjes, vooral in de zomer, en hield erg van hakken. Ze had mooi lang blond haar dat ze meestal in een vlecht aan de zijkant droeg. Daarnaast had ze sproetjes en, naar mijn mening, prachtig mooie ronde B-cup borstjes.

Deze zomermiddag had ze me bij haar thuis uitgenodigd om foto’s van haar vakantie te bekijken. Ze was dit jaar voor het eerst met vriendinnen op vakantie geweest en haar ouders waren nu alleen op vakantie. Ze woonde in een behoorlijk groot huis dat zelfs een binnenzwembad had. Het was behoorlijk warm die dag en toen ik aankwam zag ik dat Lisa een duik in het zwembad vandaag niet had gelaten. D’r haren hingen nog nat langs haar lichaam. Ze had daarnaast een luchtig jurkje aangetrokken en daaronder nog haar bikini. Op haar laptop liet ze de foto’s zien en ze vertelde honderduit over de avonturen die ze beleefd hadden met elkaar.

Naast de foto’s en verhalen had ze echter nog wat meegenomen van de vakantie. Dit was een vrij antiek ogend boek met echte gouden letters op de kaft. Het bleek een soort van spreukenboek te zijn.
“Dit is toch vet gaaf!!”, zei Lisa.
Ik vond het op zich wel een mooi boek, maar begreep Lisa d’r enthousiasme niet zo, dus mijn reactie was nogal flauwtjes. “Ja leuk”, zei ik met een ietwat verveelde ondertoon.
“Je denkt dat het alleen maar een fantasieboek is hè?” zei ze, “maar de spreuken werken echt.”
Ik dacht dat ze me een beetje in de maling wilde nemen en zei dat ze dan maar met bewijzen moest komen. Wat er daarna gebeurde had ik nooit verwacht, zeker niet bij Lisa, omdat ik haar nooit met iets dergelijks had geassocieerd.

Maar Lisa deed plotseling haar jurkje omhoog en toonde aan mij haar bikinibroekje.
“Kijk maar eens hier”, zei ze triomfantelijk. En daar zag ik een vorm in haar broekje die ik nog nooit eerder bij een meisje had gezien. In haar broekje was overduidelijk, alhoewel niet supergroot, een bobbel te zien, die meestal alleen bij jongens voorkwam.
“Vet hè, ik heb gewoon een lul”, riep ze toen ze mijn verbaasde blik zag.
Terwijl ik nog zat te bedenken wat ik hierop terug moest antwoorden gebeurde er nog iets vreemds. Lisa trok me omhoog van de bank en bewoog haar hoofd met een zeer geile blik richting de mijne.
“Ik ben de hele dag al übergeil, hoe houden jullie mannen dat vol”, hoorde ik nog net uit haar mond voordat haar lippen de mijne raakte.

Voor het eerst stond ik nu te tongen met mijn vriendin, ik had nooit gedacht dat dit nu zou gebeuren. Ook mij wond het toch best wel op en ik voelde langzaam mijn eigen lul omhoogkomen. Tegelijkertijd voelde ik ook iets hards tegen mijn bovenbeen. Dat was natuurlijk die van Lisa.
Toen stopte Lisa langzaam met zoenen en hintte ze naar beneden. Ik begreep meteen wat ze daarmee wilde zeggen. Ik had ooit wel eens verteld aan Lisa dat ik weleens de penis wilde pijpen van iemand, maar de vriendinnen die ik heb gehad vonden dit altijd een beetje een gekke fantasie, dus met hun was dit nooit gebeurd. In mijn eentje vond ik het best wel raar om deze fantasie waarheid te laten worden, dus er was nooit wat van gekomen. Nu had ik plotseling de mogelijkheid.
Lisa had snel voor mij d’r jurkje uitgetrokken en stond nu alleen in een schattige bikini met een hele grote bobbel beneden voor me. Ik besloot toch eerst bij d’r borsten te beginnen die ook fier overeind stonden van de geilheid. Ik deed de twee stukjes van haar bikini die de borsten bedekten opzij en begon de borstjes rustig te kneden terwijl ik een voor een langs haar tepels likte. Lisa kreunde als een malle, dus ze vond het blijkbaar heel erg lekker.

Na een tijdje vroeg ze me toch of ik een trapje lager wilde gaan en dat deed ik dan ook. Nu zat ik op m’n knieën voor haar op een manier waarop meisjes ook wel eens voor me gezeten hadden. Rustig deed ik de knoopjes van Lisa’s bikini los aan een kant en snel floepte de paal naar buiten.

Eerst begon ik met mijn hand aan de paal te trekken, toen ik me bedacht dat Lisa weleens heel snel klaar kon komen en ik dus beter meteen mijn mond eromheen kon klemmen. Terwijl ik voor het eerst heen en weer bewoog over dit ding, hoorde ik boven me genoegdoenend gekreun uit Lisa d’r mond komen. Zonder aankondiging was het ineens gebeurd. Op het moment dat ik nog eens goed wilde aanhalen, voelde ik de pik nog ietsjes verstijven en kwam al snel daarna met horten een stoten warm spul uit de pik van Lisa lopen. Lisa kreunde het tegelijkertijd uit van genot. Ik probeerde alles door te slikken, maar dat ging niet helemaal. Langzaam liepen er klodders langs mijn kin naar beneden op mijn t-shirt. Ik had gewoon iemand gepijpt en ze was nog mooi ook…..

22% (2/7)
 
Categories: Sex Humor
Posted by guyfrom1990
11 months ago    Views: 891
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Onverwacht en spannend. Ik wil zeker het vervolg weten.