mijn collega

Voor de ondersteuning van onze projecten heb ik een mooie dame van ons hoofdkantoor zitten. Ze loopt tegen de 50 maar ziet er erg lekker uit. Ze kleed zich erg uitdagend maar sletterig. Ik heb haar gemiddeld zo'n drie dagen per week zitten. Meestal heeft ze een lekker jurkje aan, mooie zwarte kousen (zag ik laatst) en pump met een hakhoogte van 12 centimeter. Wow... gewoon heel lekker dus. Na de eerste paar weken werd het contact meer fysiek, beetje masseren, een knuffel als ze binnen komt. Ze had snel door dat ik het waanzinnig vind als een vrouw met mooie benen op hoge hakken loopt. De dagen dat ze niet op kantoor zit hebben we via de chat contact. Een paar weken geleden kwam het op het punt dat ze vroeg of een van mijn collega's nog aangespoord moest worden. Dat regelt ze ook voor me namelijk. Consultants die hun werk niet goed vastleggen of hun planning niet onder controle hebben stuurt ze bij. Meestal zeg ik voor de grap dat ze dan haar hoogste hakken aan moet doen om indruk te wekken. Nou, het antwoord was dit keer 'hoe hoog en welke kleur'. Waarop ik zei, doe maar 14 centimeter met zwarte kousen. En uit welke kleur ik mocht kiezen. Zwart en grijs dit keer. Haar grijze pumps had ik nog niet gezien, dus die zouden het worden. De volgende dag liep ze het kantoor binnen op haar mooie grijze pumps met ruim 12 centimeter hoge hakken. Haar jurkje, van zo'n lekker zijdeachtige stof, was kort, maar niet te kort. Vandaag zou ze bij mij op kantoor zitten. Toen ze ging zitten zag ik die mooie zwarte kousenband en, nog beter, ik zag de clips van haar jarretelles! Nooit geweten dat ze die ook had. Mijn pik begon al stevig te groeien. Ze stond vervolgens op om haar knuffel bij me te halen die ze wekelijks kreeg. Dit keer kwam ze wat dichter tegen me aanstaan en ze voelde de dikke bobbel in mijn broek. Hmmmm... zei ze in m'n oor... ben je zo blij me te zien...

Daarna liep ze het kantoor heupwiegend uit om de andere mensen te begroeten. Een paar minuten later was ze weer terug. Mijn concentratie was volledig weg uiteraard. Nu hebben we een aantal overleg ruimtes op kantoor die volledig afgesloten zijn en ik moest en zou toch echt een keer onder haar jurk voelen. Dat moment kwam al sneller dan ik dacht toen ze aangaf dat ons telefonisch overleg met een van onze klanten beter in de vergaderruimte kon plaatsvinden. Ik beaamde dat direct. Een uur later gingen we naar de vergaderruimte toe voor het overleg. Normaal duurt dat ruim een uur, maar dit keer waren we na 10 minuten klaar. Ze ging toen vlakbij me zitten op de tafel zodat ik goed uitzicht had op haar dijen. Beter nog, ook op haar kousen en.... haar kutje. Ze had geen slipje aan! Voor mij meer dan voldoende aanwijzing dat ze verder wilde dan een knuffel. Nu zijn we beide getrouwd maar nu voelde we ons toch wel heel erg tot elkaar aangetrokken. Ik ging staan en ze voelde met haar hand aan mijn broek. Hmmm.. zei ze, net was tie nog lekker hard... en direct reageerde mijn lul. Keihard. Met mijn hand ging ik onder haar jurkje en ik voelde voorzicht aan haar kutje. Die was heerlijk warm en vochtig. Ik zakte door mijn knieën, schoof haar jurkje omhoog en rook haar kutje. Hij rook heerlijk. Ik ga er voorzichtig een kusje op en ik hoorde haar zacht kreunen. Vervolgens begon ik haar lekker te likken, steeds harder. Ze pakte mijn hoofd en zei 'ga door, lekker, hhmmmm....'. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en voorzichtig schoof ik een vinger haar kutje in. 'oh ja...' na een poosje stond ik op en deed ze direct mijn rits open. Ze haalde mijn harde pik eruit en begon er zachtjes aan te trekken. 'Hmmmm.... deze wil ik proeven' en ze stond op van de tafel, zakte door haar knieën en begon me lekker te pijpen. Ik pakte haar hoofd vast en duwde mijn pik diep in haar mond. Met lange halen begon ze aan mijn pik te zuigen.

Ik voelde al veel te snel dat ik bijna ging komen, maar ze wilde niet stoppen. 'Ik laat je lekker klaarkomen, dan kun je daarna mijn kutje lekker lang likken, dat vind ik lekker' zei ze. Vervolgens trok ze me af met haar hand. Ze keek me geil aan en zei 'spuit maar in mijn mondje, geile schat' en ze was nog niet uitgesproken of mijn sperma kwam er met dikke klodders uit. Ze slikte alles door en likte daarna met haar tong mijn eikel af. Daarna stond ze weer op en ging op tafel zitten met haar benen wijd. 'Lik me' commandeerde ze, 'lik me hard, dat vind ik lekker' Ik ik likte haar kutje afwisselend hard en zacht. Ze kreunde zachtjes en na een paar minuten voelde ze aan mijn pik. Die was weer hard geworden inmiddels. En vervolgens zei ze 'stop die lekkere pik in mijn natte kutje'. Ik stond op en duwde mijn pik heel rustig in haar warme natte kutje. 'Harder' riep ze... en ik ramde mijn pik hard in haar kutje. Lang duurde het niet want na een paar stoten kwam ze, gelukkig zachtjes, klaar. Ik ging nog even door en vervolgens spoot ik mijn tweede lading in haar lekkere kutje. We bleven nog even zo staan om tot rust te komen. Daarna deden we allebei onze kleren goed en liepen weer het kantoor is. Later op de dag zei ze 'binnenkort is het bedrijfsuitje....'.
100% (4/0)
 
Categories: Mature
Posted by gino410
2 years ago    Views: 579
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments