23 CM (deel 1)

(Een chat, ergens in februari)


Gert: Heb je hem al eens opgemeten?
Erick: ja hoor
Gert: en?
Erick: 23 cm
Gert: 23???
Gert: grapje zeker
Erick: zien?
Gert: ...
Erick: DSC1054.jpg
Gert: JEZUS
Gert: ben jij dat??
Gert: of is het een paard
Erick: haha
Erick: wil je hem nu of niet
Gert: HEEL erg graag. Perfect.(Anderhalve week later, een middag in maart)


Ik kijk in de spiegel van de liftcabine. In spiegelbeeld zie ik de etages wegtikken. 3, 4... Wat ga ik nu weer doen? Mijn hart bonst. Een belsignaal: de 7e etage. Rechtsaf, nummer 709. Ik bel kort aan, wacht af en de deur gaat open. "Hee hallo, daar ben je al. Ik dacht nog heel even: die komt niet." Hij steekt zijn hand uit, ik schud hem. De mijne is klam, die van hem droog. Hij is ontspannen. "Nee hoor, afspraak is afspraak." "Ja, nou en of, haha. Kom binnen." Ik stap over de drempel, trek mijn jas uit. Hang hem aan de kapstok naast een grijs leren jack en volg Erick zijn appartement in.

Hij is atletisch, iets kleiner dan ik - maar ook iets breder gebouwd. Kort haar, een wat grove, sterke neus. Blauwe ogen. "Ga zitten. Wil je wat drinken?" "Doe maar een glas water." Hij loopt naar zijn open keuken, ik ga zitten op een leren designbank, kijk rond. Het appartement is sober maar keurig ingericht: een paar grote planten, een abstracte foto van een berglandschap. Hij komt terug met het water. "Je ziet er goed uit hoor. Als op de foto's die je me stuurde." Ik neem een slok, besluit hem alvast wat uit te dagen. "Jij ook. Nou ja, sommige foto's dan. Ik heb nog niet alles gezien." Hij lacht. "Je zei al dat je graag snel ter zake komt!" "Tsja... Het ging jou toch ook om de seks?" "Jazeker. Nou, dan wil je hem vast ook meteen nu zien. Zullen we maar gaan douchen, zoals afgesproken?" Ik knik, neem een slok, kom overeind. Bedenk me. "Oh wacht, nog één ding pakken." Ik graai in mijn tas en vind mijn cockring - de dikste uit mijn verzameling. En ik volg hem naar de badkamer.

Het is een ruime badkamer met donkergrijze mozaïektegeltjes, er staat een wasmachine met een droger, een lege stoel. De douchecabine is ruim met een grote douchekop. Erick heeft zijn t-shirt al uit: geen overdreven sportschooltype, maar mooie spieren en een subtiel sixpackje. Een mooi glad bovenlijf. Hij zit de ring in mijn hand en opent een badkamerkastje. "Voor ik het vergeet." Hij haalt er zijn eigen cockring uit, nog iets breder dan die van mij, legt hem op de wastafel en gaat verder met zich ontkleden. Ik trek ook alles uit en sta als eerste helemaal naakt. Ik pak mijn ring en schuif deze om mijn al half stijve lul - ik moet wat trekken en duwen om hem om mijn kortgetrimde zak te krijgen, maar dan zit hij goed. "Zozo," zegt Erick. "Ziet er al lekker uit. Nu ik nog." Hij heeft zijn lichtgrijze boxer nog aan, ik zie een veelbelovende welving in zijn kruis. Hij ziet me kijken en grijpt erin. "Hij is nu nog slap. Wil je hem voelen?" Ik knik, voel mijn pik groeien en steeds harder worden. Ik kijk naar mijn lul, mijn eikel glanst.

Rustig trekt Erick met één hand zijn boxer naar beneden. Ik zie zijn gladgeschoren penis loodzwaar naar buiten vallen, zijn boxer glijdt naar zijn enkels, hij stapt eruit. Ik hoor mezelf even mijn adem inhouden. "Wat een monster... Reusachtig gewoon." "Jaja, ik ben de complimentjes wel gewend... Maar ik weet het. Ik vind hem ook lekker." Ik strek mijn beide handen uit naar onder het ding, beweeg ze naar boven tot zijn geslacht in mijn handen ligt. Warm, zwaar. Het voelt als een dier, een beest. "Lekkere lul hè?" Ik knik, mijn hoofd klopt. Het voelt alsof ik vandaag ga ontploffen. Uit de voorhuid zie ik een glimp van een Prince Albert. "Op de foto's had je een kleinere ring..." "Klopt, maar deze is voor speciale gelegenheden. Wat extremer, geiler. Leek me wel wat voor vandaag." Ik aai over de top, maak de voorhuid wat meer vrij. De ring valt eruit. Hij is zo groot als een trouwring, ik moet denken aan droge elleboogjesmacaroni: zo dik is de piercing namelijk. Ik trek er even zachtjes aan. "Hee, rustig. We gaan zo helemaal los. Eerst douchen, elkaar schoonschrobben."

Ik zie een ruwe zeespons aan de kraan hangen. Erick bukt naar de wastafel, pakt zijn ring en schuift deze in een vloeiende beweging over zijn zachte pik en ballen. Dit had hij véél vaker gedaan. Ook zijn worst begint te kloppen, groeit. Met de seconde pompt het bloed naar binnen en omhoog - tot hij in vol ornaat omhoog staat. Ik zie zijn dikke zwellichaam, een landschap van aders als rivieren. De eikel is flink dikker gegroeid dan de schacht. "Zo," zegt Erick. "Party time." En hij draait de douche open. Het gaat precies zoals we in onze chat en per mail hebben afgesproken: we wassen, schrobben elkaar. We aaien onze natte pikken, aaien elkaar. Nooit zoenen, hebben we afgesproken: alleen seks. Wanneer hij mijn rug boent, voel ik een hand naar beneden glijden. Ik begrijp het en ga wat anders staan, spreid mijn benen een beetje. Ik voel de hand over mijn rechterbil naar de binnenkant van mijn dij gaan, onderlangs grijpt Erick mijn balzak vast en sjort aan mijn penisring. Ik krom mijn rug en kreun. Hij laat los en ik voel zijn vinger naar mijn anus glijden. Erick pauzeert even, ik voel hoe de vinger zich omhoog krommend in mijn kont graaft, richting de prostaat: zo diep, het moet zijn middelvinger zijn. Hij vingert me een minuut, ik moet hem afremmen omdat ik haast kom. Zo lekker. Zo geil.

(Zie verder deel 2)
100% (6/0)
 
Categories: AnalGay MaleHardcore
Posted by gertdenhaag
3 years ago    Views: 274
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
lekker geil verhaal man..