Chatsessie (deel 2)

Wat fragmenten uit chatsessies met mijn jonge sletje nadat ik haar opgedragen had in haar vakantie iedere dag minimaal drie maal met zichzelf te spelen tot ze bijna klaar zou komen. Dit de hele week lang en steeds op een andere plek. Dit is wat ze mij melde.

Ik ben zaterdag gaan winkelen in de stad en ik had een spijkerbroek aan zonder slipje want het was wel wat koud en ik durfde het ook niet echt om met een rokje zonder slipje de stad in te gaan! En dat voelde wel gek hoor de spijkerbroek zonder slipje tegen mijn blote kutlipjes aan!! En in de bus dacht ik steeds dat iedereen keek en het wist en dat ze mischien konden zien dat ik nat was en dat mijn spijkerbroek dan ook nat was in het kruis van buiten!! En ik ben toen meteen naar de wc gegaan op het station maar gelukkig was mijn kruis van de spijkerbroek niet nat van buiten dat andere mensen dat konden zien!! Nou en toen ben ik bij V&D wat kleren gaan passen zogenaamd en in het pashokje daar deed ik toen mijn broek een beetje omlaag en ging ik mijn eigen vingeren!! Dat was wel heel geil en spannend hoor want ik was steeds bang dat er iemand kwam kijken misschien of dat iemand kwam kijken waarom of dat ik zo lang in het pashokje bleef!! En ik heb mijn eigen daar wel lekker gevingerd even maar ik kwam niet klaar ofzo!
En daarna toen ben ik nog naar C&A gegaan en ook naar de Bijenkorf en bij allebei daar ging ik zogenaamd iets passen maar heb ik mijn eigen weer daar zitten te vingeren!
Ik vond het te eng daar om mijn eigen lang te vingeren!!

Bij een vriendin op de wc mijn eigen gevingerd en dat was wel spannend om te doen want het duurt wel een tijdje voordat ik super geil ben en klaar kom bijna maar ik ben weer niet klaar gekomen!! En het was wel spannend of dat iemand dat opvalt dat ik zolang op de wc blijf zitten!!

Vanavond in de stad geweest en toen heb ik mijn eigen een beetje in het café zitten opgeilen en op de wc daar heb ik mijn eigen toen bijna klaar gevingerd!! Dat was wel gek en heel spannend hoor!!!

Bij een vriendin van mijn op bezoek geweest en ook bij haar op de wc mijn eigen weer gevingerd. Ze keek wel een beetje raar dat ik zo lang op de wc bleef zitten!!
Ook een keer gevingerd in bed. Ik hou dit niet lang vol meer om niet klaar te komen hoor!!

Vanochtend ben ook de stad in geweest en ik heb mijn eigen daar weer 2 keer gevingerd 1 keer in een pashokje en dat was wel super spannend want er liepen steeds mensen langs en ik was wel bang hoor dat iemand zou komen kijken in het pashokje en dan mij zo ziet dat ik mijn eigen aan het vingeren ben!!! En ik kwam echt bijna klaar en ik moest er ook bijna van plassen van dat ik bang was ofzo!! En ook 1 keer vingeren deed ik op de wc in de v&d!!

Het was in de stad bij C& A en ik was daar in een pashokje en ik had mijn eigen eerst daarvoor al goed geil gemaakt door mij thuis te vingeren en ik was al in een pashokje bij de Bijenkorf geweest en mijn eigen daar gevingerd maar daar was ik niet klaar gekomen want het was daar nogal druk. Mijn hand was nog in mijn slipje en toen kwam er per ongeluk iemand bijna binnen die had niet gezien dat ik in het hokje was maar die zei sorry en ik weet niet of die dat gezien had dat mijn hand nog in mijn slipje zat! Maar ik kreeg toen wel een rood hoofd denk ik!! En ik heb mijn eigen daarna wel snel weer aan gekleed en ben toen snel weg gegaan! En ik ben toen naar de wc geweest en heb mijn eigen daar gevingerd tot ik bijna klaar kwam maar nog niet helemaal!!

Vanavond onder de douche weer lekker gevingerd en wat ben ik toch geil en wat wil ik graag ook een keer klaar komen!!!!

En ik heb nou een strak navelhempje aan zonder bh en je kan mijn blote tietjes daar wel goed in zien vooral mijn tepels als je goed kijkt!! En ik ga zo uit en ik doe wel een spijkerjack aan erover heen want alleen een hempje is veels te koud maar misschien doe ik mijn spijkerjack wel open in de kroeg!!

Nou gisteravond ben ik wezen stappen met een paar vriendinnen en ik was zoooooooo ontzettend geil dat wil je niet weten!!! En al snel was er een jongen die mij probeerde te versieren en meestal dan trap ik daar niet in maar ik was zo geil dat ik al bijna meteen met hem meeging naar zijn kamer!!! En we gingen meteen helemaal bloot en hij begon met mij te beffen en te vingeren en hij kon dat niet echt super lekker ofzo maar ik was ZOOO ontzettend GEIL dat ik al heel snel ontzettend lekker klaar kwam!!!! En ik denk dat dat misschien niet echt mag van jouw dat ik op donderdag al klaar kwam maar ik was echt niet me eigen aan het vingeren hoor dat deed die jongen!!! En ik wilde dat hij mij bleef beffen en vingeren en ik ben heel snel wel 3 keer heel lekker klaar gekomen!!! En daarna ging hij mij neuken en ik kwam ook bij het neuken klaar. Hij heeft mij wel 3 keer geneukt!!!55% (2/2)
 
Categories: BDSMMasturbation
Posted by ger67
3 years ago    Views: 307
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
jpvk123
retired
3 years ago
nice:)