vernederd

Een paar keer per week ga ik hardlopen. Ik loop dan graag door een stukje natuurgebied. Omdat het wat lastig te bereiken zijn daar regelmatig stelletjes bezig. Op een keer kom ik daar weer een stelletje tegen. Zei is lang en slank en dracht een heerlijke strakke leren broek en leren topje. De man heeft een zwart T-shirt aan. Zijn spijkerbroek ligt op de grond keurig opgevouwen naast een sporttas. De man zit op zijn knieën. Hij is een stuk kleiner schat ik, maar wel gedrongen. In het voorbij lopen vraag ik of ze het naar hun zin hebben of zo iets. De vrouw roept mij terug. Stiekem denk ik dat ze er wel leuk uitziet. Ik keer om en loop naar het stel toe. Ongemerkt groeit er al iets in mijn strakke hardloopbroek.

De vrouw vond mijn opmerking echter niet gepast en laat dat merken ook. “Bemoei jij je altijd met andermans zaken?” vraagt ze streng. Ik zie haar blik even gericht op mijn kruis. De man heeft mij ondertussen stevig bij mijn arm gepakt. Vragend blijft de vrouw mij aankijken. De man knijpt stevig in mijn arm en met een van pijn vertrokken gezicht en een rood hoofd stotter ik “sorry”. “Wat sorry, dan toch minimaal sorry mevrouw voor jou”. Ik kijk de man aan en deze kijkt stoïcijns terug. Ik vind het wel enigszins opwindend zo afgebekt te worden, maar voel mij ook wel een beetje gênant. “sorry mevrouw” zeg ik. Ze kijkt weer naar mijn kruis. Ze steekt haar hand uit en voelt mijn harde pik door de dunne stof van mijn hardloopbroek. Dan knijpt ze stevig in mijn ballen terwijl ze mij strak aan blijft kijken. Als ze nog harder knijpt zak ik bijna door mijn knieën van de pijn. Ze laat even los om dan over mijn buik te stelen en haar hand in mijn broek te laten verdwijnen. Ik geniet als haar hand mijn lul zacht streelt. Ook als ze mijn zak in haar hand neemt vind ik het nog heerlijk. Tot ze deze weer in een ijzeren greep neemt. Ik heb moeite om te blijven staan. Dan voel ik mijn broek naar beneden gaan. Die stevig gedrongen man staat achter mij en trekt nu mijn broek uit. Daar sta ik dan in mijn blote kont. “Op je knieën” commandeert de vrouw. Ik heb weinig keus. Als ik op mijn knieën zit doet de man mij een zwarte leren hondenhalsband om!

Ik sta nu aangelijnd als een hond die buiten bij een winkel op zijn baasje moet wachten! Ik voel me te kijk gezet, maar het maakt me ook geiler! Ik sla mijn ogen neer, ik durf deze vrouw niet goed aan te kijken. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat ze iets uit de sporttas pakt. Als ze weer voor me staat zie ik dat ze een leren zweepje bij zich heeft. Ze begint tegen mijn kont te slaan en tegen mijn los hangende zak! Met haar voeten dwingt ze mijn knieën verder uit elkaar. “Op je ellebogen en kont omhoog, dan kan ik je ballen beter zien en kan ik er ook beter tegen aan slaan”. Gedwee volg ik haar bevel op. Steeds harder slaat ze tegen mijn ballen! Mijn ballen gloeien en mijn pik wordt super stijf! Bij iedere slag trilt mijn lijf!

Ze komt op haar knieën naast me zitten en slaat met haar hand, een paar keer, behoorlijk hard tegen mijn stijve lul. Mijn lul wordt er alleen maar nog harder van. Ze komt met haar benen gespreid voor me zitten op de grond. “Nou hondje van me......Lik me maar eens!”. Plots voel ik een hevig pijnscheut in mijn kruis. De man staat nog achter mij en heeft mij en stevig trap tegen mijn ballen gegeven. “Dat krijg je ervan als je niet snel genoeg luistert”. Ik hoop dat er niemand langs komt en ziet hoe ik daar sta als een hond met gloeiende ballen en een keiharde lul tegen mijn buik. Dit is ware marteling en vernedering! Dit schiet door mij heen terwijl ik snel begin te likken. Het kruis van haar leren broek glimt van mijn speeksel maar ik blijf braaf likken. Ik durf zelfs niet op of om te kijken, veel te bang voor nog een trap tegen mijn ballen. Eindelijk staat ze op! Ze loopt weer naar de sporttas en komt terug met een vibrator! Ze laat de vibrator al trillend langs mijn anus, ballen en harde pik glijden. Ik wordt er nog geiler van! Ik ben botergeil en wil maar een ding en dat is klaarkomen. Ik voel mij vreselijk vernederd maar ook bloed en bloedgeil! De vibrator blijft opeens tegen mijn anus spelen. Ik voel dat de vibrator steeds harder tegen mijn anus wordt geduwd. Het eerste stukje zit al in mijn kont! Met haar andere hand masseert ze mijn ballen en trekt af en toe hard aan mijn zak. Dan weer trekt ze even aan mijn pik of geeft er een klap tegen! Steeds verder voel ik de vibratornaar binnen glijden. Het is een erg, erg geil en vernederend gevoel. De vibrator gaat nu langzaam in en uit mijn kont! Ik wordt op zijn hondjes in mijn reet geneukt in de openlucht! Dat getril in mijn reet maakt me gek! Dan haalt ze de vibrator uit mijn kont. Ik zeg niks en blijf stil als een hond op de grond staan. Wel zak ik weer iets door mijn armen om op mijn ellebogen te kunnen steunen. Mijn reet een beetje in de lucht stekend en mijn ballen nog beter zichtbaar! Ik voel een paar druppels glijmiddel over mijn anus lopen. Ik voel hoe een paar vingers in mijn anus verdwijnen. Volgens mij gaat nu die man achter mij zitten. Ik voel zijn eikel al tegen mijn anus. Hij duwt voorzichtig maar vastberaden door! Het doet niet echt pijn maar geeft me wel een heel raar gevoel! Nog nooit ben ik in mijn kont genaaid door een man, nog nooit heb ik dat gevoel gehad! Hij zit nu helemaal in mijn kont en naait mij op zijn gemak! De vrouw begint weer met de vibrator langs mijn keiharde pik te spelen. Ze houd de punt van de vibrator stevig tegen mijn eikel en ik wordt echt helemaal gek van het getril. Ik kan neukbewegingen niet meer onderdrukken en die lul in mijn reet maakte me nog gekker!

Ze komt weer met haar benen wijd voor me zitten en ik moet weer haar kruis likken. Ik kan een kreunen niet onderdrukken. Het wordt mij nu echt teveel! De man trekt mij recht en begint harder te pompen in mijn reet. Ik schreeuw bijna van de pijn, van het genot, van de schaamte, ik weet het niet. De vrouw komt voor mij staan en kijkt mij strak aan. “Geile vuile homo” zegt ze. Ze spuugt in mijn gezicht en geeft mij klap met haar vlakke hand in mijn gezicht. Zo vernederd ben ik nog nooit. Ze pakt mijn pik en trekt er een paar keer hard aan. Ik kom klaar! Ik kom klaar! Ik kan niet anders meer, Ik kom klaar!!!!!! Mijn ballen neemt ze in haar andere hand en ze trekt hard mijn zak naar beneden! Ik kom vreselijk klaar met een harde, lange schreeuw!!! Mijn kont trekt samen om de pik. Ik voel hoe zijn pik het zaad loost in mijn kont. Schokkend spuit ik mijn laatste zaad. Ik blijf schokken! Tjonge, wat kom ik vreselijk klaar!!!

Ik moet haar broek nog schoon likken en daarna duwt ze mij van zich af en laten ze mij in het gras achter.

88% (7/1)
 
Categories: BDSM
Posted by ger67
3 years ago    Views: 845
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
Speelkame...
retired
3 years ago
Wil ik ook wel meemaken
jpvk123
retired
3 years ago
lekker geil verhaal:P
3 years ago
lekker verhaal!
3 years ago
Geil!