mail van een sletje.

1 1/2 Week geleden hebben wij leuk gechat. Ik heb U toen verteld dat ik fantaseer over onderdanig zijn en als sletje gebruikt worden. Om mij te laten voelen hoe een sletje zich hoort te voelen hebt U mij toen een opdracht gegeven.

Nu moet ik mij eerst verontschuldigen dat ik je opdracht niet eerder heb uitgevoerd. Maar afgelopen dinsdag ben ik begonnen. Mijn vriend was eerder opgestaan en ik heb even lekker met mijzelf liggen spelen tot ik bijna klaarkwam. Toen moest ik weer aan jouw opdracht denken, mijzelf 3 dagen vijf keer per dag verwennen maar niet klaarkomen. Voor ik ben gaan werken heb ik nog even met mijzelf gespeeld. Gewoon even achter de voordeur, broek naar beneden en even lekker over mijn kutje. 's Ochtend op het toilet op mijn werk nog een keertje en in de middag pauze weer. Ik voelde mij gewoon de hele ochtend lekker geil. 's Middags gewoon gewerkt en 's avonds bijna vergeten dat ik nog 1 keer moest. Ik ben speciaal uit bed gegaan om nog even met mijzelf te spelen. Lekker geil met mijn lipjes nog gezwollen ben ik naast mijn vriend in bed gekropen. Hij heeft niets gemerkt van mijn geilheid maar hij had maar weinig hoeven te doen of ik had gesmeekt om gepakt te worden. gisteren bewust een sexy string aangetrokken. Voor ik ging werken al weer twee keer lekker mijzelf verwend. OP het werk ook weer twee keer. Onderweg naar huis al een paar keer met mijn hand over mijn spijkerbroek gegaan. Thuis direct mijn vib. gepakt om mijzelf eens heerlijk te pakken. Jammer dat ik moest stoppen. Dat koste veel moeite. Vanochtend miniscule string opgezocht, dat paste het beste bij mijn geile gevoel. Onder de douche even met mijzelf gespeeld. Voor ik ging werken eerst een banaan van de fruitschaal gepakt. Toen ik deze zag liggen kreeg ik daar zo'n geil gevoel van. Deze lekker in mijn kutje gehad en fijn met mijn klitje gespeeld. De banaan heb ik onderweg opgegeten. Op kantoor had ik het idee dat iedereen kon zien hoe geil ik was. Halverwege de ochtend naar het toilet geweest. Mijn string lekker tussen mijn lipjes getrokken, met mijn gezwollen lipjes gespeeld en met mijn klitje gespeeld. Wat was ik lekker geil. Ik zou gewild hebben dat mensen konden zien hoe geil ik was en mij daarom zouden pakken. Ik wilde mijzelf op mijn billen slaan en in mijn tepels knijpen om te voelen hoe het zou zijn om hard gepakt te worden. Ik heb het niet gedaan. Wel heb ik mijn string uitgedaan, deze was kletsnat. Met mijn blote kutje in mijn spijkerbroek ben ik de hele dag geil geweest. 's Middags nog even mijn klitje en lipjes gestreeld en thuis ook weer even. Daarna toch maar slipje aangetrokken.

Nu ik dit zit te typen en uw foto's weer heb gezien ben ik weer kletsnat.

Wat kan ik meer voor U doen om U (en mijzelf) te plezieren?

71% (5/2)
 
Categories: BDSMMasturbation
Posted by ger67
2 years ago    Views: 502
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Mijn subje op afstand moet altijd haar plas ophouden minimaal een uur zodat ze weet dat ze onderdanig is.
2 years ago
Een goed eerste begin.
Ik heb ook zo'n sub gehad en het leuke is om kleine foutjes te zoeken (die zijn er altijd) en haar daarvoor te straffen. Zoals hierboven "je opdracht". Dat moet toch wel "Uw opdracht zijn".
2 years ago
woooow vervolg?