Eerste keer in sexbios

Mmmmm het begint weer mooi weer te worden, dan begint het weer te kriebelen en ik denk weer aan die geile avonturen van vorige zomer (en eerder). Ik zal er een paar vertellen.

Op de parkeerplaats bij v.d. Valk stond ze al op mij te wachten. Ik parkeerde mijn auto naast die van haar. Ze droeg zoals afgesproken een rok. Haar fantastische volle billen vielen direct op. In haar blouse zag ik een paar heerlijke ronde stevige tieten en volgens mij geen bh zoals ook afgesproken. Een petje maakte het geheel compleet.

Eenmaal uitgestapt kreeg ze direct een lekker tongzoen van mij, die ze gretig beantwoorde. Ze hield wel van mannen met initiatief had ze mij verteld. Mijn hand ging langs de binnenkant van haar dijen, via de rand van haar zelfophoudende kousen omhoog. Op zoek naar haar slipje. Dit kon ik zoals afgesproken niet vinden. Ze lachte en zei dat ze een braaf vrouwtje was. “Dan wil ik de rest ook controleren” zie ik en ik knoopte direct haar blouse los. Haar grote memmen hingen lekker los. Wat een heerlijk gezicht.

Ze was al enige jaren gescheiden had een aantal keren sex met een getrouwde collega gehad op spannende locaties. Die spanning vond ze heerlijk en maakte voor haar de sex nog geiler. Daarom had ze nu hier op deze parking met mij afgesproken.

Ik verzocht haar in te stappen. “We rijden eerst even naar de stad omdat ik nog wat moet kopen” zei ik. Daar had ze geen problemen mee. Ze wilde haar blouse dichtdoen en instappen. Ik zei haar dat ze er zo wel lekker uitzag en dat de blouse echt niet dicht hoefde. Haar handtasje met speeltjes had ze bij zich zoals we ook afgesproken hadden.

Met haar tieten bloot reden we de stad in. Omdat ik nog condooms moest kopen parkeerde ik vlak bij de seksshop. Natuurlijk ging ze even mee. Ze begreep wel dat haar blouse niet dicht hoefde hiervoor. Eenmaal binnen hebben we verschillende leuke speeltjes bekeken en bedacht wat we er allemaal mee zouden kunnen doen. Ze vond het wel opwindend om met haar blouse open te lopen vertrouwde ze mij toe, en ik vond het wel heerlijk dat er verschillende mannen naar haar keken. Zelf vond ze het ook wel opwindend zei ze. “Wil je dat er nog meer mannen naar je kijken” vroeg ik haar. Dat zou ze best wel geil vinden fluisterde ze toch wel een beetje verlegen. Ik vroeg of ze dan mee wilde naar de bios achter in de shop. Van deze vraag schrok ze toch wel even. Zoiets had ze nog nooit gedaan. Na enige twijfel antwoordde ze toch vol overtuiging dat ze dat graag wilde. Na twee kaartjes gekocht te hebben ging ik haar voor de trap op naar de zaal.

We zochten een plaatje op de achterste rij. Op het scherm was te zien hoe een jonge vrouw door een aantal groot geschapen mannen flink werd afgeragd waar ze duidelijk van genoot. Het gekreun was ook niet mis. Ondanks de filmbeelden had de binnenkomst van een vrouw toch de aandacht van enkele heren getrokken. Ik gunde haar niet de tijd om aan de duisternis te wennen en begon gelijk met haar prachtige volle borsten te spelen. De laatste knoopjes van haar blouse maakte ik ook los zodat haar tieten nu helemaal bloot waren. De twee mannen voor ons keken met belangstelling naar ons. Uit hun bewegingen kon ik opmaken dat zij met hun lul zaten te spelen. Haar blouse was nu open en haar tepels waren voor eenieder die achterom keek zichtbaar. Ze werd er alleen maar geiler en geiler van. Ze zakte onderuit en begon zacht te kreunen toen mijn handen onder haar rokje haar natte kutje vonden. Even later kon ik mijn vingers in haar kutje horen soppen. Ze liet haar hoofd een beetje naar achteren zakken terwijl ze lag te genieten. “iedereen kijkt naar je” fluisterde ik in haar oor. Het kon haar niet schelen. Later zei ze tegen mij dat ze wel trots was omdat iedereen naar haar keek en niet na de jonge vrouwen op het doek.

Ik boog wat naar voren en kuste haar weer vol op haar mond. In de tussentijd zaten er nog steeds twee vingers in haar kutje. Ik stopte met kussen en ze begon te hijgen en te kreunen. Voor de ogen van de hele zaal kwam ze voor de eerste keer heftig klaar.

Ik liet ze heel even bijkomen. Toen duwde ik ze omlaag en ze begreep direct wat de bedoeling was. Ze haalde mijn keiharde pik uit mijn broek opende haar mond en liet mijn lul soepeltjes naar binnen glijden. Mmmmm, wat deed ze dit heerlijk. Ondertussen legde ik mijn hand op haar blote billen. Een aantal aanwezige mannen was al dichterbij komen zitten om beter te kunnen zien wat er gebeurde achter in de zaal. Ik liet haar nu stoppen en even recht gaan zitten. Alle aanwezigen keken nu verlekkerd naar haar bijna naakte lichaam en haar volle borsten met de harde tepels. Ze kreeg een gigantisch rood hoofd maar bukte gelijk weer om mijn lul opnieuw lekker in haar mondje te nemen. Ik werd steeds geiler van de hele situatie en had een stijve van jewelste. Maar ik had nog veel meer plannen voor vanavond. Ik gebood haar daarom te stoppen. Tot groot verdriet van de aanwezige mannen. Even later verlieten we de zaal op weg naar ……………………………..


93% (14/1)
 
Categories: Group SexMatureVoyeur
Posted by ger67
2 years ago    Views: 647
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Lekker verhaal en best herkenbaar
joop246
retired
1 year ago
Ja, dat is nou zo lekker he, heerlijke avonturen
2 years ago
inderdaad, maar wel lekker
2 years ago
jammer zo'n kort verhaaltje..... wil de rest ook lezen hoor :)