samenloop van omstandigheden Deel 1

Het begon een beetje te regenen. De blaadjes waren weer aan het groeien en ondanks dat je een trui aan moest hebben was het met de regen toch wel te doen zonder jas. Ik liep richting mijn werk en had best zin, aangezien het met mijn collega Lotje de laatste tijd wel erg gezellig was. Lotje is mijn collega en zit tegenover me, eerst dacht ik dat het een saaie vrouw was, maar na een tijdje leerden we elkaar kennen en bleek dat we toch wel dezelfde dingen leuk vonden en dat schept een band. Grappig eigenlijk dat naarmate je naar elkaar toe groeit je heel anders naar iemand kan gaan kijken.
En zoals gewoonlijk was ze er vandaag ook. Toen ik de etage opliep, zag ik haar al omkijken en gelijk kreeg een lieve lach toegeworpen wat gelijk mijn stemming, door de regen, opvrolijkte. Er was iets anders aan haar. Ze was vrolijk, maar ze bleef me een beetje aankijken en ik vroeg me af wat er in haar omging. Ik was een beetje verliefd geworden op Lotje, en liet dat op mijn manier merken aan haar. Aandacht, kop koffie halen als ik net ook al ging en ja, daar was ze ook wel blij mee volgens mij. Ze deed immers ook hetzelfde voor mij. Met lunch zaten we altijd wel samen, en als het kon liepen we een relax rondje buiten. Gewoon gezellig. Maar naarmate we elkaar beter leerden kennen, voelde ik wel meer voor haar.
Lotje was een jaar geleden gescheiden en daar had ze het erg lastig mee gehad. Dan was ik altijd wel een luisterend oor geweest en kon ik haar helpen. Misschien wel omdat ik ook rond diezelfde periode met mijn relatie gestopt was. Dus we kregen steeds beter contact en vertelden openlijk wat we dachten en voelden. Dat resulteerde vaak in veel humor, maar een traan vloeide ook wel regelmatig.
Een vriendschap die ik steeds meer ging waarderen door de openheid naar elkaar en ja dan zie je dus andere kanten van iemand die opeens heel mooi zijn.
Maar nu keek ze anders. Ondeugend. Ik wist wel dat ze zo nu en dan een date had en kreeg met kleur en geur te horen hoe, in de meeste gevallen, de mannen tegen vielen. En zo nu en dan kreeg ik ook wel te horen hoe leuk en lekker ze het gehad had. Ik liet dan niet merken dat het me dan best wel iets deed. Wat me wel opviel is dat de gesprekken over seks ook steeds concreter werden. Details werden steeds uitgebreider, wat ik dan eigenlijk wel weer best opwindend vond. Fantasieën werden steeds vaker verteld, en ik wist dat ze veel wilde meemaken. Ze was de scheiding boven gekomen en leefde het leven wat ze nu wilde leven, op een bescheiden manier. Altijd netjes gekleed en er zeer verzorgd, maar soms fluisterde ze wel eens in mijn oor dat ze geen string aan had gedaan. Dan zit je niet echt lekker naast je collega te werken. Dan zag je haar daarvan genieten. Lief en ondeugend!
“Wat is er met je?”, vroeg ik. Ze glimlachte naar me. “Hoezo?”, kreeg ik terug. “Je kijkt anders. Iets leuks gedaan? Staat je wel goed, heeft iets ondeugends.”, Lachte ik.
Ondeugend bleef ze me aankijken. Ze lachte een beetje met haar ogen. Wat me niet ongeroerd liet. Maar ik liet het maar een beetje en ging mijn computer opstarten. Windows deed er weer eens lekker lang over, en ik stond op voor een koffie, en vroeg of ze ook een bakkie wilde. Toegestemd met een latte, stond ik te wachten bij het koffiezetapparaat tot de bekertjes zich vulden met de warme donkere drank. Suzan, ook bevriend met Lotje, kwam aanlopen en stond net als ik te wachten. “lekker weekend gehad?”, vroeg ik aan haar. “ Dat kan je wel zeggen nog niets gehoord dan?”, zei ze met een glimlach van links naar rechts. “Nee”, zei ik verbaast, “had ik dan iets gehoord moeten hebben?” “Dat hoor je dan nog misschien wel”, lachte ze. Ik wist niet waar ze het over had, en zei haar gedag en liep terug naar mijn bureau.
Suzan, of Suus was ook een collega en zag er altijd netjes en vriendelijk eruit. Bruine krullen en een leuk brilletje wat haar een statige houding op het werk gaf, maar als ze glimlachte was ze een heel andere vrouw. Op het werk heel serieus en daarom begreep ik niet goed wat er nu weer aan de hand was. Ik liet het maar zijn gang gaan en bij mijn bureau aangekomen gaf ik de koffie aan Lotje. Nu pas zag ik wat ze aan had. Haar haar zat ook anders. Haar blonde haar had ze in een vlecht en een deel gewoon lang. Was mooi opgemaakt en droeg een blouse die voor haar doen redelijk open zat. Lot was niet groot. Maar had een top lichaam. Dat had ik al vaker opgemerkt dat ik daar naar keek. Mooie ronde billen in haar rokjes en goede borsten. Volle lippen en sprekende ogen.
“Wat is er toch met je?” Lachte ik. “Leuke date gehad in het weekend of zo?” Ze reageerde best opgewonden en zei: “Hoe raad je het, haha?” Oh leuk zei ik en wilde natuurlijk alles weten. Maar dat zou later moeten aangezien we aan het werk moesten. Af en toe keek ik over mijn scherm naar haar en zag haar ook naar mij kijken.
Ik opende mijn mail. Een bericht van Lotje. Je bent benieuwd he, stond er. Ik tikte terug : ja natuurlijk je ziet er gelukkig uit en ben benieuwd ja! Wacht ff ik stuur je een foto. Oké stuurde ik terug. Mijn telefoon ging piepen en er kwam een foto binnen. Lot en Suus samen in de kroeg. Ik stuurde terug. Was je met Suus de stad in geweest, was het gezellig?
“Ja!” Antwoorde ze. Ze vertelde dat ze vrijdag na het werk nog wat waren drinken in de stad en dat het erg gezellig was geworden. En dat het zo gezellig was dat ze door waren gegaan en waren gaan dansen. “Ik wilde je nog bellen want het was zo leuk, maar aangezien je al snel wel was, dacht ik dat je al plannen had.” “Dat klopt ook”, zei ik. En dacht aan de vrijdag avond die ik gehad had .
Donderdag had ik op FaceBook namelijk een oude bekende gevonden, met wie ik al jaren geen contact gehad had. Tineke kende ik van de middelbare school en aangezien ze getrouwd was en zijn naam had aangenomen, kon ik haar nergens vinden. Toen een oud vriendje van mij op FB een oude klasse foto had gepost zag ik Tineke erbij staan met een melding dat ze op zoek was naar oud klasgenootjes om weer eens contact te hebben.
Tineke en ik zaten in de middelbare school bij elkaar in de klas en met Duits zaten we naast elkaar. Ik was een laatbloeier en had een jaar ingeleverd van de mavo naar de havo en was dus ook nog eens een jaar ouder, maar Tineke bleek al vroeg volwassen. In de les Duits was het altijd lol. Want Tineke was bijdehand en ondeugend. Zo wist ze heel goed dat ik verlegen werd van aanrakingen en daarom deed ze ook haar best mijn wangen te doen gloeien. Dan streelde ze tijdens de les mijn dijbeen en raakte ze ‘per ongeluk’ mijn stijf geworden piemel aan, en wist ik niet wat ik ermee aan moest. Of ze pakte mijn hand en liet hem over haar al mooi rond gevormde borsten gaan. Maar naarmate we elkaar beter leerden kennen en ik wist wat er allemaal kon gebeuren, deed ik steeds vaker zelfs de stoute schoenen aan. Zo ging het steeds verder dat ik haar in de klas wel eens vingerde als ze in de zomer haar rokje aan had en ik onder haar rokje voelde als we achterin de klas zaten. Door haar was ik een boel schaamte en naïviteit kwijt geraakt. Op schoolfeesten maakten we de grootste lol en kwam het regelmatig voor dat we samen op het toilet terecht kwamen. Want niemand wist van onze vieze spelletjes. Dat was ons geheimpje. In de wc van een van de feesten trok Tineke me een keer af en ging ze opeens op haar knieën zitten. Zonder dat ik door had wat er gebeurde nam ze mijn jonge pik in haar mond en voelde voor het eerst in mijn leven hoe lekker het voelde om afgezogen te worden. Mijn ogen deed ik dicht en genoot van de aanraking van haar tong langs mijn eikel, die op knappen stond voor mijn gevoel. Ze pakte mijn ballen vast en streelde ze door haar vingers en kneep een beetje. Dit had ze vaker gedaan, en ik genoot met volle teugen. Toen ik keek zag ik dat ze me aankeek en in haar grote blauwe ogen zag ik genot. Ze genoot van mijn harde jonge pik in haar mond en nam me steeds dieper. Ze zoog en trok aam mijn pik en ik begon te kreunen. Ze likte mijn lange lul en zoende mijn eikel. Ze zei: “Ik wil je sperma proeven Sjoert!”
Dat maakte me nog geiler en ze begon me strakker en harder te zuigen. Ik werd harder en harder en kreunde steeds harder. Ik wist niet wat me gebeurde en weet alleen nog dat ik het heerlijk vond. Ze bleef zuigen en ik voelde dat ik ging klaarkomen. Ik kom zei ik, wat in de WC door galmde waar ik een beetje van schrok. Maar het kon me allemaal niets meer schelen , en spoot haar mond helemaal vol met mijn jonge sperma. Ik stond te trillen en te schokken en hielt haar hoofd vast om te zorgen dat geen druppel sperma verspilt werd. Haar ogen werden groter en ik zag die geilheid in haar ogen en vanaf dat moment heb ik die blik nooit meer vergeten. Want ik weet dat zij precies hetzelfde zag in mijn ogen. Ze slikte alles door en zei dat ik lekker smaakte! We lachten en wilde zien of alles weg was. Daarna zoende ze mij, wat ik toen nog een beetje vies vond. Maar wat kon het me schelen. Was toch mijn eigen vocht. We moesten weer terug. En was enorm vrolijk. Daarna hebben we nog wel vaker gespeeld samen. Al hebben we nooit gevreeën samen.
Na de middelbare school hebben we geen contact meer gehad en we hadden afgesproken een wijntje te drinken, Wat resulteerde in de zelfde spelletjes. Zei was inmiddels getrouwd en had twee kinderen. Meer dan spelen was het niet geworden. Maar ik voelde me weer even dat kind dat voor het eerst in zijn leven klaarkwam in de mond van een bijzondere vrouw.
“Hallo?”, hoorde ik opeens. Lot zag dat ik afgeleid was. Ja twee dingen tegelijk was niet iets wat aan mij besteed was. Ehmm ja.. met Suus. De stad in, Was dat de eerste keer dat jullie samen weg waren? Dat klopt antwoorde Lot en vertelde dat ze eerst samen een drankje gedaan hadden en later wilden dansen. “Gek genoeg wist ik helemaal niet dat Suus zo leuk was,” vertelde ze me. “Ik vond haar altijd zo stijf en had eigenlijk niets met haar. “Ja dat dacht ik ook”, zei ik terug.
100% (7/0)
 
Posted by fredpaul
1 year ago    Views: 381
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
staat er al...
1 year ago
mooi verhaal kan niet wachten op deel 2