een bijzonder klooster Deel 5

Deel 5 De strafcel

Slavin sandra werd door de kale, schaarsverlichte gang geleid ... trappen af ... tot in een kelderkamer die volledig voorzien was van alle mogelijke SM-instrumenten en apparaten.

Onze naakte slavin droeg nog steeds haar masker en wist dus helemaal niet waar ze was en hoe het er binnen in die strafcel allemaal uit zag.

Geholpen door twee zusters wiens stem ze nog nooit gehoord had werd ze daarna in een strak latex pakje gestopt dat wél haar volledige borsten vrijliet ... de zusters trokken haar tieten bij de tepels door de opening en zorgden ervoor dat die zware, volle tieten volledig vrij spel hadden

Ze kreeg stevige pols- en enkelbanden aangeriemd en moest haar armen omhoog steken, waarna die met een klik aan twee aparte, stevige kettingen werden vastgeklikt. Ze hoorde het gerikketik van de katrollen en heistoestanden en kwam uiteindelijk los van de grond te hangen, waarna ook haar enkels aan apparte kettingen werden vastgeklikt.

Met haar zware borsten naar beneden werd ze dus opgetrokken en horizontaal gehangen, waarna ze een soort zuignappen op haar tepels kreeg, die de tepels meteen naar binnen zogen en nadien, bijna op het ritme van haar hartslag begonnen te pompen.

Ziezo, slavin sandra ... we gaan nu je oogkleppen verwijderen en dan kan je jezelf via een aantal schermpjes beter bekijken. Vergeet ook niet op het grote plasmascherm te kijken hoe het er in onze slavinnenmelkerij aan toe gaat!

De kleppen werden losgemaakt en verwijderd en meteen zag slavin s dat men haar in een zwart-wit latex pak had gestopt ... zwart-wit ... met de vlekken van een koe!!! Men was zelfs de staart niet vergeten!
Ze kreeg nu eindelijk, na die hele week van transformatie, een beeld van hoe ze uiteindelijk geworden was: een vette koe!

Om je wat te helpen bij het inleven van de situatie, slavin sandra, gaan we nog een soort vibrator in je kontje stoppen ... méér een butplug eindelijk, maar wel een héél bijzondere ... dat zal je wel merken

Ze voelde hoe haar staart werd opgelicht en (er was dus blijkbaar ook een opening voor haar kontje en zelfs voor haar klitje) hoe haar kontgaatje werd ingewreven met een soort vaseline, waarna de butplug, niet al te voorzichtig in haar vormeloze lijf werd geperst ... slavin s dacht dat ze binnenin scheurde ... haar kutje was werkelijk niet gemaakt voor dit formaat plug

Net toen ze dacht dat ze ook werkelijk zou openscheuren voelde ze de weerstand verminderen ... de plug was haar sluitspier gepasseerd ... meteen voelde ze ook een zacht vibreren in haar kut

Zo ... nog heel veel plezier, slavin ... en ... denk er maar eens goed over na het wel zo slim was om Moeder Overste niks te laten weten van je favoriete borsten! We zien wel wanneer we je komen verlossen ... misschien vergeten we je wel helemaal! Enne ... vooral goed opletten wat er met onze melkslavinnen gebeurt ... misschien wordt jij wel één van hen!

Even later sloeg de deur dicht en knarste het slot

Slavin sandra wist niet goed wat er met haar gebeurde en hoe ze zich nu eigenlijk voelde...
Ze had nu borsten ... duidelijk te zien en te voelen ... het afwisselend dan weer meer, dan weer minder zuigende gevoel aan haar tepels was eigenlijk niet zo erg, wel het gewicht van haar uiers ... waaraan dan ook nog eens die "melkmachine" hing!
Ze kon er niets aan doen, maar ... zoals ze er nu uitzag voelde ze zich een melkkoe ... WAS ze zelf een koe geworden!

Ze besloot zich even af te wenden van haar eigen, weinig elegante situatie en maar naar het grote plasmascherm te kijken!

Een tiental slavinnen, hun gezicht verborgen achter koeienmaskers, met alles verhullende zwart-witte (zelfde vlekken als haar eigen strakke pakje) latex mantels kwamen op een mooie rij de grote zaal in gewandeld ... gevolgd door een paar zusters in zeer elegante latexpakjes ... klokrok + latexkousen ... corsetje dat hun borsten mooi deed uitkomen...
Met een rijzweepje werden links een rechts wat tikken uitgedeeld totdat elke slavin in haar eigen "hokje" stond.
De mantels gingen uit en toen zag slavin s dat deze slavinnen hetzelfde strakke latexpak droegen als waarin ze nu zelf gevangen zat... hun borsten waren duidelijk zwaarder dan de hare en vooral het formaat tepels viel enorm op: een paar cm lang en wel een vinger dik!
De slavinnen gingen voorover liggen op een soort tafel waarin twee grote openingen waren voorzien voor hun zware, duidelijk gespannen borsten. Ze werden aan polsen en enkels vastgeriemd en zelfs hun staart werd opgetrokken, zodat slavin s een duidelijk zicht had op hun rozige konten. Ook kregen ze een soort plug in hun kontje, maar deze slavinnen kregen ook een soort zuignap over hun klitje.
Vervolgens werden de melkmachines aangesloten

Bijna onmiddellijk zag ze witte vloeistof door de plastic slangetjes stromen ... deze slavinnen werden dus wel degelijk gemolken en gaven effectief melk! Op datzelfde moment voelde slavin sandra de butplug in haar eigen kontje trillen ... het gaf een zéér aangenaam en relaxerend gevoel ... ze zou bijna wensen dat ze zelf ook melkkoe zou zijn

Ze keek terloop even naar de monitor waarze haar eigen borsten in close up kon zien: ook hààr tepels waren al sterk gegroeid, zowel in de lengte als in de breedte! Eigenlijk vond ze haar borsten wel mooi zo ... en ze voelde zich erg sexueel geprikkeld ... erg vrouwelijk ... moederlijk eigenlijk...
100% (7/0)
 
Categories: BDSMFetishShemales
Posted by frannitv
1 year ago    Views: 421
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
very hot
1 year ago
Bedankt Franny, erg blij mee