Een bijzonder klooster deel 3 = de consultatie

In de consultatiekamer beland werden onze twee vrienden elk op een aparte stoel gezet en deskundig vastgemaakt ... handen en armen ... benen in de voetsteunen ... benen maximaal gespreid ... en nadien werd de stoel volledig achterover gekanteld!

Zo ... zo gauw zuster Gusta hier is kunnen we beginnen. Ik kreeg intussen al een paar opdrachten uit te voeren. Eerst en vooral jullie namen vanaf nu. Jij, frans, heet van nu af aan "slavin angelique" en jij, marc bent "slavin sandra" ... begrepen?

Even later kwam zuster Gusta de kamer binnen. Haar rode latex rok tot beneden haar knieën verraadde dat zij hier de hoogste in rang was.

Zuster Frieda, je zal de broekjes bij beide patiënten nog even moeten uitdoen ... ik kan zo niet precies zien waar ik de injecties moet geven.

Zowel sandra als angelique schrokken even ... het hoorde er natuurlijk allemaal bij, maar ... injecties hadden ze even niet verwacht.

De benen werden even terug losgemaakt en de strakke latexbroekjes verdwenen zodat onze beide slaviinetjes nu helemaal naakt lagen.

Zuster frieda nam eerst slavin sandra onderhanden ... ze betastte de beide balletjes ... trok even de voorhuid terug zodat de eikel bloot kwam te liggen en nam toen een plastic verpakking met daarin een katheter ... een dun slangetje ... dat ze deskundig uit de verpakking haalde

"Nu even ontspannen en niet flauw zijn, slavin sandra" ... met die woorden zette zehet slangetje aan het spleetje in de eikel en begon langzaam dat slangetje verder en verder de pisbuis in te duwen ... soms happerde het slangetje ... zocht het zich een weg ... en die zoektochverliep echt niet altijd pijnloos ... slavin sandra werd er wat bleekjes van ... maar uiteindelijk zat het slangetje waar het moest zitten, nl in de blaas! Als duidelijk bewijs begon de gelige urine uit het andere uiteinde van het slangetjes in het opvangschaaltje te lopen.

"Ziezo slavin ... dit slangetje zal er een aantal dagen moeten blijven inzitten ... we zullen het op gepaste tijden wat heen en weer bewegen zodat er niks komt vast te zitten, maar ... voorlopig zal je niet hoeven te plassen ... je zou trouwens niet eens weg kunnen, zo vastgeriemd aan de onderzoekstafel!"

De hoofdzuster nam het toen van haar over zodat ze haar activiteiten op slavin angelique kon richten.

"Bij jou doen we straks hetzelfde, slavin, maar ik was bijna vergeten dat ook je darmen een spoeling moesten hebben ... slavin sandra krijgt die na haar injecties dan wel"

Ze hing een zware rubber zak aan het haakje van het statief en nam het einde van de slang, met daaraan een soort mini butplug ... en trok slavin angelique wat naar beneden zodat haar kontje wat beter bereikbaar was ...

"Weer even ontspannen, slavin, dan zal alles best pijnloos verlopen"

Angelique probeerde wel haar sluitspier te ontspannen, maar het ging wat traag naar de zin van zuster frieda. Krachtig drukte ze de butplug dieper en dieper het darmkanaal van slavin angelique in ... tot het dikke gedeelte de sluitspier gepasseerd was en dus op zijn plaats zat. Dan draaide ze het kraantje open en voelde angelique de warme vloeistof in haar ingewanden stromen ... eerst was het nog min of meer aangenaam, maar het gevoel maakte plaats voor een vernederende en vooral gespannen pijn ... een soort krampen kwamen op ... en namen in hevigheid toe ...zelfs nadat de hele zak was leeggelopen bleven de krampen opkomen

Na meer dan een kwartier kwam zuster frieda slavin angelique verlossen van haar pijnlijke krampen ... ook al was de vernedering groot toen de volledige inhoud van haar ingewanden in de emmer spoot en zuster frieda het pijnlijke kontje met wat toiletpapier proper maakte.

Intussen was de situatie bij slavin sandra niet minder pijnlijk... Ze lag met haar benen ver gespreid en weer vastgeriemd op de tafel ... toen de hoofdzuster plots uit het niet opdook en met een injectienaald haar linkerbal doorprikte ... de vloeistof ging als een hete stroom doorheen de zaadbal ...
Hetzelfde onderging de andere zaadbal en tot slot verdween de naald ook in de basis van de penis ... Op dat moment viel slavin sandra in zwijm...
Ze voelde niks van de darmspoeling die ze nadien onderging

Ook slavin angelique onderging dezelfde behandelingen, alleen ... zij viel al flauw bij het zien van de injectiespuit!

Zo wisten ze beide niks over de injectie net onder de beide tepels ... en het aanbrengen van de bijzondere borstenpompjes die ze aangemeten kregen. Moeder Overste had voor elk een apart type borsten en tepels in gedachten en die behandeling met borstpompjes, afgewisseld met de tepeldoppen zou dit mogelijk moeten maken. De injectie vooraf was bedoeld om het hele proces te versnellen ... door de hormonale kruidenoplossing die ze ingespoten kregen werd de vetophoping en weefselaanmaak in de beide borsten bevorderd.

De injecties in de teelballen en de penis daarentegen werk net omgekeerd: de beide teelballen gaan hierdoor verschrompelen en zich terugtrekken in de buikholte ... de huid van de balzak trekt mooi terug glad ... gestimuleerd door een soort zalf ... de penis ondergaat ongeveer hetzelfde lot en "verjongt" zich tot een mini-klitje dat nog net vanuit de buikholte tevoorschijn komt... het resultaat is een mooie gladde schaamstreek en mooi gevormde venusheuvel ... zij het dan zonder spleetje, maar wel met een zeer gevoelig klitje!

Onze beide slavinnen begonnen uit hun appelflauwte bij te komen op het moment dat ze hun strakke latexbroekje weer aankregen en waren op slag weer bij hun positieven toen er een ijszakje in hun broekje geschoven werd.

"Ziezo slavinnetjes ... jullie behandeling is nu definitief en onherroepelijk gestart ... we gaan jullie nu een soort gasmasker op zetten ... door de bijzondere dampen die we jullie zullen toedienen zal jullie eigen willetje en persoonlijkheid meer en meer afnemen en zullen jullie het stilaan de normaalste zaak van de wereld vinden ... ja, zelfs jullie enige levensdoel ... om de zusters hier in het klooster van dienst te zijn

Jullie zullen via de gehoorapparaatjes ook stimulerende boodschappen te horen krijgen en via jullie ingebouwde monitor beelden te zien krijgen die jullie verder bekend zullen maken met jullie taken als slavin

Jullie krijgen via een infuus voedsel en water toegediend ... de catheters in jullie piemeltjes zorgen voor de afvoer en tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat het urinekanaal open blijft tijdens het hele proces...
Wanneer jullie zullen ontwaken ... na een weekje of zo ... zullen jullie een totaal ander lichaam hebben, maar ... ook en totaal andere persoonlijkheid ... of beter: totaal geen persoonlijkheid meer!

Good luck!

67% (2/1)
 
Categories: BDSMFetishShemales
Posted by frannitv
1 year ago    Views: 164
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Deze had je al geplaatst