Een bijzonder klooster Deel 1

Deel 1:

Na een stevige wandeling kwamen onze beide vrienden, Frans en Leo, aan bij het vroegere sanatorium nu omgebouwd tot klooster. Het lag hoog in de bergen, volledig afgescheiden van de rest van de wereld.
Onze beide vrienden hadden via internet van deze inrichting gehoord en, daar ze beiden wanhopig probeerden om er wat vrouwelijk uit te zien, hadden ze besloten om de grote stap te wagen.
Ze zouden alles, maar dan ook alles moeten achterlaten ... zelfs hun eigen wil om voor zichzelf te beslissen ... ze zouden een contract moeten tekenen dat ze daar, uit vrije wil, alle beslissingen zouden overlaten aan Moeder Overste.

De zware kloosterpoort ging open en ze werden binnen gelaten ... in een duistere gang ... de enorme poort sloot zich nu onherroepelijk achter hen.

"Volg!" was het korte en niet erg vriendelijke bevel van de non die, raar genoeg gekleed liep in een latex klokrok, witte latex blouse (beetje doorzichtig zelfs en ... ze droeg duidelijk geen bh ... die ze ook niet echt nodig had, want haar borsten staken fier vooruit)

Ze werden tot bij Moeder Overste geleid die hen de regels nogmaals uitlegde ... ze zouden tot dienstmaagden worden hervormd en opgeleid ... om nadien volledig ten dienste te staan van de stafleden en ook van de andere zusters. Dat was de prijs die ze zouden moeten betalen voor de dure behandeling
Na de ondertekening van het contract werden ze door dezelfde zuster verder het klooster in geleid ... door gangen die duidelijk waren uitgehouwen in de bergwand.
Bij nog eens een zware deur stonden ze stil.
Ga hier, door deze deur, en je zal wat verder opgevangen worden door onze verpleegsters en dokter. Ik mag hier niet komen. Jullie zullen deze kliniek pas verlaten na jullie hervorming en opleiding. Veel succes!

Achter hen werd de sleutel omgedraaid!

Een streng uitziende verpleegster (niet meer van de jongste) leidde hen naar een soort badzaal waar ze direct een scherpe kruidachtige geur waarnamen ... duidelijk afkomst van het hete badwater.
"Kleed je maar uit en dan ga je, elk in een afzonderlijk bad liggen. Het water wordt op de juiste temperatuur gehouden ... méér zelfs ... het zal steeds een graadje warmer worden. Zorg dat ook je gezicht regelmatig wordt vochtig gehouden ... dus ... af en toe je hele gezicht en zelfs je hele hoofd onder water ... begrepen!?"
Enne ... voor je erin stapt drink je deze karaf kruidendrank leeg ... niet vergeten!!!"

En daarmee stapte ze de badzaal uit.

Onze twee vrienden kleden zich volledig uit ... schaamden zich een beetje omdat ze dat ding moesten laten zien ... en namen een eerste slok van die kruidendrank. Héél erg rare smaak, maar ... ze dronken alles op

Ze stapten dan maar in het wel zeer warme badwater ... doken regelmatig kopje onder en en lieten zich drijven op de golven van een heel rare droom ... na een poosje waren ze beiden in een diepe slaap verzonken ...

Ze werden pas wakken toen de zuster de badzaal terug binnenstapte... ze wisten niet hoe lang ze in dat water hadden gelegen, maar ...meteen voelden ze hoe hun huid anders aanvoelde ... zelf het minste zuchtje luchtverplaatsing voelden ze ... en ... meteen zagen ze ook dat al hun haar was verdwenen ... alles, maar dan ook alles dreef in het badwater ...
Onze vrienden betastten automatisch hun hoofd en hun wenkbrauwen ... NIKS meer ... kaal en bloot!!!

Veel tijd om erover na te denken hadden ze niet ... de stem van zuster Gusta deed hen schrikken ... automatsich keken ze naar de grond en voelden ze zich onderdaniger dan ooit.

En nu trekken jullie deze zwarte latex broekjes aan en je volgt me.
Het was duidelijk waarvoor die broekjes dienden ... ze waren blijkbaar méér dan één maatje te klein en wel erg dik van stof... hun teelballen verdwenen automatisch in de holten van hun lichaam waar ze zovele jaren geleden begonnen waren ... hun dingetje plooiden ze deskundig naar achter, zodat niks wees op hun mannelijkheid...

Halfnaakt trokken ze weer de gang in ...
89% (10/1)
 
Posted by frannitv
2 years ago    Views: 411
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
krekel
retired
1 year ago
spannend
1 year ago
hot
1 year ago
Leuk graag meer...
2 years ago
mmm, dit verhaal vraagt om vervolg
2 years ago
heerijk verhaal, graag een deel 2 en het liefst nog meer.
kronkelen
retired
2 years ago
Een vervolg?