Rondreis met mijn vriendin (deel 2)

dit is deel 2 van de vakantiebelevenissen van mij (Frank) en mijn geile sletje Kirsten. Als wilt weten hoe het begon, lees dan deel 1.


Ik besloot om mijn lieve geile vriendinnetje geneukt te laten worden door de twee oudste mannen van ons reisgezelschap. Vond het genoeg dat ik merkte dat Kirsten zeiknat werd van de fantasie over seks met meerdere mannen. Ik overlegde dus niks met haar en was benieuwd hoe ver ze zou gaan. Dat ze het wilde proberen wist ik gewoon zeker (anders was ik er ook niet aan begonnen). Johan en Arie gingen het dus worden.


Het was inmiddels de vierde dag van onze vakantie. Ik zat de hele dag te denken, hoe gaat dat vanavond aflopen? Daardoor werd ik zelf zo vreselijk geil.. Ik kon niet wachten tot het avond werd. Toen het eenmaal zo ver was, zaten Kirsten en ik na weer een dag strand op de hotelkamer. Tot nu toe had ik haar iedere dag - als we terug kwamen van het strand of van een excursie - geneukt rond dit tijdstip. Nu niet.. Kirsten vond dit vreemd en vroeg ook, 'wat is er met jou?' Ik zei, 'niks', waarop Kir vroeg, 'je bent volgens mij wat van plan..?'. Ze kent me te goed, dacht ik. Ik zei tegen mijn sletje, 'ja, ik vind dat je er klaar voor bent om je te laten gebruiken als een hoer'. Meteen kreeg ze die glans weer in haar ogen.. Ik vroeg haar iets geils aan te trekken. 'Kirsten, echt iets geils, zodat iedereen ziet dat je een slet bent die maar één ding wil, kei- en keihard geneukt worden'. 'Geen string en geen bh'. Ik zag dat ze ging twijfelen maar zette door. Pakte haar bij haar kutje beet en vroeg, 'wil je dit nu of niet?' Ik begon haar te vingeren en meteen werd ze nat. Ik zei, 'schiet op, kleed je om'. Toen ze dat gedaan had ging ik nog twijfelen ook.. Kirsten wordt altijd snel bruin en ze zag er echt heerlijk uit. Dat gebruinde lichaam met die lekkere tieten, in een roze jurkje waar je alles gewoon in zag. Ik dacht, moet ik dit nu doen? Maar de geilheid overwon.


Ik wist dat die twee mannen nooit op pad gingen maar altijd in de bars bij de hotels bleven, ik hoefde dus niet na te denken over waar we heen zouden gaan. Uiteraard twijfelde ik niet als enige, Kir was ook super zenuwachtig. Het was voor haar echt nodig geweest om op de kamer nog een paar baco's te drinken. Het scherpe randje was er toen wel af en op het moment dat we onze kamer uitstapten gaf Kirsten me een lange geile zoen. Ze zei, ik weet niet wat je precies van plan bent maar let's do this'. Toen we de bar in kwamen, waren alle ogen gericht op mijn sletje. De mannen keken bewonderend en de vrouwen toch wat neerbuigend. Door de alcohol had Kir er schijt aan, dat zag ik meteen aan haar houding. Dat begint goed, dacht ik meteen. We gingen verder waar we op de kamer mee gestopt waren, baco's drinken. Na een uurtje of wat liet ik Kirsten zitten en liep ik naar Johan en Arie toe. Ik had al vaker een praatje met ze gemaakt, Kir nog niet. Ik wist ook dat ze het engerds vond, juist daarom koos ik ze uit. Ik dacht, als ze zich door die twee laat naaien dan doet ze de rest van de vakantie helemaal alles. We praatten wat, uiteraard vooral over de vakantie en wat we tot nu toe gedaan hadden. Tot ik met de deur in huis viel, 'wat vinden jullie van Kirsten?' vroeg ik. 'Kijk hoe ze er nu als een hoer bij zit'.


'Het is een prachtmeid', zei Arie. 'Zeker' stemde Johan in. Ik zei, 'ik neem aan dat jullie hier alleen Thaise vrouwen naaien..' 'Wat denken jullie ervan als we met ons vieren naar onze kamer gaan, en jullie een lekkere Hollandse meid kunnen neuken?' Ik zag het ongeloof in hun ogen. 'Meen je dat?' vroegen ze haast in koor. Ik zei, 'ik heb wel een voorwaarde, jullie moeten haar smerig hard gebruiken'. 'Het wordt geen snel recht op en neer neuken en klaar'. 'Kunnen jullie dat?' Ik zag ze naar elkaar kijken en met een bepaalde blik van verstandhouding en wist dat het goed zat. Ik werd gewoon super geil door er alleen al te denken wat ze met mijn sletje zouden gaan doen.. Ik zei tegen ze, 'als we weggaan, kom je vijf minuten later naar kamer 201'. 'Vergeet één ding niet, jullie mogen alles met haar doen, maar ik bepaal hoe'. Het interesseerde ze volgens mij geen moer, als ze dat heerlijke jonge sletje maar konden nemen..


Terug bij Kirsten merkte ik dat ze redelijk dronken begon te worden. Ze begon me een beetje te teasen en was duidelijk overmoedig. Ze deed haar lekkere gebruinde benen uit elkaar en gunde me zo een blik op haar geile kale kutje dat al was begonnen te glinsteren. Ze zei, 'waarom praatte je met die twee viezerikjes?' Als je denk dat je me daarmee bang maakt...´ Ze vervolgde, ´ik ben nu zo geil... Frank, ik laat me nu door iedereen neuken..´ Mijn pik werd keihard door haar geile praat en omdat ik wist dat ik ze had waar ik ze hebben wilde. Ik zei, ´je bent een heel stout, heel vies geil meisje´. ´Je bent een hoer en dat zal ik je laten merken´. Het enige wat ze deed was lachen en me geil aankijken, alsof ze met haar blik wilde zeggen, ´dat durf je toch niet´. Ik stond op en zei, ´we gaan slet´. ´Vanaf nu heet je de rest van de avond Slet in plaats van Kirsten´. Ik liep uit de bar en keek nog even veelbetekenend naar Johan en Arie. Ik keurde Slet geen blik meer waardig zodat ze achter me aan moest komen en haast moest rennen om me in te halen. Iedereen keek naar dat geile lichaam. De bardames waren zelfs geschokt. Toen we in de gang van onze kamer kwamen zei ik, ´Slet, uit die jurk, je bent een hoer die geen kleren nodig heeft´. Kirsten, of Slet, keek me recht aan terwijl ze haar jurkje uitdeed. Ze had zo´n geile blik dat ik het haast niet meer hield.. We waren bij onze deur aangekomen toen ik zei, ´ik ga alleen naar binnen, jij blijft hier naakt met je hoerenlichaam op de gang staan, dan kan je meteen geneukt worden als er iemand komt´. Ik liep naar binnen en deed de deur dicht. Na een minuut of keek ik op de gang en daar stond mijn knappe geile vriendin.. zich schaamteloos te vingeren. Ze kon het niet meer ophouden.


Eenmaal allebei binnen dirigeerde ik haar op haar knieën, ik was nog aangekleed en deed mijn broek open. Ik hield mijn pik in mijn boxershirt en zei, ´Slet, pijp me door mijn boxer heen, zuig aan mijn pik´, ´zuig het voorvocht uit het katoen´. Ik had mijn vriendin nog nooit zo geil gezien.. Als een bezetene probeerde ze mijn lul door de stof een helemaal in haar mondje te krijgen. Op dat moment werd er op de deur geklopt. Ik zei tegen haar, ´blijf maar op de grond zitten´ en liet de twee zestigers binnen. De blik in hun ogen toen ze Kirsten naakt op de grond zagen zitten, zal ik niet snel vergeten. ´Dit is ze dan´ zei ik, ´jullie hoer voor de avond´. Ik liep naar Kirsten toe en fluisterde wat in haar oor, waarna ze zei, ´ik vind jullie vieze mannen maar jullie mogen alles met me doen omdat ik de geilste hoer ben die er bestaat´. De zestigers wisten duidelijk niet hoe ze moesten beginnen dus ik liep naar ons hoertje toe en begon hard in haar tepels te knijpen. Ik zei, ´kom maar mannen, voel maar aan het hoerenlichaam´. Gelijk kwamen ze in actie, liepen naar Kir toe en begonnen haar te betasten. ´Dat mag wel wat harder´ zei ik, waarna ze goed in die lekkere tieten begonnen te knijpen. Johan stak een paar vingers in haar mondje en ik zag - ze zat inmiddels op haar hurken - dat het geil uit haar kut liep. ´Ga op je knieën zitten en haal die pikken tevoorschijn´, zei ik. Binnen 3 seconden had mijn geile vriendinnetje twee keiharde pikken in haard handen. Ik was blij verrast door de hardheid en door het formaat. Hier gaat ze lol aan beleven, dacht ik. Ze begon de mannen één voor één diep te pijpen, niet helemaal tot in haar keer maar ze komt een eind. Ik zag de twee heren intens genieten. Toen het sletje Johan aan het afzuigen was, zei Arie, ´even een plaspauze´. Ik dacht, daar weet ik wel wat leuks bij.


´Arie moet pissen, slet, wij gaan even mee´, zei ik tegen Kirsten. Ze keek me vragend aan, een blik van ´wat maak je me nou´. Ik liep naar haar toe en hielp haar overeind. Ik begon over haar klitje te wrijven en fluisterde, ´je bent een geile hoer, mijn geile hoer, en je doet wat ik zeg´. Ik begon harder te wrijven en merkte dat ze nog natter werd, het liep er nu echt in stromen uit. Ik duwde haar richting de badkamer en zei tegen Arie dat hij mee moest komen. ´Ga naast de wc zitten en vinger jezelf zo hard en snel als je kan´, zei ik tegen Kir. ´Kijk daarbij hoe Arie aan het pissen is´. ´De bril blijft omhoog en als hij klaar is, lik je de pot af´. ´Moet dat...´ zei het sletje, maar door hoe ze keek zag ik dat ze er fucking geil van werd. Arie stond voor de wc en met zijn halfstijve pik klaar om te zeiken. ´Ik weet niet of het me lukt, zei hij´, maar na nog geen halve minuut begon hij met dikke stralen die tegen het porselein kletterden. Ik zag mijn sletje naar die zeikende pik kijken terwijl ze zich lekker aan het klaarmaken was. Aan haar krampachtige bewegingen zag ik dat het zo ver was. Haar orgasme duurde minuten lang. Inmiddels was Johan ook de badkamer ingekomen. Zich lekker afrukkend terwijl hij naar mijn klaarkomende sletje keek. Toen ze uitgeraasd was zei ik, ´lik nu de pot af Slet!´ ´Ik liep naar haar toe en pakte haar bij haar dikke zwarte haar. Het was niet nodig.. als een volleerde hoer begon ze aan de pot te likken. Ze ging alle randen af en leek er gewoon van te genieten.. Dit uitzicht, een super lekkere jonge chick die een wc-pot aan het aflikken was, werd Arie en Johan teveel zag ik. ´Spuit haar maar onder´ gaf ik aan, ´terwijl ze die pot schoonlikt´. De twee mannen stonden boven de pot en boven Kirsten en kreunden luid, ´ahh kom hier schatje, lekker jong ding, kom hier met je geile smoeltje dan spuiten we je onder´. Mijn Kirsten was ook door het dolle heen, ´jaaaaaa, kom dan ouwe viezerikken, spuit jullie geile zaad in mijn bek´. ´Ik ben een hoer en een slet en jullie moeten me vies maken, smeer me helemaal vol met ouwe mannen sperma..´. Het hield niet op.


Volgens mij hadden Johan en Arie een tijd niets gedaan want toen ze klaar kwamen, spoten ze een enorme hoeveelheid sperma op het hoofd van mijn vriendin. Op haar gezicht, in haar haar... het zat overal. Ik was me ook aan het aftrekken. Ik beken, ik was nog nooit zo geil geweest! Maar ik wilde meer! Ik wilde mijn zaad bewaren, we waren nog niet klaar... Toen de twee heren uit stonden te hijgen, zei ik tegen Kirsten, ´Sletje blijf zo zitten, hier in de badkamer, maar was jezelf niet!´ ´Wij mannen gaan even wat drinken, en even zitten, als we je nodig hebben dan roep ik je´.


Dit is het einde van deel 2. Ik hoop dat het bevalt en dat jullie lezers ideeën hebben voor volgende delen. Zelf denk ik aan haar laten gebruiken door ladyboys, een gangbang, cum walk (haar onder de sperma buiten laten lopen). Of dat de vrouwen uit het reisgezelschap jaloers worden en haar onder handen nemen...


Hoop te horen!!!

100% (5/0)
 
Posted by frank_010
7 months ago    Views: 1,243
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
geil verhaal

kom maar op met het vervolg