Vlucht 489

12.08 uur. Schoorvoetend sta ik te wachten. Je hebt me gevraagd je op te halen vanaf Schiphol. De rest was druk bezig met andere dingen.

Ik zie de vlucht staan, KL-489. "Bagage op de band" staat er naast, in meerdere vertalingen. Ik kijk door het raampje om een glimp van je op te vangen. Geen idee waar je staat. Dan maar achter het hekje wachten. De eerste mensen komen naar buiten, karretjes met stapels koffers worden voortgeduwd door mensen met afgepeigerde gezichten. "Logisch", bedenk ik me, ze hebben een flinke vliegreis achter de rug.

Dan is het moment daar. Ik zie een kar met de zwarte koffer vol stickers en weet het: daar is ze! Ik wiebel op mijn voeten van de spanning. Daar sta je dan, voor mijn neus, voor de eerste keer. Ik loop op je af en steek mijn hand uit. Je ontwijkt de hand en geeft me in plaats daarvan een knuffel en fluistert: "Bedankt dat je er bent". "Geen probleem", fluister ik terug, en ik beantwoord je knuffel door mijn arm om je heen te slaan. "Zullen we naar de auto gaan?", vraag ik. "Graag", klinkt het enigszins afgemat.

De reis verloopt moeizaam, bijna veertien kilometer file. Je zit stil, een beetje weggedoken in de stoel, je ogen vallen af en toe dicht. Je legt je hand op mijn been. Het voelt fijn, ik pak even je hand vast. Na anderhalf uur zijn we op de plek van bestemming aangekomen, mijn huis.

Ik help je om de bagage uit de auto te halen en naar binnen te dragen. Je ploft op de bank en valt als een blok in slaap. Ik glimlach, je bent een schat. Ik pak een deken uit de kast en leg deze over je heen. Zacht streel ik met mijn hand door je haar en pak dan een boek erbij.

Een uur of vijf later. Ik schrijf een briefje dat ik even naar de supermarkt ben en stap dan de deur uit. Als ik terugkom merk ik dat je inmiddels wakker bent geworden en je in de badkamer bent. Ik zet de boodschappen in de voorraadkast en koelkast en schenk oor ons beiden een drankje in.

Ik neem plaats op de bank, zet de drankjes op tafel en wacht tot je weer naar beneden komt. Ik hoor je voeten op de tredes van de trap. Dan sta je in de deuropening. Je hebt je reiskleding verruild voor een zwart jurkje met diepe uitsnede, onder je jurkje zwarte holdups, precies te zien door je korte jurkje. Je kijkt me glimlachend aan. Ik klop op de bank, vraag of je naast me komt zitten. Je loopt statig op me af, duwt me achterover en komt half op me zitten. Voorzichtig geef je me een zoen op mijn mond, ik voel je zachte lippen op de mijne. Mijn handen strijken zacht door je haar. Je kijkt me aan en zegt: "Nogmaals bedankt dat je me wilde halen". "Ssst, zeg ik", en ik zoen je verder op je mond. Je tong verkent zacht mijn tong, ik draai rondjes om de jouwe. Het zoenen is opwindend, ik duw je langzaam naar achteren, zodat je met je rug op de bank komt te liggen. Voorzichtig ga ik op je liggen en zoen je heftig verder. Mijn handen gaan door je haar, langs je hals en verder naar beneden. Ik stop even bij je borsten, masseer ze zacht. Dan trek ik de rits van je jurkje naar beneden en trek je jurkje omlaag, over je voeten en op de grond. Een mooi kanten setje wordt zichtbaar, zwart met wit. De witte stukjes zijn doorzichtig, het is mooi en uitdagend om te zien.

Je knoopt mijn zwarte overhemd los, knoopje voor knoopje. Je hand pakt mijn riem en maakt deze vakkundig los. Je knoopt mijn gulp los en trekt mijn broek uit. Je pakt mijn stijve lul vast door mijn strakke zwarte boxershort en trekt deze dan naar beneden. Je voelt voorzichtig aan mijn ballen, en houdt mijn lul even vast in je hand.

Ik kom naast je liggen en streel met mijn handen over je borsten, daarna naar beneden, over je buik en onder je broekje. Je siddert licht van de aanraking en sluit dan je ogen. Ik trek de zwarte string langzaam uit, daarna ook je beha. Mijn hand gaat via je binnenbenen naar je liezen en dan zacht over je schaamlippen. Het voelt zacht en glad geschoren. Mijn vingers gaan op verkenning, bevoelen je gevoelige plekjes. Mijn lippen kussen je borsten, zuigen aan je tepels en gaan dan via je buik richting je vagina. Je bent vochtig geworden. Ik lik zachtjes met m'n tong en peil je reactie. Je krampt samen van genot. Mijn vingers gaan zacht naar binnen, ik hoor een zacht kreuntje. Ik kijk naar boven, zie dat je je ogen gesloten hebt. Ik geef kusje op je clitoris, speel er mee met m'n tong. Ik zie dat de tactiek werkt, je schokt zachtjes en legt je handen dwingend op mijn hoofd. Je wordt wilder, terwijl ik sneller met m'n tong lik en mijn vingers sneller in je op en neer gaan. Ik voel dat je gaat klaarkomen, je zucht wordt heftiger en je greep op mijn hoofd strakker. Dan voel ik je aanspannen, het duurt een aantal seconden en dan: een explosie. Je benen drukken tegen mijn hoofd en je schokt wild heen en weer. Je handen grijpen mijn schouders, je nagels zetten zich vast.

Je duwt me van de bank af en kijkt me opwindend aan. Je kreunt zacht: "Zullen we naar boven gaan?". Ik stem in en we lopen de trap op. Onderweg houd je me tegen en zegt, half dwingend: "Ga eens op de trap zitten?" Ik doe wat je zegt en ga op één van de tredes zitten. Je gaat op je knieeen voor me zitten en pakt met één hand mijn lul vast. Je zet je lippen om mijn lul en neemt hem dan helemaal in je mond. Heerlijk begin je me te pijpen, je tong maakt rondjes rond mijn eikel, je hand masseert mijn ballen. Ik pak je hoofd vast en beweeg je hoofd met het ritme, streel zacht door je haar. Je zuigt hard, ik grijp een trede vast van genot en stoot voorzichtig mee met mijn heupen. "Ik wil hetzelfde doen bij jou op de trap" kreun ik en ik draai je om. Je gaat zitten op de trede, ik trek je benen iets uit elkaar en heb een goed uitzicht op je kale kutje. Gretig begin ik met mijn tong rondjes te draaien over je clitoris. Ik hoor je kreunen "Oh, heerlijk" en het motiveert me om snel verder te gaan. Je kreunt hard en geil, je handen pakken mijn hoofd weer vast. Je benen duwen tegen mijn hoofd, je beweegt wild.

Ik kijk omhoog en kom iets omhoog. Ik masseer die heerlijke borsten van je, jij pakt mijn lul beet en laat hem voorzichtig bij je binnenglijden. Je voelt heerlijk strak, ik laat mijn lul zo diep mogelijk binnenkomen. Mijn handen houden je borsten vast, de jouwe liggen op mijn rug en strelen me stevig. Ik begin zacht in je te stoten, ik voel dat je lichaam meebeweegt met het ritme. Ik kus je in je hals, je slaakt een opwindende zucht. Daar liggen we dan, ik neem je op de trap, het voelt heerlijk. Je handen betasten mijn buik en borst, ik houd mijn handen om je heupen. Ik zie je borsten meebewegen met het ritme en wordt er ontzettend opgewonden van. "Zullen we naar het bed gaan, schatje?" vraag ik, en je knikt.

We lopen naar boven, jij voorop. Ik pak je billen even vast en geef er een kusje op, en een zacht tikje. Op de slaapkamer vraag ik je om je om te draaien en op je knieën te gaan zitten, zodat ik je van achteren kan nemen. Mijn vingers strelen je clitoris en beginnen je daarna te vingeren. Ik zet mijn lul voorzichtig tegen je kontje, ik voel hem langzaam in je billen gaan. Je buigt verder voorover, je leunt nu op je knieën en ellebogen. Ik zie dat je je ogen dicht hebt en je kreunt zacht. Ik begin langzaam te stoten, terwijl mijn vingers nog in je op en neer gaan. Je kontje voelt ontzettend strak om mijn lul, het voelt opwindend en fijn tegelijk. Ik kijk naar beneden en zie dat mijn lul heerlijk tussen je billen glijdt, het ziet er opwindend uit. Je kreunt hard en zucht diep: "kom schat". Mijn vingers glijden diep in je kutje, drie vingers tegelijk, je slaakt diepe zuchten van genot.

Ik voel dat ik bijna ga komen. Ik wil dat jij eerst nog een keer komt en dus ga ik flink tekeer met mijn vingers. Je kromt je rug, je wordt wild van genot. Het voelt heerlijk om je lijf zo tekeer te voelen gaan, terwijl mijn lul diep in je kontje zit. Je zucht heel diep en bent dan even stil. Dan kreun je heftig en sidder je door je hele lijf. Je kutje spant zich een aantal keer flink samen. Heerlijk.

Ik trek je benen iets naar beneden, zodat je met je buik plat op bed ligt. Ik pak je billen beet, zodat ik diep in je kan stoten. Ik trek ze iets uit elkaar, kan goed zien dat mijn lul diep in je gaat. Ik stoot nog een paar keer en dan voel ik het aankomen. "Kom in me, schatje", kreun je en ik kreun "ik ga komen schat". Met een enorme kracht spuit ik al mijn zaad diep in je kontje. Ik laat me vallen op je rug, terwijl mijn lul nog diep in je kontje zit. Ik geef je een lief kusje in je hals, je gromt zacht.

Even later draaien we voldaan om. Ik lig op mijn rug, je ligt op mijn borst. Allebei naakt en met een glimlach. Ik streel je door je haar, je kijkt me liefjes aan. Tevreden vallen we in slaap.

"Zullen we douchen schat?", vraag ik, als we na een aantal uur weer wakker worden. "Hmm, ja heerlijk", antwoord je. Ik neem je mee naar de douche, zet de douche aan en we stappen eronder. Ik zeep je flink in en je doet hetzelfde bij mij. Ik sla geen plekje over, ga via je schouders naar je borst, je borsten en naar beneden. Je draait je om, zodat ik ook de achterkant van je lichaam kan wassen. Masserend ga ik over je rug, je onderrug en je billen. Mijn hand voelt zacht tussen je billen, naar beneden. Je kijkt me aan, met een blik van opwinding.

Ik draai je weer om, geef een kusje op je bovenbenen, ga met mijn handen over je heupen naar beneden toe. Zacht streel ik over je intieme deel. Ik kijk naar boven, je handen heb je op je borsten en je masseert ze. Ik kniel voor je en mijn vingers raken je clitje, ik beweeg mijn vingers voorzichtig heen en weer. Je kreun laat horen dat je graag hebt dat ik doorga. Ik geef kusjes bij je schaamlippen, ga dan met m'n tong op zoek naar je gevoeligste plekje. Mijn vingers gaan ondertussen bij je naar binnen. Je handen pakken mijn hoofd weer stevig beet, duwen mijn hoofd dicht tegen je kutje aan. Je siddert, beweegt heftig en kreunt diep. Mijn vingers blijven snel in je op en neer gaan, twee vingers gaat voorzichtig in je kontje. Zo blijf ik je vingeren en likken. Je bewegingen worden heftiger, ongecontroleerder. Ik merk dat je bijna gaat komen. Je zet je schrap, je greep op mijn hoofd wordt nog steviger. Je laat je heupen gaan, je siddert heerlijk heen en weer en kreunt diep. Je slaakt een heerlijke kreet, ik voel je weer samenspannen. Heftig kom je klaar. Ik kom weer staan, We zoenen lang, heerlijk met onze tongen in elkaar verstrengeld. Je pakt mijn lul vast, maakt hem weer stijf door me flink af te trekken en gaat dan tegen me aan staan. Mijn lul glijdt gecontroleerd bij je naar binnen. Je pakt mijn handen, legt ze op je heupen en zelf zet je je handen op de muur. Je beweegt rond met je heupen, gecontroleerd en geil. Voorzichtig stoot ik mee, ik pak je voorzichtig bij je haar. "Trek maar, tijger" kreun je en ik houd je haar stevig vast.

Het uitzicht van je rug, je billen die al wiegend op mijn lul rijden maakt me zo opgewonden dat ik al bijna kom. "Zeg het als je komt lief", beveel je en ik zeg dat het er al aankomt. Vlug ga je iets naar voren en gaat dan op je knieeen voor me zitten, neemt mijn lul diep in je mond en zuigt flink. Ik voel dat het eraan komt. Je wisselt het af door me af te trekken en te zuigen, ik voel dat ik ga klaarkomen en ik kreun diep. Ik voel het spuiten, de eerste stralen in je gezicht, dan neem je mijn lul snel in je mond en zuigt me helemaal leeg.
"Heerlijk lief!"

We spoelen elkaar af, drogen elkaar grondig af en gaan dan weer op weg naar de woonkamer, waar onze kleding nog ligt.
100% (5/0)
 
Categories: AnalMature
Posted by fooze
2 years ago    Views: 205
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Een heerlijk geil verhaal.