voetfetisj chat

Ik was ongeveer 19 jaar en het was in de tijd dat we allemaal nog via de telefoonlijn op internet zaten. 3 kb per seconde en het enige wat een beetje interessant was om te doen was chatten. Ik had thuis afgesproken dat ik per uur 2 gulden in een potje zou doen, mocht de telefoonrekening dan komen dan was er in ieder geval genoeg geld.
Ik zat regelmatig in dezelfde chatbox en kende al aardig wat mensen. Het was vrij makkelijk om zomaar tegen een meid te vertellen dat ik voeten geil vond. Ze kenden mij immers toch niet en ze zagen me ook niet. Het viel me op dat de meeste meiden en vrouwen niet eens vreemd reageerden erop. Integendeel, vaak wilden ze er wel wat over te weten komen. Vrijwel iedere avond was het gezellig. Tussen 9 en 12 uur 's avonds waren we allemaal online. Af en toe kwam er eens iemand bij.
Na een half jaar leerde ik leatherlady kennen. Haar eigen naam was Sylvia. Ze was getrouwd met Rob en die zat er ook iedere avond. Ze hadden een vrij open relatie en deden vaak aan cybersex. Sylvia hield wel van kinky dingen en vertelde me dat ze nog geen ervaring met voetfetisj had. We zaten elkaar vaak op te geilen tijdens het chatten. Voor zover ik weet vond haar man het geen probleem. Af en toe stuurde hij me een priveberichtje: he ze zit nu met haar blote voet over m'n kruis te wrijven.... en dan klikte hij weer weg.
Een maand of wat later op een zaterdagavond zat ik gezellig te chatten met Sylvia toen ze vertelde dat Rob de komende week voor z'n werk weg was. Ze zat al de hele avond online en we hadden meerdere geile dingen al tegen elkaar gezegd.
Plotseling vroeg ze me of ik haar eens wilde bellen. Ik verbrak m'n internet verbinding en belde haar direct. Het was nogal onwennig zo ineens haar stem horen. Ik voelde me een beetje verlegen zelfs. Maar zij was dat helemaal niet. Oh, zei ze, ik ben zo ontzettend geil. Ik zei tegen haar dat ze dan maar weer online moest komen zodat we ff konden cybersexen. Maar ze vertelde dat ze liever een echte pik had en vroeg of ik anders langs wilde komen.
Nu woonde ik in Den Haag en zij in Zoetermeer dus in principe zou ik daar snel voor de deur kunnen staan. Ze smeekte me om langs te komen. Dus uiteindelijk besloot ik om langs te gaan.
Ik reed de straat in en parkeerde een paar honderd meter van haar huis vandaan. Ik liep eerst langs haar huis en zag haar achter haar computer zitten. Ik wist meteen dat zij het was. Eerst besloot ik om haar even te observeren. Straks is het een grap en is haar man gewoon thuis ofzo dacht ik.
Maar ik zag alleen Sylvia. Ze had een zwart topje aan en een witte legging. Ze zag er gewoon huiselijk uit. Een sexy huisvrouwtje die haar dingetje aan het doen was. Uiteindelijk stond ik voor haar deur en wachtte nog even. En toen belde ik toch maar aan. Ze deed open en keek me aan. Ik keek haar aan. Wat moest ik nou zeggen. Ik zei maar, hoi. Hoi, zei ze terug, kom binnen joh gezellig. Ik deed m'n jas uit en hing die op de kapstok. Heel verlegen en beleefd bleef ik staan en keek een beetje rond. Nou nou, zei ze, op de chat ben je anders nooit zo verlegen. Kom hier, ze pakte m'n handen en trok me naar haar toe. Ze gaf me een dikke zoen op m'n mond. Ga lekker zitten, wil je wat drinken? Colaatje is goed, zei ik.
Toen ze d'r eigen omdraaide keek ik direct naar beneden. Ze droeg zwarte vrouwelijke instappers zonder sokken of panty. Toen ze terug kwam met m'n cola ging ze dicht naast me zitten. Ze keek me aan en zei, sorry dat ik zo direct was tegen je. Ik heb al bijna een week geen sex gehad. Niet erg hoor, zei ik. Ik ben er nu toch. Hmm ja, zei ze. En ze begon me te zoenen. Je ziet er in het echt nog lekkerder uit, zei ze. Een heftige tongzoen later en ze ging op me zitten. Ze begon een beetje op m'n pik te rijen. Ik werd er keihard van. Toen stond ze op en ging voor me staan. Zo, dus jij houdt van voeten. Laat maar eens zien, zei ze. Ze tilde een been op en zetten een voet op m'n knie. Ik keek ernaar en voelde de adrenaline door m'n lichaam jagen. Zo'n ontzettend spannend gevoel. Ik had het warm en koud tegelijk en het leek alsof ik het zelf niet beleefde maar naar een film zat te kijken. Het duurde even voordat ik doorhad dat dit allemaal echt was. Ik pakte haar been bij de enkel en voorzichtig tilde ik haar voet omhoog. Met wat onhandigheid kreeg ik haar schoen uit. En daar recht voor me zag ik een ontzettend geil voetje. Mooie ronde tenen, de nagels donkerrood gelakt. Ik duwde haar voet een beetje omhoog en zag d'r voetzool die er een beetje klam en zweterig uitzag. Maar wel vooral heel zacht en geil. Haar hiel was mooi rond en eeltvrij. De voetboog was hoog en lichter gekleurd dan de hiel en bal van d'r voet. Die waren meer roze/rood achtig. Hmmm, wat zag dat er geil uit. Ik ging iets dichterbij met m'n gezicht en probeerde wat van haar voetengeur op te snuiven. Heerlijk die lucht. Het was een heerlijke combinatie van leer en voetenzweet. Een beetje een zoetige azijnachtige geur.
Ik stak m'n tong uit en likte aan haar grote teen. Die smaakte verrukkelijk. Lekker zoutig en in combinatie met de geur wat dit helemaal te gek. Snel likte ik ook haar andere tenen. Vervolgens gaf ik haar hele voetzool een goeie lik. Ik zei tegen haar dat ze moest gaan zitten zodat ik er beter bij kon.
Ze ging onderuit zitten en ik kreeg beide benen op m'n schoot. Snel trok ik ook d'r andere schoen uit. Maar voordat ik die op de grond zetten hield ik die even voor m'n neus. Ik snoof haar geur diep in. Keek haar aan en zag dat ze met verbaasde ogen naar me zat te kijken. Ik vertelde haar dat een echte voetfetisjist daar ook van houdt. Ze zei, geeft niet schat, geniet er maar van, want ik vind het heerlijk wat je met m'n voetjes doet.
Snel bracht ik haar beide voetjes naar m'n gezicht. Eerst weer even ruiken en daarna lekker d'r voetjes gelikt. Haar voetzolen smaakten overheerlijk. En ik zat daar met een geweldige keiharde pik.
Ze zat daar heerlijk te genieten en ik had niet eens opgemerkt dat ze met een hand in haar broek was gegaan om d'r zelf te vingeren. Toen ik dat zag duwde ik haar benen opzij en probeerde haar broek uit te doen. Toen dat eenmaal gelukt was bekeek ik haar kut. Het was een mooi kutje, niet een zoals ik eigenlijk had verwacht van een oudere vrouw. Deze zag er net zo uit als m'n exvriendinnetje, hoewel Sylvia gedeeltelijk geschoren was. Ze had een geil landingsbaantje. Wel behoorlijk breed maar niet teveel.
Op een gegeven moment trok ze een la open vanonder de salontafel en daar kwam een vrij forse dildo tevoorschijn. Ze zei, ga jij vooral verder met m'n voetjes alsjeblieft. Dus dat deed ik dan ook maar. Ondertussen schoof zij dat monster diep in haar kutje. Ik zag haar kutvocht glinsteren en zat gefascineerd te kijken naar haar terwijl ik haar tenen in m'n mond had. En toen hoorde ik haar steeds heftiger hijgen. Ja hoor ze ging klaarkomen. Ik likte haar voeten als een gek terwijl zij aan het klaarkomen was...
Hmmm, zei ze, dat was best geil. Ze stond op en ging op haar knieen voor me zitten. Trok m'n broek uit en nam gelijk m'n keiharde pik in haar mond. Ze pijpte me geweldig goed en voor ik het wist voelde ik dat ik ging klaarkomen. Op de een of andere manier merkte ze dat en stopte net op tijd. Ze keek me aan en zei, je wilt vast m'n voeten ook wel neuken. Ja natuurlijk wilde ik dat wel. Ze ging weer op de bank zitten en zette haar voeten op m'n pik.
Het gevoel van haar blote voeten op m'n pik was geweldig. Een paar echte blote voetjes op m'n stijve pik. Natuurlijk had ik wel eens een footjob gehad maar nog nooit zo op de manier als dit. Met vriendinnetjes deed ik het wel eens tijdens de sex. Gewoon op een grappige manier me pik tussen de voetjes. Maar bij Sylvia voelde dat gewoon anders.
Ik hield m'n pik vast in de ene hand en met de andere hand duwde ik een voet omhoog richting m'n mond. Daarna pakte ik de andere voet en ik wreef m'n pik tegen die voetzool aan. M'n eikel duwde ik tegen de hiel en draaide er wat rondjes op, vervolgens gleed m'n eikel over d'r zool richting haar tenen en op de bal van haar voet liet ik m'n eikel even rusten. Ik voelde haar geile voetzool recht op m'n eikel en dat was super. Toen ging ik nog even m'n pik tussen haar teentjes doen. Ieder plekje van haar voetzool had ik nu gehad en nu wilde ik wel klaarkomen. Ik vroeg haar of ze haar ene voet zo goed omhoog kon houden zodat ik haar voetzool goed kon likken en haar andere voet moest ze bij m'n pik houden zodat ik er lekker op kon klaarkomen.
Met een paar rukken aan m'n pik voelde m'n sperma al opborrelen. Ik duwde snel m'n eikel weer op d'r geile voetzool en wreef m'n pik heen en weer. Vanaf haar hiel tot haar tenen en weer terug. En ja hoor toen begon ik te spuiten. Een dikke lading sperma over d'r geile voetzool heen. Ik bleef maar spuiten. Ik had het gevoel dat ik nog nooit zoveel was klaargekomen. Haar hele voetzool zat onder m'n sperma. Nadat ik alles eruit had gespoten wreef ik m'n zaad nog even lekker uit over d'r voet.
Sylvia keek me heel lief en en vroeg hoe ik het vond. Ik vertelde haar dat ik er goed van had genoten en ik vroeg of zij ook voldoening had. Maar dat was niet zo. Nu wilde ze neuken. Maar dat is voor m'n volgende verhaal.
100% (4/0)
 
Categories: Fetish
Posted by foojobss
2 years ago    Views: 226
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
lekker geil verhaal ben zelf ook een voetjes fan