Sweet memories

De kantinejuffrouw kwam langs om het kantoor een schoonmaakbeurt te geven.
Het kwam me eigelijk niet uit want ik moest nog wat uitzoeken.
Ik zei terloops ik kom straks niet eten want ik heb het druk, maar ik heb wel honger.
Wat vind je lekker antwoordde ze terug . Eten of wat anders zei ik. Quasi ondeugend. Ze kon dat soort grappen wel hebben. “Ja” dat vind ik ook lekker haakte ze aan; Kennelijk ook behoefte om de dagelijkse sleur wat te doorbreken. Doe mij maar een kale doos met nylons zei ik terug haar strak in de ogen kijkend. Ze liet zich niet kennen;
Dat kan geregeld worden zei ze Ik ben om 12uur klaar en om 13.00 geheel ter beschikking..
Mij maak je niet gek………….. Liefst wel zei ik.
Zo ging het wel vaker als niemand het kon horen en ze ging weer weg.
Voor mij was dit de zoveelste verbale opgeilerij tussen ons en ik ging weer aan het werk.
Het hele voorval weer vergeten te zijn ging om 12.30 de telefoon welke ik op de gebruikelijke zakelijke manier beantwoorde met mijn naam. “Hi” met Leen ik zit hier met een kale doos en nylons op je te wachten…..kom je nog?
Jezus, je maakt me knetter geil Leen. Dat weet ik Kom je… Al bijna wel ja… pfff.
Ik dacht tegelijk als ik het nu niet doe, dan hebben de geile verbale onderonsjes ook geen waarde meer. Wie A zegt moet B zeggen , ik kom er aan.
In mijn locker had ik een scheerapparaat liggen en een flesje aftershave. Ik maakte mijn gezicht gauw nog even glad en deed wat aftershave op.
Op toilet deed ik de onderkant ook even met een krabbertje. Ik had duidelijk een natte plek in mijn onderbroek.
Toen ik mijn lul omhoog hield om het daaronder glad te maken, kwam er een dikke druppel voorvocht te voorschijn. In de stemming haalde ik met mijn wijsvinger de dikke druppel voorvocht weg en likte deze op. Hhmmmmmmm.
Ik stopte de spullen weer in het kastje en vertelde mijn vervanger dat ik afspraak buiten had.
Niks gelogen, alleen niet gezegd met wie.
Bij Leen aangekomen was ze gekleed in een zwarte jurk met nylons en pumps.
3 dikke kussen, maar tegelijk ook duidelijk. Achter bij de keuken kan je even douchen.
Ik kleedde mij helemaal uit en hing mijn kleren op een keukenstoel en douchte mij met extra aandacht voor het midden, voor en achter.
Afgedroogd liep ik naakt terug naar de huiskamer, waar ze op de bank zat, nog steeds in jurk met zwarte nylons en pumps aan. Ze lachte ondeugend naar me en stak haar beide armen uit.
Leen was 55 en ik 10 jaar jonger en ik had al zo lang verlangd naar een mature rijpe vrouw en dit was mijn kans. Ik was naakt en zij gekleed…….. We tongden elkaar innig en ik ging van haar nek naar haar borsten en kneedde ze gepassioneerd. Ze zuchtte diep en was waarschijnlijk zeiknat……… Oh hier heb ik zo lang naar verlangd zei ze Anders ik wel.
Ze tilde haar jurk over haar hoofd en er kwam een heerlijk vol lijf te voorschijn; een lekkere bruin gezonde en met een geschoren doos met glinsterende lipjes van geiligheid.
Ik kuste haar borsten, zoog zachtjes aan tepels, terug naar haar nek om vervolgens haar buik te kussen. Ondertussen was ik op mijn knieen op de grond gaan zitten en knede haar borsten terwijl ze onderuit ging zitten en haar benen wijd spreidde. Leen wat heb je een heerlijk lijf.
Ik had nooit durven dromen dat ik hier nu zo zou zitten……… Geen tijd verspillen dan maar he…………Na het nodige streelwerk was ik er klaar voor. Ik duwde haar benen wat om hog en nam haar geschoren doosje vol in de mond enzoog haar lippen naar binnen kringetjes makens om haar gezwollen klit en afwisselend mijn vinger op de walnoot van binnen.
Heerlijk wat kan ik daar van genieten. Afwisselend met drie vingers erin zodat deze ook goed hat werden. Haar hakken stonden in de bank dus had mijn handen vrij.. Ze had de ogen gesloten en draaide haar hoofd heen en weer over de leuning van genot.
Ik keerde mij zijwaarts zodat ik haar klit goed kon likken en mijn rechter hand kon gebruiken om het spel te verhevigen. Wijsvinger tegen de walnoot, tong aan de klit en mijn middelvinger haar sterretje binnendringend Stevig stotend met beide vingers. En af en toe mijn duim over haar clit wrijvend.
Ze was van de wereld en gevangen in het opzwepend genot. Ze begon haar benen dicht te knijpen en riep “ga door ga door” Of ik van plan was te stoppen? Heftig schokkend kwam ze minuten lang klaar en duwde mijn gezicht van haar onderlijf. Nog volledig van de kaart streelde ik haar dijen tot aan boven toe. Kneedde haar borsten. Uitgeteld sidderde ze na……….. Even bijkomen hoor. Ik bleef haar lijf strelen en af en toe kneep ik met volle hand in haar zeiknatte doos. Jezus…. Wat was dat lekker. Ik kuste haar dijen als dank voor dit compliment. Na verloop van tijd kwam ze weer op krachten.
We nemen eerst een kopje thee…….. Ik proefde haar geil nog steeds in mijn mond.
Zo lekker dat beffen van een kale doos zei ik…….Ik kreeg een dikke kus overgaand in een geile tongzoen. Ze stond op; we zijn nog niet klaar……….Ze liep naar boven en nam een matras en een koffertje mee. Ze legde het koffertje open op de tafel; vol speelgoed; een tarzan, diverse grote en wat kleinere dildo’s.
Het matras werd langs de tafel gelegd en ik moest op mijn rug gaan liggen…….. Nou zal ik jou eens lekker verwennen. Ze stapte in 69 houding over me heen en begon me te pijpen en mijn zak te likken. Ik deed een poging om haar boven mij gespreide kut te likken, maar kreeg onmiddellijk de opdracht; concentreer je maar op je zelf en geniet van het uitzicht.
Als ik ergens geil van word dan is het wel een dicht bij zijde gespreide kale doos en in nylons gehulde heerlijke dijen met zicht op een heerlijk stomende bilpartij die ik af en toe kan spreiden en een lange lik kan geven tot en het sterretje terwijl ik gepijpt word.
Deze aanraking van dit over heerlijke aangezicht voelt zich terug in een meer gepassioneerde manier van pijpen in combinatie met goed grip op de ballen. Trekken en pijpen tegelijk.Ho even rustig aan moest ik roepen om niet te vroeg te spuiten. Zo lang mogelijk rekken en opzwepen…….Laat dat maar aan mijn over.
Ik verdween langzaam in extase en onderging vol overgave deze gepassioneerde pijp beurt.
Op een gegeven moment stopte ze even, deed wat in haar mond en ging daarna door met pijpen.
Ze begon mijn sterretje nat te maken met speeksel en langzaam te vingeren. Ik ging bijna komen Even een lik tussen die heerlijk gespreide billen van der.
Ze deed mijn billen wat van elkaar, deed een hand om mijn schacht, begon te trekken en te pijpen en te gelijk de boel naar een hoger extase nivo te brengen en stak vervolgen een zwarte dildo diep in mijn mannenkut, want voelt dat neukgat op zo’n moment.
Het effect kon niet uitblijven en hevig schuddend en draaien spoot ik extra veel zaad in haar mond als gevolg van deze gewelddadige prostaat stimulatie. Gepaard gaand met luide AAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHh…..
Ter afronding draaide ze om en ik kreeg nog een naar zaadsmakende tongkus.
Na even voor pampus gelegen te hebben, kneep ze nog even stevig in mijn verslapte lul en zei; kom douchen en dan wegwezen…

77% (12/3)
 
Categories: AnalFetishMature
Posted by fetishbihot
2 years ago    Views: 1,119
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
Wat een heerlijk geil verhaal om mee te maken
2 years ago
inderdaad, als je er een treft dan weet je het...
heerlijk zijn, zonder dat complexe geneuzel;
2 years ago
Zo maak je nog wel eens wat mee Die vrouwen zijn er zo veel alleen je moet ze vinden he
2 years ago
Lekker geil verhaal.