de introductie

Ik reed met een mede -hobbyist terug naar huis van een landelijke bijeenkomst.
Onderweg praten we dan altijd na over wat de dag ons gebracht had.
Deze keer ging het niet zeer over de hobby als wel dat wij in onze hobby zelden mensen tegenkomen die uiterlijk van geaardheid veranderen zullen we maar zeggen…Een transgender of travestiet. Dus dat was opgevallen, mede omdat ze een paar keer publiekelijk de aandacht vroeg voor de organisatoren.
In ieder geval een mature vrouw die duidelijk uitzag als zou ze vroeger vrachtwagenchauffeur geweest zijn anders was het niet opgevallen met een mannelijke stem.
Niemand had er wat over gezegd, maar kennelijk was het voor mijn mede-hobbist van in de 50 net als ik ben, een reden om er over te beginnen op de terugweg in de auto.
Nou zei ik Soms als je niet zou weten dat het man is dan zijn travo’s soms nog seksier en vrouwelijker dan bepaalde vrouwen. Daar kunnen ze nog wat van leren. Zwarte lingerie en goed opgemaakt met een pruik zodat het echt vrouwelijk is……..bewegen..
Als vrouwen zo gekleed zijn dan krijg ik echt honger, maar ja thuis eten he.
Verder bleef het gesprek hierover hierbij en ik hielp hem met zijn spullen uitladen.
Zwaaide naar zijn vrouw die voor het raam stond en vertrok huiswaarts naar de mijne.
We spraken af de volgende keer weer samen te rijden en te mailen.

De keer erop dat we voor onze hobby naar een landelijke bijeenkomst gingen zei hij toen hij instapte dat hij vroeger naar huis wilde omdat ze een feestje hadden die middag. Ok.
Tijdens de hobbydag leek hij weinig geconsenteerd en scoorde slecht alsof hij op hete kolen zat. Huiswaarts….dan maar. Sorry, k hoop dat ik je dag niet verpest heb. Nee ….
Wil je nog wat drinken, ik ben zelf ook wat vroeg. Waarom niet, Een bakkie.
Dus ik mee naar binnen, kende zijn vrouw alleen van het zwaaien eigelijk en was aangenaam verrast door haar zwarte body/ kanten jurkje , fel blonde korte haar, rode lippen en lekker strak op de poten met bruine benen in de pumps ….en ze was niet op haar mondje gevallen.
Hij was naar boven gegaan om zich vast om te kleden en zij liep naar het aanrecht om de koffie in te schenken en mijn blik volgende dit geile lijf in mooie verpakking……….
“Het bevalt je wel he wat je ziet”………… aan je stijve lul te zien……….. Nou mij bevalt het ook wat ik zie en we hebben afgesproken samen dat als dat zo is, dat we je willen vragen vanmiddag een lekkere middag te hebben met ons………Voor ik nog een woord kon uitbrengen staat ze voor me en ligt haar zwarte rokje op ……….haalt haar wijsvinger door haar zeiknatte kale kutje en drukt deze zachtjes tussen mijn lippen……………..of heb je geen zin.
Hij weet ervan hoor……….Je kan op tijd weer naar huis………..Iedere mogelijke belemmering was weg. Kom ga eerst maar even douchen …….
Waar was ik ineens in belandt……..ik kon mijn geluk niet op. Ik waste mij grondig voor en achter en pakte nog even snel een krabbertje van de wasbak en scheerde de stoppeltjes beneden nog even bij zodat ik geheel glad was voor en achter.

Uit de douchecel komend werd ik direct heel direct begroet met “ hmmmm die lekkere druppel aan je eikel gaan we niet op de grond laten vallen”.
Ze ging op haar knieën , opende haar mond en wreef met beide handen over mijn zak, buik, schacht, omklemde mijn ballen, zoog en haalde haar hand door mijn billen en vergat mijn gevoelige sterretje niet…..toen ze merkte dat ik er positief op reageerde, duwde ze haar wijsvinger een stukje naar binnen. “G-spotje”
Snel pakte ik met beide handen haar hoofd om mijn op klappen staande lul uit dat zaadverslindende monster te redden en niet veéééél te vroeg klaar te komen….. dat zou zonde zijn. Ik moest haar echt van me afduwen en speels verzette ze zich. “die weet van wanten” dacht ik.

Haar lippen aflikkend, mond afvegend terwijl ze opstond riep ze haar boven….”Schatje we zijn zo ver”
Toen de deur open ging stapte daar een fetish lady de huiskamer binnen die mijn stoutste dromen overtrof..
Hoge zwarte lak kaplaarzen, zwarte bobtail pruik, perfect opgemaakt zwarte lak korset, zwarte kousen “and above all” een zeer strak vooruitstekende besneden lul met grote eikel met dikke glimmende cockringen om zijn lul en drie om zijn zak…..
Zij zag mijn bijna stokkende adem ……..van verlangen, pakte mij in de nek en duwde mij richting het middelpunt van deze ultieme geile verschijning…………..een snoerharde glimmende eikel
“Een warme begroeting is voor deze Mistress wel gepast”. Zei het blonde geile beest.
Ik opende mij mond en likte de ruim aanwezige druppels voorvocht weg. Had ik een keus?
Ik draaide wat rondjes om de eikel om vervolgens een paar keer stevig te zuigen.
Dit was aanleiding om mij bij het hoofd te pakken en zijn hele lul diep in mijn strottenhoofd heen en weer te duwen……..ontspannen…
Ik viel als het ware voorover en kon mij in evenwicht houden door zijn heupen vast te houden. Zij pakte mij achterlangs bij mijn zak en trok deze naar achteren……….
“Even de zaak een beetje afremmen” anders duurt de middag zo kort. Wel effectief, want hoewel in een wat onderdanige rol is dit knetter geil om zo “spontaan”is een fetish situatie te recht te komen……….Niet verder bij nadenken. Net als in de film; ik wil het……..klonk het in mijn gedachten…

“Zo is het wel genoeg……..even wat voor bereiding treffen voor de andere gasten komen”

Ik kreeg een blinddoek om…..”je houdt toch van spannend en onverwacht”
Hoe kon zij dat weten? Ik zei maar niets en liet maar over me heen komen.
Ik kreeg nog een halsband om en werd zo naar boven geleid.
Ze liep voorop en ik kon de warmte van haar billen voelen draaien voor mijn gezicht.
Mijn handen zochten steun aan de zijkant.
Boven gekomen gingen we een kamer binnen…..”Ik ga je even parkeren….”

Ik had het idee midden in de kamer te staan en werd tegen een Kruis aangezet waarbij mijn polsen bovenin de boeien werden gedaan……….

“Je bent nog zo naakt….” mijn lul werd gepakt en er schoof een dikke metalen ring over en daarna werden mijn ballen één voor één er door heen getrokken; cockring..
precies mijn maat? Nog even verder naar achter geduwd zodat hij flink strak zat.
Daarna voelde ik dat mijn tepels in een tepelklem werden gedraaid met daartussen een ketting.
“even kijken of het vastzit” en dat bleek wel toen er aan de ketting getrokken werd.
Als of er met de neergaande beweging van de ketting mijn lul omhoog getrokken werd.
Subtiel, maar toch ook duidelijk het effect van een pijnscheut.

Triiiiinnnnnggggg daar ging de bel, ik hoorde geen stemmen toen de deur openging,
Wel voetstappen….heel veel voetstappen en die kwamen allemaal de kamer in.. Op hakken.?
Ineens werd ik bij één been gepakt …vrouwenhanden in latex? en die werd iets opgetild…ik hoorde een rits gaan en mijn voet werd in een high heel kaplaars gedaan en het andere been ook…..passend? ik stond even wankel, werd losgemaakt en opnieuw bij de halsband gepakt en langs zittende mensen in een kring geleid……..gekeurd? Het ene moment bij mijn lul gepakt en gepijpt, het andere moment stevig bij de dijen gewreven omhoog naar mijn sterretje
Hetgeen een siddering veroorzaakte. Ook de ketting werd niet vergeten, wat mij voorover deed buigen gevolgd door een klapje op mijn kont.. Duidelijk een vrouw stond op, pakte me bij de kin en duwde haar tong in mijn mond en begon wild te tongen….haar uitstekende tepels prikten tegen mijn borst.. Ze rook naar leer.
Duwde mij hoofd naar beneden zodat ik wist dat ik op de knieën moest.
Ze zakte zelf iets door en hield haar dik geworden doosje strak tegen mijn mons………
Wat een genot zo’n lekkere vette mosel met mijn tong te mogen beroeren.
Haar klit was duidelijk blij met mijn tong zeker toen ik haar lippen naar binnen zoog, sidderde ze en schudde met haar middel. Ik wilde haar heerlijke billen niet loslaten.
Ik meende 4 strakke lullen te voelen die op mijn hoofd klopte zo van “genoeg maatje”
Mannentaal….

Ik werd aan mijn halsband omhoog getrokken en naar een soort tafel geleid, waar ik mijn benen in een soort gynocologenstoel beugel kwamen en mijn hoofd leek op een stuk uitsparing te liggen. De tafel leek mij ook meer op salontafelhoogte….
De benen en borst waren gesnoeren met riemen, maar mijn armen weer vrij.
Ik wist niet wat ik kon verwachten….nou ja een beetje, maar er gebeurde niets.
Met mij dan.

Ik hoorde duidelijk neukgeluiden van mannen en vrouwen waarbij er meer mannen leken dan vrouwen. Links van mij stond een vrouw op en plots begreep ik de vorm van de tafel.
Zij kwam met haar volgespoten gaatjes boven mijn gezicht zitten zo van ..maak eens af, waar de mannen aan begonnen zijn.
Het zaad guste eruit in mijn mond over mijn neus. Ze genoot duidelijk van mijn beftechniek, want heerlijke ronde dijen knepen zowat mijn hoofd eraf terwijl ik haar borsten stevig kneedde. In plaats van dat ik bepaalde wat ik likte liet ze haar heerlijk geschoren onderlijf van klit tot en sterretje over mijn gezicht gaan.
Als ik niet geblinddoekt was was ik allang door dit tafereel spontaan klaar gekomen.
Nu moest ik mij steeds concentreren op wat komen ging….

Een krachtige mannenhand omvatte mijn lul stevig terwijl een stoppelige kin mee over mijn zak, schacht en billen ging en mijn ster wild en vochtig door zijn tong werd beroerd,
Aan weerszijden werden mijn benen stevig gemasseerd waarbij de aanraking van de liezen een schok reactie gaf die onmiddellijk werd gecorrigeerd door een verstevigde grip.
Met de cockring om leek het wel of alles op klappen stond, zo intens voelde het.
De ballen omvat tussen duim en wijsvinger..trekkend, likkend zuigend en gesmoord door een heerlijke zaadkut die zelf ook vloeide van geiligheid….
Kennelijk was ik zo ontspannen en nat dat een geile beer in vrijwel één stoot diep in mijn ster nam……….wat een sensatie de bonkende geile beer die diep in me stootte en mijn dijen omvatte en een ander die van mijn hoogte punt weerhield door mijn schacht stevig te omvatten en af en toe een likje voorvocht weg likte .. alles was super intens en toch gecontroleerd………
De vrouw stapte van mijn gezicht waarna twee lullen in mijn mond werden geduwd even
En daarna volgde van twee kanten een spermadouche en een vette tongzoen van weer een andere vrouw die mij wild aflikte en tussendoor tongde……
Ik voelde gehakte laarzen naast mijn middel komen
Mijn strakke jongen ging over in ander handen en werd zo in een vrouwenster gedrukt aan de benen te voelen …..waar bij ik het idee kreeg dat er voor zaad uit haar liep of ze moest zelf squirten….
Ik had het niet meer….van hetero met een tikkie bi tot volwaardige zaadslet……..
Ik kwam schokkend klaar en bleef sidderen….
Het hele circus leek te stoppen en ik werd door vele tongen afgelikt………
Op een teken stopte dat ook en riep iedereen;
“welkom bij de club………… fetishbihot,………. lekkere zaadslet……………..”

Men had mij gespot op diverse sites als x-hamster en adultism en bedacht dat ik wel de mede hobbyist kon zijn, die rijp was voor een introductie………………
Geblinddoekt is alles nog veel lekkerder…………

Wordt vervolgd.

reacties welkom


100% (23/0)
 
Categories: FetishGroup Sex
Posted by fetishbihot
2 years ago    Views: 500
Comments (24)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
8 days ago
Wat een supergeil verhaal over de introductie.
Ik kreeg echt een keiharde lul toen ik het stuk las dat je een volgespoten kut moest uitlikken.
Dat vind ik ook zalig om te doen.
7 months ago
verdomme wat een lekker verhaal
en zo goed verteld
meer meer meer
8 months ago
lekker verhaal
rita_tv
retired
11 months ago
heel mooi verhaal!
stu45678
retired
11 months ago
heerlijk verhaal - zoiets vergeet je nooit
12 months ago
MIJN NATTE DROOM HEB JE PERFECT OMSCHREVEN!!!!!!!!!!!

THANKS Rocco
1 year ago
dit zou ik ook heel graag eens meemaken, lijkt me beregeil mmmm
1 year ago
Ja helemaal mijn ding vind het erg geil verhaal en verlang nu al naar een vervolg
1 year ago
Geil verhaal, onderhand tijd voor een vervolg al is het niet helemaal mijn ding.
1 year ago
Wat een lekker erotisch verhaal. Dit is wat je noemt gourmet seks :-)
1 year ago
Zoiets zou ik ook wel willen meemaken. Je zal echt hebben genoten, en nog?
1 year ago
Dat xhamster herkenning tot zulke fijne activiteiten kan leiden... alleen in verhalen of ook in het echt? ;-)
1 year ago
Heerlijk geile groepsseks, mijn droom!
1 year ago
geil!!
2 years ago
een heerlijk geil verhaal .... ik wil de rest horen !!
2 years ago
Wat een vreselijk lekker geil verhaal! Ik zou ontzettend graag zelf eens in zo'n kinky situatie terecht willen komen!
2 years ago
MMMMM, geile belevenis.
Dat wil ik ook wel meemaken.
2 years ago
Wat een heerlijk verhaal...
Geil werd ik er van...
2 years ago
Fantasie of waarheid! Indien fantasie wordt het tijd om het waar te maken...
2 years ago
Lekker verhaal hoor.
Leuk geschreven
2 years ago
Geil
2 years ago
Wat een heerlijk, geil verhaal!
2 years ago
fuck wat geil
2 years ago
Geile fantasie!