vergadering bij collega thuis muiltjes fetish

Omdat de deadline voor het project begon te dringen zouden we weer bij elkaar komen. Ik stelde voor een restaurant tussen onze woonplaatsen in. Joviaal nodigde hij mij bij hem thuis uit. Dus belde ik om 10:00 aan en werd er opengedaan door een vrouw. Snel taxeerde ik haar: iets boven de 50 jaar, vrouwelijk gekleed, rode nagels, zwart stretch rokje met witte blouse. Ze liet me binnen en zei dat Barend er aan kwam. Ik keek omlaag en zag blote voeten met rode teennagels in een paar geweldig hoge zwarte lakmuiltjes. Het tikte op de tegels. Ze liep voor me uit naar het terras achter de woning. Ik zat net toen Barend er al aankwam.

“Je hebt Peggy al ontmoet zie ik”. Ik zuchtte en dacht: Peggy, wat een geile naam. “Mogen wij 2 koffie van je Peggy?” vroeg Barend en weg was ze. Het geluid van haar hakken verstomde langzaam maar ik durfde haar niet na te staren, bang dat het direct opviel. Ik werd warm, hitsig en mijn lul bonkte in mijn broek. Ik kreeg enorme drang me af te trekkken zodat ik weer wat rustiger zou zijn. Maar we begonnen direct over de inhoud van het project toen Peggy met de koffie kwam. Ze stond aan tafel en morste wat koffie over zijn kladblok. Ze verontschuldigde zich en haastte zich naar binnen voor de keukenrol en vaatdoek. Barend zat te mopperen hoe onhandig ze was. “Het valt ook niet mee om je evenwicht te bewaren op zulke hoge sexy schoenen”zei ik. “Oh ja, vind je haar schoenen sexy?” Barend was verbaasd. “Ja, erg vrouwelijk en mooi”. “Peggy kwam weer aangetikt, verontschuldigde zich nogmaals en maakte alles schoon. “Woody vind dat je sexy schoenen hebt en dat je het daarom liet vallen”.

Peggy keek naar haar schoenen, strekte haar rechterbeen en vroeg me of dat het waar was wat Barend zei. “Ja, ik ben een enorme liefhebber van dit soort schoenen, erg vrouwelijk, erg zomers en je hebt mooie fel gelakte teennagels”. Kon ik dit eigenlijk zo wel zeggen maar het was dus al te laat. “Wil je ze soms even voelen” vroeg ze en direct zette ze haar muiltje op mijn dijbeen. Ik werd gek van geilheid, waar ben ik beland? Ze zag mijn aarzeling en slikbeweging maar knikte bemoedigend. Ik keek naar Barend. “Toe maar joh, geeft niks, speel er maar lekker mee”. Speel er maar lekker mee? Wat bedoelde hij? Spelen met haar voeten en muiltjes of hadden ze in de gaten dat mijn lul in mijn broek klopte?

Ik stak mijn handen uit en wreef over haar voet en muiltje, ik voelde aan haar hak en stak mijn vingers tussen haar tenen. Ik boog me voorover en rook heerlijke zweetvoeten. Ik begon te likken, eerst haar voet en toen haar muiltje. Toen keek ik op ofdat ze me niet zouden wegsturen. Barend hing lekker achterover in zijn stoel en keek toe. Voor Peggy werd het wat zwaar om op 1 muiltje te staan en te balanceren. “Ik had nooit gedacht dat jij een ware voeten en schoenen freak zou zijn. Zo leer je een collega nog eens kennen” zei Barend. Ik voelde me betrapt doordat hij het zo expliciet uitsprak. Maar Peggy aaide over mijn bol en zette haar muiltje opeens recht in mijn kruis. Ze drukte een paar keer stevig en ik kreunde.

“Zullen we even naar binnen gaan” stelde Barend voor. Wat was hij van plan, wat wilde hij? Was dit in scene gezet, hadden ze dit al vaker gedaan en waren ze zelf stouter dan ik dacht. Peggy liep voorop en Barend liet me achter haar lopen. “Kijk en luister maar goed” zei hij. Ze liep de trap en ik volgde gedwee. Ik taxeerde de situatie snel en kreeg de indruk dat hier echt wel iets ging gebeuren. Ik liet het toe en volgde haar. In een grote slaapkamer wees ze een bank voor me aan. Barend ging naast me zitten. Ze trok een grote schuifkast open en daar stonden wel 30 paar muiltjes! “Dank je voor het compliment straks”zei Peggy. “Barend en ik vinden muiltjes ook erg sexy. Ik heb er zelfs een paar in een grote maat zodat Barend ze ook aan kan”. Ik keek vol ongeloof naar Barend. “Ja, ik durf je nu wel te bekennen dat Peggy ze speciaal voor mij aantrekt om me geil te maken. Het zijn echte hoerenschoenen en dat vinden wij opwindend. Ik trek ze zelf ook aan als ik me opgewonden voel”. “Ja maar ik dus ook” riep ik. “Ik pak ze uit de kast van mijn vrouw, loop erop, schuif ze over mijn harde piemel en spuit ze dan vol met zaad. Ik voel me dan een echte travestiet die wel geneukt zou willen worden”.

Peggy pakte een paar rode lakmuiltjes voor me, trok mjin schoenen en sokken uit en deed ze aan mijn voeten. Ik werd gek van verlangen. Ik stond op, tippelde in spijkerbroek door de kamer; ze zaten goed en het voelde heerlijk. Ik ging weer zitten en voelde direct de hand van Barend op mijn kruis. Ik was al in een geile sexroes en liet het toe. Ik deed mijn broek omlaag en Barend begon mijn stijve lul te kneden en te zuigen. Ik zat op de bank in mijn blote kont met rode hoerenslippers aan en werd door een collega afgezogen. Ik zag dat Peggy ondertussen in haar blote kut rondliep met een grote bos kuthaar en haar grote tieten uit haar BH trok. Wat een grote hangers, wat een tepelvlekken. Ik werd gek en dacht oprecht dat ik droomde.

Barend schoof van de bank en ging onder mijn kont zitten. Hij begon mijn mannenkutje, mijn bruine ster te likken. Peggy schoof op de bank en drukte haar grote tepels in mijn mond. Ze zei in mijn oor dat ze ons samen wilde zien neuken, lekkere mannenlullen die elkaars kont volpompen.


Wordt vervolgd


100% (2/0)
 
Categories: AnalFetishGroup Sex
Posted by erikvdw
2 years ago    Views: 611
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
heerlijk verhaal, je zit er echt in!