muiltjes in de AH

Wauw, wat een hoerige vrouw. Ik zag haar lopen bij de AH, of eigenlijk HOORDE ik haar lopen. Mijn oren waren gespitst na het geluid van tikkende hakken; om de hoek van een stelling zag ik een donkerblonde vrouw van rond de 45 jaar. Lang keek ik haar niet aan, eerst gingen mijn ogen naar de grond, zoekend naar het geluid. Mijn lul kreeg schokjes, mijn hart bonkte in mijn keel van de aanblik: ik keek naar rode lakmuiltjes met een ragdunne hoge hak. Door haar vleeskleurige panty zag ik vuurrood gelakte teennagels en een enkelketting.

Bekomen van de eerste schrik, of beter gezegd opwinding keek ik beter naar haar. Een witte wijde rok tot ver over haar knieën, een zwarte blouse en kort zwart jasje. Het zag er heel gewoon uit bij zulke sexy schoenen. Haar gezicht had ze wel zorgvuldig opgemaakt, donkeromrande zwarte ogen, gouden oorbellen en een rood gestifte mond. Zou ze wel in de gaten hebben dat ze zulke hoerige slippers aanhad of was het voor haar gewone kleding. Ik kon het moeilijk peilen. Het leek erop dat ze ze ooit per ongeluk had gekocht (of gekregen) en nu maar eens had aangetrokken.

Even keken we elkaar aan maar haar blik gleed verder langs de schappen. De kar duwde ze voort met haar gelakte vingernagels, ook in stemmig rood. Het getik op de plavuizen begon weer, ik keek haar na door het gangpad. Ze kon er goed op lopen, ze was dus blijkbaar geoefend. Ik wilde haar onopvallend volgen, het geluid horen en er naar kijken. Mijn boodschappenlijstje vergat ik maar, dit was veel spannender. Nog nooit eerder had ik in het openbaar zo kunnen kijken. Ondertussen spookte het door mijn hoofd, durfde ik haar aan te spreken en een compliment te maken, of moest ik er nog even stilletjes van genieten. Maar wat dan, zou ze hier vaker komen, woonde ze wel hier of zat er meer achter: ik bedoel, dat ze elders woonde en ver van haar eigen woonplaats durfde te genieten van haar schoenen en dat het dus allemaal heel bewust was gedaan.

De opwinding nam alleen maar toe, bij de tijdschriften ging ze af en toe met haar kousevoetje uit haar hooggehakte slipper. Die viel dan om en zonder uit haar tijdschrift op te kijken probeerde ze het weer aan haar voet te krijgen. Dit deed ze vaker, dat leed geen twijfel. Ze duwde haar kar naar de kassa en tactisch sloot ik direct achter haar aan. Ik had nu een zeer goede blik en rook haar zoete parfum. Mijn lul stond keihard omhoog. Ik hoorde nu haar stem toen ze tegen de cassiere sprak, zag haar rode nagels in de portemonnee graaien en tikkend op haar muiltjes liep ze naar het einde van de band om haar spullen in de tas te doen. Ondertussen was ik aan de beurt; gelukig had ik weinig gekocht want ik was bang haar uit het oog te verliezen als zij al naar buiten was en ik nog in de rij zou staan. Ze keek nog even bij de bloemstal terwijl ik toch maar langzaam naar buiten liep om niet te veel op te vallen. Ik stelde me tactisch op zodat ik wel goed zicht had op de uitgang maar niet te veel op zou vallen. En weer bonkte mijn hart in mijn keel: een steeds luider getik op de tegels kondigde haar komst aan. Ze liep de winkelstraat in, links en rechts in etalages kijkend en dan weer flink doorstappend. Zonder enige moeite hield ze de muiltjes aan haar voet. Ik vond het lastig om haar onopvallend te volgen want ik wilde haar in het zicht houden, het geluid van haar hakken horen en een eventueel gesprek met anderen kunnen volgen. Ze liep de de hoek om, de winkelstraat uit. Ik was benieuwd of ze de woonwijk inliep of naar haar auto ging.

Ik liep om de hoek en botste zowat tegen haar aan. Ze had het duidelijk op mij gemunt want ze keek me strak aan en richtte zich direct tot mij. “Ik heb het idee dat je me volgt, je kijkt steeds naar me, al in de AH”. Niet bang en brutaal zei ze: “Heb ik soms iets van je aan”? Mijn hersens ratelden hoe om te gaan met deze situatie, ze had me dus wel degelijk in de gaten gehad. Ik begon stotterend maar werd al snel helder met de verklaring: “Nee, je hebt niets van me aan maar ik zag een enorm sexy vrouw met rode muiltjes. Het geluid van je hakken en je rode teennagels maakt me opgewonden. Ik wilde alleen maar zolang mogelijk van de aanblik genieten en volg je daarom. Het gebeurt zelden dat ik in het openbaar zo’n sexy vrouw tegenkom. Normaal is dat iets voor films en verhaaltjes”. Ik merkte dat ze zich ontspande door mijn verklaring en doorhad dat ik slechts een onschuldige geile vent was. “OK, loop maar even met me mee naar mijn auto, als je wilt kunnen we daar even rustig verder praten”. Ik was erg verbaasd dat ze de situatie zo onder controle had en mij zelfs durfde te vragen bij haar in te stappen. Moest ik nu bang worden?

Zonder verder iets meer tegen me te zeggen tikte ze verder, terug de winkelstraat in. Ik kon nu rustig op 1 a 2 meter achter haar lopen. Ze stopte voor een kledingrek dat buiten stond en zocht tussen de kleding. Ondertussen begon ze heel opzichtig met haar voeten in en uit haar muiltjes te gaan. Ze keek opeens om en lachte me snel even toe met een knipoog. Ze pakte een tijgerprint rokje uit het rek, hield het voor zich, draaide zich naar mij om, zij niets en nam het rokje mee naar binnen de winkel in. Ik was benieuwd wat ze ging doen. Nog geen 4 minuten later kwam ze weer naar buiten. Het geklepper van haar hakken kondigde haar komst aan. Ze had haar witte lange rok verruild voor het tijgerrokje dat tot boven haar knieen kwam. Wauw, vavavoom, mijn lul klopte direct weer in mijn broek bij de aanblik. Dit was geil, zeker in combinatie met haar rode lakmuiltjes, wat een sexy wijf stond hier. Ze knipoogde opnieuw naar me en zonder verder iets te zeggen of vragen liep ze de winkelstraat weer in. Wat een hete aanblik. Het leek ook wel of de hele straat nu naar haar keek. Op het parkeerterrein liep ze naar haar auto, deed de boodschappen achterin, ze stapte zelf in en ik wachtte eigenlijk af of ze nog wist van haar belofte. Maar het rechterportier ging al open en riep ze: “Kom je nog”? Voor mijn gevoel zou dat niet lang duren. Ik stapte in en zat nu heel dicht bij haar. Ze had het rokje nog wat hoger getrokken zodat ik nog meer blote benen zag. “Voor jou” zij ze. “Voor mij? Hoezo voor mij”. “Nou dit rokje, je vind het vast heel leuk”. “Ja, super, erg vrouwelijk, waanzinnig sexy. Maar voor mij”?

“Ik had in de AH bijna direct in de gaten dat je speciale aandacht had voor mij. Ik wist eerst niet waarom maar vond het wel spannend. Op mijn leeftijd merk ik weinig meer van aandacht. Toen je me straks op straat vertelde dat je me erg sexy vond, vond ik dat zo’n fijn compliment. Ik wilde iets stouts doen, iets gedurft, want normaal doe ik dit nooit, een man in mijn auto nemen. Ik ben altijd erg bang geweest”. Door haar openheid bekende ik haar mijn fetish voor naaldhakken en muiltjes. Ook dat oudere vrouwen zo enorm sexy kunnen zijn. Maar vaak hebben ze het niet in de gaten of doen geen moeite meer. Ik bekende zelfs van hangtieten met grote tepelvlekken te houden terwijl juist iedereen dat lelijk vind en iedere vrouw onzeker maakt. Ik vroeg haar: “Ben je je bewust van je sexy muiltjes, dat die een erotsiche aantrekkingskracht kunnen hebben”. Ze zei: “nou ja, ze lopen heel lekker, maken me wat langer en ik vind het klepperende geluid op straat en tegen mijn hakken wel een fijn gevoel”. “Je weet niet half hoe sexy ze jou maken, ik durf wel te zeggen: geil”. “Tsje, ik wist niet dat dat zo was, ik heb er thuis nog veel meer maar draag ze weinig, mijn man vind het niks. Volgens hem maken ze lawaai, zijn ze hoerig en zie je mijn teennagels”. Maar dat zijn nu juist alle redenen waarom ze sexy zijn”. “Dus je vind ze ook hoerig?”. “Ja, absoluut, maar dat maakthet nu juist zo geil, zo sexy. Hoerig is niet vies, hoerig is ook sexy, opwindend”.100% (7/0)
 
Categories: FetishTabooVoyeur
Posted by erikvdw
2 years ago    Views: 660
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Hey lekker verhaal om mee te beginnen, ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat...
2 years ago
opwindend verhaal
2 years ago
Deze vrouw had ook zeer zeker mijn aandacht getrokken bij AH. Vind dergelijke vrouwen erg interessant en geil!
2 years ago
zeker weten,maakt mij ook geil,gaat het nog verder?
2 years ago
ik geef toe dat een dergelijk vrouw tijdens het winkelen ook direct mijn aandacht zou trekken..
heerlijk