Mijn fietsvakantie, zesde overnachting

“Hoi Frits, met Erik. Hoe gaat ie? Nou, ik heb niet veel tijd in je caravan doorgebracht, maar dat leg ik nog wel uit. Jij bent nog in Amsterdam? O.k. Zeg, daar ben ik nu ook, ik had een overnachtingsadres, dacht ik, maar daar wordt niet opengedaan en de kerel met wie ik had afgesproken neemt ook zijn telefoon niet op, kan ik misschien bij jou…?” Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn. Daar stond ik dus. Zo’n beetje op de rand van de grachtengordel. Ik had drie keer aangebeld bij mijn overnachtingsadres, en opgebeld, en het was al zeven uur geweest. Nou ja, gelukkig had ik Frits nog. “Tja,” zei Frits na een kleine pauze, “dat wordt lastig Erik. Mijn nichtje logeert nu bij me, die is gisteren bij haar vriend weggelopen. Vandaar dat ik plotseling naar huis moest.” Ik begreep het, ik zou zelf iets moeten verzinnen. “Eh, Erik? Ik heb misschien een idee. Zou je zin hebben om met mij naar de sauna te gaan? Ik kom er regelmatig en ze blijven de hele nacht open, mijn nichtje redt zich wel.” Dat klonk niet gek. Ik had ook een hotel kunnen zoeken maar dan was ik nog wel even bezig. “Eh, ja, leuk, doen we. Dan spreken we af bij Centraal Station, o.k?” Frits vond het prima. Ik reed naar Centraal Station, stalde mijn fiets en propte mijn tassen in een bagagekluis. Ik kocht een paar broodjes en zocht buiten op het stationsplein een plekje om ze op te eten.
Nog geen half uur later stapte Frits lachend uit een tram. We groeten elkaar hartelijk en liepen de stad in. “Zo, dus mijn caravan beviel je niet?” “Ja hoor, maar de campingbeheerder had andere plannen…” “Oh, Arie,” lachte Frits, “ja, die nodigt wel vaker gasten uit. Eh, hier naar links.” We liepen een smal straatje in. Frits belde aan en even later stonden we ons al uit te kleden in een ruime hal. Frits wees me de douches en nadat we ons goed schoon gespoeld hadden gaf hij me een kleine rondleiding. De sauna liepen we voorbij, het was buiten al warm genoeg geweest vandaag. Eén verdieping hoger toonde hij me een paar kleine afsluitbare kamers en een darkroom. We keken elkaar even aan en liepen de darkroom in. Frits liet me voorgaan en terwijl mijn ogen aan het duister wenden duwde hij zich tegen me aan en legde een hand op mijn penis. Hij kuste me in mijn nek. “Zullen we gaan liggen Erik?” Ik zei niets, deed een paar stappen naar voren en ging op het grote matras liggen dat midden in de ruimte lag. Frits kwam naast me liggen en begon me te strelen. Ik kroop tegen hem aan en kuste zijn tepels. Onze harde palen gleden langs elkaar. Mijn tong zocht zijn mond en gleed naar binnen. Frits legde een hand op mijn billen en met de andere speelde hij met mijn eikel. Plotseling voelde ik nog een hand op mijn billen en voor ik het wist werd ik door iemand in mijn nek gekust en hoorde ik een vreemde stem fluisteren: “mag ik er bij komen liggen?” Ik draaide me om. Het leek me een behoorlijk forse kerel. Ik voelde eens, mm, hij had een heerlijk harde paal. Ik boog me er naar toe en nam hem in mijn mond. Terwijl ik hem begon te pijpen voelde ik hoe Frits zich draaide en op zijn beurt mijn paal in zijn mond nam. Tjonge, even was ik bang geweest dat ik vanavond alleen in een hotelkamer zou moeten doorbrengen maar het leek er op dat ik genoeg gezelschap zou hebben vannacht.
Terwijl we zo bezig waren voelde ik hoe een derde paar handen mijn rug begon te strelen. Mijn billen werden iets van elkaar getrokken en iemand begon mijn spleetje nat te maken. Ik draaide me wat zodat mijn derde vriend er beter bij kon en even later voelde ik zijn paal naar binnen glijden. Een paar tellen lag ik zo en toen gleden een paar handen over mijn tepels. Frits was het niet en mijn andere twee vrienden waren ook al druk bezig. Dat was dus al de vierde kerel die me begon te verwennen. Ik tastte om me heen en kreeg een flinke penis te pakken waaraan ik zachtjes begon te trekken. Ik draaide me op mijn buik terwijl Frits nog onder me lag. Hij liet mijn paal uit zijn mond glijden, gleed onder me vandaan en begon de vierde kerel die mij streelde te pijpen. Ik besloot dat ik even genoeg actief was geweest en bleef op mijn buik liggen terwijl die derde kerel op me lag en in me stootte. Even later gleed een hand onder mijn buik en kreeg mijn stijve paal te pakken. Iemand tilde mijn gezicht en duwde zijn paal tegen mijn mond aan. Ik liet mijn tong naar buiten glijden, likte zijn eikel en liet mijn lippen er toen over heen gaan. De paal begon te stoten. Eerst zachtjes en toen sneller werd ik in mijn mond geneukt. Ook in mijn andere warme gaatje gleed een paal steeds sneller heen en weer. Ik hoorde de stem van Frits in mijn oor: “vind je het lekker Erik?” Ik kreunde als antwoord. Frits liet zijn tong mijn oor in glijden en begon me te likken. Ik hield het niet meer, ik werd nu van vier kanten verwend: geneukt in mijn mond en in mijn spleetje, gelikt in en rond mijn oor en toen gleden er ook nog een paar natte vingers langs mijn eikel. Ik kreunde, en kreunde, en spoot. Het stoten in mijn mond ging steeds sneller en even later spoot een warme golf sperma mijn keel in. Wat was dit heerlijk! Ik slikte en voelde tegelijk hoe mijn spleetje natter en natter werd, ook daar spoot een warme golf mijn lichaam in. Ik greep de kerel voor me stevig vast en kuste zijn buik. Hij gromde. Ik voelde hoe eerst één en toen twee tongen mijn billen en spleetje schoon begonnen te likken. Ik was net gekomen maar nog ontzettend geil. Ik wilde meer, veel meer! Frits kwam naast me liggen en legde een arm om mijn schouder: “heb je nog wat tijd voor mij lieverd?” Ik draaide me om, kuste hem en nam zijn paal in mijn mond. Ja hoor, ik had alle tijd. Even lagen we met zijn tweeën, toen gleed er al weer een kerel tegen me aan en bij me naar binnen. Ik vond het best, vanavond was ik de slet voor iedereen die zin in me had. Langzaam raakte ik de tel kwijt van alle kerels die tegen me aan kropen of hun paal in mijn mond duwden. Frits en ik bleven nog een uur of wat zo liggen, toen stonden we op en liepen naar de douches, daarna vonden we een plekje voor ons tweeën in een van de afsluitbare kamers. We streelden en kusten elkaar en vielen langzaam in slaap.
Het was nog geen zeven uur toen we de volgende ochtend de sauna uitliepen. We hadden best wel wat geslapen en nog eens gedouched maar echt fris voelde ik me nog niet. “Tijd voor ontbijt, vind je ook niet Erik?” Frits ging me voor naar een broodjeszaak waar een paar tafels met stoelen stonden. We lieten ons een ontbijt serveren en namen daar ruim de tijd voor. Frits keek me aan: “heb je al weer zin om op de fiets te stappen?” Ik voelde me inderdaad al weer wat frisser. “Kan ik je misschien een lift geven?” Ik keek hem vragend aan. “Ik moet vandaag voor de zaak naar een klant ergens bij Alphen aan de Rijn. Ik kan wel een bestelbusje pakken. Dan kan je fiets achterin.” Kijk, dat noem ik nou boffen. Dit was mijn laatste fietsdag, ik had eigenlijk nog een flink eind te gaan en had niet gedacht om nog voor de avond thuis te zijn. “Kan dat? Dan win ik zo een halve dag.” Frits lachte, “natuurlijk joh, echt sportief is het niet maar als jij er geen bezwaar tegen hebt een halve dag te smokkelen...” Dit was Amsterdam, dus wat kon het me schelen. Ik boog me naar Frits en gaf hem, midden in die broodjeszaak, een kus, vol op zijn mond. Even later stonden we op. Frits ging naar zijn werk om een busje te regelen, ik liep naar C.S. om mijn fiets en bagage op te halen. Uiteindelijk was het nog geen negen uur toen we de snelweg opdraaiden en Amsterdam uit reden.

100% (0/0)
 
Categories: Gay Male
Posted by erik1960
7 months ago    Views: 205
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments